İçeriğe Yönlendir

6. Geleneksel Muğla Toplantısı

Murat Dere

Recommended Posts

Guest Hakan Tarım

Sor bakalım sor, araç nasılmış? apaçi mi değil mi? :)

Yok abi senin varlığın yeter etkinlik olmasınada.

Tırt Apachi :unsure2: Bilemedim. :D

Murat abinin yorumu: Olm senin araç bayağı bi güzel, apaçilikle hiç alakası yok :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Canım tabiki Apaçi ondan asla şüphemiz yok.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Murat abinin yorumu: Olm senin araç bayağı bi güzel, apaçilikle hiç alakası yok :)

Senin yanındayken aynı cümleyi bende kuruyorum. :p Pehhhh. :p Normal yani. :p Seni apaçi seni. :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
Senin yanındayken aynı cümleyi bende kuruyorum. :p Pehhhh. :p Normal yani. :p Seni apaçi seni. :p

Az kaldı az. Hiçbir şey kalmayacak araçta. Gayet stok bir Explorer olacak.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Az kaldı az. Hiçbir şey kalmayacak araçta. Gayet stok bir Explorer olacak.

Sebep. :p

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Adam senin yüzünden işkence çekiyor. :p Birde suçu ona atıyorsun ya birşey demiyorum. :p

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Big boss :p Kızdırdı beni :)

Ne oldu ? Kaldırımamı çıkamadınız yine koca arabayla :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Tehlikeli bir kaç kez araç kullanımı yaptı. Ben de ne .ok yersen ye dedim, teknik desteğimi çekiyorum araçtan :p

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Tehlikeli bir kaç kez araç kullanımı yaptı. Ben de ne .ok yersen ye dedim, teknik desteğimi çekiyorum araçtan :p

Süleyman amcaya laf yok ; :jedi:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Süleyman amcaya laf yok ; :jedi:

Sen bi kavgalarımızı gör onunla, yuh dersin :) Şükür 10 dakika sonra yine bal şeker oluruz merak etme :) Ama destek çekiliyor araçtan. Satılıncaya kadar stok Ex olarak kalacak. Son olarak belki Murat hocam görmüş oldu, gerçi unuttum içeri alıp müzik açmayı ama olsun :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Hayırlısı.. Sonunda özüne dönecek desene ex ;)

O uyuz görüntüsüne dönecek :p

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

O uyuz görüntüsüne dönecek :p

Satılık carputer var diyorsun yani ? :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Hayır hiçbir parçası satılık değil, vidası bile. Eve kuracam hepsini :p Nasıl olsa 2. akü de var :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sen bi kavgalarımızı gör onunla, yuh dersin :) Şükür 10 dakika sonra yine bal şeker oluruz merak etme :) Ama destek çekiliyor araçtan. Satılıncaya kadar stok Ex olarak kalacak. Son olarak belki Murat hocam görmüş oldu, gerçi unuttum içeri alıp müzik açmayı ama olsun :p

Sorma Hakan, ben de yandım carputere bile bakamadım diye. Daha inceleyecektim ben o aracı ya. :( Tüh ettim kendime, iki tane de geçirdim hatta. :bambam:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Sorma Hakan, ben de yandım carputere bile bakamadım diye. Daha inceleyecektim ben o aracı ya. :( Tüh ettim kendime, iki tane de geçirdim hatta. :bambam:

Bir daha olmasın :p

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

:shok: Anaaa Muğla toplantısı yapılmış hemde bensiz :fiuw:

İşte internetin olmamasının zararları kaç gündür yeni girdim nete neler olmş neler.. :biggrin:

Hocam 10 numara toplantı olmuş.. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık..

Artık bizde 7. toplantıyı yapalım şöyle denizli mangallı bişeyler olsun ne dersiniz??

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

İki eski moderatörün çekişmesi gibi olmuş bu toplantı ya :unsure2: biri boyunu biri arabasını övmüş :D

:nazar::bravo: Sevgiler Kocaelin'den

Yorum bağlantısı
Murat Dere

:shok: Anaaa Muğla toplantısı yapılmış hemde bensiz :fiuw:

İşte internetin olmamasının zararları kaç gündür yeni girdim nete neler olmş neler.. :biggrin:

Hocam 10 numara toplantı olmuş.. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık..

Artık bizde 7. toplantıyı yapalım şöyle denizli mangallı bişeyler olsun ne dersiniz??

Off, ne diycem olm, "Allah" derim. ;)

İstediğiniz zaman başımın üzerine.

Çaaram mı len seni de mangala? ;)

İki eski moderatörün çekişmesi gibi olmuş bu toplantı ya :unsure2: biri boyunu biri arabasını övmüş :D

:nazar::bravo: Sevgiler Kocaelin'den

Çekişmedik yahu. Sen de gel 7. toplantıya. :yes:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

O yokuş olduğu sürece zor gelirim abi oraya :D Midem kalktı resmen, zaten yükseklik korkum var :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

O yokuş olduğu sürece zor gelirim abi oraya :D Midem kalktı resmen, zaten yükseklik korkum var :D

Yavrum, Denizli'den gelirken o yokuş (Sakar Geçidi) yok ki. Oraya gidecek olursak benim arabayla gideriz, sen gözlerini kaparsın, bitince ben haber veririm sana. ;)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

O zaman eyi :) Babeyle biraz önce ne kadar yutmuş bizim tank diye hesapladık. Yüzde 70 i şehir içi olmak üzere 100 km.de 17 litre olmuş :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere

O zaman eyi :) Babeyle biraz önce ne kadar yutmuş bizim tank diye hesapladık. Yüzde 70 i şehir içi olmak üzere 100 km.de 17 litre olmuş :p

Murat the Deli has left the building... :crazy:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...