Servet Aydın 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 çay var mı çay olur valla nevsehir den sonra toplanalım oralarda ... 4 çeker 4 çekere karşı deneriz yeni şanzıman nasılmış görürüz Çay senin şurubun olsun:) Plan A46'ya göre ; tsi, fsi, asi, dci, vsa olan araçları beklerim 4 çekerde affetmem diyeceğim ancak yere basan torku bilmiyorum senin aracın Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 VW mi biz şirkette satışa veriyoruz bu arabalardan.Yani dandik. Ama sen güle güle kullan.Nerde o fiatlı günlerimiz. Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Korkarım diğer konudaki izlenimleriniz facia niteliğinde olucak (Latitude izlenimleri) Kazasız belasız sürüşler Ali Bey, bebişede sağlam gezme aracı bulmuşssunuz maşallahh tekrardan.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Hayırlı Olsun Abicim.. Allah, Kaza Bela Vermesin.. Kapı Kollarıda gövde rengi olaymış iyiymiş, çok takılırım bu detaya Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 düzler 6 ileri otomatiğin 0-100 ü 13 küsür sn civarı olması lazım 1.1 i yer her şekilde Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 (düzenlendi) 10.7 dedik ya? yukarıda referans? aha bu da aşağıda: http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/facts-and-figures/volkswagen/golf/hatchback-2004/27002/ 2 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 referans biraz yalan. düz vitesi bile 11.5 sn http://www.arabam.com/Test/Volkswagen-Golf-16-FSI/Detay-350 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 vw cular eklemiş 11.5 sn otomatik imiş http://www.vwtr.net/forum/golf-v/golf-v-teknik-veriler-t60.0.html Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Ali Abi bence güzel bir tercih yapmışsın ve tertemiz araçmış harbiden hayırlı uğurlu olsun, kazasız-belasız kullan inşallah abicim Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Araç guzel, gule gule kullan Ali abi Yorum bağlantısı
Halis Parlak 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Hayırlı olsun Ali Abi.İyi günlerde kullan. Harbi Vw cilerin sayısı artıyor:) Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Ali hayırlı olsun . Güzel , temiz araba . Kafa kafaya gideriz artık Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Hayırlı olsun geçen hafta favori ilanlarım arasındaydı, yanılmıyorsam 28.500 TL ilanda fiyatı vardı. Modeli (2005) nedeniyle eşimi ikna edemedim. Çok güzel araç güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Samet Yarın 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanın 6 aydır girmedigim aramadıgım focus ve golf 5 kalmadı nasibim de fırtınam varmış ama ikisinin dısında gözüm baska bir araca hiç kaymadı dogru tercih yapmışsınız golf gt alıyordum ama indirim yapmadı adam birde bunların caracter adı altında fabrikasyon donanımlı modelleri var opsiyonel yani onuda kaçırdık saglık olsun full+full aracımla mutluyum herkese gönlündeki aracı nasip etsin yarabbim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 Hayırlı olsun güzel araba. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim İlkay Bey. Hayırlı olsun Saolasın Ersencim. Hayırlı olsun abi. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim Zafercim, daha iyileri senin olsun. abi hayırlı olsun ... Saolasın Anıl, VW bölünü açalım forumda, olmuyor böyle çogunluk artık biziz Hemşerim hayırlı olsun, ne zaman test sürüşü yapıyoruz Abi sevindim sonunda sende doğru yolu buldun. Selam Burakçım, allahın izniyle ilk görüşmemizde yaparız. Eee VW ve Opel has alman arabasıdır, İspanyada Belçika'da üretilen imitasyon Amerikan çakması Fort değil bunlar Hayırlı olsun. FSI iyi motordur. sıkıntı çıkanı duymadım. Tek sıkıntısı adına göre zayıf kalır. Ama otomatik vitesle üzmez çok vites değiştirmek zorunda burakmadığı için rahat ettirir. Tşk ederim Mehmet Hocam, sizin VW'lere müttefik geldim. Hoş ben çoook eski VW'ciyim, 1980 yılında babam 1303S VW Kaplumbağa almıştı, ben arabayı o benzin canavrında kalorifer kokuları arasında öğrendim. Resimler var kaputta yatan ufaklık hallerim ve sattığımız 1994 yılına kadar 34 kere boyatmıştık farklı renklere Sonar evlenince de 6N2 Polo Comfortline almıştım makyajlı, bu 3. VW... FSi güzel motor sesi haricinde, gücüne takmıyorum zaten Insignia ziyadesiyle kuvvetli. Bu içi anne bebekle gezerken kullansın, vitesle uğraşmasın diye Pug'un yerini alacak, bari hafta sonu bende rahat otomatik araba kullanırım. Güç hız falan bu araçta aranmadı, asıl önemli olan sağlam bir otomatik şanzıman, sağlam mekanik ve elektronikli düşük km'li bir araba olmasıydı, Bu araba hepsini karşıladı fikrime göre, şanzımanı çok güzel ve bozulma korkusu olmadan korkmadan otomatik vites kullanmak güzel. Yoksa aynı paraya 2009-2010 Pug 207 2tronic veya Clio 3 Q.shift 1200 cc falan alınabilir ama onlarda maalesef benim kriterime göre iyi araba değilller. 3-4 yaş eski olsun gerçek bir otomobil olsun Ben bu arabayı 1-3-5 şeklinde geçerim, aralarda söz 2 ile 4. vitesi kullanmayacağım... Hayırlı olsun Ali, güle güle kullan...Sevdiğim bir araba markası değil ama belki senden sonra severiz, belli mi olur..Ben hazırım... Sevgili Toker tamam anlaştık, sen bunu istediğin gibi geç, sonra ben Insignia'm ile geliyim sen 1-2-3-4 allah ne verdiyse bas, sonra ben seni gelir geri viteste 180 Bg ile geçerim, 1-2. vitese takmam bile Benle başa çıkamazzzsınnnnnnnnnnnn............ Çok tşk ederim iyi dileklerin için. MAdem sevmiyorsun VW'i demek kıskanıyorsun senin yok diye. İnan bana sayemde herke tüm forum daha fazla NEFRET edecektir VW markasından Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 1.6fsiya otomatik takılmışını alan biri işte, sonunda fiesta 1.1 im ile kimi tokatlayacğımı da buldum Kehkeh heh , tatlı rüyalar Sn Buyur. Kalitemle ezer geçerim. o kadar aşağılamayın 0-100 ü 10.8 saniye Hocam anlamaz Sn Buyur arabadan, anlasa VW raflarından yerlere dökülüp sürüpürlen parçalardan yapılan çakma Seat'ı almazdı... Boşver ver sen verileri, reel'de aklını alırım trafikte Dur kalka girelim de kalite görsün, vites geçişi görsün. manuel 6 vites diyor? var mıydı bu motorda? son hız da bayağı şişik hocam , nereden bu veriler? FSi zaten manuel 6 ileri ve otomatik triptronik 6 ileri harici yok. Teknoloji Sn Buyur, tabi sen bilmezsin 96 Mondeo'lu insan Valla bu doğrudur. benim hitler motorlu bora bile 200 yapardı. 5 vites 6600 devir Hocam, 220 de FSi yapar Sn. Vwöverinki türbinli otomatik , 15 sn. de anca tırmanır, benzini tüketirken Türbinli denmez Sn Çaylar Boyar Beycim, onun adı tork konvertörlü GERÇEK şanzıman. Düzden devşirme de değil, bozulma riski fabrikasyon standart gelen DSG de değil Benzin tüketimi 9 Lt bile değil ortalama Daha ne yaksın ş.içinde ??? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 VW mi biz şirkette satışa veriyoruz bu arabalardan.Yani dandik. Ama sen güle güle kullan.Nerde o fiatlı günlerimiz. Hayırlı olsun, şirket arabası olup sağlam kalan var mı Mercedes olsa bozulur hor kullanılan araba. Saolasın, FIAT aratmam merak etme sen Korkarım diğer konudaki izlenimleriniz facia niteliğinde olucak (Latitude izlenimleri) Kazasız belasız sürüşler Ali Bey, bebişede sağlam gezme aracı bulmuşssunuz maşallahh tekrardan.. Aynen öyle olacak, tabi bulup yazabilirsem, araba değil Latitude. Saolun cümlemize inşallah, tamamen bebek odaklı ve sağlam ve temiz araç baktım. Sadece bu vardı Temiz olduktan sonra, boyasız düşük km'li ise, model yılına bakmam alırım. Hayırlı Olsun Abicim.. Allah, Kaza Bela Vermesin.. Kapı Kollarıda gövde rengi olaymış iyiymiş, çok takılırım bu detaya Saolasın İltebercim. Amin cümlemize inşallah. Sport'larda öyle birde son modellerde boyalı sanırsam. Bu Comfortline çünkü en üst donanım sanırım o zaman higline gelmiyorsu 2005 de ama araştırmadım. düzler 6 ileri otomatiğin 0-100 ü 13 küsür sn civarı olması lazım 1.1 i yer her şekilde Otomatik de 6 ileri Mustafa, 11,5 sn gibi kalkıyor. Ali Abi bence güzel bir tercih yapmışsın ve tertemiz araçmış harbiden hayırlı uğurlu olsun, kazasız-belasız kullan inşallah abicim Teşekkür ederim Mustafa kardeşim. VW olsun çamurdan olsun. Daha iyileri senin olsun. Boyalı eski kasaları bile 23-24.000'den alıcı buluyor, km'lerde 100.000 ve üzeri. Bence bu araca bu fiyat uygun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Aynen öyle olacak, tabi bulup yazabilirsem, araba değil Latitude. Saolun cümlemize inşallah, tamamen bebek odaklı ve sağlam ve temiz araç baktım. Sadece bu vardı Temiz olduktan sonra, boyasız düşük km'li ise, model yılına bakmam alırım. Bende yeni bir Latitude kullanıcısı olarak bundan korkuyordum Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 Araç çok güzel Çok tşk ederim Hakan Bey. Hayırlı olsun.tekerine daş değmesin Çok tşk ederim Adnan Bey Araç guzel, gule gule kullan Ali abi Saolasın gözüm Hayırlı olsun Ali Abi.İyi günlerde kullan. Harbi Vw cilerin sayısı artıyor:) Saolasın Halis Hocam, amin cümlemiz inşallah. Eeee aklın yolu birdir o da VW.... Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. :nazar: Tşk ederim Mert kardeşim. Ali hayırlı olsun . Güzel , temiz araba . Kafa kafaya gideriz artık Saoalsın Ulaş, seninki döver bunu Hem bu eski zavallım 7 yaşında. Temiz işte o kadar. Hayırlı olsun geçen hafta favori ilanlarım arasındaydı, yanılmıyorsam 28.500 TL ilanda fiyatı vardı. Modeli (2005) nedeniyle eşimi ikna edemedim. Çok güzel araç güle güle kullanın. Tşk ederim Ayhan Bey, yalnız fiyat konusu karışık galiba. Ben bu arabayı sahibinden.com'dan almadım. Fiyat olarak ise 26.750 TL ödedim artı temmuz pulunu üstlendim. İşin doğrusu 28.500 veya 28.000 TL'ye almazdım sanırım. Ödediğim fiyat bu arabanın hakkı, boya yok, km düşük ve comforline, lastik + akü 1 senelik, ilk sahibinden kurcalanmamış vs vs. Allah daya iyisini nasip etsin inşallah ama VW olsun Ford olsun, 2-3 yaş daha eski diri olsun diğer markalara tercih edilmeli diye düşünüyorum. Zaten VW ikince elde altın bir araç, hele ki orjinalse zarar ettirmez. Hayırlı olsun, güle güle kullan Ali'cim. Uğraş bey, benim tanıdığım Ali bluemotion ile kafa kafaya gitmez. CC avına çıkıp tokat manyağı yapmak ister Saolasın Sefa, ama tokat vs yok artık Sende güzel güzel bin lüks gemine, boşver kapışma falan onları Fiesta TDCi'lar ile Fun'lar yapsın. Güzel araç... Tşk ederim Fırat Bey. aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanın 6 aydır girmedigim aramadıgım focus ve golf 5 kalmadı nasibim de fırtınam varmış ama ikisinin dısında gözüm baska bir araca hiç kaymadı dogru tercih yapmışsınız golf gt alıyordum ama indirim yapmadı adam birde bunların caracter adı altında fabrikasyon donanımlı modelleri var opsiyonel yani onuda kaçırdık saglık olsun full+full aracımla mutluyum herkese gönlündeki aracı nasip etsin yarabbim Sizinde aracınız hayırlı olsun. Golf GT keyifli bir araç, bende Insignia'dan önce bakmış ama temizini bulamamıştırm. Focus X palet de çok gzeül seçim, bulsam temiz Focus Ghia falan 2005-2006-2008 arası bende niyetlendim ama 4 ileri ve 100 Bg olması biraz canımı sıkıyordu. Amin inşallah cümlemize... Bende yeni bir Latitude kullanıcısı olarak bundan korkuyordum Yok şaka olsun diye yazdım Çok güzel yönleride var, ama çok kötü yönleri de var, bence tabi tamamen kişisel fikrim bir Insignia kullanıcısı olara. Latitude kullanan biride Insignia'da çok rahat eleştirecek onlarca şey bulabilir. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 Golf garajda yerine aldı, detaylı resimleri çekeceğim ilk fırsatta Ama apartmanda 3 araba ile yer sıkıntısı yaratıyorum, 307 acil satılmalı Otoparkçı gibi üst üste park ediyorum akşamları. BU BAMBAŞKA BİR ŞEY, ARABALARIN ŞAHI... 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Hayırlı olsun. Birgün herkes doğru yolu bulacak Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Tşk ederim Ayhan Bey, yalnız fiyat konusu karışık galiba. Ben bu arabayı sahibinden.com'dan almadım. Fiyat olarak ise 26.750 TL ödedim artı temmuz pulunu üstlendim. İşin doğrusu 28.500 veya 28.000 TL'ye almazdım sanırım. Ödediğim fiyat bu arabanın hakkı, boya yok, km düşük ve comforline, lastik + akü 1 senelik, ilk sahibinden kurcalanmamış vs vs. Allah daha iyisini nasip etsin inşallah ama VW olsun Ford olsun, 2-3 yaş daha eski diri olsun diğer markalara tercih edilmeli diye düşünüyorum. Zaten VW ikince elde altın bir araç, hele ki orjinalse zarar ettirmez. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Ali bey, plakadan hatırlıyorum benim eski araç JV idi bu da JK imiş demiştim. Tekrar hayırlı olsun şanslı arabaymış sizin gibi değer verecek birinin oldu vesselam. Bizim arayışlarımız da son buldu 2011 Fiesta Tit. X Otm. aldık 19 binde, selamlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts