Serkan Toker 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Mekan işletmecisi sıcak yemek olarak kuzu kızartma, ( ardından gelen açıklama da güzel, bildiğiniz kuzu kızartma dedi, he iyi biliriz) tavuk şiş falan var dediğinde aha buraya kadarmış dedim...Bu kadar olur yani... 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 İstanbuldan Cuma Öğlen 14:00 de gişelerden çıkıp gece saat 23:30 gibi Mustafa otel'e benim ön tamponumun köşesini kırmam dışında ( çokda önemli ya ) başka herhangi bir sorun yaşamadan dura kalka yavaş yavaş eğlenerek geldik. 98km ortalama hız ve 5.4lt ortalama ile %80 klima açık vardım. Otele girdiğimiz andan itibaren bende vayy mekan güzelmiş emmi helal olsun düşünceleri başlamıştı ki bu düşünceler yapılan tüm etkinliklerde de kendini gösterdi. Maşallah hiç bir olumsuz an yaşamadan sohbet ettik, güldük ve eğlendik .İnsanın seneye yeniden aynı şeyleri yapası geliyor inan ki Türk gecesine gidişimiz, oradaki hizmetler izlediğimiz gösteriler, yemekler ve içecekler hepsi Servet abinin müthiş lafı ile "süper ötesi" idi. Saatler 23 ü geçtiği sırada bizler sahnede çeşitli kafa şampuanlama, ampül takma, florasan takma, sis farı takma gibi eylemleri dans ile kombin edip bu durumda iken emmi hadi gidiyoruz diyerek müziği kapattırdı Anlaşılan o ki o sırada mutluluk tavan yapmış Gecenin büyük sürprizi Çağlar abi ile Cengiz Aratemur idi. Hepimiz kadeh kaldırırken direk şişe kaldırarak zirveye ulaştı Eminim ki şenliğe gelen herkes sonuna kadar mutlu olmuştur, bu mutluluğu bize yaşatan Mehmet abi de umarım bizimden daha çok mutludur ve hakkını helal etsin Organizasyonda emeği geçen ve çeşitli hediyeler ile bizleri unutmayan kişi ve kurumlara teşekkürü bir borç bilirim. Tüm ürünler benim için son derece değerli ve özeldir. Not: Pazar günkü bölge turu için sizlere göndermiş olduğum otobüsü umarım beğenmişsinizdir, biraz bencil olduğum için adımı yazdırmadan edemedim Bendeki bir kaç resim Hüseyin Matur Hocamızın unutulmaz co-pilot luk anları İlteber ve Sami nin araçları ile yaptığımız 3 araçlık dev konvoy O bir EFSANE 6 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Sadık abi gelmiş, hoş gelmiş... Birisi geri geri Mehmet hocanın arabaya falan mı yaklaştı nedir bu ya ? 6 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Yeni avatarım nasıl olmuş ? eskisinden pek farkı yok Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Yeni avatarım nasıl olmuş ? Bildiğin sen Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 aracınla niye gitmedin hakan sen? Güya yorulmadan uyuya uyuya gidecektik eskisinden pek farkı yok Dedim ama ille avatar dediler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 : "Vay *** küfür *** arkadaş, Mondeo nasıl yılan gibi akıyor? Bu ne lan!" :D "Vay Açık Mert Korkusuz" di mi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Mutlu mutlu mutlu... Benim suçum yok, adaletsiz görünüyor ama o ısrar etti... Ayağım taşa takıldı yoksa ben Ahmet' i yenerim... 13 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ahmet abi ve serkan abi süper insanlarsınız siz Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Güya yorulmadan uyuya uyuya gidecektik Dedim ama ille avatar dediler. hiç yorulmamışsın 14 saatte giderek Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Gördüğün gibi Hakancım, eğer denklanşöre basıyorsam bir nedeni vardır.. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 hiç yorulmamışsın 14 saatte giderek Hiç yorulurmuyum osman göz kapaklarıma mandal takarak yaptım yolculuğumu Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Zafer mangalı gözetliyor... Benim fotoğrafımı çekecekmiş... 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Abi sende foto koydun ya, dünya tersine dönecek 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Şu soldaki cam tavanlı beyaz araba da hangisiymiş? Maşallah maşallah Sahibi de pek gıcıkmış diyorlar... Abi onu tanımayan yok es es ki ki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ya ben burada neye gülerken düşmüştüm.. ? 6 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Hüseyin hoca ya galiba Sabri abinin arabayı talan etmek istemişti bilet için 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Hüseyin hoca ya galiba Sabri abinin arabayı talan etmek istemişti bilet için Evet hatırladım... Hüseyin Hoca yemek biletlerini satıyordu... Sabri abi para yok dedi... Hüseyin Hoca, arabaya döndü, abi jant, far falan da olur ama almak zorundayız bişeyler diyince ben kopmuştum 8 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 MAşallah maşallah Tütütütütüüüüüü cem-i cümlenize. Babamın durumu nedeniyle gelemedik ve gördüğüm kadarıyla dolu dolu hatta doludan da dolu bir toplantı olmuş. Tek aklıma takılan durum şu: Hava bir tek Zafer'e mi sıcaktı ? Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 İstanbuldan kapadokya ya giderken otobüsün içinde çift bilet savaşları vardı ayrıca otobüs çinli doluydu (bu çinliler aslen ürgüplümü anlamadım ) devamında ankara gölbaşında otobüs bozuldu 2 saat tamir süresi kısaca yolculuk 14 saat sürdü. Aracınız cumartesi sabah mı bozulmuştu? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Cuma, Otele girişler yeni yeni başlıyor. Yeğenim Yusuf Kağan, çimleri sulamak için kullanılan fiskiyeyi yerinden sökünce Mehmet hocam, kol kalınlığında ve yazyikle akan suya fiskiyeyi geri takma girişiminde bulunuyor. " Mehmet Hocam Basınçtan Takamazsın" Diyesim geliyor ama demiyorum. Elime fotoğrafı düşecek diye hain hain düşünüyorum Devamında Mehmet HOcam Sırılsıklam Adamlar köfte ile sanat yapıyor arkadaş Sayın Şefkatli Adminimiz, Kirişin Şefkatsiz ellerine düşmüş (Bunun videosu gelecek birazdan) Üç Güzeller ve Çevik Ailesi By ecabuk at 2012-07-09 9 Temmuz 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Millet yeraltı şehrinin karanlık ve dar sokaklarında ilerlerken Ulaş la birlikte dışarıda meyve suyu içip püfür püfür esen ılık rüzgarın tadını çıkardık. (Ne işim var yeraltında kardaşım. daralırım ben) By ecabuk at 2012-07-09 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Aracınız cumartesi sabah mı bozulmuştu? Evet mavi külüstür bir MAN'dı Yorum bağlantısı
Recommended Posts