Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 2 kişi ile Şenlik toplantısı konusuyla başedemezsiniz Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 2 kişi ile Şenlik toplantısı konusuyla başedemezsiniz Biz vakit sıkıntısı yüzünden yarım kalan muhabbeti devam ettiriyoruz, siz ne sandınız? Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Biz vakit sıkıntısı yüzünden yarım kalan muhabbeti devam ettiriyoruz, siz ne sandınız? Ben sandım şöyle bir smile olsa kesin koyardınız. :senligekatılamayıphasetindencatlayıpamabunubellietmemekicinbukonuardınasıgınıyoruzcaktırmayın: 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ne yalan söyleyeyim, Murat hocamla her daim tanışma fırsatını kolluyordum, babamın rahatsızlığı nedeniyle newshere yöresine gidemeyince köyceğize gidelim yol kısa dedik. Sonra da özellikle ve sözellikle Murat hocamla tokalaşıp sarılmaya gittim 5 dakika bile boşluğum olsa yine de gidecektim zaten. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Çokta korkulacak birşey yok, gidilebilir biryer mi yani abi oralar 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 (düzenlendi) 2 kişi ile Şenlik toplantısı konusuyla başedemezsiniz Etmiyoz len zaten! Ne yalan söyleyeyim, Murat hocamla her daim tanışma fırsatını kolluyordum, babamın rahatsızlığı nedeniyle newshere yöresine gidemeyince köyceğize gidelim yol kısa dedik. Sonra da özellikle ve sözellikle Murat hocamla tokalaşıp sarılmaya gittim 5 dakika bile boşluğum olsa yine de gidecektim zaten. Allah razı olsun kardeşim. Var mı be Hakan Tarım gibisi? :canımsın: Çokta korkulacak birşey yok, gidilebilir biryer mi yani abi oralar Gel,gel de kendin gör. 10 Temmuz 2012 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Gel,gel de kendin gör. Önden Ç.B O giderse gidilebilir demektir benim için yoksa Hem ben gelirsem 5-10 dk değil, muhabbetin beli kırılana kadar kalırım hocam haberin ola.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 Önden Ç.B O giderse gidilebilir demektir benim için yoksa Hem ben gelirsem 5-10 dk değil, muhabbetin beli kırılana kadar kalırım hocam haberin ola.. Ay çok korktum. Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Ay çok korktum. Konuşuyorum ama keşke gelebilsem hocam bu senede tatilim yok.Örtmenler gibi değiliz biz Hep aklımda Çanakkale'den başlayıp, İzmir-Muğla'dan geçip Antalya'ya varmak..Giderken yol üstündeki tüm kapılara uğramak..Seneye inşallah.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 Konuşuyorum ama keşke gelebilsem hocam bu senede tatilim yok.Örtmenler gibi değiliz biz Hep aklımda Çanakkale'den başlayıp, İzmir-Muğla'dan geçip Antalya'ya varmak..Giderken yol üstündeki tüm kapılara uğramak..Seneye inşallah.. Valla Emin'cim, kapımız açık. Burada olduğum sürece, iyi-kötü ağırlamaya çalışırım elimden geldiğince. Her zaman beklerim kardeşim. Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Valla Emin'cim, kapımız açık. Burada olduğum sürece, iyi-kötü ağırlamaya çalışırım elimden geldiğince. Her zaman beklerim kardeşim. Allah razı olsun.Böyle düşündüğünü bildiğim için rahat yazabiliyorum zaten hocam.Sağolasın.. Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 Anaaa Muğla toplantısı yapılmış hemde bensiz İşte internetin olmamasının zararları kaç gündür yeni girdim nete neler olmş neler.. Hocam 10 numara toplantı olmuş.. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık.. Artık bizde 7. toplantıyı yapalım şöyle denizli mangallı bişeyler olsun ne dersiniz?? Sercancım ne 6. gelenekseli? ne Muğlası? onların ki 6. geleneksel Hakan-Murat buluşması olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2012 Sercancım ne 6. gelenekseli? ne Muğlası? onların ki 6. geleneksel Hakan-Murat buluşması olmuş. Gısganma len. İçinde benim bulunduğum, forumdan en az bir kişiyle Muğla'da yapılan her toplantı Geleneksel Muğla Toplantısı'dır canim. nasıl kaçırmışım bu konuyu Yıkıldın di mii? Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 Gısganma len. İçinde benim bulunduğum, forumdan en az bir kişiyle Muğla'da yapılan her toplantı Geleneksel Muğla Toplantısı'dır canim. Yıkıldın di mii? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 sandalyeden düştüm, ama yerde minder vardı Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2012 sandalyeden düştüm, ama yerde minder vardı Bazen fesatlar da şanslı oluyor demek ki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts