Bilgin Aksoy 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Konu kapatılsın gidemeyenlere nispet yapılmasın. 3 Yorum bağlantısı
Göktuğ TÜZÜNER 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bedava denecek kadar hesaplı ve dolu dolu geçen bir organizasyondu. Tanıştığım herkese selamlar saygılar. 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ayhan abi ben senin, sen olduğunu anca farkettim ya Kusuruma bakma abi.. Bedenen orada olmasanda kalben bizimleydin. Toplantı hatıralarından sanada aldım. Görüştüğümüzde veririm. 1 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Çook güzel organizasyon olmuş gıpta ederek fotoğraflarınıza bakıyorum inşallah bir daha ki sefere bende aranızda olmayı ümit ediyorum Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Gelemediğim 2 nci büyük şenlik..Bu seferki diğerinden daha büyük oldu sanırım.Gidememek bu sefer daha çok koydu. Allah büyük.Şenlikler bitmez Herkes çok mutlu gözüküyor maşallah, kimsenin yüzü solmasın Adnan seninle tanışmakta kısmet olmadı Yorum bağlantısı
Necat Ertan 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ne kadar güzel bir organizasyon olmuş. Emeği geçenlerin, özellikle de Mehmet Abi'nin ellerine sağlık. Ağzım açık, büyük bir mutlulukla resimlere bakıyorum. Allah içinize sindirsin. Katılanlarda sağ salim yerlerine dönüyorlar şükür... Ah şu Kpss ah demekten alamıyorum kendimi 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bir ara baktım 105 olmuşum, uçuyorum sandım... Hani 120 ile geçmiştin bizim trafiğe takıldığımız yerde Yanlız o çevre yolu dediğiniz arka arkaya 6-7 tane üst geçite yerleştirilen kameralar ortalama hız hesaplıyorsa vay bizim halimize Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Herkesin yüzünde aynı güzel ifade var. Hakkını vermişsiniz. Başta Mehmet olmak üzere, emek veren ve katılan herkesi kutlarım. Bu arada yine favorim Ahmet'im Kiriş'im. Helal olsun, aşk olsun. Maddi ve manevi tüm kaynaklarınıza sağlık. Dost selamlarımla. Aradık seni.. 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Gelelim sadede; Böyle güzel bir organizasyonu beklemiyordum desem yalan olur. Sinyallerini Diyarbakır da almıştım zaten. Evvela Bıyıklı Ehtiyar a ve Metin Serin' e ve Organizasyonda bilmediğimiz ama emeği geçen herkese çok çok çok teşekkür etmek lazım. gerçek bir dörtçeker organizasyon ve toplantı oldu. Hakkınızı helal edin gerçekten de böyle br organizasyonun hatasız yürümesi için çok emek ve zaman harcadınız. :flowers: Sizleri tanıdığıma, tanıma fırsatı veren Allahıma Şükrediyorum. İyi ki varsınız, Allah Muhabbetimizi ve dostluğumuzu daim etsin... Girişte veya çıkışta görüşemediğim, unuttuğum birileri var sa onlardan da af diliyorum. kalabalıkta kim kimdi inanın karıştırdım Mümkün olduğu kadar herkesle tanışmya çalıştık, muhabbet etmeye çalıştık ama inşallah arada kaçırdığımız olmamıştır. Elimde bir video ve bir iki resim var onları da birazdan ekleyeceim inşallh. Bir çok arkadaşımızı, abimizi, kardeşimizi, görme, tanışma, kaynaşma fırsatımız oldu. Güzel muhabbetler ettik, keyifli vakit geçirdik, Nevşeerin kızgın kumlarından havızın serin sularına bıraktık kendimizi. Deve güreşinde rakiplerimizi perişan ettik Aslında Ahmet kardaşımla Servet kardaşımı bele tepesi üstüne havıza batırıp çıkarmayı çok konuştuk ama kısmet olmadu Gecenin bir vakti (Hangi vakti olduğu çok da önemli değil di zaten.) ürgüp ün bilmem ne tepesinde ayazımızı yeme pahasına ürgüpe şööyle bir tepeden baktık. Sırtımızda havlu, kilim (ne bulabilirsek ) sarılı bir vaziyette ürgüp ün müthiş manzarasını seyrettik. Aldığımız güzel hediyeler için de bir parantez açıp teşekkür etmek lazım. Tadı damağımda kaldı desem yeridir. Ancak En son Ahmetin "Yeter Kaptannnnn Şefaatimiz Kaydı yahu Dönelim artık otele" inlemesi kulağımda Ekip yerlerine varınca daha çook güzel resimler düşecek sanırım. Darısı yeni toplantılara ve buluşmalara diyelim. (Kardaşım iş yazmaya gelince adamın aklında bir şey kalmıyor herşey uçup gidiyor. ) 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bu arada aktiviteler resmen bedavaydı. Türk'üz ya hemen kafamdan hesap yaptım. Mümkün değil kurtarmıyor. :D Evet Alper, aldığımız her hizmet için maliyetine hesap ödedik.. Bu sebeple katılımcı sayısı bizim için çok önemli idi.. Sami'nün Türk gecesi hakkındaki yorumu... : Abi istanbulda böyle bir mekana 40 liraya girer, bu showlar, hizmeler ve yemekler için 500 lira hesap ödenir, ceketini almak için de 20 lira bahşiş verirsin.. Eh artık birileri de bizi kulüp üyesi yapar artık Bunu müraacat olarak değerlendiriyorum Başta Mehmet Abi olmak üzere emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.Önümüzdeki sene için çıta fena yükseldi, çalışmalara şimdiden başlamalıyız sanırım Evet Emre, işiniz çoook zor Serkan'a dedim zaten... Her toplantımızda bir öncekinden daha profosyoneliz.. Ancak kötü yanı şu ki... Seneye işimiz gerçekten zor Sabahtan beri okuyorum daha yeni bitirdim . Katılan herkes çok eğlenmiş güzel anılarla ayrılmış okuduklarımdan bunu anladım. Mehmet Abi çok teşekkürler çok güzel Organize etmiş bütün bu programı katılan herkezin ayağına sağlık. Sen ve değerli eşin tabiki sevgili yeğenlerim.. Görünce çok mutlu oldum.. Güzel hediyelerin için de çok teşekkür ediyorum.. Arkadaşlarımla paylaştım ve paylaşmaya da devam ediyorum. 5 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Daha önceden geçmiştim, sen dün gece geçtim anlamışsın telefonda... Ortalama hız bence hesaplanmıyor, rahat ol... Bende arada ayarı kaçırıyorum Sincan' a gidip gelirken daha postacı kapıyı çalmadı... 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Şimdi Şahin 'le görüştüm. Bir insan bu kadar temiz yürekli olur yaaa. Gelebilmek için atmadığı takla kalmamış. Birde sürekli dürtülmeler olunca gelemediğine çok üzülmüş. Ses tonundan bile anlamak mümkün. Şahin sen bizim için o kadar değerlisin ki olmasan da ordaydın. Biz senin varlığını hep hissettik. Hayırlısı böyleymiş. Allah ömür verdikçe daha çok toplanırız. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Şimdi Şahin 'le görüştüm. Bir insan bu kadar temiz yürekli olur yaaa. Gelebilmek için atmadığı takla kalmamış. Birde sürekli dürtülmeler olunca gelemediğine çok üzülmüş. Ses tonundan bile anlamak mümkün. Şahin sen bizim için o kadar değerlisin ki olmasan da ordaydın. Biz senin varlığını hep hissettik. Hayırlısı böyleymiş. Allah ömür verdikçe daha çok toplanırız. Katılıyorum murat abime,şahin abi sen her yerde bizimlesin abi. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Nayır nolamaz yüklemeyin lem şu fotoğrafları..... :( Hanım 112 yi kapının önünde bekletiyor..... 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Şimdi Şahin 'le görüştüm. Bir insan bu kadar temiz yürekli olur yaaa. Gelebilmek için atmadığı takla kalmamış. Birde sürekli dürtülmeler olunca gelemediğine çok üzülmüş. Ses tonundan bile anlamak mümkün. Şahin sen bizim için o kadar değerlisin ki olmasan da ordaydın. Biz senin varlığını hep hissettik. Hayırlısı böyleymiş. Allah ömür verdikçe daha çok toplanırız. Bi de asker polisi sevmez diyorlar. Her şeyden önce insan, sevgi, dostluk Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Acil uyarı Şenlik ve toplantı tecrübem deneyimim çoktur... Bu sebeple bu dediğimi dikkate alın.. Yaz şenliğine katılan herkes, şenlikçe çekilmiş bir fotoğrafından avatar yapsın... Eminim ki bir çok kişi şunu diyecek... Aaa bu Mustafa imiş .. Ben Murat sanmıştım.... 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ayvacı inşallah bir avatarlık çekmişindir bana Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Sende değiştir avatarını. Beyaz bıyıklı güncel fotonu koy artık 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Ahmet kardaşımla Servet kardaşımı bele tepesi üstüne havıza batırıp çıkarmayı çok konuştuk ama kısmet olmadu Direkten dönmüşsünüz o zaman. Hiç haz etmem. ((Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum)) 9 Temmuz 2012 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bi de asker polisi sevmez diyorlar. Her şeyden önce insan, sevgi, dostluk Olur mu öyle şey öğretmenleri bile aramıza alıp sevdik saygı gösterdik :D 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Olur mu öyle şey öğretmenleri bile aramıza alıp sevdik saygı gösterdik :D Bkz Mehmet Hoca. Bi de asker polisi sevmez diyorlar. Her şeyden önce insan, sevgi, dostluk Kim demiş sevmez diye. 3 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Herkesin yüzünde aynı güzel ifade var. Hakkını vermişsiniz. Başta Mehmet olmak üzere, emek veren ve katılan herkesi kutlarım. Bu arada yine favorim Ahmet'im Kiriş'im. Helal olsun, aşk olsun. Maddi ve manevi tüm kaynaklarınıza sağlık. Dost selamlarımla. Abi merhaba Fotoğraflarda seni göremedim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Çok güzel bir şenlikti gerçekten. Bizim ufaklık yine mızmızlanıp zırıldadı ama korktuğumuz kadar olmadı. Evde ortalığı yakıp yıkıyordu, meğer derdi fordclub'cı olmakmış Nevşehirden yola çıkıp Aksaray üzerinden Ankara'ya geçtim. Geceyi Ankara'da geçirip epey yorgunluk attım. Birazdan İstanbul'a doğru yola çıkacağım. Akşama dünya kadar fotoğraf yükleyip forumu çökerteceğim Şu an için tek tek isim sayamadığım ama ilk defa tanışıp kaynaştığım tüm arkadaşlarım başta olmak üzere, tüm fordclub camiasına teşekkür ediyorum. Bu arada, eşim de tanıştığı, yardımını esirgemeyen sıcak kanlı yeni arkadaş çevresine çok selamlarını iletiyor. Bursa ve gelibolu toplantılarına da katılmış birisi olarak, bu forum ilerde yurtdışı gezileri de düzenlerse şaşırmam diyor Sefa iyi ki geldiniz.. çok problem yaşamayacağınızı tahmin ediyordum zaten.. Sorun olmadığına sevindim.. Yer altı şehrini bir ara gezdirrim ben size.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts