İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

Ertan Çabuk

Ertan abi,Ahmet abiye çok yanaştım ama yanından uzaklaştırdı.. :D,

Dedim bi kavrayım seni..yok yanaşmadı.. :D Gerçi gücümüz yetmezde.. :p

İsabet Olmuş. :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Yav bu toplantı tam Aleyna lıkmış.Bol bol şip şak yapardı.... :p

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

KPSS mağduru olarak katılamadık maalesef. :( İlk iletiden buraya kadar her şeyi okudum, bütün resimlere baktım, katılan herkesin yüreğine sağlık. :good1: Başta organizatörler olmak üzere katılan herkese kocaman birer alkış. :bravo:

Bu aralar pek zaman ayıramıyorum foruma kusura bakmayın dostlar. :( Selametle. :)

Yorum bağlantısı

KPSS mağduru olarak katılamadık maalesef. :( İlk iletiden buraya kadar her şeyi okudum, bütün resimlere baktım, katılan herkesin yüreğine sağlık. :good1: Başta organizatörler olmak üzere katılan herkese kocaman birer alkış. :bravo:

Bu aralar pek zaman ayıramıyorum foruma kusura bakmayın dostlar. :( Selametle. :)

Sıkıntı yapma dosyana işliyoruz :biggrin:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
Bütün resimleri de atardı korkmadan. Burada millet kirli çamaşırlarımı çıkarırlar diye resimleri çıkarmıyorlar piyasaya :p
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Kafama takılan bir husus var, söylemeden geçemeyeceğim aynı durumu benimle yaşayan varmı merak ettim..

Nevşehirin havasından mı nedir bilmiyorum ama benim canavar 1250 rakıma çıkınca beygirleri öldü :) çekiden düşünce Nevşehir'de Alpet Torojet almıştım ona suçu atmıştım, ama aynı yakıtla İstanbul'da beygirler hortladı :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Cuma öğle vakti başlayan yolculuğum gece 00.00 gibi otelde son buldu. Giderken 3 araç, İlteber, Süha ve Sami konvoy yaptık. Bu 3 kişiyi yazmaya gerek yok hepsi birer pırlanta.. Ertesi sabah (c.tesi) Havuz sefamız, yemekler, sohbet, gırgır, şamata vs. herşey çok güzeldi. Yeni arkadaşlarla tanıştık kaynaştk ama hiç yabancılık çekmedik sanki herzaman beraberdik, fordclubtr farkı... Herkes türk gecesinde iken bizde otelin bahçesinde arap gecesi düzenledik. :p Pazar sabahı uyandığıızda herkes tura çıkmış idi, öğleye doğru otelden ayrılırken dostlarla vedalaşamadık hakkınızı helal edin. :flowers: Dün (pazar) 23:30'da eve girdim molası vs. 12 saat yolculuk yaptık.

Başta Emmi'ye, ardından emeği geçenlere ve dahası beraber yolculuk yaptığımız İlteber+aşkısı, Süha+aşkısı ve Sami+aşkısına sonsuz teşekkür ediyorum. Sizinle takılmak çok güzeldi. Kısa sürdü tadı damağımda kaldı desem yalan olmaz. :)

Kafama takılan bir husus var, söylemeden geçemeyeceğim aynı durumu benimle yaşayan varmı merak ettim..

Nevşehirin havasından mı nedir bilmiyorum ama benim canavar 1250 rakıma çıkınca beygirleri öldü :) çekiden düşünce Nevşehir'de Alpet Torojet almıştım ona suçu atmıştım, ama aynı yakıtla İstanbul'da beygirler hortladı :)

Süha'da diyordu, bu araç Nevşehir'i sevmiyor arkadaş, diye.. :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Her 1000 metrede azalan oksijen nedeni ile %10-15 güç kaybı olur motorda. Turbocharger burada imdada yetişir ancak pek kifayetli olmaz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

An itibariyle, Urfa Balıklıgölde, Halil İbrahim Sofrasında urfa kebabı yiyorum. :)

Afiyet bal şeker olsun :flowers:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

An itibariyle, Urfa Balıklıgölde, Halil İbrahim Sofrasında urfa kebabı yiyorum. :)

Daha ne kadar şişeceksin arkadaşım, ye ye nereye kadar :D

Afiyet olsun, çok kıskandım ha :D

Yorum bağlantısı
Burak C. İlhan

Çok güzel bir şenlikti.Öncelikle Mehmet abiye (Emmi) teşekkür ederim. Bana Kapadokya'daki 3 yıl önceki bir anımı hatırlattınız.

FCTR ' ye yeni üye olmama rağmen hiç yabancılık çekmedim. Özellikle yolda gelirken Serkan abi (Toker) ve Servet abi (Aydın) aileleriyle birlikte yolculuk etmelerine rağmen yol boyu haberleştik ve mola yerinde kendilerine eşlik etmeme müsade ettiler.Onlara çok teşekkür ederim.

Yola çıkmadan önce konvoyla geleyim diye elinden geleni yapan Erkan abi (Uludağ) sana da teşekkür ederim.

Şenlik yemeğine otelde olmama rağmen katılamadım.Malesef ilacımı Ankara'da unuttuğum için nefes ile ilgili sıkıntım vardı.

Türk gecesi zaten bambaşkaydı.Gerek Çağlar abi olsun Gerek Servet abi olsun gecenin neşesine neşe kattılar :)

Hepinizle tanışmak büyük bir zevkti ve daha önce böyle büyük bir aile hiç görmemiştim. Kapadokya'da bulunan herkese teşekkür ederim :)

Not: Servet abi sanki benim telefonda da 2 fotoğraf var :D:p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Şimdi elime ulaşan Heberler'i veriyorum ;

Çağlar abi Emmi nin tarlaya cebren ve hile ile götürülmüş. Farmville konusundaki devasa mahsul fotoları nedeni ile korku hakim.. Onca ağır meyve sebzeleri nasıl toplayacağını bilemeyen Çağlar, Emminin çığlığı ile kendine gelmiş bir anda..

Ne yapıyorsun! tüm sebze meyveleri ezdin..

Bizimki yere bakınıyor, fasulye tanesi kadar karpuzlar, kavunlar patlıcanlar ve domatesler..

Meğersem Emmi makro denemelerim ayağına bir türlü büyüyemiyen mahsulü devasa boyutta göstermeye çalışırmış...

Nefes darlığı her an tetiklenebilir, iyisimi fotoları yok sayalım :seytan:

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Cuma öğle vakti başlayan yolculuğum gece 00.00 gibi otelde son buldu. Giderken 3 araç, İlteber, Süha ve Sami konvoy yaptık. Bu 3 kişiyi yazmaya gerek yok hepsi birer pırlanta.. Ertesi sabah (c.tesi) Havuz sefamız, yemekler, sohbet, gırgır, şamata vs. herşey çok güzeldi. Yeni arkadaşlarla tanıştık kaynaştk ama hiç yabancılık çekmedik sanki herzaman beraberdik, fordclubtr farkı... Herkes türk gecesinde iken bizde otelin bahçesinde arap gecesi düzenledik. :p Pazar sabahı uyandığıızda herkes tura çıkmış idi, öğleye doğru otelden ayrılırken dostlarla vedalaşamadık hakkınızı helal edin. :flowers: Dün (pazar) 23:30'da eve girdim molası vs. 12 saat yolculuk yaptık.

Başta Emmi'ye, ardından emeği geçenlere ve dahası beraber yolculuk yaptığımız İlteber+aşkısı, Süha+aşkısı ve Sami+aşkısına sonsuz teşekkür ediyorum. Sizinle takılmak çok güzeldi. Kısa sürdü tadı damağımda kaldı desem yalan olmaz. :)

Süha'da diyordu, bu araç Nevşehir'i sevmiyor arkadaş, diye.. :)

Her 1000 metrede azalan oksijen nedeni ile %10-15 güç kaybı olur motorda. Turbocharger burada imdada yetişir ancak pek kifayetli olmaz.

Şimdi Bekir ile görüştüm araç haritasında bir değerlendirme var imiş eğer x değerda hava basıncı bilmem ne kadar kütlede değil ise araç kendini kısmaya gidiyormuş. Geçen senede başıma gelmişti şimdi de gelince bunun tesadüf olmadığını anlamış olduk. Benim araçta bildiğim yazılım gitti sıradan 109ps olmuştu Turbo basıncı 1.5Bar'ı geçmiyordu. Taki ne zaman Adapazarına geldik araç o zaman kendine geldi. Geçen senede mersine giderken pozantı rampasını inince araç kendine gelmişti.

1) Yani deplasmanda çok takılmamak lazım her an tokat yiyebiliriz :D

2) Araçlarımızın MAF sensörü düzgün çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Burak C. İlhan

Nefes darlığı her an tetiklenebilir, iyisimi fotoları yok sayalım :seytan:

Uzun zamandır tetiklememişti.Büyük ihtimal hava değişikliğinden kaynaklandı.

Fotolar sonsuza kadar bende abi kimse görmez :p

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ahmet sabah ateş püskürüyordu ardından :biggrin:

Uzun zamandır tetiklememişti.Büyük ihtimal hava değişikliğinden kaynaklandı. Fotolar sonsuza kadar bende abi kimse görmez :p

Burak işin gırgırı bir yana geçmiş olsun. Astım mı ?

Bu tip Kronik rahatsızlığı bilmemiz, bildirmen gerekirdi. Eğer Allah muhafaza odandan çıkmasan istirahat ediyorsun sanılır, sen içerde can çekişirken ( Allah esirgesin )

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Vee Mehmet Hoca...

Abi ne şekilde olursa olsun geleceğim dedin ve geldin... Kutluyorum seni ve tebrik ediyorum...

Çok çaba harcadın ama bence değdi buna ;)

Abi oraya her koşulda geleceğim demiştim. Rabbim izin verdi kendi arabamla geldim. Otobüsle olsa otobüsle bile gelmeyi düşünüyordum. İyiki gelmişim dedim. Ellerine sağlık

Şimdi eve girdim.Herşey mükemmeldi.Ama hemen uyumam lazım. :)

Abi bence sen bir an önce avatar güncelle.

Ne yaptınız hocam . Sıkıntı bitmedi mi hala?

Durmak yok yola devam. Çalışmalara iskenderunda devam edeceğim.

Bak bu doğru işte.belki tırsmıştır o kadar fordcunun arasında stop etmeye :D

Yok yok artık stop edeceği bildiğim için ona göre davranır oldum :D

Hakan Biz senle görüştük mü otelde yahu? :unsure2:

Abi ben orda çok sohbet ettim ama kim olduğunu bilemedim. Yeni avatar bile benzemiyor.

Abi görüştük ne çabuk unuttun :biggrin:

Evet unutmamıştır ama benim gibi tanıyamamıştır.Ben bugün sabah tandım :D Biraz geç oldu ama.

eveeeet.

sözlerime Emmi'ye teşekkürle başlamak istiyorum .

sevgili Mehmet ağbey o kocaman yüreğinde bizim de bir yerimizin olduğunu bilmekten öte bunu canlı canlı görmek ve hissetmenin bana verdiği mutluluğu tarif bile edemem .senin hakkını zor öderiz. saygı ve muhabbetle ellerinden öpüyorum. Allah başımızdan eksik etmesin .

ilk büyük toplantım olması dolayısıyla heyecanım ve mutluluğumu yanıma alarak ve 5.7 tüketimle evliyalar(emmi) şehri nevşehir e girdik otelimizi bulduk. daha önce tanıdığım ve ilk defa tanıştığım dostlarımla karşılaşmanın ve aldığım sıcak etkilerinin tarifi imkansız . koca listeyi yazmayayım ,tüm dostlara da ayrıca teşekkür ederim . katılan , katılmak isteyip müsait olmayan herkesin yüreğine sağlık .

tüm her şeyin itinası dolayısıyla daha güzel bir organizasyon olamazdı düşüncesindeyim. tüm ayrıntılar düşünülmüştü helal olsun diyorum. aktivitenin ayrıntılarını arkadaşlar yazmış sağolsun fazlası var eksiği yok diyebilirim. ;)

katılımcı çok olsa da herkesle az çok muhabbet edebilme şansımız oldu .hepsi de birbirinden zevkliydi. onur duydum.

ayrılırken hüzünlü olduğumu söylesem zaten neler hissetiğimi anlatmış olurum galiba.

sözlerime son verirken şunu söylemek istiyorum iyi ki varsınız sizleri tanımaktan ziyadesiyle mutluyum.

not: yaklaşık 1 hafa malatya da (hanımköy) dayım . nete bağlanamıcam, ceptenet im de yok :( fısat olunca tekrar görüşmek dileğiyle.

saygılar

Abi seninle tanışmak güzeldi. Alper abi sanada bulaştırdı şu öğretmen düşmanlığını :D

Acil uyarı

Şenlik ve toplantı tecrübem deneyimim çoktur... Bu sebeple bu dediğimi dikkate alın..

Yaz şenliğine katılan herkes, şenlikçe çekilmiş bir fotoğrafından avatar yapsın...

Eminim ki bir çok kişi şunu diyecek... Aaa bu Mustafa imiş .. Ben Murat sanmıştım....

Kesinlikle :D

Olur mu öyle şey öğretmenleri bile aramıza alıp sevdik saygı gösterdik :D :D

Sağolun. Siz olmasanız bizi kim sevecek.

Bkz Mehmet Hoca. :D

Kim demiş sevmez diye. :flowers:

Abi sendemi düşman oldun artık bize. Biz sizi seviyoruz

Birisi geri geri Mehmet hocanın arabaya falan mı yaklaştı nedir bu ya ? :D

resim713.jpg

Çok doğru düşünmüşsün. Çünkü artık 4-5 kez başıma böyle gelince ne yapayım abi.

Ama burada Ahmet kirişle Erkan ULUDAĞ'a komplo kuruyorduk :D Erkan araba yıkatmaya gitti Ahmet Kirişle Erkan'ın arabayı park edebileceği her noktayı kapatıyorduk :D :D Erkan kusura bakma. ARacına nazar değmesin diye yaptık :D :D :D :D

Mutlu mutlu mutlu... :)

resim704.jpg

Abi Hüseyin Hoca o kadar ciddi şekilde jant lastik dediki gülmekten yere düştüğün anı video çekseydik izlenme rekoru kırardı :D

Mehmet Hocam Basınçtan Takamazsın" Diyesim geliyor ama demiyorum. Elime fotoğrafı düşecek diye hain hain düşünüyorum :p

img20120706180444.th.jpg

Devamında Mehmet HOcam Sırılsıklam :p

Şükür daha kötüsünü çekmemişsin :D

Abi Aleynayı çok andık :D Şimdi olsaydı ne pozlar yakalardı dedik :D

Çok güzel bir şenlikti.Öncelikle Mehmet abiye (Emmi) teşekkür ederim. Bana Kapadokya'daki 3 yıl önceki bir anımı hatırlattınız.

FCTR ' ye yeni üye olmama rağmen hiç yabancılık çekmedim. Özellikle yolda gelirken Serkan abi (Toker) ve Servet abi (Aydın) aileleriyle birlikte yolculuk etmelerine rağmen yol boyu haberleştik ve mola yerinde kendilerine eşlik etmeme müsade ettiler.Onlara çok teşekkür ederim.

Yola çıkmadan önce konvoyla geleyim diye elinden geleni yapan Erkan abi (Uludağ) sana da teşekkür ederim.

Şenlik yemeğine otelde olmama rağmen katılamadım.Malesef ilacımı Ankara'da unuttuğum için nefes ile ilgili sıkıntım vardı.

Türk gecesi zaten bambaşkaydı.Gerek Çağlar abi olsun Gerek Servet abi olsun gecenin neşesine neşe kattılar :)

Hepinizle tanışmak büyük bir zevkti ve daha önce böyle büyük bir aile hiç görmemiştim. Kapadokya'da bulunan herkese teşekkür ederim :)

Burak sen bir an önce düzgün avatar yükle. Seni zor tanıdık :D

Afiyet olsun Ahmetim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak C. İlhan

Ahmet sabah ateş püskürüyordu ardından :biggrin:

Burak işin gırgırı bir yana geçmiş olsun. Astım mı ?

Bu tip Kronik rahatsızlığı bilmemiz, bildirmen gerekirdi. Eğer Allah muhafaza odandan çıkmasan istirahat ediyorsun sanılır, sen içerde can çekişirken ( Allah esirgesin )

Teşekkür ederim abi. Yaklaşık 5 aydır piyasada yoktu o yüzden sıkıntı olmuyordu.Benim bile aklımdan çıkmıştı açıkçası astım.Hava değişikliğini hiç hesaba katmamıştım.

Haklısın abi bildirmem gerekirdi size ama dediğim gibi işte uzun bir süre ortaya çıkmadığı için benim bile aklımdan çıkmıştı.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Servet Abi Artvin'e yaylalara çıktığımızda vay bizim halimize ozaman :)

Yorum bağlantısı
Burak C. İlhan

Burak sen bir an önce düzgün avatar yükle. Seni zor tanıdık :D

Düzgün bir fotoğraf bulup değiştireceğim avatarı :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet Abi Artvin'e yaylalara çıktığımızda vay bizim halimize ozaman :)

Artvin bölgesinde çok sıkıntı olmuyor. Her yer ağaç, oksijen bol, aracın motoruda ne yapacağını bilemiyor :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Artvin bölgesinde çok sıkıntı olmuyor. Her yer ağaç, oksijen bol, aracın motoruda ne yapacağını bilemiyor :biggrin:

Bizim h1 kafadan 200 olur o zaman. :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Desene benim tk 201 tam bir canavar olur deplasmanda...

peh peh peh.......

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ya tamam toplantı bitti, herkes evine gitti. Konunun kapatılmasını talep ediyorum. İşkenceye son. İnsanlık onuru işkenceyi yenecek! Ne istiyoruz? İşkence bitsin! Ne zaman istiyoruz? ŞİMDİ! :crazy:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Desene benim tk 201 tam bir canavar olur deplasmanda...

peh peh peh.......

Acil plakalık şart. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...