Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Her ne kadar Pamukkale seyahat tarafından kandırılmış olsam da otobüs serin. Yaratılanı severim yaratandan ötürü diyorsun yani. İzmir'de kuzenlerim var ayarliyim istersen. Cinsiyet belirtmemişsin kuzen için, korktum bi an Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Cinsiyet belirtmemişsin kuzen için, korktum bi an Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Rot Balans 50tl. Doğuş Oto AUDİ Servisinde rot ayarı 230 TL Yorum bağlantısı
Mert Ender 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 Doğuş Oto AUDİ Servisinde rot ayarı 230 TL Skandal. O nasıl bir fiyat öyle? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Doğuş Oto AUDİ Servisinde rot ayarı 230 TL vw grubu için normal bir rakam 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Önerileriniz için çok teşekkürler...Bir Focus'un yol tutamıyor olmasına alışkın değilim gecen gün mazot almak için akaryakıt istasyonuna girdiğimde arka tarafımda sıra bekleyen wv jetta arac kullanan bir abi aracın yol tutuşu nasıl diyerek yanıma geldi. bende gayet güzel olduğunu söyleyerek memnuniyetimi dile getirdim. abinin bu jettasından önceki aracı sıfır focusmuş bir kaç defa arac savurarak citti kazalar atlatmışlar.aracı altı ay gibi bir sürede elden cıkarmış. acaba benmı kullanamıyorum felan diye düşünürken oğlunun kullandığı bir gün oğluda aynı şikayetle babasına gelmiş. acıkcası bende bir focusun yol tutuşu hakkında bu tür şikayetler duymaya alışkın olmadığım için cok şaşırmıştım. vw grubu için normal bir rakam yuh daha neler Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Merhaba, Bir süre önce, lastiklerimi gerek forumda gerekse başka mecralarda yapmış olduğum incelemeler neticesinde Pirelli P7 Cinturato ile değiştirmiştim. Sessizlik ve konfor olarak gerçekten iyi olan lastikler, sanki yol tutuşu kötü etkiledi gibi geldi. Aldıktan sonra bir ustada rot-balans yapılmıştı ama bir gariplik var, araba 120 km gibi hızlarda geziyor ve beni tedirgin ediyor. Dört tekerlek için de rot ayarını lazerli-bilgisayarlı yapan düzgün bir rot-balans servisi önerebilir misiniz? Lastik havalarını kontrol edin. Bazen işi bilmeyen birileri 40 civarı hava basıyor. Sıcak asfaltta 42-43 oluncada yol tutuş olumsuz etkileniyor... Gerçi ben pirelliiyide pek beğenmem ama o kadarda kötü olmaması lazım Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 (düzenlendi) ? vw grubu içindi yazdım süha bey....size yazmadım yoksa. 3 Temmuz 2012 tarihinde Osman Tekindemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Merhaba,Bir süre önce, lastiklerimi gerek forumda gerekse başka mecralarda yapmış olduğum incelemeler neticesinde Pirelli P7 Cinturato ile değiştirmiştim. Sessizlik ve konfor olarak gerçekten iyi olan lastikler, sanki yol tutuşu kötü etkiledi gibi geldi. Aldıktan sonra bir ustada rot-balans yapılmıştı ama bir gariplik var, araba 120 km gibi hızlarda geziyor ve beni tedirgin ediyor. Dört tekerlek için de rot ayarını lazerli-bilgisayarlı yapan düzgün bir rot-balans servisi önerebilir misiniz? Kim ne dersin, pirelli böyle genelde. En sevmedğim marka lastik. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Lastik havalarını kontrol edin. Bazen işi bilmeyen birileri 40 civarı hava basıyor. Sıcak asfaltta 42-43 oluncada yol tutuş olumsuz etkileniyor... Gerçi ben pirelliiyide pek beğenmem ama o kadarda kötü olmaması lazım Kim ne dersin, pirelli böyle genelde. En sevmedğim marka lastik. Geçen hafta itibari ile pirelli grubundayım çok güzel lastikler diyebilirim, focus'un tüm arkayı bıraktığı yerlerde şuanda hiç kayma yok diyebilirim. Yüksek hızlarda dahil buna. Lakin 205/50/17 ebadından 225/40/18 ebadına geçmeminde faktörü vardır unutmuyorum. Farklı markalarda yine aynı model lastik kullanılmışlığı vardır örnek uğraş abi de çok memnunda FR da fabrikasyon verilen bir lastik vw grubu içindi yazdım süha bey....size yazmadım yoksa. Osman bey malesef doğuş grubu araçlara göre rakam vermekte. 2009 senesinde 50TL alıyorlardı + işçilik( veya zaman ) 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Geçen hafta itibari ile pirelli grubundayım çok güzel lastikler diyebilirim, focus'un tüm arkayı bıraktığı yerlerde şuanda hiç kayma yok diyebilirim. Yüksek hızlarda dahil buna. Lakin 205/50/17 ebadından 225/40/18 ebadına geçmeminde faktörü vardır unutmuyorum. Farklı markalarda yine aynı model lastik kullanılmışlığı vardır örnek uğraş abi de çok memnunda FR da fabrikasyon verilen bir lastik Osman bey malesef doğuş grubu araçlara göre rakam vermekte. 2009 senesinde 50TL alıyorlardı + işçilik( veya zaman ) aslında otokoç'ta fiyatlar nasıl bilmiyorum. bizim servislerinde cok ucuz yapacaklarını sanmıyorum... Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Ford servisinde rot balans yapmayı bilmiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Ford servisinde rot balans yapmayı bilmiyorlar. Soruyorsun bu iş sanat işi degilmi sizin elemanlar nasıl yapabiliyor diye, artık hersey otomatik makina ile yapılıyor sanatkarlığa gerek yok diyorlar. Ben katılmıyorum tabi. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Soruyorsun bu iş sanat işi degilmi sizin elemanlar nasıl yapabiliyor diye, artık hersey otomatik makina ile yapılıyor sanatkarlığa gerek yok diyorlar. Ben katılmıyorum tabi. Makineyi'de kullanan bir operatör var sonuçta örneğin dün 1 lastiğimin balansını tutturamadılar, diğer tecrübeli olan usta bir hareketle ayarladı.. Belkide o usta orada bulunmasaydı bu lastik bozuk ayar tutmuyor deyip yeni lastik masrafı çıkarcaklardı bana 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Makineyi'de kullanan bir operatör var sonuçta örneğin dün 1 lastiğimin balansını tutturamadılar, diğer tecrübeli olan usta bir hareketle ayarladı.. Belkide o usta orada bulunmasaydı bu lastik bozuk ayar tutmuyor deyip yeni lastik masrafı çıkarcaklardı bana Dayıya gittim abi sen rot ayarlaması yapıyor musun dedim hayır onun sorumlusu başka biri dedi. İşte o an yıkıldığım andı Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Yahu eski dergah'ın bir alt sokağında rot-balansçı vardı. Hemde çok güzel yapıyor niye bu kadar yazışıyorsunuz bu basit iş için. İş ustalıkta makinada değilki Usta usta olmayınca makina bir halta yaramazki sevgili gençler... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Yahu eski dergah'ın bir alt sokağında rot-balansçı vardı. Hemde çok güzel yapıyor niye bu kadar yazışıyorsunuz bu basit iş için. İş ustalıkta makinada değilki Usta usta olmayınca makina bir halta yaramazki sevgili gençler... Fatih abi makinanın faktörü çok. Örnek olarak sen hiç lastiğe balans ayarı yaparken aynı zamanda yol similasyonu yapıp yanal etkilenmeyi ve yanak dayanma gücünü ölçen bir alet gördün mü ve aynı anda jant yamukluğunuda ölçmektedir Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Fatih abi makinanın faktörü çok. Örnek olarak sen hiç lastiğe balans ayarı yaparken aynı zamanda yol similasyonu yapıp yanal etkilenmeyi ve yanak dayanma gücünü ölçen bir alet gördün mü ve aynı anda jant yamukluğunuda ölçmektedir Görsem ne olur görmesem ne olur. Araba sağa sola çekmedimi yada direksiyon taş gibi titremeden duruyorsa gerisi hikaye. Şimdi sizin lastikler dandik oldukları için haklısınız hepsini ince ayar yapan makinalar ve işten anlamayan ustalar lazım. Ama Yokohama kullanan bendenizin bunlara ihtiyacı yok zaten lastikler lastik çünkü Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Görsem ne olur görmesem ne olur. Araba sağa sola çekmedimi yada direksiyon taş gibi titremeden duruyorsa gerisi hikaye. Şimdi sizin lastikler dandik oldukları için haklısınız hepsini ince ayar yapan makinalar ve işten anlamayan ustalar lazım. Ama Yokohama kullanan bendenizin bunlara ihtiyacı yok zaten lastikler lastik çünkü Fatih Abi bende Yokohama kullanıyorum ince yanak 2008 tarihli olmasına rağmen hala sağlıklı durumdalar, Lakin Süha'nın lastikleride dandik değildir, Pirelli pzero rosso var, senin dediğin Kumho ve diğer uzak doğu lastikleri 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Görsem ne olur görmesem ne olur. Araba sağa sola çekmedimi yada direksiyon taş gibi titremeden duruyorsa gerisi hikaye. Şimdi sizin lastikler dandik oldukları için haklısınız hepsini ince ayar yapan makinalar ve işten anlamayan ustalar lazım. Ama Yokohama kullanan bendenizin bunlara ihtiyacı yok zaten lastikler lastik çünkü Bence gördükten sonra yorum yapmak lazım Fatih abi, teknoloji değişiyor ayak uydurmak gerekli. Benim lastiklerime dandik demek için önce markasını bilmek gerekli. Ayrıca zaten burada rot ayarı isteyen kişiyi iyisine yönlendirmeye çalışıyoruz babamızın oğlu değil sonuçta mekan gitsek bizi tanımızlar bile Fatih Abi bende Yokohama kullanıyorum ince yanak 2008 tarihli olmasına rağmen hala sağlıklı durumdalar, Lakin Süha'nın lastikleride dandik değildir, Pirelli pzero rosso var, senin dediğin Kumho ve diğer uzak doğu lastikleri +1 aynen bro ya Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Fatih Abi bende Yokohama kullanıyorum ince yanak 2008 tarihli olmasına rağmen hala sağlıklı durumdalar, Lakin Süha'nın lastikleride dandik değildir, Pirelli pzero rosso var, senin dediğin Kumho ve diğer uzak doğu lastikleri Bence gördükten sonra yorum yapmak lazım Fatih abi, teknoloji değişiyor ayak uydurmak gerekli. Benim lastiklerime dandik demek için önce markasını bilmek gerekli. Ayrıca zaten burada rot ayarı isteyen kişiyi iyisine yönlendirmeye çalışıyoruz babamızın oğlu değil sonuçta mekan gitsek bizi tanımızlar bile Tamam canım hemen kızıp üstüme gelmeyin. Dandik demek ile neden marka düşünüyorsunuzki, Ben sizin ince yanaklı Türkiye yollarına çokta uygun olmıyan 18" jantlı lastiklerinizden bahsetmiştim. benim 16 " 55 yanak lastiklerime göre jantınızın eğrilme şansı yada lastiğin balans kaçırma, olma ihtimali daha yüksek. Araya yokohama reklamı girince hemen alınmışsınız Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Tamam canım hemen kızıp üstüme gelmeyin. Dandik demek ile neden marka düşünüyorsunuzki, Ben sizin ince yanaklı Türkiye yollarına çokta uygun olmıyan 18" jantlı lastiklerinizden bahsetmiştim. benim 16 " 55 yanak lastiklerime göre jantınızın eğrilme şansı yada lastiğin balans kaçırma, olma ihtimali daha yüksek. Araya yokohama reklamı girince hemen alınmışsınız Yok be Fatih Abi sana saygımız sonsuzdur... Bunlar tarz meselesi abi 225 taban 40 yanakla yol tutuş ve viraj kabiliyeti için her ay balansa 25tl jant düzeltmeye 20tl verebilirim. 55 yanakla ben acemi gibi davranıyorum Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Yok be Fatih Abi sana saygımız sonsuzdur... Bunlar tarz meselesi abi 225 taban 40 yanakla yol tutuş ve viraj kabiliyeti için her ay balansa 25tl jant düzeltmeye 20tl verebilirim. 55 yanakla ben acemi gibi davranıyorum Ona acemilik denmez yaşına uygun davranıyorsun denir Benim 17 - 30 yaş arası golf Gti almaya çalışmak ile geçti. O zamanların kralı idi bana göre. Kısmet olup alamadım 1,6 110 hp lik o arabayı. Şimdiki Golf R'ı alacak param oldu ama artık bana o kadar uygun olmaktan çıktı. Bence yaşınız gençken imkanınızda varsa zevkinizi çıkarın. İlerde karı çoluk çocuk derken helede 40 lara yaklaştınızmı 55 yanağın konforu poponuza daha uygun geliyor 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Ona acemilik denmez yaşına uygun davranıyorsun denir Benim 17 - 30 yaş arası golf Gti almaya çalışmak ile geçti. O zamanların kralı idi bana göre. Kısmet olup alamadım 1,6 110 hp lik o arabayı. Şimdiki Golf R'ı alacak param oldu ama artık bana o kadar uygun olmaktan çıktı. Bence yaşınız gençken imkanınızda varsa zevkinizi çıkarın. İlerde karı çoluk çocuk derken helede 40 lara yaklaştınızmı 55 yanağın konforu poponuza daha uygun geliyor Tamam Abicim hiç sıkıntı değil Bende Yaş var, sende Para alalım 4 çeker bir Golf R 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts