A. Ertan Akçakmak 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 yakıt masrafım canıma tak ettiğinden aracıma lpg taktırmak istiyorum. izmir'de yaşıyorum bu nedenle de mümkünse bu işi izmir'de yaptımak istiyorum. forumda gezinirken bu konuyla ilgili bir şeye rastlayamadım bu yüzden de siz üyelerin varsa tavsiyelerini alayım dedim. çünkü takip ettiğim kadarıyla lpg kitinden çok montajı yapan ustanın önemli olduğunu anladım. bu durumda izmir'de lpg takmak için işin ehli ustaları nerde bulmam mümkündür? şimdiden sağolun Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Ben kendi aracıma brc taktırdım ve dayımın çok yakın arkadaşı eğer kaliteli birşey istiyorsanız beraber gidebiliriz. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 İzmir ekibi yardımcı olacaktır..Bahsettiğiniz gibi bu konuda referanslı usta önemli. Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 (düzenlendi) ysf otogaz +1 Mehmet Ali Küçük diye sevdiğim bir dostumdur sahibi, Fordclubtr'den Onur'un selamı var diyin mutlaka 4 Temmuz 2012 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
A. Ertan Akçakmak 6 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2012 Distiribütörlüğünü Yaptığımız 8 markanın İzmir servis'lerinden Birine yönlendireceğim yarın sizi ancak Şuan ustamızın ve firmasının adını işyerinden net bir şekilde söylerim Ö.M atarak hatırlatınız . hocam özel mesaj attım istedim usta ve firma adı ama cevap gelmedi. valla salı günü gidip taktıracam lakin kime bilmiyorum. artık tavsiyelerinizdeki yerleri dolaşıp içime sinene yaptırmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Yusuf Esin 7 Temmuz 2012 Paylaş 7 Temmuz 2012 Bende çok araştırmıştım, Marka olarak BRC MY11 pipolu sistem taktırdım. . 3.sanayide SBT otogaza, işçilik çok güzel, performans kaybı yok. arıza lambası yanmadı. stop etme falan olmadı. gaz kokusu hiç almadım. Ben sistemden gayet memnunum. tavsiye ederim. BRC izmirde pek yaygın değil, tutturmuşlar bir Zavolli diye, aslında kitlerin birbirinden çok farkı yok ama, BRC her türlü farkını ortaya koyuyor. Siz kendi araştırmanızı da yapın neresi aklınıza yatarsa orada taktırırsınız. Ama aracınızın motoru pipolu sisteme uygunsa, hiç daha fazla düşünmeyin derim gerçekten çok fark ediyor. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bende çok araştırmıştım, Marka olarak BRC MY11 pipolu sistem taktırdım. . 3.sanayide SBT otogaza, işçilik çok güzel, performans kaybı yok. arıza lambası yanmadı. stop etme falan olmadı. gaz kokusu hiç almadım. Ben sistemden gayet memnunum. tavsiye ederim. BRC izmirde pek yaygın değil, tutturmuşlar bir Zavolli diye, aslında kitlerin birbirinden çok farkı yok ama, BRC her türlü farkını ortaya koyuyor. Siz kendi araştırmanızı da yapın neresi aklınıza yatarsa orada taktırırsınız. Ama aracınızın motoru pipolu sisteme uygunsa, hiç daha fazla düşünmeyin derim gerçekten çok fark ediyor. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/186673-izmirde-lpg-ustasi/ Yorum bağlantısı
A. Ertan Akçakmak 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 önerileriniz için sağolun. bugün şöyle bir piyasa araştırması yapmayı planlıyorum. deneyimlerimi forumdan paylaşırım. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Distiribütörlüğünü Yaptığımız 8 markanın İzmir servis'lerinden Birine yönlendireceğim yarın sizi ancak Şuan ustamızın ve firmasının adını işyerinden net bir şekilde söylerim Ö.M atarak hatırlatınız . Can ne derse güzel der, ne eylerse güzel eyler...... Yorum bağlantısı
A. Ertan Akçakmak 11 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2012 teşekkür ederim can bey. yarın dediğiniz firma ile de görüşeceğim. umarım yarın lpg taktırma işini hallediyorum. yalnız şafak otogazdaki lpg kiti fiyatlarına bakınca 4, 6 ve 8 silindirli olarak fiyatlar ayrılmış. benim aarcıma hangisi uygun olacak eğer 6 silindirliden büyükse fiyatlar bayaa yüksek çıkıyor. Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 yasin 0532 558 57 74 benim dediğim yerinde telefonu bu isterseniz ararsınız Yorum bağlantısı
A. Ertan Akçakmak 16 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2012 föküzümü sabahtan ysf otogaza götürüp ali ustaya teslim ettim. akşama alırsın dedi. sağolsun kahvaltıya davet etti. metro durağına da bıraktı, mis. yarına randevularımı da ayarladım, ruhsatı yetiştiririm diye düşünüyorum. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. Yorum bağlantısı
A. Ertan Akçakmak 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 evet, neredeyse her şeyi bitirmiş şekilde yazabilirim diye düşünüyorum. öncelikle ysf otogaz'daki ali usta çok nazik, sıcak ve samimi bir adam. lpg takıldıktan sonra almaya gittiğim sızdırmazlık raporunu ancak 3. gidiş-gelişimde o da "kaçak var ama tehlikeli değil" denilerek alabildim. tabii, ben ustaları daha önce uyarmıştım, benim işim hiç yolunda gitmez diye. vize muayenesine yetişmek için acelem olduğundan üstünde durmadım. her ne kadar ek-1'e ihtiyaç yok diye yazılsa da internet sitelerinde, baştan söyleyeyim; siz ek-1'i doldurtun zaten en fazla 20 lira alıyorlar. araç vizeden geçti ama bu seferde trafik tescile saat 17:15'te vardım. 17:00'de kapatıyoruz dediler. ben de memurum dedim ama 6'ya kadar çalışıyoruz. olay bornova trafik tescilde geçiyor, gıcık bir pırpırlı polis vardı, yapmıyoruz deyip durdu. ben de sebebini öğrenmeden gitmem dedim, direttim. neyse bayan bir polis memuru halime acıdı, çıkarılan belgelerin bir saatten fazla süre aldığını bu yüzden yarın gelmemi söyledi. bayana herkesin duyabileceği şekilde beni bilgilendirdiği için teşekkür ettim. bunu niye bu kadar detaylı yazıyorum, denilecek olursa; dediğim gibi ben de memurum. eğer bir vatandaş görev aldığım defterdarlık binası 4.kat 413 nolu odaya girip benden bilgi-belge isterse mevzuatın elverdiği ölçüde en iyi şekilde yardımcı oluyorum. aynısını istemek benim olduğum kadar her t.c vatandaşının hakkıdır. neyse, sonuçta iş ertesi güne sarktı. bu sefer de araba kapalı kaldığında bariz bir gaz kokusu vardı. önceleri yeni takıldığından olabileceği ama devam ederse arabayı getirmemi söyledi, ali usta. baktım hakkatten devam ediyo, leş gibi de bir koku. götürdüm, tanktan olabileceğini söyleyip çıkardılar tankı. ama yeni tank için beklemem gerekti. en sonunda yeni takılan tankla beraber huzura kavuştum, artık koku da gelmiyor. şimdi, zaten normalde benim işim hiçbir zaman nasıl olması gerekiyorsa o şekilde gitmez. o yüzden bu tip şeyler bana normal geliyor. velhasılı kelam, ustadan kaynaklanmayan problemler oluştu ama lpg taktırdığıma da memnunum. 65 lt, 130 TL, 570 km gittim. biraz uzun oldu kusura bakmayın. iyi günler efendim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts