Mert Ender 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 (düzenlendi) Merhaba, Bir süre önce, lastiklerimi gerek forumda gerekse başka mecralarda yapmış olduğum incelemeler neticesinde Pirelli P7 Cinturato ile değiştirmiştim. Sessizlik ve konfor olarak gerçekten iyi olan lastikler, sanki yol tutuşu kötü etkiledi gibi geldi. Aldıktan sonra bir ustada rot-balans yapılmıştı ama bir gariplik var, araba 120 km gibi hızlarda geziyor ve beni tedirgin ediyor. Dört tekerlek için de rot ayarını lazerli-bilgisayarlı yapan düzgün bir rot-balans servisi önerebilir misiniz? 3 Temmuz 2012 tarihinde Mert Ender tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Geçen hafta Can çok memnun kaldığından ve makinelerinin kalitesinden bahsediyordu. Adını hatırlamıyorum ama yeri Okmeydanındaki Memorial Hastanesinin önünden Kasımpaşa'ya doğru giderken Varan Turizm yazıhanesinin orada yol üzerinde demişti.. Yorum bağlantısı
Mert Ender 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 Geçen hafta Can çok memnun kaldığından ve makinelerinin kalitesinden bahsediyordu. Adını hatırlamıyorum ama yeri Okmeydanındaki Memorial Hastanesinin önünden Kasımpaşa'ya doğru giderken Varan Turizm yazıhanesinin orada yol üzerinde demişti.. Teşekkürler, keşke bir de isim olsaydı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Geçen hafta Can çok memnun kaldığından ve makinelerinin kalitesinden bahsediyordu. Adını hatırlamıyorum ama yeri Okmeydanındaki Memorial Hastanesinin önünden Kasımpaşa'ya doğru giderken Varan Turizm yazıhanesinin orada yol üzerinde demişti.. Aynısını bana Fatih usta da anlattı. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Geçen hafta Can çok memnun kaldığından ve makinelerinin kalitesinden bahsediyordu. Adını hatırlamıyorum ama yeri Okmeydanındaki Memorial Hastanesinin önünden Kasımpaşa'ya doğru giderken Varan Turizm yazıhanesinin orada yol üzerinde demişti.. EMBA Rot Balans Michelin Bayii... Dün Rot Balans ve Jant Düzeltme yaptırdım, 29 yıldır bu işe Emek vermiş Ali Günbeyi usta gerçek anlamda iyi bir usta ve fiyatlar uygun Jant Düzeltme 20tl.. Rot Balans 50tl. 4 Yorum bağlantısı
Mert Ender 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 Aynısını bana Fatih usta da anlattı. Birde Cevizlibağda Gaziantepli Rot Balans var işini iyi yapan bir servistir. EMBA Rot Balans Michelin Bayii... Dün Rot Balans ve Jant Düzeltme yaptırdım, 29 yıldır bu işe Emek vermiş Ali Günbeyi usta gerçek anlamda iyi bir usta ve fiyatlar uygun Jant Düzeltme 20tl.. Rot Balans 50tl. Önerileriniz için çok teşekkürler...Bir Focus'un yol tutamıyor olmasına alışkın değilim 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Teşekkürler, keşke bir de isim olsaydı EMBA Rot Balans Michelin Bayii... Yorum bağlantısı
Mert Ender 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 Hem isim hem açık adres olmuş oldu. 1 Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Birde Cevizlibağda Gaziantepli Rot Balans var işini iyi yapan bir servistir. Cevizlibağ???Yenibosna olmasın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 EMBA Rot Balans Michelin Bayii... Dün Rot Balans ve Jant Düzeltme yaptırdım, 29 yıldır bu işe Emek vermiş Ali Günbeyi usta gerçek anlamda iyi bir usta ve fiyatlar uygun Jant Düzeltme 20tl.. Rot Balans 50tl. ŞURASIYMIŞ Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 ŞURASIYMIŞ Sahibi ustası çalışanları hepsi toprağım olur Erzincan'lı Yorum bağlantısı
Mert Ender 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 ŞURASIYMIŞ Evet, evet, google'dan aratınca sitesini buldum. Düzgün bir yere benziyor. Aradım, rot-balans 50 TL, akşam 8'e kadar da açıkmış. İş çıkışı gidilebilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Sahibi ustası çalışanları hepsi toprağım olur Erzincan'lı Anlaşmalı işyerlerine dahil edemez miyiz? Sen görüşsen, foruma özel fiyatlar, özel muameleler yapılsa? Evet, evet, google'dan aratınca sitesini buldum. Düzgün bir yere benziyor. Aradım, rot-balans 50 TL, akşam 8'e kadar da açıkmış. İş çıkışı gidilebilir. İyiymiş, ön iki jant eğik bende, düzelttirmem lazım en kısa sürede. Garip olan, 160'ın üstünde bile titreme yok Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Anlaşmalı işyerlerine dahil edemez miyiz? Sen görüşsen, foruma özel fiyatlar, özel muameleler yapılsa? İyiymiş, ön iki jant eğik bende, düzelttirmem lazım en kısa sürede. Garip olan, 160'ın üstünde bile titreme yok Olabilir konuşuruz. Lakin özel muamele ekstra'ya tabidir herdaim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Olabilir konuşuruz. Lakin özel muamele ekstra'ya tabidir herdaim Mutlu sonla ayrılacaksam servisten sorun yok. Arabam memnun olsunda Şaka tabi, sadece doğrular anlatılsın, yapılması gerekenler yapılsın, yeter 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Mutlu sonla ayrılacaksam servisten sorun yok. Arabam memnun olsunda Şaka tabi, sadece doğrular anlatılsın, yapılması gerekenler yapılsın, yeter Valla Sani kardeşim ben güvenmem esnaf'ın sadece doğruları yapıp söyliyeceğine. Pek tabiki aralarında düzgünleri de vardır ama kuru-yaş durumları söz konusu. Giderim rot+4 tekere balans için 40TL olur mu derim bakalım ne diyecekler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Valla Sani kardeşim ben güvenmem esnaf'ın sadece doğruları yapıp söyliyeceğine. Pek tabiki aralarında düzgünleri de vardır ama kuru-yaş durumları söz konusu. Giderim rot+4 tekere balans için 40TL olur mu derim bakalım ne diyecekler. Hayırlısı diyelim Sen de ben de esnaf adamım. 10 doğrumdan belki 1'i yalandır bende. Onu da müşteriye doğruyu söylesem ona zarar olacak (mesela ddr ram bulamıyorum diyorum, halbuki bulurum ama 512mb ram'e 40$ vermesine gönlüm razı olmaz), bu sebeple yalan söyleyebilirim yapılacak işte. Sende durum en alemde Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Valla Sanicim ben mutlu ayrıldım.. 180km. Hıza kadar test ettim 18 jant ve 40 yanakla gram balans yoktu... Ayrıca bana özel muamelede yaptılar. 2 dal Uzun LARK sigara 2 çay birde STrend'e elemanlar hayran oldular istemememe rağmen zorla yıkadılar aracı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Valla Sanicim ben mutlu ayrıldım.. 180km. Hıza kadar test ettim 18 jant ve 40 yanakla gram balans yoktu... Ayrıca bana özel muamelede yaptılar. 2 dal Uzun LARK sigara 2 çay birde STrend'e elemanlar hayran oldular istemememe rağmen zorla yıkadılar aracı Demekki hoş sohbet muhabbet var en azından, işlerini de düzgün yapmışlar, daha ne olsun Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Demekki hoş sohbet muhabbet var en azından, işlerini de düzgün yapmışlar, daha ne olsun Hemde ne sohbet ne sohbet tam sanayi işi anlatmayım burda Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Muamelelerden geçelim rot'a yönelelim gençler. Otobüste gülmesi sıkıntı oluyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Muamelelerden geçelim rot'a yönelelim gençler. Otobüste gülmesi sıkıntı oluyor. Bayan yanı değil misin Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Bayan yanı değil misin Yok değilim ama heryerim gacı dolu. Sanırım hepsi İzmir'li. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Yok değilim ama heryerim gacı dolu. Sanırım hepsi İzmir'li. Ooo, İzmir'liler çok iyidir, çok severim kendilerini. Ama sana bu sıcakta hepsi İzmir'li gözüküyor olmasın? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Ooo, İzmir'liler çok iyidir, çok severim kendilerini. Ama sana bu sıcakta hepsi İzmir'li gözüküyor olmasın? Her ne kadar Pamukkale seyahat tarafından kandırılmış olsam da otobüs serin. Yaratılanı severim yaratandan ötürü diyorsun yani. İzmir'de kuzenlerim var ayarliyim istersen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts