Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Saat 04:00 gibi kazasız belasız evden içeri girmeyi başardık. 48 saatte toplam 4,5 saat uyudum ama ayakta geçirdiğim her an ap ayarı güzeldi. Mehmet Abi tüm zorlukları ve sıkıntıları hissettirmeden geçiştirerek profesyonel organizatörlerden daha profesyonel olduğunu gösterdin. Bir orda bir burda tüm herşeyin aksaksız yürümesi için çabaladın durdun. Sevgini kattığın ve emeğini verdiğin organizasyon sana ve Fctr ailesine yakışır güzellikte unutulmaz bir lezzette oldu. Senin bu çaba ve emeğine karşı bir hatamız olduysa affola. EMEĞİNE YÜREĞİNE SEVGİNE SAĞLIK canım abim. Orada olmak şansına sahip olduğum için allaha binlerce şükür olsun. Sizleri görmek yeni üyelerimizle tanışmak ve o muhteşem güzellikleri yaşamak çok çok güzeldi. Emeği geçen herkese katılan ve katılamayıp kalbiyle yanımızda olan herkese kalpten teşekkürler. İyiki varsınız. Hepinizi çok seviyorum. 10 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Hakan Abi gulüp üyesi olmuşsun ya hadi hayırlı olsun ben önce farketmemiştim ilter abi yazınca farkettim hayırlı olsun hakan ilahi adalet sen bunu coktan hakkettin kardeşim.... Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Herşey çok güzeldi başta emmi olmak üzere emeği geçen tüm dostlara çok teşekkür ederim. Eh artık birileri de bizi kulüp üyesi yapar artık 9 Temmuz 2012 tarihinde Mahmut Türkmen tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Teveccühünüz arkadaşlar... Ben görevimi yaptım... Memnun kalındı ise ne mutlu bana... Evet Ahmet kiriş, yine neşe dolu idi.. Ama hep içimizde olan birisi vardı ki.. O da Şahin Topaloğlu... Günde en az 20 kez farklı kişiler tarafından aranmış ve kışkırtılmıştır... En son, Eşi telefonu aşmış ve yeter artık, arayıp durmayın şu adamı, burada üzüntüsünden harap oldu, demiştir vallahi organizasyon süper... resimlerde harika...neler kaçırdık neler Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 ben önce farketmemiştim ilter abi yazınca farkettim hayırlı olsun hakan ilahi adalet sen bunu coktan hakkettin kardeşim.... Teşekkürler,darısı sana Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Cumadan beri yolardayım, kayseri ankara mekik dokuduk resmen. Hatuna,Boşver düğünü gel şenliğe gidelim dediğimdeki bakışını asla unutmayacam Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Özel durumumdan dolayı etkinlik ziyaretim kısa oldu,ne kadar ayaklarım gitme kal desede mecburen erken saatte otel'den ayrıldım.herşey çok güzel oldu özellikle ortamdaki sıcak hava inanılmazdı.bölgede kısa biraz gezintim oldu maşallah nereye baksam hep bizden tanıdık vardı İlk olarak bir cafe'de menü'yü incelerken sabri güngör abim ve yakınları ile karşılaştık,devamında tekrar gezerken hemen yanımdan asmalı konağa doğru arka arkaya sadık abim,serhan abim ve ismini şuan hatırlayamadığım 3 araç peşpeşe önümden geçti.sonra yine alışveriş yaparken bir baktım ilteber ve yusuf sami arka arkaya yine yanımdan geçtiler,hemen merkez'de kuruyemişciler var orda takılırken bir baktım murat ersel abim geldi ve daha neler neler.O an dedim kendi kendime ne güzel insanlar ne güzel bir ortam nereye baksam tanıdık Bu iş için kendilerini heba eden tüm ekibe kucak dolusu teşekkürler,tepeden en alta herkes hakkını helal etsin,varsa benden yana helal olsun. Bendim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Organizasyon için yazılacak bir şey yok.Herşey tek kelimeyle muhteşemdi.Aksayan hiç birşey olmadı.Konuştuğum kişilerin hepsi çok beğendi.Bundan sonra ki şenlik nerede nasıl olur bilmem ama gelemeyenler çok şey kaybeder şimdiden söyleyim Emeğe geçenlere de sonsuz teşekkür ediyorum.Başta Mehmet abi ye ve Metin'e ne desek nasıl teşekkür etsek bilemiyorum.Kelimeler havada kalıyor..Bizlere böylesine güzel günler yaşattınız Hakkınızı helal edin. 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bir kaç resimde benden. Avanos'un diğer bir güzelliği Kızılırmak üzerindeki gondollar Türk gecesinin cesur prensi Servet abi Güzel insanlar güzel güzel eğleniyor. Güzel insanlara doğanın güzelliğide eklenince başka bir güzel oluyor canım. 5 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Muhabbetiniz bol neşeniz daim olsun... Maalesef yokum. Ama dostların eğlendiğini görmekte güzel. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Harika bir toplantı olmuş. Başta Mehmet Abi olmak üzere herkesin emeğine ayağına sağlık. Hafta sonu Hanım Antalya'ya gitti bende yalnız kaldım. Tam niyetlendim Otobüs ile gelmeye, hem yolu gözüm yemedi, hemde kalacak yer bulamam diye çekindim. Ama gördüm ki zaten kimse yatmamış Seneye yapılacak şenliğe allah ömür verirse katılmak isterim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bendim Bravo hocam şimdi jeton düştü evet sizdiniz. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Kendime yeni gelebildim. Yol yorgunluğu üstüne bir de köyevine geçip Annem ile Ablamı ve yeğenleri alıp Adanaya döndüm. Evin ordaki son trafik ışıklarında yeşili beklerken uyuduğumu itiraf etmem lazım. Emmi, emeğine, yüreğine uğraşına sağlık. Hakkını helal et. Uzun süredir bu yoğunlukta bu kadar sorunsuz bir organizasyonda bulunmamıştım. Kurtlarımızı da döktük, gırgırımızı da geçtik, gülmekten karnımıza ağrılar da girdi. Şahin Topaloğlunu da yoldan çıkardık. Yengemden fırça da yedik. Vesile ile, yeni tanıştığım, önceden gördüğüm herkesi görmek çok güzeldi, iyi eğlendik, hakkını verdiğimizi düşünüyorum. Arayı soğutmayalım. 13 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Harika bir toplantı olmuş. Başta Mehmet Abi olmak üzere herkesin emeğine ayağına sağlık. Hafta sonu Hanım Antalya'ya gitti bende yalnız kaldım. Tam niyetlendim Otobüs ile gelmeye, hem yolu gözüm yemedi, hemde kalacak yer bulamam diye çekindim. Ama gördüm ki zaten kimse yatmamış Seneye yapılacak şenliğe allah ömür verirse katılmak isterim. Emmi hem moderatör olacak hem şenliğe katılmayacak bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Çok güzel olmuş Herkesin ayaklarına sağlık.Resimlerde gördüğüm birçok şey var yazacak ama sonraya bırakıyorum Bebek yüzünden bu sene katılamadık ama seneye inşallah 3 kişi olarak geleceğim 3 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 :nazar: :nazar: Yine kıskançlık düştü payımıza böyle güzel dostlukları görünce.Herkesin yüreğine sağlık sorunsuz sağ salim herkesin evlerine dönmüş olması sevindirici.Emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık. :bravo: 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bendim Tabiki tanımazsın. Stop etmedi orda Stop etseydi hemen tanırdın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Helal olsun kardeşim de... Hani benim ledler eeeööö, hani tavan lambası Unuttum yorgunluktan dolayı, Promosyonlar, hediyeler.. Emin kalem ve bardaklar harika, Sabri abim şapkasız çıkmayız Diğer araç içi temizlik setleri ( kim getirdi söyleyinde teşekkür edeceğim ) Ali bey, çok teşekkür ederim hadiyeleriniz için 9 Temmuz 2012 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Tabiki tanımazsın. Stop etmedi orda Stop etseydi hemen tanırdın Bak bu doğru işte.belki tırsmıştır o kadar fordcunun arasında stop etmeye Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ne yaptınız hocam . Sıkıntı bitmedi mi hala? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 :nazar: :nazar: Yine kıskançlık düştü payımıza böyle güzel dostlukları görünce.Herkesin yüreğine sağlık sorunsuz sağ salim herkesin evlerine dönmüş olması sevindirici.Emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık. :bravo: Tahir gözler seni aradı. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Tahir gözler seni aradı. Bu sene nasip olmadı abi ama İnşallah bundan sonrakilere Rabbim in izniyle ilk sırada katılacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bu sene nasip olmadı abi ama İnşallah bundan sonrakilere Rabbim in izniyle ilk sırada katılacağım. İnanmam Yorum bağlantısı
Recommended Posts