Murat Dere 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Hakan Tarım, Köyceğiz'e gelmiş akrabalarının yanına. Sağolsunlar annesi, babası, eşi ve bir fıstıkla beraber geldiler dün. Hem de geçerken uğramak değil, bildiğin ziyarete geldiler. Bilmeyenler için; Hakan, resimlerde görüldüğünden daha kısa. Kikikikii... Buradaki hemşerileri pideci Ali'yi de görmek istediler. 10 küsur yıllık arkadaşım olan Ali'yi sayelerinde tekrar buldum. Yer, Ali'nin "Çıtır Pide"si. Çok güzel muhabbet oldu. Ağaçtan kayısı toplayıp yidik bile. Asıl resimler Hakan kardeşim de, bendekiler aşağıda görüldüğü gibi... Araçlar; Focus'un yüksekliğini bilirsiniz. Benim aracın önünde görülen küçük şey Hakan. Boy hesabını siz yaparsınız. Ve bu daa, fıstık: Gördünüz mü çikinliği maşallah? Evet, arkadaşlar. Konuda bir sürü geyik bölgeleri vardır. Hadi başlayın. 10 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Vay Apaçiii. Gez bakalım. Kız kocaman olmuş maşAllah. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 parmak arası terlik kısa gösteriyor olabilir. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Kamyonların jantları da 22.5 " değilmiydi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Murat abi, Muğla il sınırları dışına niye çıkmıyorsun ? 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Muğla serin mis gibi. Köyceğiz sıcakk Navigasyon güzel birşeymiş, bi baktım Murat hocamın arabası önümde bitti AMa kendisi başka biryerden çıktı geldi neresiyse artık Bu arada nasipse Denizliye gidince atarım artık resimleri. Kart okuyucu yokmuş kafede :Dx Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Millete cevaben; İtalyan mafyasıyım, biyerim yere yakın, affetmem dalarım. Jant lastik dinlemem aracınızın tepesine çıkıveririm. Ufak bir gaza dokunmaya bakıyor herşey 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2012 abi herkesin sormaya(söylemeye) cesaret edemediğini ben sorayım.. iki kişiyle ne geleneksel toplantısı abi ya , nerdeyse uluslararası diyecen.. Sen yenisin galiba? Geleneksel Muğla toplantıları serisini tamamladın mı bi kere sen? Murat abi, Muğla il sınırları dışına niye çıkmıyorsun ? Kim dedi? Çıkıyom ki... Bi kaç kere Akyaka'ya gitmiştim mesela. Millete cevaben; İtalyan mafyasıyım, biyerim yere yakın, affetmem dalarım. Jant lastik dinlemem aracınızın tepesine çıkıveririm. Ufak bir gaza dokunmaya bakıyor herşey Yapar valla. Ben de almam elinden sizi ha, ona göre! Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Birde tatil yapamıyorum der İyi gezmeler.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Ne yani, bu koca araba , koca jantlar tamamen bir kompleks miydi Nokta Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Hakan hocam, kamyon jantı ile ilgili sözümü geri aldım, yukarıdaki video ya da yuh diyorum. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Bir kaç resim kızın gazabına uğradı. Kalanlar bunlar Bu da ben küçücükken yanımızda çalışan Ali abim. Seneler sonra tekrar görüşmek nasip oldu. iyi de oldu adam akıllı bir ustadan börek yedim. Pide yani Ne yani, bu koca araba , koca jantlar tamamen bir kompleks miydi Nokta İkinizi çok pis kara listeye aldım. Ensenizdeyim ! 9 Temmuz 2012 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Geçmiş olsun Hakan... Bir gün bende bütün cesaretimi toplayıp Sayın Deli pardon Dere' nin kapısını çalacağım...O günleri görmek dileklerimle ellerinden öperim Sayın Dere... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Abi evde çocuk bakacağı için pek vakti olamadı Onun için pek vakit geçiremedik, etkisine girmedim yani 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Hakan Tarım, Köyceğiz'e gelmiş akrabalarının yanına. Sağolsunlar annesi, babası, eşi ve bir fıstıkla beraber geldiler dün. Hem de geçerken uğramak değil, bildiğin ziyarete geldiler. Bilmeyenler için; Hakan, resimlerde görüldüğünden daha kısa. Kikikikii... Buradaki hemşerileri pideci Ali'yi de görmek istediler. 10 küsur yıllık arkadaşım olan Ali'yi sayelerinde tekrar buldum. Yer, Ali'nin "Çıtır Pide"si. Çok güzel muhabbet oldu. Ağaçtan kayısı toplayıp yidik bile. Asıl resimler Hakan kardeşim de, bendekiler aşağıda görüldüğü gibi... Araçlar; Focus'un yüksekliğini bilirsiniz. Benim aracın önünde görülen küçük şey Hakan. Boy hesabını siz yaparsınız. Evet, arkadaşlar. Konuda bir sürü geyik bölgeleri vardır. Hadi başlayın. Murat Abi bunda geyiklik bir durum yok, 2 jant lastik üstüste kadar boylu poslu endamlı Hakan Tarım kardeşim ile, ilk defa boy fotoğrafını gördüğüm Sn.Murat Dere abimiz var. Şimdi kim der ki Hakan'a kısa diye. Dilim varmaz yavv. Adam Çin Halk Cumhuriyetinde orta ve uzun boy ortalamasına giriyor. Amcama saygılar, ellerinden öperim. 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2012 Bir kaç resim kızın gazabına uğradı. Kalanlar bunlar Bu da ben küçücükken yanımızda çalışan Ali abim. Seneler sonra tekrar görüşmek nasip oldu. iyi de oldu adam akıllı bir ustadan börek yedim. Pide yani İkinizi çok pis kara listeye aldım. Ensenizdeyim ! O çok pis kara listeyi gördüm ben. Bir kaç ekleme de ben yaptım hala. Ç.B.falan... Abi evde çocuk bakacağı için pek vakti olamadı Onun için pek vakit geçiremedik, etkisine girmedim yani Sorma çok pis denk geldi. Bi daa ki sefere çok pis denk getircem. Ucuz atlatmışsın... Kara listede, isminin yanına bi çarpı daha koydum Serkan'cım. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Kara liste değil, Çok Pis Kara Liste abi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ohh, herkes tatilde yahu Murat hocam, harbi ilk defa boy fotosu gördüm. Bi de kilo mu verdin ne Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Güzel etkinlik olmuş. Bende geyiklik birşey yazayım dedim baktım saçmalıyom vaz geçtim. Apachinin boy olayında sayın Kiriş'e katılıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2012 Kara liste değil, Çok Pis Kara Liste abi Ha, evet dooru Hakan'cım. Ohh, herkes tatilde yahu Murat hocam, harbi ilk defa boy fotosu gördüm. Bi de kilo mu verdin ne İlk defa gördüysen demek sen de daha önceki geleneksel Muğla toplantıları konularını kaçırmışsın Sani'ciğim. Ayrıcabu tam boy sayılmaz, biraz kırdım bacaklarımı Hakan'cıma ayıp olmasın diye. Güzel etkinlik olmuş. Bende geyiklik birşey yazayım dedim baktım saçmalıyom vaz geçtim. Apachinin boy olayında sayın Kiriş'e katılıyorum. Sizin etkinliğin yanında lafı olmaz ama neyse adaş. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Sizin etkinliğin yanında lafı olmaz ama neyse adaş. Yok abi senin varlığın yeter etkinlik olmasınada. Tırt Apachi Bilemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts