Mehmet Pınar 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Burak bizler koskoca forumu bekledik.Kolay mı?Bi dahakine bizde eğlenicez. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Ve Emmi. Çok çok yoruldun, sabahın köründen gecenin bir vaktina kadar pervane gibiydin. Her şeyi mükemmel olduki somurtan hiç kimse görmedim. Hakkını helal et abim.. Helal olsun kardeşim de... Hani benim ledler 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 (düzenlendi) Sen burada değildin... Aramadın bile Şaka bir yana... Ka ile geldin ama gitmedin.. Anladık ki.. kovsak da gitmeyeceksin... Bütün haftasonu doluydum valla, iş yakamdan düşmüyor abi, önümüzdeki 1 aylık planım yapılmış durumda. Geçen hafta dayım aradı, yoğunluktan "no" ya bastım, daha geri döneceğim Ama haklısın, hatamdır, bi arayıp ne var ne yok diye sormalıydım, affet abi Kovsanda gitmem, öncelikle seni sonra diğer arkadaşlarımı ne kadar severim biliyorsun 8 Temmuz 2012 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Emmi vovoscuların durumu ne olucak :D :D git gide çoğalıyolar Bunu konuşacağız demiştik ama, oynamaktan, halay çekmekten, ızgara köfte, çiğ köfte, tandırda kuzu yemekten, Niğde gazozu içmekten fırsat bulamadık ya... 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Ama yeter yarın 1 kasa niğde gazozu, 1 kg köfte , çiğ köfte, fındık fıstık alıcam ürgüp belgeseli ve türk gecesi videoları açıp izliycem çok imrendirdiniz Daha duuur... günyüzüne çıkmayı bekleyen en az 500 fotoğraf vardır... Vee videolar 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Bunu konuşacağız demiştik ama, oynamaktan, halay çekmekten, ızgara köfte, çiğ köfte, tandırda kuzu yemekten, Niğde gazozu içmekten fırsat bulamadık ya... İşiniz de çok zormuş ya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Vesile ile... Ben yatar... şu an itibari ile uykusuzluktan elim titriyor İşiniz de çok zormuş ya Havuz başı sohbetleri de çok yorucuydu ya... onu eklemeyi unutmuşum.. Gittim... İyi geceler... 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Maşallah güzel gecmiş herşey. Yıllık izinde Antalya'da olmasaydım mutlaka katilirdik ailecek. Nasip değilmiş sağlık olsun. 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Hiç birinizi aramadım, arayamadım... Kıskançlığımdan mı, vakitsizlikten mi (biz de meşguldük herhalde), utancımdan mı bilmiyorum. Yine de hepinizden sizi bensiz bıraktığım için özür diliyorum. Çok güzel olacağına adım gibi emindim. Mehmet beni yanıltmadı... Muhteşem bir şenlik. Efsane olacak. Herkesin gönlüne sağlık. Arkadaşlarım, kardeşlerim, abilerim olmanızdan gurur duyuyorum. Bir çoğunuzu hiç görmedim ama hepinizi çok seviyorum. Fırk, fırk... Hıck... 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 katılamadığım için çok üzgünüm. her kesin çok eğlendiği belli murat abi (EPA) ile telefonda görüştüm ne kadar eğlendiğinizi anlattı kaçırdıklarıma çok üzüldüm bende daha fazla üzülmemek için başka kimseyi aramadım 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Kelimelerin bile Kifayetsiz Kaldığı Harika bir Organizasyondu... Göstermiş oldukları Mükemmel Misavirperverlik ve Organizasyon için Emmi ve Eski Üyemiz Metin Serin'e Teşekkürlerimi bir borç bilirim... Hiçbir aksama yaşanmadan, herşey planlandığı gibi saat gibi işledi... Hayatımda anlamlı olarak bu kadar Uzak Km. yapıpta değdiği unutamıyacağım bir 2 gün geçirdim... Gidiş ve Dönüşte yol boyunca Süper bir uyum içerisinde, konvoy oluşturup eşlik eden, Süha Demirtaş ve Selvi Hanım'a, Yusuf Sami Demirpaz ve Cristina Hanım'a, Hüseyin Hocama, Kız Arkadaşım İrem Eser'e ayrıca Teşekkür Ederim... Türk Gecesine ayrıca bir Parantez açmak istiyorum Kaliteli insanlarla birlikte her eğlencenin yapılabileceğini gösteren, örnek bir gündü... Sınıfın Tembel çocukları gibi en arka sırada yerini alan Süha Demirtaş, Yusuf Sami Demirpaz, Fatih Uzun, Alper Ekinci, Faruk Yıldırmaz, Cengiz Aratemur olarak çok kaynaktık, eğlendik.. Cengiz Aratemur'u ilk defa görmeme rağmen, sanki yıllardır tanıyormuşcasına kaynaştık... Servet Abi'nin Damat rolüne bürünmesi, Çağlar Abinin Muhteşem Göbek Dansı adeta nefesimi kesti, hala aklıma geldikçe gülüyorum Tokerlerin Serkan Abi gene formundaydı Yenge bir ara bana emanet etti gitti ama emanet ettiği kişiye bak bana Günün En bomba espirisi gene Serkan Abi'den geldi bana göre; Göksel bu kaçıncı diye sordu abi bilmiyorum dedim, 10'u gördük heralde dediğimde, sen çok kaçırmışın, ben 4,8lt tükettim dedi Ayrıca gecenin sonunda Sasa dans partnerim Çağlar Bayur'a teşekkürlerimi sunarım 11 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Sami.. daha önce karşılaşmışmıydık bilmiyorum ama, iyi ki tanımışım seni.. Mehmet abi, İstanbul'da tanışmıştık kısa süreli.. Seni tanıdığıma çok memnun oldum şeker gibi tatlı adamsın valla. Yıllardır turizm sektöründeyim, bu işlerin zorluğunu koşuşturmasını aksi durumlarda zorda kalındığını çok iyi biliyorum ama abi sen harika bir şenlik düzenledin seni tebrik ediyorum. Ben eminimki 20 tl ye dürüm ayran parasına o koca şenlik yemeği, 40 tl ye öylesi güzel bir ortamda sınırsız içecekler ve muhteşem kuzu tandır ve showlar, 50 tl ye ayarlanan bölge turu hepsi maliyet fiyatıdır herşey parasına göre çok çok harikaydı.. 1700 km yol yaptık yaklaşık uyumadan dinlenmeden böyle keyifli bir organizasyona misafir olduk tekrar teşekkür ederim. Bu arada bir dahaki şenlikte tur felan satılacaksa tekrar imzamı atarım o işe 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Neresinden başlayıp ne diyeyim ki şenlik hakkında..herşey herkesin beklediği ve tahmin ettiği gibiydi. 18:30'da ayrıldık otelden Fatih abi ile 03:30 evdeydim,Fatih abide köprüdeydi varmak üzeredir. Umarım herkes sağsalim dönmüştür.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Şimdi eve girdim.Herşey mükemmeldi.Ama hemen uyumam lazım. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 40 dakika önce eve girdim. Hemen bir duş aldım. Kendime geldim biraz. Hersey mükemmeldi. Basta emmi olmak üzere emegi gecen ve katılan herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Herşey çok güzeldi. Emmi eline koluna sağlık. Cuma gece 4-5 saat cumartesi 1.5 saat uykuyla ayaktaydı. Herşeyi çok güzel organize ettin. Herşey için teşekkür ediyorum. Dün 11 gibi evdeydim. Gelene kadar baya sıkıntılı geldim ama şükür eve ulaştım. Herkesin sağ salim evine ulaşmasına sevindim. Forumda sohbet ettiğimiz insanlarla yüz yüze görüşmek sanal alemden gerçeğe dönüşen dostluk bu işte. 120 kişinin bir araya gelmesi bunun ispatı. Gelen katılan herkesin ayaklarına ve yüreklerine sağlık. Görüşmek üzere. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Emeği geçen geçmeyen herkesi tebrik ederim. Kazasız belasız bitmiş. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 1- Avatar acil değişmeli. 2- Resimler muhteşem ama yetmeeeez, daha fazlasını istiyik Kesinlikle abi seni tanımadım. Hakan Erken nerde diyordum. Sağol Tahir'ciğim birinci elden aldık üyeliği. Sani avatar da ne gibi değişiklik var aynı ben Tez elden değiştir abi bence.. Arabalarla ilgilenmeye pek imkanımız olmadı ama... En yakışıklı olanlar... 8 tane mk3 mondeo dışında, Erkan, Ersel, İlteber ve Süha'nın focusları idi.. (harf sırasına göre yazılmıştır) En temiz araç, Tabiki Erkan'ın focus idi... En hastası, Bilin bakalım kimin mondeosu idi Peki ya en toplaması hangisi ? Ama ben en güzel yiyenleri sıraladım En karizma araçlar bence Alper'in c-max ve Sefa'nın CC idi... En bi çok yakan vsa'lı olanı Tabiki Servet'in honda... -8 değil yeni eski 13 tü en son saydığımda. -Erkan şenlikte bile gitti yıkattı. -GElirken canıma okudu -TOplama olsun ama canavar gibi gidiyor Bolu gibi bi ara toplantı mı düzenlesek, çok imrendim Stop etti mi mondeo Etmemi hiç affetmedi Zaten şenliğin geyik konusu olduk Sabri abim diyorki VW daha yeni kullanmaya başladı start-stop olayını . Seninki 2004 ne güzel otomatik stop manuel stop Minimum 5 ogretmen olmazsa bir daha senlige gelmem. Not: Son 64 km Sana tek başıma yeterdim ama artık her söylediğin laflar klişe oldu bana yeni sözlerle gel Bu arada abi seninle tanışmak çok güzeldi. Tanıştığım için çok mutluyum. Forumdan çok farklısın. Gerçekten sohbetin çok hoş. iyiki geldin ve tanıştım. Seninle tek ortan yanımız arabalarımız ford Ama gerçekten tanıştığıma çok mutlu oldum. Ben işe bile geldim. Ama bugün zor geçer... Düşünüyorum da buralardan gidip internette tanıştığın insanlarla toplanıp Kapadokya'ya gitmek akıllı insan işi değil. Çevremdekilere işin doğrusunu anlatsam vallaha deli derler. Zaten ben de doğrusunu anlatmıyorum. :D Bırak anlamasınlar. Böylesi daha iyi. Anlatsan bile anlamazlar. Bu anlatılmaz yaşanır. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Sanırım zafer'de güzel bir avatar resmim olcak Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Mehmet Sadık abi ve sen, benimle resim de çektirdiniz. İkiniz de bittiniz demektir. (Anladın sen onu. ) Abi ben çekilmedim ama zaten ben bitmiştimki. Sadık abim düşünsün 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 vesile ile siz değerli dostlarla ve güzel insanlarla tanışmaktan çok mutlu oldum. sanki yıllardır birbirimiz tanıyormuşcasına yakın ve sıcakkanlı bir ortam vardı. bir tek Hakan bana 2-3 Serhan abi deyip durdu bi kere ben o kadar yaşlımıyım Sadık abi yorgunluğuma ver istanbul'dan tam 14 saatte gelmiştim mekana Kesinlikle abi seni tanımadım. Hakan Erken nerde diyordum. Tez elden değiştir abi bence.. Hocam çalışmalara başladım Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Artık şenliğin genel anlamda son anları idi..C.tesi yemek yenmiş, akşam türk gecesi yapılmış, pazar sabah balon turu ardından bölge turu..Bölge turunu tamamlamış otobüs ile otele dönerken otobüsün en arka koltuklarında emmiyi yüzünde hafif bir gülümseme ile yakaladım.. Herkesi memnun bırakan böyle bir organizasyonu sıkıntısız tamamlamanın haklı gururunu yaşıyor diye düşündüm..Hakkı da.. Sana ve senin nezdinde tüm kardeşlerim/abilerime teşekkürler.. 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Herşey çok güzeldi. Daha önce tanışdığım sohbet ettiğim değerli arkadaşlarla tekrar karşılaşmak ve sohbet etmek çok güzeldi. İlk defa tanıştığım ; İzmir ekibinden Sabri abim ve pırlanta gibi delikanlı oğulları ve bacanağı Adnan abi gerçekten saatlerce sohbet etsek sohbetinize doyum olmaz. Sabri abi ilgin içn ayrıca teşekkür ediyorum. Yaşar ustamın avatar resmi ile hiç alakası yok.Bence Mehmet abi Yaşar ustaya avatar değiştirt. Yaşar ustam sanada ilginden dolayı teşekkür ediyorum. Koyu beşiktaşlı İlteber Gökselle oğlumun sohbeti ayrı bir güzeldi. Saminin sıcak kanlılığı Süha ve Rüzgar sollayan Focusuyla tanışmak Sühayla sohbet etmek güzeldi. Hüseyin Matur hocamla tanışmak sohbet etmek güzeldi ama sütlü tatlı getirmemiş Çağlar abi ve ailesiyle tanışmak ve İstanbul Ekibinin ne kadar şanlı olduğunu birkez daha anladım. Emin ve Fatih abi sizinle tanıştığıma memnun oldum. Fatih Abi bir daha araba alacaksam senin yorumlarını kesin alırım. Emin yaptığın kaliteli promosyon ürünlerinden dolayı işinin ehli olduğunu tekrar gösterdin. Sefa abi seni tanıdığım için çok mutlu oldum. Forumdan çok farklı gördüm seni sohbet olarakta mütevazılığınla. Zafer AYvacı sen beni çok şaşırttın. Hiç konuşmayan ve fizik olarakta çok şaşırttın. Seni tanığım için mutluyum.. Cem Işık sen bir an önce avatar değiştir. Tanıyamadım seni. Halis hocam Forumda senin gibi bir meslektaşımın olması gerçekten çok güzel. Senin o ufaklığı ne hanım ne ben unutmayacağız. Çok şeker maşallah.Rabbim nazardan saklasın. Muhammet Arslan kardeş seninle tanışıp dertlerimizi konuşmakta güzeldi. M. A. E ve Faruk Hocam (DR) siz ben muhteşem ikili oldunuz. Alper Abi senden ne virüs varmış bir günde Faruk abiyide öğretmen düşmanı yaptın Ayhan abi ve arkadaşı sizinle oğlumun sohbeti gerçekten güzeldi. Ayhan Abi inşallah Ankaraya geldiğimde görüşmeye devam ederiz inşallah. Türkay abi ve eşi Nilgün abla oğlum sizi çok sevdi. Dönüşte size ulaşmaya çalıştık. Telefonla sizi aradık ama telefona ulaşamadık. Sizinle vedelaşmadan geldiğimiz için çok üzüldük. Serkan Danış seninle tanışmak ve sohbet etmek gerçekten güzeldi. Yeni tanışıpta ismini unuttuğum arkadaşlar varsa affola. Hala yorğunuluk devam ediyor. Birazdan tekrar yola çıkacağız. 3-4 gün forumdan uzak kalabilirim. Herkese herşey için teşekkürler. 9 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Murat hocam ben gelecem yanına sonunda.. Gel Erkan'ım, gel... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Özel durumumdan dolayı etkinlik ziyaretim kısa oldu,ne kadar ayaklarım gitme kal desede mecburen erken saatte otel'den ayrıldım.herşey çok güzel oldu özellikle ortamdaki sıcak hava inanılmazdı.bölgede kısa biraz gezintim oldu maşallah nereye baksam hep bizden tanıdık vardı İlk olarak bir cafe'de menü'yü incelerken sabri güngör abim ve yakınları ile karşılaştık,devamında tekrar gezerken hemen yanımdan asmalı konağa doğru arka arkaya sadık abim,serhan abim ve ismini şuan hatırlayamadığım 3 araç peşpeşe önümden geçti.sonra yine alışveriş yaparken bir baktım ilteber ve yusuf sami arka arkaya yine yanımdan geçtiler,hemen merkez'de kuruyemişciler var orda takılırken bir baktım murat ersel abim geldi ve daha neler neler.O an dedim kendi kendime ne güzel insanlar ne güzel bir ortam nereye baksam tanıdık Bu iş için kendilerini heba eden tüm ekibe kucak dolusu teşekkürler,tepeden en alta herkes hakkını helal etsin,varsa benden yana helal olsun. 9 Temmuz 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts