Emir Karadağ 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Avrupa yakasında yer tavsiye eden var mı? Kocasinan sanayide Bayburtlu rot balans var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Bugun kendi BMW ustama gittim durumu anlattim. O tanidigi yere birakti arabayi. Yaptilar cok sukur. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Ben bu Dalaman'da sürekli bir yere götürüyorum, adamlar her seferinde 35 liraya arabayı ok gibi yapıyor fakat direksiyon yarım derece sağa eğik oluyor Anlatıyorum anlatıyorum düzeltemiyorlar bu durumu, yok abi yamuk değil ki diyorlar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında (merkeze yakın) rot servisi arıyorum. Okmeydanı'nda götürdüğüm bi yer vardı ancak son 2 defasında rot ayarını beceremediler. Önerisi olanlara açığım Yorum bağlantısı
Barış Çetin 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Maslak oto sanayi Rally rotbalans şiddetle tavsiye ederim Sani bey isterseniz telefonu mevcut Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Maslak oto sanayi Rally rotbalans şiddetle tavsiye ederim Sani bey isterseniz telefonu mevcut http://www.firmasec.com/firma/mkdyzm-ralli-rot-balans-far-ayar-servisi/ Burası mıdır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 orası ama nakit çalşır.. bir de randevu Yorum bağlantısı
Barış Çetin 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Doğrudur Sani bey ben de Çağlar abi tavsiyesi üzerine gittim çok ta memnun kaldım inanıyorumki zaman ayırıp gittiğinize deyecektir. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 (düzenlendi) Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesinde Doğan Mermer işini çok severek ve titizlikle yapıyor. Orayı rahatlıkla tavsiye edebilirim. 15 Haziran 2016 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Doğrudur Sani bey ben de Çağlar abi tavsiyesi üzerine gittim çok ta memnun kaldım inanıyorumki zaman ayırıp gittiğinize deyecektir. barış refere etmişse benim bile gidesim geldi Yorum bağlantısı
Barış Çetin 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Çağlar abi ben sana danışmadan birşey yaptırmam bu arada lastiklerimi aldım goodyear efficientgrip performance 195/60/15 sonuç muhteşem Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Valla Sanicim ben mutlu ayrıldım.. 180km. Hıza kadar test ettim 18 jant ve 40 yanakla gram balans yoktu... Ayrıca bana özel muamelede yaptılar. 2 dal Uzun LARK sigara 2 çay birde STrend'e elemanlar hayran oldular istemememe rağmen zorla yıkadılar aracı Abi tanıtımın iyimiş yalnız Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2016 Paylaş 19 Haziran 2016 Yaklaşık 10 yıldır Bostancıda Keleşoğlu rot balansa gidiyorum. Lastikle balansla vs ilgil her problemimi hem şirket hemde özel aracımı eşimi dostumu gönül rahatlığı ile götürebiliyorum. Lazerli yeni nesil sistemde ayrıca mevcuttur. Yorum bağlantısı
ender özgün çakmak 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 Yaklaşık 10 yıldır Bostancıda Keleşoğlu rot balansa gidiyorum. Lastikle balansla vs ilgil her problemimi hem şirket hemde özel aracımı eşimi dostumu gönül rahatlığı ile götürebiliyorum. Lazerli yeni nesil sistemde ayrıca mevcuttur. Bostancı Keleşoğlu rot-balans teşekkür ederim, ilk fırsatta gideceğim Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: http://www.firmasec.com/firma/mkdyzm-ralli-rot-balans-far-ayar-servisi/ Burası mıdır? Halen gecerli mi tavsiye 13 Mart 2021 tarihinde İbrahim Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 Klavyede sorun vardı derdimi tam yazamadım. Hem yazlık lastikte hem kışlık lastikte farklı jantlarla sola çekme problemi var. 2 kere rot ayarına girdim, eksen ayarı yaptılar sözde. Birinde sol ön teker kısmında şasede 2mm dışa çıkıklık var çektirmek gerek dediler ama ikna olmadım. İşi iyi bilen bir rot ayarcısına ihtiyacım var. Yazlıkları takarken bu sorunu artık çözmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 Klavyede sorun vardı derdimi tam yazamadım. Hem yazlık lastikte hem kışlık lastikte farklı jantlarla sola çekme problemi var. 2 kere rot ayarına girdim, eksen ayarı yaptılar sözde. Birinde sol ön teker kısmında şasede 2mm dışa çıkıklık var çektirmek gerek dediler ama ikna olmadım. İşi iyi bilen bir rot ayarcısına ihtiyacım var. Yazlıkları takarken bu sorunu artık çözmek istiyorum. Şasi çektirme işlemi yaptırmıştım eski aracıma. Ustama bu konuda güvenirim. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 Biz de Maslak'ta Ralli'yi kullanıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 4 Levent sanayi sitesi 'ERCÜMENT ROT BALANS' işini layıkıyla yapıyor. Karşısında Ekrem usta var Ford araçlarda uzman. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Maslak hunter rot balans. Adama sürekli lüks arabalar geliyor. Ben 10 yıllık mazda 3 ile gittim. Lüks araçlara gösterdiği alakayı bana da gösterdi. Fiyat ise piyasayla aynıydı. Bu benim için yeterliydi. Ustalık ve tecrübeleri de iyi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts