İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

Sami Demirpaz

Çok eğlendim çok :) Bendede çok güzel resimler var eve gittiğimde ayarlayacağım hepsini..

Bende çeşke mondeo ile gelseymişim ortalık mondeo kaynıyordu bizim minik iki kapısı eksik fiesta'nın adı bile geçmedi :) ahhahaha

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt
(düzenlendi)

Emeği geçen ve katılan herkese, özellikle Mehmet hocaya teşekkür ederim. Program süper, organizasyon mükemmeldi. Tatil dönüşü planladığımız molamız gibi görünürken, tatilimizin önüne geçti. :) Yazışmaları bir noktadan sonra okuyamadım. Resimlere bakmak daha kolay... :)

img8671largec.jpg

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
Ha nasıl olmuş ise ciğer ve künefe'de varmış. Böyle yerler Newsheer'de ocakbaşı olarak geçiyormuş... Yazık Boyar ailesine ve çektikleri çileye...

Ocakbaşı = tüplü ocak olarak algılanmış olabilir abi :rofl:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Halis hocam otelden ayrılıken göremedik seni,telefonunda kapalıydı vedalaşamadık. :( tekrar tekrar teşekkür ediyorum sana,jetta yı deneme fırsatını verdin bize :nazar:

O ara odaya çıktım benim ufaklık rahat bırakmadı :) Ayrıca rica ederim,ne demek.İşini gördüysen jetta önemli değil.İstediğin zaman test için hazır jetta :good1:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ocakbaşı = tüplü ocak olarak algılanmış olabilir abi :rofl:

İşi bilen adam, bir adım öne çıktı be :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kasım Atlı

Düğünümüz olduğundan dolayı katılamamanın burukluğu içindeyim. Katılan herkese hayırlı eğlenceler...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Halis Hocam...

Daha önce tanışmıştık... iyiki varsın... Bu forumun sadece araçlardan ibaret olmadığını bize anlatmaya çalışan ve ıspat eden bir çok üyemizden birisin...

Geçen bir üyemiz üyeliğini sildirdi... çok da mesajı vardı...

Sebebi ise... ford marka aracını satmış olması idi...

Kendi kendime, İyi de dedim...

Sefa da sattı... ? Halis Hoca'nın da yok... Hüseyin Matur sattı, Hatta Servet'in ve Zafer'in de hiç olmadı... Ama yanıltmadı yine bu isimler... Hepsi burada.... ;)

Eyvallah Mehmet Abi,ayrılırken dediğim gibi hakkını helal et bize zaman ayırdığın ve bu güzel organizasyonun altına başarıyla imza attığı için.Araçlar hep geçici önemli olan baki kalan bu kubbede hoş bir sada bırakabilmek :good1:

Aramızda kalsın. :biggrin: Allah izin verirse düşüncem 5-6 seneye mondi alabilmek.Fatih Keskin'in mondiyi test ettikten sonra her ne kadar arkasını beğenmesem de içimdeki mondi aşkı daha çok arttı.

Not:An itibariyle Kayseri merkezdeyim. :) Sabah Nevşehirden Niğde'ye geçtim ordan buraya geldim.Kısmetse yarın da burdan memlekete Sivas'a geçeceğim.

Fatih Uzun'u takip etmeyi bıraktıktan sonra ortalama yakıt tüketimim 5.9 oldu,araba kendine geldi.2.0 motorlar yavaş gittikçe bence daha az yakıyorlar :yes:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sefa, kasten çektin demi bu fotoyu, Erkanın arabanın en kusurlu köşesi bu köşe :D

img0604lb.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Newsherr'li ne anlar ocakbaşı'ndan derim ve yine haklı çıkmanın vermiş olduğu klavye gücü ile bir iki taze bilgi paylaşayım siz değerli dostlar ile... Kaskocu için, ocakbaşı demek yeni yılda kasko yapılacak araç sahiplerine bir bir telefon etmek demek. İşte ispatı ; Yoğun baskılar ile geçen farmwille gezisi sonunda acıkan Bayur Family Emmi'den ricada bulunmuş ve hayatının hatasını yaparak Ocakbaşı'na gitmek istediklerini beyan etmişler. Beyan olmayınca talep geri çevriliyormuş... Menüyü duyduğum an, içimi bir korku ve endişe kapladı. Ancak Boyar Family'i korkutmadan sakince taktik vererek, araçta Umut'un sütü kalmış bi alıp geliverelim bahanesi ile kaçmalarını sağladım.. Menüye bakalım hemen ; Kuru fasülye, mercimek çorbası, kara lahana, kapuska ve bilimum farmville mahsulleri... Ha nasıl olmuş ise ciğer ve künefe'de varmış. Böyle yerler Newsheer'de ocakbaşı olarak geçiyormuş... Yazık Boyar ailesine ve çektikleri çileye...

Hadi oradan... :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hadi oradan... :p

deki yalan. Nişantaşı çocukları olabilirler ama ızgara üzerinden üzerlerine sinen etin kokusundan anlarlar nerede olduklarını :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Halis hocam Forumda senin gibi bir meslektaşımın olması gerçekten çok güzel. Senin o ufaklığı ne hanım ne ben unutmayacağız. Çok şeker maşallah.Rabbim nazardan saklasın.

Bil mukabele hocam.Allah,hepimizin çocuğunun bahtını açık etsin ve nazarlardan saklasın.Yusuf Kağan'ın Beşiktaşlılığına hasta oldum maşallah :) Tayin iste gel İstanbul'a etkinliklerden yoksun kalma :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Pek çok üyemizle ilk kez karşılaştık. Çok şey geçiyordu şenlik öncesinde aklımdan ama neredeyse hiçbirini yapamadım. :biggrin:

Bir iki aydır, Servet'e gidecek ve Servet'ten gelecek olanları şenlikte veririz birbirimize diye sallıyorduk...

Vereceklerimizi yanımızda götürdük ama fırsat bulup da veremedik...

Yani

Yalnız değilsin. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu iki fotoğraf aslında çok şeyler anlatıyor. Sabah ilk balon turuna çıkacaklardan bazıları son anda tırsınca balona zorla bindirilmiş, bizede temsili olarak korkanların balona nasıl bindirileceği uygulamalı gösterildi :D

jbS0xl.jpg

D0edWl.jpg

qxvFUl.jpg

N68Kkl.jpg

JhdVxl.jpg

BljGPl.jpg

ckNFXl.jpg

Qmendl.jpg

cBavgl.jpg

OzrsEl.jpg

44O0kl.jpg

GWpGml.jpg

SuiiVl.jpg

w7USDl.jpg

cOjAGl.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Servet resimleri nereye yüklemiştin... Görünmüyor...

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Alper abiyle yolculuk sırasında ST Ramazın mezarlık görünce teyp'in sesini kıs demiş Alper abiyi baya bi gülme tutmuş.. :D

:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

4 değil Mehmet abi, toplamda 5 loca vardı... :)

Evet 5..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet resimleri nereye yüklemiştin... Görünmüyor...

İmgur, her zamanki gibi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben göremiyorum... DNS söyle Hakan... ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

imgurdaki resimleri göremiyorum.. Ben göremiyorsam başkaları da göremiyordur.. bence başka bir yere yükleyin..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

bende görüyorum emmi sana şişfre koymuş olmasın servet abi

komplaya kurban gidiyorsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...