İçeriğe Yönlendir

2011 C Max'E Tavan Çıtası

Osman Erdin

Recommended Posts

Erdinç Bal

tabiki haklısınız ben hem yük taşımak hemde aksesuar olsun diye taktırdım,bu ürünün bağlantı yerleri aluminyum arabanın tavanında diğer araçlar gibi connect doblo montaj yeri olmadığı için

yağmur oluğuna parelel vidayla montaj yaptırdım silikonlu olduğu için su geçirmesi imkansız su geçirse bile bir kaç damladan ibaret olur oda yağmur oluğundan aşağıya süzülüp çamurluklardan dışarıya gider yada buhar olur vs.

aynı fiyata ister yapıştırın isterseniz vidalı montaj yaptırın.

montaj yaparken resimlerini çekmiştim kaybetmediysem yüklerim sizlerede bu konuda yardımım olur.

özcan bey, hem montaj resimleri hem de aracınızın tam yan, ön fotolarınıda eklerseniz bizim içinde yönlendirici olur.tavan çıtalarının tamamı mı aliminyum?sizin beyaz renkli aracınızda güzel durmuş. benim aracım siyah ve nasıl görünür diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz

özcan bey, hem montaj resimleri hem de aracınızın tam yan, ön fotolarınıda eklerseniz bizim içinde yönlendirici olur.tavan çıtalarının tamamı mı aliminyum?sizin beyaz renkli aracınızda güzel durmuş. benim aracım siyah ve nasıl görünür diye düşünüyorum.

beyendiğiniz için teşekkür ederim

tamamı aluminyum sadece bağlantı ayaklarını üst kapağı abs plastik onuda aluminyum rengine boyamışlar görüntü olarak aluminyumdan farkı yok

görüntü kirliliği olmasın diğe fazla resim eklemedim pazartesi ekleyebilirim.

dilerseniz email adresi verin oraya göndereyim.

Yorum bağlantısı
Rıza Aydınlık

rıza bey merhaba c max orjınal tavan çıtası bu ürün c max için diğer suv grup ( jip) ler için üretilmiş bursada oturduğunuzu görüyorum aracı görmek isterseniz demirtaş organizedeyim buyrun gelin bir çayımı için

düzeltme yapıyorum özür dilerim c max orjınal tavan çıtası yok biliyorsunuz demek istemiştim bu cmax ve diyer tavan çıtası bulunmayan jipler için üretilmiş

Sizinde uygun olacağınız bir günde aracınızı görmek isterim doğrusu ama size nasıl ulaşabilirim, profilinizde adres bilgileriniz var ama uygun zamanınız açısından. Benim isyerim de Hürriyette. Birde sorum olacak bu arada benim tavanda yük taşıma gibi bir durumum yok, sadece slikon yapıştırıcı tutarmı ve uzun ömürlü olur mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdinç Bal

beyendiğiniz için teşekkür ederim

tamamı aluminyum sadece bağlantı ayaklarını üst kapağı abs plastik onuda aluminyum rengine boyamışlar görüntü olarak aluminyumdan farkı yok

görüntü kirliliği olmasın diğe fazla resim eklemedim pazartesi ekleyebilirim.

dilerseniz email adresi verin oraya göndereyim.

özcan bey, yeni fotolarınızı bekliyoruz..

Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz

Sizinde uygun olacağınız bir günde aracınızı görmek isterim doğrusu ama size nasıl ulaşabilirim, profilinizde adres bilgileriniz var ama uygun zamanınız açısından. Benim isyerim de Hürriyette. Birde sorum olacak bu arada benim tavanda yük taşıma gibi bir durumum yok, sadece slikon yapıştırıcı tutarmı ve uzun ömürlü olur mu?

rıza bey 533 4762514 ten iletişim kurabiliriz

yapıştırma ben 2005 yılında başka bir aracıma yapıştırmıştım altı ay önce sattım aracı hiç bir sorun yaşatmadı ilk günkü sağlamlığını koruyordu

Yorum bağlantısı
Erdinç Bal

rıza bey 533 4762514 ten iletişim kurabiliriz

yapıştırma ben 2005 yılında başka bir aracıma yapıştırmıştım altı ay önce sattım aracı hiç bir sorun yaşatmadı ilk günkü sağlamlığını koruyordu

özcan bey ,tavan çıtaları tam olarak oturdumu yoksa alta destekleme yapıldımı? birde tam yan ve öntaraftan çekilmiş fotograflarınızı paylaşabilirseniz sevinirim, bende siyah rengini almayı düşünüyorum ama nasıl durur, tam kestiremiyorum, bursa yaşamadığım için görme şansımda yok. yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz

cmax de montaj yeri yok mu emin miyiz?

malesef montaj yeri yok ben çok araştırdım otokoça gittim baktırdım yok dediler zaten tavanı incelediğinizde montaj yerine benzer herhangi bizr iz yada tapa yok

montaj şeklini ve diğer resimleri yüklüyorum şimdi

Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz

özcan bey ,tavan çıtaları tam olarak oturdumu yoksa alta destekleme yapıldımı? birde tam yan ve öntaraftan çekilmiş fotograflarınızı paylaşabilirseniz sevinirim, bende siyah rengini almayı düşünüyorum ama nasıl durur, tam kestiremiyorum, bursa yaşamadığım için görme şansımda yok. yardımcı olursanız sevinirim.

20130301_27_8737604022.jpg

erdinç bey tavan çıtası tam oturuyor altına herhangi bir destek koyulmadı sadece olması gereken kauçuk fitiller var

tavan çıtasını siyah almayı düşünüyorsanız zevk meselesi iki renkte güzel duruyor benim aracın tavanı siyah folyo

kaplattığım için gri rengi tercih ettim eyer aracınız tavanı gövde rengindeyse siyah yada gri fark etmez ikiside çok güzel

birde standart renk vardı bu modelde bağlantı ayakları siyah gövdesi parlak aluminyum oda olabilir

erdinç bey tavan çıtası tam oturuyor altına herhangi bir destek koyulmadı sadece olması gereken kauçuk fitiller var

tavan çıtasını siyah almayı düşünüyorsanız zevk meselesi iki renkte güzel duruyor benim aracın tavanı siyah folyo

kaplattığım için gri rengi tercih ettim eyer aracınız tavanı gövde rengindeyse siyah yada gri fark etmez ikiside çok güzel

birde standart renk vardı bu modelde bağlantı ayakları siyah gövdesi parlak aluminyum oda olabilir

20130301_25_8039209246.jpg

20130301_24_159265399.jpg20130301_23_9081079363.jpg

20130301_24_159265399.jpg20130301_23_9081079363.jpg

20130301_22_679132343.jpg20130301_26_3654596210.jpg

Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz
20130301_27_8737604022.jpg erdinç bey tavan çıtası tam oturuyor altına herhangi bir destek koyulmadı sadece olması gereken kauçuk fitiller var tavan çıtasını siyah almayı düşünüyorsanız zevk meselesi iki renkte güzel duruyor benim aracın tavanı siyah folyo kaplattığım için gri rengi tercih ettim eyer aracınız tavanı gövde rengindeyse siyah yada gri fark etmez ikiside çok güzel birde standart renk vardı bu modelde bağlantı ayakları siyah gövdesi parlak aluminyum oda olabilir 20130301_25_8039209246.jpg20130301_24_159265399.jpg20130301_23_9081079363.jpg20130301_22_679132343.jpg

20130301_26_3654596210.jpg

bu montaj şekli yük taşımak için uygundur

ama yük taşımayı düşünmüyorum uygun matkabı şunu bunu nerden bulucam uğraşamam diyorsanız yapıştırmayı tercih edebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Erdinç Bal

fotolar için çok teşekkürler, fikir vermesi açısından çok iyi oldu.

Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz

Önemli değil arkadaşlara faydası olacağını düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Özer Özcan

bu montaj şekli yük taşımak için uygundur

ama yük taşımayı düşünmüyorum uygun matkabı şunu bunu nerden bulucam uğraşamam diyorsanız yapıştırmayı tercih edebilirsiniz

Grand C-Max'in orijinal tavan çıtalı fotoğrafları ile karşılaştırdım da, sanki biraz daha ön tarafa monte etmiş olsaydınız daha güzel görünebilirdi gibi geldi bana.

Yorum bağlantısı
Erdinç Bal

http://commons.wikim..._08-16-2010.jpg incelediklerimin içinde en şık duranlardan bir tanesi de bu. Altında boşluk olanlar ticari araçlarınki gibi duruyor.

yinede yapılan orjinal dışı çıtalar içerisinde en iyisi gibi görünüyor. ben yaza doğru siyah renkte bu tavan çıtasından taktırmayı düşünüyorum. ama tavanı deldirme kafamda soru işareti yaratıyor.

birde trend modellere kolçak sorununa çözüm bulunsa süper olucak

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

yinede yapılan orjinal dışı çıtalar içerisinde en iyisi gibi görünüyor. ben yaza doğru siyah renkte bu tavan çıtasından taktırmayı düşünüyorum. ama tavanı deldirme kafamda soru işareti yaratıyor.

birde trend modellere kolçak sorununa çözüm bulunsa süper olucak

Bence delerek değil de yapıştırarak taktırın. Delinirse mutlaka oradan pas yapacaktır.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Servet OVALI

slm...  ... Bu tavan barı konusunda 2006 model aracıma en uygun olanı sizce hangisi dir. karasız kaldım......

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
  • 3 ay sonra...
özcan şaşmaz

Levent bey tekrar merhaba ben Omsa line de yöneticiyim

bu Ürünün benzerini bulamazsınız c Max kalıpta ufak Sıkıntımız var kısa zamanda çözüp tekrar satışına start vericez

Dilerseniz aynı tip kafa plastikleri siyah Ortası parlak aluminyum port bagaj satışımız var

Arkadaşlar yok derse benim bilgim dahilinde olduğunu söyleyin

Yorum bağlantısı
Levent Okutan

Levent bey tekrar merhaba ben Omsa line de yöneticiyim

bu Ürünün benzerini bulamazsınız c Max kalıpta ufak Sıkıntımız var kısa zamanda çözüp tekrar satışına start vericez

Dilerseniz aynı tip kafa plastikleri siyah Ortası parlak aluminyum port bagaj satışımız var

Arkadaşlar yok derse benim bilgim dahilinde olduğunu söyleyin

Çok teşekkür Ederim kısa sürede gelecek ise ben beklerim çünki bu model çok güzel..Sizin Resimdeki modelin sadece yan çıtalrını isityorum oda aynı model mi...?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...