İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

Guest Hakan Tarım
Ne yapacağım şimdi ?

1 kişi için düzen değşimez abi. Devam aynen :p Çatlasın hem :rofl:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ahmet Kıyak senin resimlerini de göremiyorum...

Sefa'nınkileri görüyorum..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

bende görüyorum emmi sana şişfre koymuş olmasın servet abi

komplaya kurban gidiyorsun.

Bak bu hiç aklıma gelmemişti...

Ahmet Kıyak senin resimlerini de göremiyorum...

Sefa'nınkileri görüyorum..

İmgur doldu da kısıtlamamı yaptı acaba ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

çözdüm...

dns sorunu imiş.. 8.8.8.8 imgur resimlerini göstermiyor.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Geleneksel 49'uncu Tofaşclubtr Şenliğini arıyordum, nereye geldim... :p

Jl6H4.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu insanlar nereye bakıyor :p

Lokman abi geldi, hepimiz ona bakıyorduk ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Hayde senden bekliyoruz boynunda taşıyıp terleyen adam :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Koltuktan düştüm :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu saatte esneyen adamın o geceki hali tam bir tezat...

Bana göre değil oturmak, aksiyon adamıyım ben :dance5::dance3:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Asmalı Konak'sız olmazmış ;)

Tur yemeği sonrası çay molası :good1:

Uçhisar Kale'si :nazar:

Temenni Tepe'si :nazar:

Köftedokya çiğköftesi :good1:

Şenlik yemeği sonrası güzel bir sohbet :bravo:

URANUS Türk gecesi :fiuw:

Sadık ve benim ailelerimiz :flowers::nazar::flowers:

abpChl.jpgvDV0Cl.jpgvNAV6l.jpgRe4kel.jpgzQHy1l.jpgbMcNRl.jpgRBiVDl.jpgBUjrEl.jpg

Gerçi resim herkeste olduğu gibi fazlası ile mevcut ama, bunlar yeterli diye düşünüyor ve herkese saygılarımı sunuyorum.....

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Burak C. İlhan

Kayseri hariç hepsine gittik...

Ben sizin yerinize 2 sefer gidip geldim Kayseri'ye ama abi birebir Es-Es havası var Kayseri de :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Esprisine söyledim zaten abi ;)

Biliyorum Sefa, bilmeyenlere mahsuben :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1- Çağlar abi video muhteşeeeeem

2- Çağlar abi video muhteşeeeeem

3- Çağlar abi video muhteşeeeeem

4- Sefa, ufaklık sana mı benziyor ne :)

5- Çok imrendim :wub:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

yaa ne etkinlikmiş,,resimlere bakmakla bitmiyor,bitmedikçe doyulmuyor :wub:

Bizim resimler Fatih (Keskin) abide o da şuan uçuşta (uykuda) :)

Yarın öbür gün yükler veya alır ben yüklerim.

Demem o ki bu şenliğin resimleri bitmez :tongue:

Bir kusur bulalım da etkinliğimize nazar değmesin :D

Şaka bir yana, şenlik sonu kocaman bir aile fotoğrafı çektirmeyi unuttuk galiba :(

C.tesi şenlik yemeğinden sonra çekindik ya abi.Yoksa sen yok muydun ? :shok:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ne desem, nereden başlasam bilemedim...Cumartesi sabaha karşı 3:30'da evden çıktık, sağolsun Mustafa Yaman hocam aramıştı Cuma'dan "Ankara'dan buluşup beraber gidelim" diye. Hocam ben yavaş giderim falan dedim ama olsun dedi, peki dedim, Ankara'ya 6:15 vardık, Mustafa hocamla buluşup araçlara gaz aldık, ucuz gazın keyfini çıkardım (1,95 TL) :p Mustafa hoca şahittir, 252 km.de 42 TL gaz aldı :D yola koyulduk, garibim Mustafa hoca 1 ileri 1 geri Aksaray'a kadar dayandı :D Aksaray'dan sonra Mustafa hocayı göremedim :D Uçtu gitti, Nevşehir girişte gaz aldığımız yerde buluştuk; çocuk durmamış ondan hızlı gitmiş :p :yalançınınkanıkurusun: :p

Oradan oteli bulduk, saat 11:00'de otele vardık. Odamıza yerleştik ve kalabalığa karıştık. O kadar sıcak karşılandık ki her görenle merhabalaştık, tokalaştık. Sanki ilk kez görüşmüyoruz da 10 yıllık arkadaşlarımız gibi.

Cumartesi şenlik yemeği, akşamında Sefa abinin deyimiyle kılıbıklar olarak otel önü sohbeti :D ertesi gün bölge turumuz, herşey tek tek muazzamdı. En ufak bir aksilik çıkmadan tıkır tıkır işleyen bir plan ve program vardı. İnanılmaz keyf aldık. Cuma'dan gelmeyip, Pazartesi ayrılmadığımıza üzüldük, keşke 1-2 gün daha fazla kalsaydık, hiç bitmese dedik. Emmim zaten harikulade bir insan. Bilmeyenimiz yok. Sürekli koşturdu, bir an durmadı, yorulmadı, öflemedi. Allah bin kere razı olsun. Ben en çok yeraltı şehrinde eğlendim :D Serkan abi, Ahmet Kiriş, Ahmet Kıyak ile birlikte espriler bomba etkisi yapıyordu :D Düşünüyorum; yerin 8 kat altında ömrümde ilk kez gördüğüm onca insanla bu kadar eğlenebilmek ne güzel şey :D Ne garip.

Allah hepinizden razı olsun. Samimiyetiniz, sıcaklığınız, dostluğunuz, varlığınız. Eşim ve kendi adıma herşey için teşekkür ederim. Allah eksikliğinizi göstermesin. Karabük'ten çıkmadan ve evime varana kadar ilgisini alakasını esirgemeyen Serkan Toker abime, tüm organizasyon boyunca sanki çocukluk arkadaşımmış gibi şakalaşabildiğim, takılabildiğim Emin Önal kardeşime, beni sürekli havuz ile tehdit edip, kekikle korkutan Ahmet Kiriş abime, sanki uzak diyarda görevini yapan ve uzun bir süre sonra görüşmüş gibi hissettiğim öz abim gibi Ahmet Kıyak abime, yine sanki uzaktaki akrabalarımla buluşmuşum gibi hissettiren Sadık Taşyürek ve Sabri Güngör abilerime, Tofaşımın yavaşlığına katlanmak pahasına benle yol arkadaşlığı yapan Mustafa Yaman hocama, eşimle fotoğraf çektirmeyi düşündüğümüz her anda dibimizde biten Faruk Mükremin Yıldırır Da Yıldırmaz isimli üyemiz abime :D yine ilgisini alakasını hep hissettiren M.Alper Ekinci abime özel olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu forumun, topluluğun bir parçası, bireyi olmaktan dolayı çok mutluyum, gururluyum, huzurluyum... Fotoğrafları 800x600 yaptıktan sonra yükleyeceğim :p:D (moderatörün laf çarptırması) :p Bir de benim makinamda çok özel pozlar yok, genellikle hep başkalarının makinalarını kullandım :D O yüzden benden fotoğraf bekleyenlerimiz başkalarından bulabilir o fotoğrafları :D Serkan abinin makinayla çektim, Emin'in iPad ile çektim, Fatih Uzun'un makinasında da epey fotoğraf çektim, Erkaaaaannn senin arabanın fotoğrafları da Ahmet Kıyak'ta :D Hatırlat yüklemez yoksa :p

Hepinizi çok seviyorum. Eyvallah.

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Gizli... Söylenmez... :)

Kupa çok dehşetmiş ama ha :seytan: Benim hiç kupam olmadı ama :küçükemrah:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

1-tüm organizasyon boyunca sanki çocukluk arkadaşımmış gibi şakalaşabildiğim, takılabildiğim Emin Önal kardeşime

2-Bir de benim makinamda çok özel pozlar yok, genellikle hep başkalarının makinalarını kullandım :D O yüzden benden fotoğraf bekleyenlerimiz bakalarından bulabilir o fotoğrafları :D Serkan abinin makinayla çektim, Emin'in iPad ile çektim

1-Eyvallah.Bundan sonra lakabında hazır, Özgü (kızım) taktı :tongue:

2-300 metreden havuzdaki adamları çekmişsin, sadece bit kadar kafaları gözüküyor nesini yükliyeyim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Mehmet abi forumun diğer bölümlerini 2 gün kapatsak ya be? :D Konuyu kollamaktan diğer yerlere bakamıyoruz :p

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

1-Eyvallah.Bundan sonra lakabında hazır, Özgü (kızım) taktı :tongue:

2-300 metreden havuzdaki adamları çekmişsin, sadece bit kadar kafaları gözüküyor nesini yükliyeyim :D

1- Neymiş ki la? Bilemedim :D En son naptın panpa diyordu :p Allah nazarlardan saklasın... Hep gülsün o güzel yüzü.

:nazar:

v5n9Z.jpg

2- O benle alakalı değil olm, iPad dandik :D Zoom yok :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bana kaldı mı acaba? :fiuw:

Tabiki kardeş.Gitmeden Ç.B'yi ziyaret et ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu konuya da açıklık getirmek lazım. Arkadaşlarımız Türk gecesinde dansözlerle eğlenirken bir avuç arkadaş otel bahçesinde sohbet ediyorduk. Çağlar abinin eşi geldi, aaa siz niye burdasınız? Türk gecesine niye gitmediniz? diye sordu. Ben de, valla biz hanımlarımızdan korktuğumuz için katılamadık, sonuçta tavayı kafaya yemek te var dedim. Sizi gidi kılıbıklar siziii deyince cümleten kılıbık olduk :D Allah'tan fotoğrafı çeken benim, de kılıbıklar kadrajına girmedim :D Çağlar abiyi de bu cesaretinden dolayı kutluyorum :D

Abimiz dansözlerle göbek atarken eş zamanlı çekilmiş bir foto :D :D

img0831a.jpg

Abooov, Ahmet izin alamadıysa bitti :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...