Osman Erdin 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Grand modellerinde bu çıtalar var ancak biz taktırmak istesek acaba takılabilir mi eğer takılıyorsa nerede ve ne kadara taktırabilirim. Ankara tercihim tabiki. Saygılar..... Yorum bağlantısı
Adem Topsakal 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 hiç gerekyok sade daha sportif duruyo 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Emre ŞAHiN 28 Aralık 2012 Paylaş 28 Aralık 2012 Adem Bey'e katılıyorum ama zevk meselesi tabi. Ama illa yaptırmak isterseniz http://www.omsatuning.com/Ford-C-Max-Port-Bagaj-Yeni-Nesil-Gri-Kisa-Sase-Sag-Sol-Takim,PR-4734.html sitesinde bulabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla satın aldıktan sonra yapıştırma şeklinde Şaşmaz'daki modifiyecilerde taktırabilirsiniz... Yorum bağlantısı
Adem Topsakal 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 illaki taktırmak isterseniz seat altea xl modelinin aliminyum ince tavan cıtası var belki o yakışır yoksa hiçmi hiç gerekli değil zaten arac sportif göşterişli fazlası bozar bence Yorum bağlantısı
Emre Köksal 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 bakış açısına göre değişiyor tabiki bence daha agresif, daha bi dou duruyor çıtalarla... Yorum bağlantısı
Osman Erdin 14 Ocak 2013 Yazar Paylaş 14 Ocak 2013 sanırım biraz daha beklememiz lazım orjinalinin çıkması için Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 fusion da var benim bence aynı bir hava katıyor fusiona .ama cmaxde nasıl olur bilmiyorum Yorum bağlantısı
Erdinç Bal 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 merhaba, bende tavan çıtası düşünüyorum, ancak tavana yapışık olan daha güzel görünür diye düşünüyorum, acaba altea xl tavan çıtası uyar mı? veya böyle bir uygulama yapan varmıdır? Yorum bağlantısı
Adem Topsakal 10 Şubat 2013 Paylaş 10 Şubat 2013 seat altea nın kasa yapısı c max a uyuyor gıbı denemkte fayda var Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 (düzenlendi) C 16 Şubat 2013 tarihinde özcan şaşmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Bence c-max lerin tavan çıtası seat altea xl deki gibi olursa güzel olur. Grandlardaki pek hoşuma gitmiyor doğrusu. xl dekiler çok şık... Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 arkadaşlar omsatunıng de tavan çıtası taktırdım olmaz böyle bişey mükemmel ötesi c max ı olan herkese tavsiye ederim satın alıp evinde siyah cam silikonuyla montaj yapacaksın bu kadar basit montajı var http://www.omsatuning.com/Ford-C-MAX-Panama-Port-Bagaj-Aluminyum-Ayak-Abs-Kapak-Komple-Gri-2011,PR-10759.html 1 Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 hiç gerekyok sade daha sportif duruyo abi daha ne olsun amaç arabayı daha farklı ve sportif göstermek değilmi istediğin farksa omsa http://www.omsaline.com Yorum bağlantısı
Ahmet Emre ŞAHiN 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 arkadaşlar omsatunıng de tavan çıtası taktırdım olmaz böyle bişey mükemmel ötesi c max ı olan herkese tavsiye ederim satın alıp evinde siyah cam silikonuyla montaj yapacaksın bu kadar basit montajı var http://www.omsatunin...1,PR-10759.html Bi fotoğraf ekleyebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 arkadaşlar omsatunıng de tavan çıtası taktırdım olmaz böyle bişey mükemmel ötesi c max ı olan herkese tavsiye ederim satın alıp evinde siyah cam silikonuyla montaj yapacaksın bu kadar basit montajı var http://www.omsatunin...1,PR-10759.html Bi fotoğraf ekleyebilir misiniz? Hangi marka ve model istiyorsanız arkadaş ekleyebilir çünkü bizzat satıcısı Yorum bağlantısı
Erdinç Bal 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 bahsettiğiniz firma altea xl deki gibi yapışık tavan çıtası yapabilirmi? Yorum bağlantısı
Ahmet Emre ŞAHiN 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Uzaktan çekilmiş fotolar var mı hocam? Yorum bağlantısı
Rıza Aydınlık 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Fotodakiler C-Max ın değil ama hangi aracın ve maliyet unsuru nedir acaba?Parça + İşçilik. Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Fotodakiler C-Max ın değil ama hangi aracın ve maliyet unsuru nedir acaba?Parça + İşçilik. rıza bey merhaba c max orjınal tavan çıtası bu ürün c max için diğer suv grup ( jip) ler için üretilmiş bursada oturduğunuzu görüyorum aracı görmek isterseniz demirtaş organizedeyim buyrun gelin bir çayımı için rıza bey merhaba c max orjınal tavan çıtası bu ürün c max için diğer suv grup ( jip) ler için üretilmiş bursada oturduğunuzu görüyorum aracı görmek isterseniz demirtaş organizedeyim buyrun gelin bir çayımı için düzeltme yapıyorum özür dilerim c max orjınal tavan çıtası yok biliyorsunuz demek istemiştim bu cmax ve diyer tavan çıtası bulunmayan jipler için üretilmiş Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 bahsettiğiniz firma altea xl deki gibi yapışık tavan çıtası yapabilirmi? erdinç bey firmanın altea xl modelini yapmasına yapar ama bu modeller birebir araçlar için yapılıyor bildiğim kadarıyla belki bir ihtimal çok aracı denersin birine denk gelir tavana uyar bişey diyemem ama benim arabamdaki model ayaklı olduğu için makinada ufak tefek formlar vererek bir çok araca uygalanabiliyor üreticinin avantajı bu sanırım Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 işçiliği pek yok dediğim gibi sihay cam silikonuyla kendi sokağınızda yapıştırabilirsiniz ben 250 tl ye taktırdım aracımı ford dan alırken grand cmax daki tavan çıtasını sordum iki katı fiayat verdiler zaten bu raca uyumlu sağlamıyormuş Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 onlar yük taşımak için. silikonlu çıta bence anlamsız. 600 liralara 100 kg çeken çıta takmak varken yapıştırma için 250 vermek anlamsız bence. Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 onlar yük taşımak için. silikonlu çıta bence anlamsız. 600 liralara 100 kg çeken çıta takmak varken yapıştırma için 250 vermek anlamsız bence. tabiki haklısınız ben hem yük taşımak hemde aksesuar olsun diye taktırdım,bu ürünün bağlantı yerleri aluminyum arabanın tavanında diğer araçlar gibi connect doblo montaj yeri olmadığı için yağmur oluğuna parelel vidayla montaj yaptırdım silikonlu olduğu için su geçirmesi imkansız su geçirse bile bir kaç damladan ibaret olur oda yağmur oluğundan aşağıya süzülüp çamurluklardan dışarıya gider yada buhar olur vs. aynı fiyata ister yapıştırın isterseniz vidalı montaj yaptırın. montaj yaparken resimlerini çekmiştim kaybetmediysem yüklerim sizlerede bu konuda yardımım olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts