İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

Çok güzel ve hakkaten kıskanılası bir şenlik olmuş. :nazar: Özel sebeplerden dolayı katılamadığım için üzgünüm. Ama bir daha ki sefere kısmet olursa kaçırmam diye düşünüyorum. Bu birlikteliği her zaman yaşamamız dileğiyle. :bravo::flowers:

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Çok istememize rağmen aranızda olamadık, Ancak fotograflardaki keyif ve mutluluk bence sürpriz değil, çünkü bu iyi kalpliler ordusu her zaman her yerde çevresine dostluk ve huzur yayıyor.

Başta Mehmet Abi olmak üzere emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.Önümüzdeki sene için çıta fena yükseldi, çalışmalara şimdiden başlamalıyız sanırım

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Vee videolar ;)

video yok, video yok :fisir::air_kiss: . daalıın burdan kışt, hade başka konulara

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

video yok, video yok :fisir::air_kiss: . daalıın burdan kışt, hade başka konulara

Bence çok fazla insanları kışkırtma.

Benden söylemesi.

Fotoşop foto şok olabilir.

Keza videolarda.

Bence alttan al. :fiuw::tongue::D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

katılamadığım için çok üzgünüm. her kesin çok eğlendiği belli

murat abi (EPA) ile telefonda görüştüm ne kadar eğlendiğinizi anlattı kaçırdıklarıma çok üzüldüm bende daha fazla üzülmemek için başka kimseyi aramadım

Bedenen orada olmasanda kalben bizimleydin.

Toplantı hatıralarından sanada aldım.

Görüştüğümüzde veririm. :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Zannederim çocuklarımıza iyi örnek olmuşuz :flowers:

yBiyHl.jpg

QkJ8al.jpg

OzJJOl.jpg

1n8rhl.jpg

Txvecl.jpg

Kgysvl.jpg

Qnhbjl.jpg

PBEMrl.jpg

Goh6rl.jpg

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

Saat 04:00 gibi kazasız belasız evden içeri girmeyi başardık.

48 saatte toplam 4,5 saat uyudum ama ayakta geçirdiğim her an ap ayarı güzeldi.

Mehmet Abi tüm zorlukları ve sıkıntıları hissettirmeden geçiştirerek profesyonel organizatörlerden daha profesyonel olduğunu gösterdin.

Bir orda bir burda tüm herşeyin aksaksız yürümesi için çabaladın durdun.

Sevgini kattığın ve emeğini verdiğin organizasyon sana ve Fctr ailesine yakışır güzellikte unutulmaz bir lezzette oldu.

Senin bu çaba ve emeğine karşı bir hatamız olduysa affola.

EMEĞİNE YÜREĞİNE SEVGİNE SAĞLIK canım abim.

Orada olmak şansına sahip olduğum için allaha binlerce şükür olsun.

Sizleri görmek yeni üyelerimizle tanışmak ve o muhteşem güzellikleri yaşamak çok çok güzeldi.

Emeği geçen herkese katılan ve katılamayıp kalbiyle yanımızda olan herkese kalpten teşekkürler.

İyiki varsınız.

Hepinizi çok seviyorum.

murat abi sağ sağlim gelmişsin geçmiş olsun...vallahi fotorafların hepsine tek tek baktıkça imrendim abi. süper organizasyom olmuş....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Sabahtan beri okuyorum daha yeni bitirdim . Katılan herkes çok eğlenmiş güzel anılarla ayrılmış okuduklarımdan bunu anladım. Mehmet Abi çok teşekkürler çok güzel Organize etmiş bütün bu programı katılan herkezin ayağına sağlık. :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Bayanların,Hatice ablam önderliğinde Ürgüp gezisi. Onlar gezdi, telefonlarımız banka mesajlarından susmadı :biggrin:

Siz olmasanız bu hayat çekilmez, elin İspanyolu ile :dribble:

xq1Xjl.jpg

Sonrada niye piste atladın diyorsunuz. Aşağıdaki fotoya bakın, bizimki yine ellerini ovuştuyor, bana gelen banka mesajları yüzünden kendimi intihar etmek için İspanyol'un önüne attımki beni çiğnesin ezsin :crazy:

UDzOQl.jpg

cOqjil.jpg

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Seneye ben kesin gelirim.İnşallah 1 yaşında olacak oğluma bakacak çok ablası abisi var.Maaşallah hepsine :nazar:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Lokman ağabeyim sağ olsun geldi yanımıza. Ancak gördüğüm, epey bitkin ve yorgun olduğu. Cenaze ve hastahane arasında çok yorulmuş belliki. İnşallah kısa sürede eski dinç haline geri döner. :flowers:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı

Lokman ağabeyim sağ olsun geldi yanımıza. Ancak gördüğüm, epey bitkin ve yorgun olduğu. Cenaze ve hastahane arasında çok yorulmuş belliki. İnşallah kısa sürede eski dinç haline geri döner. :flowers:

İnşallah abi dediğin gibi yorgun ve bitkindi.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kırşehir yolu gayet iyiydi dönüşte, kapattım 70-80 geldim...21:15 de çıktım, 00:30 da evdeydim...Emmi her şey gayet güzeldi, ellerine sağlık.... :bravo: :bravo: :good1: :good1:

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kırşehir yolu gayet iyiydi dönüşte, kapattım 70-80 geldim...21:15 de çıktım, 00:30 da evdeydim...Emmi her şey gayet güzeldi, ellerine sağlık.... :bravo: :bravo: :good1: :good1:

ooo, yine redlayn görmüşsün :biggrin:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Abi dönüşte (tarifine rağmen tamamen şahsi kabiliyetsizliğimden ) ankaraya girince sudan çıkmış balığa dönüp, tam 1 saat 20 dk. demetevleri aradım :) İnat ettim kimseye sormadan bulacağım diye yoksa "ara beni tarif ederim" teklifin aklımda.. Navigasyonsuz artık bakkala gitmem ben :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

tüm sayfaları baştan sona okudum süper organizasyon olmuş

Mehmet abi tebrik ediyorum çoık başarılı iş çıkarmıssın :))

katılan herkesin yüreğina sağlık, fotoğrafları gördüğümde çok imrendim sizlere bir dahaki yıl bende orda olmak isterim

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

İnşallah abi dediğin gibi yorgun ve bitkindi.

Hakan Biz senle görüştük mü otelde yahu? :unsure2:

Yorum bağlantısı

İstanbuldan kapadokya ya giderken otobüsün içinde çift bilet savaşları vardı :D ayrıca otobüs çinli doluydu (bu çinliler aslen ürgüplümü anlamadım :biggrin:) devamında ankara gölbaşında otobüs bozuldu 2 saat tamir süresi :biggrin: kısaca yolculuk 14 saat sürdü.

Dönüş için kapadokyadan bindik otobüse acenta saati yanlış yazması ve uyarmamasından ötürü 19,00 da binmemiz gereken otobüse bindirmeyip 20,00 otobüsüne bindirdiler bizi kapadokya terminalinde,nevşehir terminale geldiğimizde bilet savaşlarının içinde bulduk kendimizi :biggrin: kaçan otobüsü molada yakalama kararı alındı molaya kadar arka kapı eşiklerinde yolculuk yaptım :D şükür yakaladık.birdaha NEVŞEHİR'liler seyahat ile hayatta gitmem kapadokyaya :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

ooo, yine redlayn görmüşsün :biggrin:

Bir ara baktım 105 olmuşum, uçuyorum sandım...:D

Abi dönüşte (tarifine rağmen tamamen şahsi kabiliyetsizliğimden ) ankaraya girince sudan çıkmış balığa dönüp, tam 1 saat 20 dk. demetevleri aradım :) İnat ettim kimseye sormadan bulacağım diye yoksa "ara beni tarif ederim" teklifin aklımda.. Navigasyonsuz artık bakkala gitmem ben :)

Emmi beye sor telefonla canlı nasıl yol tarif ederim diye...:) Gerçi dün akşam sağolsun o da beni Nevşehir' in yol çalışmalarının kenarından kaçırdı Ankara yoluna...Hakkı büyük...:)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Abi görüştük ne çabuk unuttun :biggrin:

:blush:

Ne çabuık unuttum :)

Tiz avatar resimleri yenilene :D

Yorum bağlantısı

:blush:

Ne çabuık unuttum :)

Tiz avatar resimleri yenilene :D

Abi bayağı yoğun geçti normaldir :D

İvedi olarak yapacağım :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...