Erdinç Bal 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 tabiki haklısınız ben hem yük taşımak hemde aksesuar olsun diye taktırdım,bu ürünün bağlantı yerleri aluminyum arabanın tavanında diğer araçlar gibi connect doblo montaj yeri olmadığı için yağmur oluğuna parelel vidayla montaj yaptırdım silikonlu olduğu için su geçirmesi imkansız su geçirse bile bir kaç damladan ibaret olur oda yağmur oluğundan aşağıya süzülüp çamurluklardan dışarıya gider yada buhar olur vs. aynı fiyata ister yapıştırın isterseniz vidalı montaj yaptırın. montaj yaparken resimlerini çekmiştim kaybetmediysem yüklerim sizlerede bu konuda yardımım olur. özcan bey, hem montaj resimleri hem de aracınızın tam yan, ön fotolarınıda eklerseniz bizim içinde yönlendirici olur.tavan çıtalarının tamamı mı aliminyum?sizin beyaz renkli aracınızda güzel durmuş. benim aracım siyah ve nasıl görünür diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 özcan bey, hem montaj resimleri hem de aracınızın tam yan, ön fotolarınıda eklerseniz bizim içinde yönlendirici olur.tavan çıtalarının tamamı mı aliminyum?sizin beyaz renkli aracınızda güzel durmuş. benim aracım siyah ve nasıl görünür diye düşünüyorum. beyendiğiniz için teşekkür ederim tamamı aluminyum sadece bağlantı ayaklarını üst kapağı abs plastik onuda aluminyum rengine boyamışlar görüntü olarak aluminyumdan farkı yok görüntü kirliliği olmasın diğe fazla resim eklemedim pazartesi ekleyebilirim. dilerseniz email adresi verin oraya göndereyim. Yorum bağlantısı
Rıza Aydınlık 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 rıza bey merhaba c max orjınal tavan çıtası bu ürün c max için diğer suv grup ( jip) ler için üretilmiş bursada oturduğunuzu görüyorum aracı görmek isterseniz demirtaş organizedeyim buyrun gelin bir çayımı için düzeltme yapıyorum özür dilerim c max orjınal tavan çıtası yok biliyorsunuz demek istemiştim bu cmax ve diyer tavan çıtası bulunmayan jipler için üretilmiş Sizinde uygun olacağınız bir günde aracınızı görmek isterim doğrusu ama size nasıl ulaşabilirim, profilinizde adres bilgileriniz var ama uygun zamanınız açısından. Benim isyerim de Hürriyette. Birde sorum olacak bu arada benim tavanda yük taşıma gibi bir durumum yok, sadece slikon yapıştırıcı tutarmı ve uzun ömürlü olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Erdinç Bal 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 beyendiğiniz için teşekkür ederim tamamı aluminyum sadece bağlantı ayaklarını üst kapağı abs plastik onuda aluminyum rengine boyamışlar görüntü olarak aluminyumdan farkı yok görüntü kirliliği olmasın diğe fazla resim eklemedim pazartesi ekleyebilirim. dilerseniz email adresi verin oraya göndereyim. özcan bey, yeni fotolarınızı bekliyoruz.. Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Sizinde uygun olacağınız bir günde aracınızı görmek isterim doğrusu ama size nasıl ulaşabilirim, profilinizde adres bilgileriniz var ama uygun zamanınız açısından. Benim isyerim de Hürriyette. Birde sorum olacak bu arada benim tavanda yük taşıma gibi bir durumum yok, sadece slikon yapıştırıcı tutarmı ve uzun ömürlü olur mu? rıza bey 533 4762514 ten iletişim kurabiliriz yapıştırma ben 2005 yılında başka bir aracıma yapıştırmıştım altı ay önce sattım aracı hiç bir sorun yaşatmadı ilk günkü sağlamlığını koruyordu Yorum bağlantısı
Erdinç Bal 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 rıza bey 533 4762514 ten iletişim kurabiliriz yapıştırma ben 2005 yılında başka bir aracıma yapıştırmıştım altı ay önce sattım aracı hiç bir sorun yaşatmadı ilk günkü sağlamlığını koruyordu özcan bey ,tavan çıtaları tam olarak oturdumu yoksa alta destekleme yapıldımı? birde tam yan ve öntaraftan çekilmiş fotograflarınızı paylaşabilirseniz sevinirim, bende siyah rengini almayı düşünüyorum ama nasıl durur, tam kestiremiyorum, bursa yaşamadığım için görme şansımda yok. yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 cmax de montaj yeri yok mu emin miyiz? Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 cmax de montaj yeri yok mu emin miyiz? malesef montaj yeri yok ben çok araştırdım otokoça gittim baktırdım yok dediler zaten tavanı incelediğinizde montaj yerine benzer herhangi bizr iz yada tapa yok montaj şeklini ve diğer resimleri yüklüyorum şimdi Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 özcan bey ,tavan çıtaları tam olarak oturdumu yoksa alta destekleme yapıldımı? birde tam yan ve öntaraftan çekilmiş fotograflarınızı paylaşabilirseniz sevinirim, bende siyah rengini almayı düşünüyorum ama nasıl durur, tam kestiremiyorum, bursa yaşamadığım için görme şansımda yok. yardımcı olursanız sevinirim. erdinç bey tavan çıtası tam oturuyor altına herhangi bir destek koyulmadı sadece olması gereken kauçuk fitiller var tavan çıtasını siyah almayı düşünüyorsanız zevk meselesi iki renkte güzel duruyor benim aracın tavanı siyah folyo kaplattığım için gri rengi tercih ettim eyer aracınız tavanı gövde rengindeyse siyah yada gri fark etmez ikiside çok güzel birde standart renk vardı bu modelde bağlantı ayakları siyah gövdesi parlak aluminyum oda olabilir erdinç bey tavan çıtası tam oturuyor altına herhangi bir destek koyulmadı sadece olması gereken kauçuk fitiller var tavan çıtasını siyah almayı düşünüyorsanız zevk meselesi iki renkte güzel duruyor benim aracın tavanı siyah folyo kaplattığım için gri rengi tercih ettim eyer aracınız tavanı gövde rengindeyse siyah yada gri fark etmez ikiside çok güzel birde standart renk vardı bu modelde bağlantı ayakları siyah gövdesi parlak aluminyum oda olabilir erdinç bey tavan çıtası tam oturuyor altına herhangi bir destek koyulmadı sadece olması gereken kauçuk fitiller var tavan çıtasını siyah almayı düşünüyorsanız zevk meselesi iki renkte güzel duruyor benim aracın tavanı siyah folyo kaplattığım için gri rengi tercih ettim eyer aracınız tavanı gövde rengindeyse siyah yada gri fark etmez ikiside çok güzel birde standart renk vardı bu modelde bağlantı ayakları siyah gövdesi parlak aluminyum oda olabilir erdinç bey tavan çıtası tam oturuyor altına herhangi bir destek koyulmadı sadece olması gereken kauçuk fitiller var tavan çıtasını siyah almayı düşünüyorsanız zevk meselesi iki renkte güzel duruyor benim aracın tavanı siyah folyo kaplattığım için gri rengi tercih ettim eyer aracınız tavanı gövde rengindeyse siyah yada gri fark etmez ikiside çok güzel birde standart renk vardı bu modelde bağlantı ayakları siyah gövdesi parlak aluminyum oda olabilir Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 erdinç bey tavan çıtası tam oturuyor altına herhangi bir destek koyulmadı sadece olması gereken kauçuk fitiller var tavan çıtasını siyah almayı düşünüyorsanız zevk meselesi iki renkte güzel duruyor benim aracın tavanı siyah folyo kaplattığım için gri rengi tercih ettim eyer aracınız tavanı gövde rengindeyse siyah yada gri fark etmez ikiside çok güzel birde standart renk vardı bu modelde bağlantı ayakları siyah gövdesi parlak aluminyum oda olabilir bu montaj şekli yük taşımak için uygundur ama yük taşımayı düşünmüyorum uygun matkabı şunu bunu nerden bulucam uğraşamam diyorsanız yapıştırmayı tercih edebilirsiniz Yorum bağlantısı
Erdinç Bal 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 fotolar için çok teşekkürler, fikir vermesi açısından çok iyi oldu. Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Önemli değil arkadaşlara faydası olacağını düşünüyorum Yorum bağlantısı
Özer Özcan 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 bu montaj şekli yük taşımak için uygundur ama yük taşımayı düşünmüyorum uygun matkabı şunu bunu nerden bulucam uğraşamam diyorsanız yapıştırmayı tercih edebilirsiniz Grand C-Max'in orijinal tavan çıtalı fotoğrafları ile karşılaştırdım da, sanki biraz daha ön tarafa monte etmiş olsaydınız daha güzel görünebilirdi gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 orijinal parça no 1683818 e baktınız mı Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2011_Kia_Sportage_EX_--_08-16-2010.jpg incelediklerimin içinde en şık duranlardan bir tanesi de bu. Altında boşluk olanlar ticari araçlarınki gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Erdinç Bal 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 http://commons.wikim..._08-16-2010.jpg incelediklerimin içinde en şık duranlardan bir tanesi de bu. Altında boşluk olanlar ticari araçlarınki gibi duruyor. yinede yapılan orjinal dışı çıtalar içerisinde en iyisi gibi görünüyor. ben yaza doğru siyah renkte bu tavan çıtasından taktırmayı düşünüyorum. ama tavanı deldirme kafamda soru işareti yaratıyor. birde trend modellere kolçak sorununa çözüm bulunsa süper olucak Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 yinede yapılan orjinal dışı çıtalar içerisinde en iyisi gibi görünüyor. ben yaza doğru siyah renkte bu tavan çıtasından taktırmayı düşünüyorum. ama tavanı deldirme kafamda soru işareti yaratıyor. birde trend modellere kolçak sorununa çözüm bulunsa süper olucak Bence delerek değil de yapıştırarak taktırın. Delinirse mutlaka oradan pas yapacaktır. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 az önce aşağıdaki ürünü aracım için sipariş verdim. Umarım pişman olmam... http://www.hepsiburada.com/liste/transformacion-oluksuz-araclara-kayakesya-bagaji-07a011/productDetails.aspx?productId=otm07a011&categoryId=20024983 Yorum bağlantısı
Servet OVALI 23 Temmuz 2013 Paylaş 23 Temmuz 2013 slm... ... Bu tavan barı konusunda 2006 model aracıma en uygun olanı sizce hangisi dir. karasız kaldım...... Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 az önce aşağıdaki ürünü aracım için sipariş verdim. Umarım pişman olmam... http://www.hepsiburada.com/liste/transformacion-oluksuz-araclara-kayakesya-bagaji-07a011/productDetails.aspx?productId=otm07a011&categoryId=20024983 Merhabalar... Ürünün aracınıza takılmış haliyle fotoğraf alabilir miyiz? nasıl memnun musunuz? Yorum bağlantısı
Levent Okutan 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Merhaba omsaline 'de Cmax için port bagaj satışıyo yokmuş..Bu ürüne benzer bir ürün satın alacak yer arıyorum yardımcı olurmusunuz..http://www.omsaline.com/?page=urun_detay&id=5521&marka=Ford&model=Ford%20C%20Max Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Levent bey tekrar merhaba ben Omsa line de yöneticiyim bu Ürünün benzerini bulamazsınız c Max kalıpta ufak Sıkıntımız var kısa zamanda çözüp tekrar satışına start vericez Dilerseniz aynı tip kafa plastikleri siyah Ortası parlak aluminyum port bagaj satışımız var Arkadaşlar yok derse benim bilgim dahilinde olduğunu söyleyin Yorum bağlantısı
Levent Okutan 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Levent bey tekrar merhaba ben Omsa line de yöneticiyim bu Ürünün benzerini bulamazsınız c Max kalıpta ufak Sıkıntımız var kısa zamanda çözüp tekrar satışına start vericez Dilerseniz aynı tip kafa plastikleri siyah Ortası parlak aluminyum port bagaj satışımız var Arkadaşlar yok derse benim bilgim dahilinde olduğunu söyleyin Çok teşekkür Ederim kısa sürede gelecek ise ben beklerim çünki bu model çok güzel..Sizin Resimdeki modelin sadece yan çıtalrını isityorum oda aynı model mi...? Yorum bağlantısı
Recommended Posts