Misafir 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Baktım kimse konu açmamış,sanırım bu iş bana kaldı Herşey muhteşem idi,herkes ile yakından tanışmak büyük keyif verdi bana.emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. İşte resimler Havuz sefası Fatih abi keyifine diyecek yoktu vallahi. Hüseyin hocayı güneşlenirken yakaladık İlteber sağlam yüzüyordu Sonunda kendimi çektirebildim Fatih uzun abimin arabası Abi kardeş kapadokya gezisindeler Kardeşim gökhan ERKEN'in at sevgisi Tırsarakta olsa bende biraz sevdim küheylanı Harika yerlerdi Tesadüfen abim serdar ERKEN ile karşılaştım kapadokya da Serdar-hakan-gökhan ERKEN :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Seviyorum sizleri güzel Form'un güzel insanları :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: 16 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 (düzenlendi) vallahi herşey cok güzel gözüküyor hakan neler kaçırdık neler baksana 8 Temmuz 2012 tarihinde Osman Tekindemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 1- Avatar acil değişmeli. 2- Resimler muhteşem ama yetmeeeez, daha fazlasını istiyik 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Öncelikle dünkü yüklediğim resimleri buraya alayım... Mekan, tamamen kayadan oyma, 4 locadan ibaret 250-260 kişi kapasiteli br restauranttı.. Locanın birisini biz kapattık. İlk sırada oturanlar, bir üyemizin misafirleri idi.. Şenlik boyunca hep birlikteydik.. Neşeli insanlardı.. Ana yemeğimiz, bulgur pilavı ve kuzu tandır idi.. Bunun yanında 10 çeşide yakın meze, börek sucuk gibi ara sıcaklar sunuldu.. Sunumlar ve servis güzeldi.. Eğlenmek isteyene hem imkan sunuldu... Eğlenmesini bilenler de güzel eğlendi.. Diyeceğim şudur ki... Bu adam ile her yola keyifle gidilir. Abimdir, canımdır.. Seni çok seviyoruz.. Bu sahneye yorum yok.. Görüldüğü gibidir.. 23 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Servet abim kırmızı tişörtünü giymiş 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Dansöz'le oynayan kim :shok: Çağlar abiiiiiii, bi parçasını alıp getirseydin şu güzel kardeşcağızına :kiskananforumuyesismileysi: 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Muhteşem bir dostluk ve sanki yıllardır tanışılıyormuş gibi bir ortamın yaşandığı harika iki gün, müthiş bir organizasyon sonrası çok şükür kazasız , belasız evimize yetiştik. Bu güzelliğin resimleri yarına artık müsadenizle, herkesin yüreğine sağlık.... :bravo: :nazar: :bravo: 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Ben ne zaman oynadım yav Servet'in, birilerinde çok acayip pozları var... Ben tırstığım için yüklemiyorum.. Tesise, uzun bir koridordan geçilerek ulaşılıyor... 11 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Hakan Abi gulüp üyesi olmuşsun ya hadi hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Bugün saat 03:30 da uyandım.. otele gittim. uzun tur ile uçacakları tek tek uyandırdım ve 04:45'de ilk ekibi gönderdim.. İkinci ekip ile 20 kişi olarak ben de balon turu için yola çıktım.. İlk durak firmanın merkezindeki sembolik kahvaltı sofrasıydı.. Biz kalkış için beklerken, balonlar bir bir yükseliyordu.. Göreme kasabası içinden bir manzara... Uzun süredir ilk defa... Güneşin doğuşu 15 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Ben de an itibariyle yazayım modaya uyup Herkes gitti ben,Çağlar ve Sabri Abi kaldık.İlk önce geldim en son da ben çıkacağım galiba. Bugün yorucuydu milleti yolcu ettik.Yarın sabah önce Niğde sonra Kayseri'ye gideceğim kısmetse.Başta Mehmet Abi olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.İstanbul ekibi dışındaki diğer üye arkadaşlarla tanışmaktan çok memnun oldum.Forumda konuşsakta yüzyüze olmanın ve o anı paylaşmanın keyfi bambaşka.Bence bu keyif,yaşamaya değer 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Gök yüzünde süzülenler... Nihayet sıramız geldi ve, balonun yanıan gitmek için, araçlardayız... Bizim yavru Havalandık.. Bir ara, 1100 metreye kadar çıktık... Ortahisar Kalesi. Ahmet ve Servet'ten Titanik 2 çekimleri... Gölgemiz bile çok büyüktü... Fotoğraf çekmek kolay değildir. 12 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 (düzenlendi) Gök yüzünde süzülenler... Yıldız da güzelmiş. 8 Temmuz 2012 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Buraya indik... Yunus bekliyordu aşağıda tuttu bizi ama, tutmasa da inebilirdik.. Çok yumuşak bir iniş yaptık... Artık onunla işimiz yok Servis araçları ile otele döndük.. Saat 9 gibi tur otobüslerimiz geldi.. 94 kişi olarak bölge turuna başladık... ilk durağımız, "Üç Güzeller" Devamında "Derinkuyu yer altı şehri" Çok keyifliydi Birazdan anlarsınız.. Derinkuyu yeraltı şehri, yerin altında 8 kattan oluşuyor, harika bir havalandırma sistemi sayesinde, her kat yeterince havadar.. Çok ilginç bir yapı.. Otobüslerimizden birisi. Devamında Güvercinlik Vadisine geçtik... Bu da gerçek sahibi... Uçhisarda bir vadi ve sol kenarda görülen Uçhisar Kalesi. 15 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Helal olsun...Tüm arkadaşları kutlarım...Özellikle Mehmet seni...Bravo...çok güzel bir organizasyon... 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Göreme Vadisinde, "O Ağacın Altı" isimli mola yerindeyiz.. Bir gün buraya yolunuz düşerse, kabuklu fıstık isteyin, ikram ederler, devamında da satın alın... Mükemmeldir ve buradaki fıstığı başka yerde bulamıyorum... Devamında öğle yemeğindeyiz... Yemekten sonra bir çanak atölyesini ziyaret ettik... Önce firma sahibi bize bir gösteri yaptı... Sonra bizden birisi... Mustafa. Ve imzamızı attık duvara... Otobüsümüz Muavin Arda'yı çok sevdi Arda da onu 14 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Harika bir organizasyon olmuş, En çok balon resimlerini merak edip, 3-5 balon vardır diye tahmin ediyordum 50 ye yakın balon varmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Helal olsun...Tüm arkadaşları kutlarım...Özellikle Mehmet seni...Bravo...çok güzel bir organizasyon... Herkesin yüzünde aynı güzel ifade var. Hakkını vermişsiniz. Başta Mehmet olmak üzere, emek veren ve katılan herkesi kutlarım. Bu arada yine favorim Ahmet'im Kiriş'im. Helal olsun, aşk olsun. Maddi ve manevi tüm kaynaklarınıza sağlık. Dost selamlarımla. Teveccühünüz arkadaşlar... Ben görevimi yaptım... Memnun kalındı ise ne mutlu bana... Evet Ahmet kiriş, yine neşe dolu idi.. Ama hep içimizde olan birisi vardı ki.. O da Şahin Topaloğlu... Günde en az 20 kez farklı kişiler tarafından aranmış ve kışkırtılmıştır... En son, Eşi telefonu aşmış ve yeter artık, arayıp durmayın şu adamı, burada üzüntüsünden harap oldu, demiştir 10 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Çektiğim resimleri ancak 15-20 güne yüklerim.Bu resimler de harika... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Boyle insanlarla tanistigim cok sansliyim. Baska da yorumum yok. Tesekkurler herkese. Ama en buyuk tesekkur Emmi'ye... Not: Eskisehir'e 200 km var. Şimdi senden bahsedecektim Eksik olmayın, Sen ve Faruk Hoca, gezi boyunca Arda'yla ilgilendiniz, o da sizi sevmiş olmalı ki.. Kucağınızdan inmedi.. Her şey için teşekkür ediyorum... Bu arada, toplantının enlerini yavaş yavaş açıklamaya başlayayım... Forumun en mutlu insanı bence Dr Faruk Yıldız Hoca idi.. Sürekli izledim, sürekli yüzü gülüyordu... En umulmadık performans gösteren kişisi, Cengiz idi... Türk gecesinde muhteşemdi... Neşesi ile neşe kattığı için teşekkür ediyorum.. Toplantının en cesuru Servet idi.. Biraz resim ekleyeyim... 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 O foto çeken gözlüklü Ahmet di mi? Tshirt'lerinde, gömleklerindeki haki renk neydi acep Yorum bağlantısı
Recommended Posts