Ersen Tapan 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Katılanların ; organize edenlerin emeklerine sağlık.. Herşeyin mükemmel olduğu belli.. :bravo: 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Eve yeni girdim ve yatacagim herkese iyi geceler. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Yemekten sonra Meşhuur Paşabağlar'a geçtik... Yine güzel pozlarını bizden hiç esirgemedi... 8 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 An itibari ile Tuzladayım, TEM'de aşırı trafik vardı E-5'e girdim. 818km. Yaptım yorulmadım. İstanbul il sınırına gelince Error verdim.. 10 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Her organizasyonda katılımın artmasına rağmen, organizasyona bakış açısı da profesyonelleşiyor gibi. Ev sahibi olan Mehmet Bey'in ilgisi ve detaycılığı, yüzlerdeki tebessümlerin bence ana nedeni. Diyarbakır'da da aynı izlenimi edinmiştim fotoğraflardan. Ahmet'in ev sahipliğinde herkes çok keyfili gözüküyordu. Organizasyona vesile olanların ve katılanların, ayağına, yüreğine sağlık. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Harika bir organizasyon olmuş, En çok balon resimlerini merak edip, 3-5 balon vardır diye tahmin ediyordum 50 ye yakın balon varmış. Günde ortalama 60-65 balon havalanıyor Nihat. Balon ile ilgili asıl resimler Sabri abi de diye düşünüyorum.. O uçmadı ama bizzat saat 4'te kalkıp izlemeye gitti.. Her organizasyonda katılımın artmasına rağmen, organizasyona bakış açısı da profesyonelleşiyor gibi. Ev sahibi olan Mehmet Bey'in ilgisi ve detaycılığı, yüzlerdeki tebessümlerin bence ana nedeni. Diyarbakır'da da aynı izlenimi edinmiştim fotoğraflardan. Ahmet'in ev sahipliğinde herkes çok keyfili gözüküyordu. Organizasyona vesile olanların ve katılanların, ayağına, yüreğine sağlık. Saygılarımla. Sağolasın Evren... Akşam herkes gittikten sonra, biraz kritik yaptık... Benim bizzat görüştüğüm herkesin mutlu olduğu izlenimini aldım ve Serkan'a dedim ki... Serkan işimiz çok zorlaştı... Seneye, bundan daha güzelini yapmalıyız... Bu arada... Çağlar burada, Rezervasyonunu bir gün daha uzatmış... Servet eve varmış.. Ahmet evine ulaştı.. Ahmet Kıyak muhtemelen Adana'ya ulaştı... 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Emmi seneye kpss den sonra yapalım aklımda ordaydı 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Mehmet abi emeklerin için çok teşekkürler, katılabildiğimiz kısacık zamanda çok güzel şeyler yaşadık, 1650 KM yapmışız dün sabahtan şimdiye kadar. Trafik boludan sonra çok kötüydü..Süper fotolar var ama ancak yarın ekleyebilirim sanırım.. 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Çok güzel bir oraganizasyon olmuş. Resimlere bakıp da imrenmemek elde değil. :bravo: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Bu toplantımızda, en büyük emek harcayan kişi, eski üyelerimizden olan Snowball firması yetkilisi Metin Serin'dir.. Başrolde ben oynasam da figuran oydu ve her işi o yaptı... Kendisine sonsuz sabrından dolayı teşekkür ediyorum.. Başarısından dolayı da kutluyorum.. Hiç bir programımızda sorun çıkmadı, hiç bir etkinliğimiz aksamadı.. Hediyeleri (her üye için kolonya, oto parfümü, oto torpido koruyucu) ile bizi mutlu eden Kalwax firmasına.. Şenlik yemeğindeki, benim çok beğenerek sürekli yediğim çiğ köfte ikramları ile Köftedokya firmasına.. Ortaklaşa yaptırıp dağıttığımız hediyeler ve ayrıca gönderdiği özel hediyeleri ile FordBurada.com firması ve sahibi Alper Bey'e Tüm promosyonlarımızda, hep yanımızda olan Seçil Promosyon firması ve sahibi Emin Önal kardeşimize. Binlerce kilometre yolları kat ederek bizleri yalnız bırakmayan, herhangi bir sebeple gelemeyen ancak, telefonları, mesajları ile hep aramızda hissettiğimiz siz değerli üyelerimize çok teşekkür ediyorum.. Hepinizi çok seviyorum... 20 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Yeraltı şehrinin bulunduğu yerdeki kilise. Ürgüp Otelin havuzu. Temenni tepesinden Ürgüp. Otelin bahçesinden balon. Üç güzeller. İki güzeller. 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Herşey Harikaydı.. Tanışmadığım arkadaşlarımla abilerimlede tanışmış oldum vesile ile.. Bu güne kadar gördüğüm en güzel organizasyondu.. Buradan Emmi'ye sonsuz teşekkürlerimi sunarım böyle bir organisazyon ayarladığı için.. :bravo: :bravo: :bravo: Emeği geçen herkese ayrıca teşekkürler.. 2 gün otelde kaldık ama nasıl geçti anlamadım bile.. Sabah kahvaltıdan sonra Mersin'e geçtim.. Bir hafta buradayım ,fırsat buldukça benbdeki fotoğraflarıda eklerim.. kalın sağlıcakla.. Erkan, seni ve güzel aracını burada görmek bizleri çok mutlu etti.. Sağolasın... Enlere devam... En uzun mesafeden gelen üye rekoru, Bu yıl Sabri abinin.. Onur konuğumuz, Yaşadığı onca olumsuzluğa rağmen bizleri yalnız bırakmayan Lokman abi idi.. En zor gelen üyemiz yanılmıyorsam Hakan Erken idi.. Otobüsle geldi ve otobüsle döndü... Kendisine çok teşekkür ediyorum... 11 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Servet abim kırmızı tişörtünü giymiş Toplantı tişörtüm kırmızıdır Ben ne zaman oynadım yav Servet'in, birilerinde çok acayip pozları var... Ben tırstığım için yüklemiyorum.. Ne zaman pistten indinki ? Elini korkak alıştırma, bende hatundan korkacak göz varmı ? Nasılsa tüm detayları biliyor, rahatım Toplantının en cesuru Servet idi.. Bir Türk dünya'ya bedeldir. sözünün ispatıdır benimki 9 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Ben de an itibariyle yazayım modaya uyup Herkes gitti ben,Çağlar ve Sabri Abi kaldık.İlk önce geldim en son da ben çıkacağım galiba. Bugün yorucuydu milleti yolcu ettik.Yarın sabah önce Niğde sonra Kayseri'ye gideceğim kısmetse.Başta Mehmet Abi olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.İstanbul ekibi dışındaki diğer üye arkadaşlarla tanışmaktan çok memnun oldum.Forumda konuşsakta yüzyüze olmanın ve o anı paylaşmanın keyfi bambaşka.Bence bu keyif,yaşamaya değer Halis hocam otelden ayrılıken göremedik seni,telefonunda kapalıydı vedalaşamadık. tekrar tekrar teşekkür ediyorum sana,jetta yı deneme fırsatını verdin bize Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 En çok eğlenenler... Servet, Süha, İlteber, Cengiz En güzel yemek yiyenler... Çağlar, Serkan, Süha, İlteber... 6 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Hakan Abi gulüp üyesi olmuşsun ya hadi hayırlı olsun Sağol Tahir'ciğim birinci elden aldık üyeliği. 1- Avatar acil değişmeli. Sani avatar da ne gibi değişiklik var aynı ben Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Arabalarla ilgilenmeye pek imkanımız olmadı ama... En yakışıklı olanlar... 8 tane mk3 mondeo dışında, Erkan, Ersel, İlteber ve Süha'nın focusları idi.. (harf sırasına göre yazılmıştır) En temiz araç, Tabiki Erkan'ın focus idi... En hastası, Bilin bakalım kimin mondeosu idi Peki ya en toplaması hangisi ? Valla abi Türk gecesinde sanırım en çok yemeği ben yedim.. 4 kişil masada bir şey kalmadı,hotelde yemk yemeğe vaktim olmadığı için orada karnımı doyurdum.. Ama ben en güzel yiyenleri sıraladım En karizma araçlar bence Alper'in c-max ve Sefa'nın CC idi... En bi çok yakan vsa'lı olanı Tabiki Servet'in honda... 8 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Herşey Harikaydı.. Tanışmadığım arkadaşlarımla abilerimlede tanışmış oldum vesile ile.. Bu güne kadar gördüğüm en güzel organizasyondu.. Buradan Emmi'ye sonsuz teşekkürlerimi sunarım böyle bir organisazyon ayarladığı için.. :bravo: :bravo: :bravo: Emeği geçen herkese ayrıca teşekkürler.. 2 gün otelde kaldık ama nasıl geçti anlamadım bile.. Sabah kahvaltıdan sonra Mersin'e geçtim.. Bir hafta buradayım ,fırsat buldukça benbdeki fotoğraflarıda eklerim.. kalın sağlıcakla.. Erkan otelden ayrılırken o kadar aradık seni etrafta ama yine fıstığı yıkatmaya gitti dediler ne fıstığı görebildim,nede seni artık başka zamana kaldı inşallah. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Sani avatar da ne gibi değişiklik var aynı ben Sanki bi 10 kilo var gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Tek bayrak ve flama taşıyan ve bize unuttuğumuzu hatırlatan araç ise Niğde'den Kemal Korkmaz'ın mondeosu idi.. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Sanki bi 10 kilo var gibi Yok canım otelde fazla kaçırdık ondan dır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Otel ; temiz ve tertipli idi, Şenlik yemeği ; ocak başını aratmadı, Türk gecesi ; benim gecemdi, Balon turu; her insanın yaşaması gereken bir olay, Bu kadar güzel etkinlik ancak yanınızda güzel insanlar ile olur. Kafamı her nereye çevirsem güzel insanlar vardı, bende coştum işte Ve Emmi. Çok çok yoruldun, sabahın köründen gecenin bir vaktina kadar pervane gibiydin. Her şeyi mükemmel olduki somurtan hiç kimse görmedim. Hakkını helal et abim.. 6 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Manastır. Serkan Abi ve oğlu yeraltı şehrinde. Yeraltı şehrinden kareler. Sevgili moderatörümüz kanter içinde. Nazarlık ağacı. Ben. Ve MAE. 12 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Tek bayrak ve flama taşıyan ve bize unuttuğumuzu hatırlatan araç ise Niğde'den Kemal Korkmaz'ın mondeosu idi.. Nasıl ya, bayrakları takıp şehir içi konvoy yapmadınız mı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Her şeyi göze alıp, 2 aylık çocukları ile binlerce kilometreyi göze alıp, bölge turuna da katılan Sefa ve değerli eşlerine de çok teşekkür ediyorum.. bence gelmekle çok iyi yaptınız... Bu arada, tanışmaktan onur duyduğum isimlerin en başında Turgay İmrençler gelir... Çok renki bir kişilik ve çok sıcakkanlılar.. Değerli eşlerini ve kendilerini tanımaktan onur duydum.. Bir çok arkadaşımı da yeni gördüm ama onları zaten tanıyordum.. Nasıl ya, bayrakları takıp şehir içi konvoy yapmadınız mı Araçlarla hiç ilgilenemedik ki Sani.. hiç vaktimiz olmadı... Zaten uyumaya bile vaktimiz yoktu.. toplantıya katılanların en az 30'u bir gün boyunca belki 2 saat uyumuşlardır.. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts