Ertan Çabuk 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Ya tamam toplantı bitti, herkes evine gitti. Konunun kapatılmasını talep ediyorum. İşkenceye son. İnsanlık onuru işkenceyi yenecek! Ne istiyoruz? İşkence bitsin! Ne zaman istiyoruz? ŞİMDİ! Bu arkadaşı ekip otosuna alalım :police: 9 Temmuz 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 An itibariyle, Urfa Balıklıgölde, Halil İbrahim Sofrasında urfa kebabı yiyorum. Adanadan kaçar gibi git, Ben aramazsam gidiyorum bile deme, otoban girişinde denk gel, sonra da balıklıgölde yemek yiyorum. Daha diyecek çok şey vardı da, dua et teyzem ile yenge yanındaydı. 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Acil plakalık şart. Katılıyorum. Plakayı kalınlaştırıp direk kaportaya montaj lazım. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Gidiş konvoyumuz... bu cc sefa'nın cc mi acep? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 bu cc sefa'nın cc mi acep? Evet. Ta kendileri.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Hocam sizinle tanışmakta çok güzeldi Çok sıcak kanlı ve cana yakınsınız Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Hocam sizinle tanışmakta çok güzeldi Çok sıcak kanlı ve cana yakınsınız Teşekkürler. Acil plakalık şart. Kesinlikle ivedi şekilde Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Evet. Ta kendileri.. allah kaza bela vermesin güzel gözüküyor deme hüseyin hocam... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Herkes türk gecesinde iken bizde otelin bahçesinde arap gecesi düzenledik. Google'a arap gecesi yazıp videolara tıklayınca ; türk gecesi'de neymiş dedim kendi kendime Ayrıntı istiyoruz hocam 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bu arkadaşı ekip otosuna alalım :police: Tamam. Hadi gidek. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 ya okadar güzel resimler varki artık resimleri ve yorumları beğen dediğimde 'Gün içinde kullanabileceğiniz pozitif oy limitine ulaştınız' diye uyarı yazısı veriyor.. herkesin eline yüreğine sağlık....süper ötesi bir toplantı olmuş hakikaten... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Google'a arap gecesi yazıp videolara tıklayınca ; türk gecesi'de neymiş dedim kendi kendime Ayrıntı istiyoruz hocam Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ben de bir şeyler yazayım artık: Öncelikle uzaktan yakından gelip şenliğe katılanların ayaklarına sağlık. Sizleri orada görmek ve özellikle seslerinizi duymak farklı bir deneyimdi. Şenlik tek kelimeyle kusursuzdu. Bu yüzden Emmi'ye teşekkürlerimi sunuyorum.Tek eksiklik gelmek isteyip de gelemeyenlerdi. Ben ortama çabuk ısınamadığımdan dolayı herkesle konuşma fırsatı bulamadım. İnşallah bir daha ki toplantılarda daha fazla sizlerle konuşma fırsatı bulacağım. Her şeye rağmen sizlerin neşesini, muhabbetini uzaktan seyretmekte güzeldi. ilk gün otelde yemek sonrası hep birlikte çekildiğimiz fotoğraf yok mu? Serkan Abi birkaç deneme yaptı ama daha onu atmadı. 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ben de bir şeyler yazayım artık: Öncelikle uzaktan yakından gelip şenliğe katılanların ayaklarına sağlık. Sizleri orada görmek ve özellikle seslerinizi duymak farklı bir deneyimdi. Şenlik tek kelimeyle kusursuzdu. Bu yüzden Emmi'ye teşekkürlerimi sunuyorum.Tek eksiklik gelmek isteyip de gelemeyenlerdi. Ben ortama çabuk ısınamadığımdan dolayı herkesle konuşma fırsatı bulamadım. İnşallah bir daha ki toplantılarda daha fazla sizlerle konuşma fırsatı bulacağım. Her şeye rağmen sizlerin neşesini, muhabbetini uzaktan seyretmekte güzeldi. Serkan Abi birkaç deneme yaptı ama daha onu atmadı. Mustafa Hocam senin geldiğini valla son gün listede görünce öğrendim nerde diye sorduğumda pek gözükmedi dediler görüşemedik kısmet değilmiş.. Bu arada Resimler Sami'de, kendisiyle konuştum, akşama yükleyecek 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Google'a arap gecesi yazıp videolara tıklayınca ; türk gecesi'de neymiş dedim kendi kendime Ayrıntı istiyoruz hocam Hişşt, orada başladı orada bitti. allah kaza bela vermesin güzel gözüküyor deme hüseyin hocam... Epey inceledik. Dediğin gibi. Amin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ahan buraların adını unuttum O ağacın altı Şimdi elime ulaşan Heberler'i veriyorum ; Çağlar abi Emmi nin tarlaya cebren ve hile ile götürülmüş. Farmville konusundaki devasa mahsul fotoları nedeni ile korku hakim.. Onca ağır meyve sebzeleri nasıl toplayacağını bilemeyen Çağlar, Emminin çığlığı ile kendine gelmiş bir anda.. Ne yapıyorsun! tüm sebze meyveleri ezdin.. Bizimki yere bakınıyor, fasulye tanesi kadar karpuzlar, kavunlar patlıcanlar ve domatesler.. Meğersem Emmi makro denemelerim ayağına bir türlü büyüyemiyen mahsulü devasa boyutta göstermeye çalışırmış... Birazdan yükleyeceğim... Görürsün benim kavunları.. kafan kadar var.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Çağlar Bayur Bölüm 1 Çağlar Bayur Bölüm 2 Çağlar Bayur Bölüm 3 9 Temmuz 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Selman Sürücü 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Mehmet emmi me saygılar sunuyorum bizi sizlerle tanışmaktan mahrum ettiği için sağlık olsun artık başka sefere diyelim iyi olmuş maşallaaah Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Mustafa Hocam senin geldiğini valla son gün listede görünce öğrendim nerde diye sorduğumda pek gözükmedi dediler görüşemedik kısmet değilmiş.. Tokalaştık ama konuşamadık.Başka zaman inşallah daha fazla görüşme imkanımız olur. 1-Hocam seninle tanıştığıma çok memnun oldum... 2-Sami Yusuf'un gözlerinden öperim. 3-Bu arada plakan da süpermiş... 1-Ben de memnun oldum Alper Abi. 2-Çocukla ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim. Öğretmen olması için verdiğin telkinleri unutmayacağım. 3- bu güne değin ilk kez karşılaşmamıza rağmen verdiğin selamı duyunca o an yüzünü dahi görmeden seni de mevlitte duyduğum sesinden tanıdım Mustafa hoca. Sağolun Sadık Abi. Tanıştığıma memnun oldum. 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 organizasyon dediğin bölye olur dedirtecek cinsten... emeği geçen herkesin eline sağlık çok güzel olmuş ... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Arkadaslar, Ben geziye ilk defa katildim ve hepinizi tanidigima cok sevindim. Bu senligi hazirlayan ve emegi gecen tüm arkadaslara tekrar tekrar tesekkür ederim. Ellerine saglik her sey cok güzel planli ve programli idi. Selamlar. Sizi ve eşinizi tanıdığıma çok memnun oldum abi. Dönüşte vedalaşamadık galiba kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Resim yüklemiştim düzelteyim derken iki ayrı video sayfası oldu. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Newsherr'li ne anlar ocakbaşı'ndan derim ve yine haklı çıkmanın vermiş olduğu klavye gücü ile bir iki taze bilgi paylaşayım siz değerli dostlar ile... Kaskocu için, ocakbaşı demek yeni yılda kasko yapılacak araç sahiplerine bir bir telefon etmek demek. İşte ispatı ; Yoğun baskılar ile geçen farmwille gezisi sonunda acıkan Bayur Family Emmi'den ricada bulunmuş ve hayatının hatasını yaparak Ocakbaşı'na gitmek istediklerini beyan etmişler. Beyan olmayınca talep geri çevriliyormuş... Menüyü duyduğum an, içimi bir korku ve endişe kapladı. Ancak Boyar Family'i korkutmadan sakince taktik vererek, araçta Umut'un sütü kalmış bi alıp geliverelim bahanesi ile kaçmalarını sağladım.. Menüye bakalım hemen ; Kuru fasülye, mercimek çorbası, kara lahana, kapuska ve bilimum farmville mahsulleri... Ha nasıl olmuş ise ciğer ve künefe'de varmış. Böyle yerler Newsheer'de ocakbaşı olarak geçiyormuş... Yazık Boyar ailesine ve çektikleri çileye... 9 Temmuz 2012 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts