Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Şenlik teması işlenmiş en güzel resim bu olsa gerek 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Şenlik teması işlenmiş en güzel resim bu olsa gerek Var bu sanatçı ruh bizde hafız Hani otobüse geç kaldım diye kızıyordun ya, bunla uğraşıyordum işte 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) Var bu sanatçı ruh bizde hafız Hani otobüse geç kaldım diye kızıyordun ya, bunla uğraşıyordum işte Cami-kılıf Pess Emminin geç kalışına yorumu : Yahu bu çocuk forumda o kadar hızlı ama burada niye yavaş 9 Temmuz 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Her toplantıda dile getiriyorum. Soldan sağa sağdan sola kim olduğunu belirtin diye.Bu işi ben yapayım dedim Sami eline sağlık güzel çekmişsin. Arkadaşlar 3-4 arkadaşı hatırlayamadım. Kusura bakmasın arkadaşlar. Keyfim yerinde. Güç bela olsada şenliğe ulaştım edasıyla oturuyorum 6 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Cami-kılıf 1- Pess 2- Emminin geç kalışına yorumu : Yahu bu çocuk forumda o kadar hızlı ama burada niye yavaş 1- Tamam olm, dedim ya? Dışarıda üye falan kalmasın diye son bi kolaçan edeyim dedim. Onu da mı yemediniz 2- Forumda her işi oturduğumuz yerden yapıyoruz, orada enerji lazım -ki benim bünyede oranı en az olan şey- 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Laf sokmasan olmaz demi. Bişey istemiim. Zamanı geldiğinde öğreneceksin ahbap. Eee sen kalk bir koli gazozun hepsini nispet yapa yapa iç sonra niye laf sokuyon de Sabri Usta:Emmi öyle bir yıkamacı buldumki..İzmirde böyle yıkamacı yok.. 5 Dakka sonra.. Ben :Sabri ustanın yanına yanaştım..Abi nerde tam bu yıkamacı.. Sabri usta: Kayseri kırşehir yolu.. , Millet koptu orada... Bende oradaydım Koptuk zaten. Sabri abi süper rol yaptı ama ben bile inandım 1 Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Yaklaşık 1 saattir ancak konunun sonuna gelebildim. Güzel bir organizasyon olacağından emindim ama bu kadar mükemmelini gerçekten beklemiyordum! Mehmet abi gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum, organizasyon olayında son noktayı koymuşsun. Tek kelime ile herşey müthiş olmuş, resimler zaten gayet güzel özetliyor her şeyi. Ortam, yemekler, muhabbetler hele o havuz ve balon manzarası resimleri yok mu ?! Ahhh, Aahhh! Katılamadığım için zaten üzülüyordum, şimdi kafayı kırıyorum... :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Dostlukların daimi olması dileğiyle... çok uğraştım bu organizasyona gelebilmek için ama olmadı... 2. senemi geçiriyorum burada abilerim arkadaşlarım kardeşlerim oldu Allah hepinizin gönlüne göre versin... Öncelikle böyle saygılı ve sevgili bir ortamda bulunmaktan gurur duyuyorum... Gelelim organizasyonun eksikliğine... Neden Asmalı Konak dizisinin çekildiği eve gitmediniz... Şaka bir yana harika bir progrom olmuş benim içinde eğlendiğinizi düşünüyorum... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 İlteber ile daha önceden zaten samimiyetimiz vardı. Ah bir de BJK’li olmasa… Serkan’ı bir ara Türk gecesinde İlteber ile konuşurken gördüm. Artık kafa bir milyon mu olmuştu yoksa numara mı yapmıştı bilmiyorum… Abi emin ol febeli olsaydım bu kadar sevmezdin beni O kadarda iyi rol kesemezdi ya Yengenin o kızgın bakışlarından sonra en azından korkup, şakayı kısa keserdi, Yenge sana emanet deyip gitti Yorum bağlantısı
Burak C. İlhan 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 :D ] Türk gecesi dönüşü herşeyi itiraf etti valla Erkan abi O akşam ki bütün gazozlara çaktırmadan hap atmış Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 (düzenlendi) Strend'in yol resimleri.. Iki guzelin resmi Oyy Güzelliğe bak yirim onu 10 Temmuz 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Su an Hatay dayım internet olmadıgı için resimleri atamadım, şenlik için söylenecek tek kelime muhteşem dir herhalde,ayrıntılı yazı ve fotoları fırsat bulunca atacağım. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Emin Tam da yerine gelmiş derken? Olmaması gereken yere Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Cumartesi sabah kahvaltıdayız. Çağlar abinin ufaklık bizim minitoyu kalite kontrolden geçirirken Evet, bu sahici bir bebekmiş. oyuncak değilmiş Halis hocamın ufaklık ta ziyaretimize gelenlerden. Tüm bebelere maaşallah alllah bağışlasın hepsi cok tatlı maşllah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Keyfim yerinde. Güç bela olsada şenliğe ulaştım edasıyla oturuyorum Allah bozmasın hocam.Yanlız soyadımı yanlış yazmışsın 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Resim benim pc de çok çok net görünüyordu siteye yüklediğimde şimdi oteldeki pc den bakıyorum hiç net değil anlamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Allah bozmasın hocam.Yanlız soyadımı yanlış yazmışsın Emin kusura bakma Dün İskenderuna geldim. Akşam Hatay'ın diğer ucuna kardeşimin hayırlı bir işi için gittim. Oradan geldiğimde saat gece 12 olmuştu. İdare et Yorgunluktan hala ayakta uyuyorum. Su an Hatay dayım internet olmadıgı için resimleri atamadım, şenlik için söylenecek tek kelime muhteşem dir herhalde,ayrıntılı yazı ve fotoları fırsat bulunca atacağım. Fatih abi bende İskenderun'dayım. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Emin kusura bakma Dün İskenderuna geldim. Akşam Hatay'ın diğer ucuna kardeşimin hayırlı bir işi için gittim. Oradan geldiğimde saat gece 12 olmuştu. İdare et Yorgunluktan hala ayakta uyuyorum. Estağfurullah ne kusuru hocam sadece belirtmek istedim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Çok şahane bir etkinlikti. Bulunabilecek en ufak bir kusur yoktu. Tek kusuru kısa sürmesiydi. Katılamayanlara nazire olsun diye söylemiyorum ama resimlerde görülen atmosferden çok daha güzeli vardı. Ambiyansın, muhabbetin, kurulan dostlukların ifadesinde kelimelerin yetersiz kalacağı kesin. Seneye yine aynı şekilde aynı program olsun, inşallah yine varım derim. Çok sağol emmi. Ve hakkını helal et. Çok uğraştın, emek verdin, yoruldun. Hem beden yorgunluğu hem de zihin yorgunluğu. Daha önceki mesajlarımda da yazdım. İnternetten bir araba aracılığıyla tanışıp bu kadar sağlam dostluklar edinmek çok enteresan. Hele ki milletin birbirine kazık atmaya çalıştığı bir zamanda. Mesela giderken Erkan iki tane çocuğunu benim arabaya bıraktı ve bana emanet etti. Sonuçta beni ne kadar tanıyor, değil mi? Ama işte o güvenin sağlanmış olması çok güzel gerçekten. Erkan'ın bana güvenmesi beni çok mutlu etti. Mehmet Kaya 10 numara samimi bir adammış. İçi dışı bir. Sanki mahalleden yıllarca arkadaşlık yapmış gibi muhabbet ettik. Sıfır ortak noktaya rağmen hem de... Ertan avatarda göründüğü gibi mert ve delikanlı... Avatarın yansıttığı doğru... İstanbul'dan Faruk Yıldız mıdır Fatih Yıldırmaz mıdır artık bir üyemiz var ya . Kendisi süper muhabbet çıktı... Forumda hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen (etliekmek hariç)... Hiç bir aktiviteyi kaçırmadı, herşeye dahil oldu. Bir de Türk gecesinde Fatih Uzun ile bana ayran(!) içerken katılsa fena olmayacaktı. Eşi öğretmen olmasına rağmen benim tarafa çektim... Muhteşem İstanbul ekibi... Hiç bir etkinliği kaçırmayan, 850 km yola bir günlüğüne dahi olsa bana mısın demeyen sizleri tebrik ediyorum. İlteber ile daha önceden zaten samimiyetimiz vardı. Ah bir de BJK’li olmasa… Sami ve Süha'yı daha yakından tanımış oldum. Tam delikanlı adamlar... Eminim Süha ile aramızdaki buzlar da erimiştir... Tekila için teşekkürler Süha... Hüseyin hocam da İstanbul ekibinin bir parçası... Havuzun uçan adamı… O da hiç bir şeyi kaçırmadı. Ama gözlerim Türk gecesinde onu aradı.. Fatih Uzun elinde makine her şeyi yakaladı. Türk gecesinde beraber yedik, içtik. Tam da kalıbının adamı… Fatih Keskin ve Emin Önal ile de bölge turunda çokça vakit geçirdik. Dönüşte beraber yolculuk ettik. Mondeo’nun çok pis gittiğini, fena uzadığını gözlerimizle görmüş olduk. Promosyon malzemeleri için çok teşekkürler Emin… Ve tabii ki Hakan Erken… Sana helal olsun. 6-7 saatliğine de olsa o yolu çektin. Tabii ki 3 aylık çocuğu ile gelen Sefa’ya ve günübirlik araçlarıyla gelen Cem Işık’a da helal olsun… Çağlar abi, Sabri abi, Ahmet Kiriş, Servet Aydın’ı zaten resimler, videolar anlatıyor. Daha ne diyeyim? Modlarımız Gıyah Ahmet ve Zafer, sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Pek muhabbet edemedik … İnşallah ileride Safranbolu tarafında ikinizin düzenleyeceği bir etkinlikte telafi ederiz. Sadık ve Serhan abiler, sizlerle de sonunda tanışmış olduk. Yalnız Sadık abi benimle muhabbet ettiğin duyulursa işin yaş… Şefkatli yöneticimiz Serkan’ı bir ara Türk gecesinde İlteber ile konuşurken gördüm. Artık kafa bir milyon mu olmuştu yoksa numara mı yapmıştı bilmiyorum… Burada ismini andığım anamadığım tüm arkadaşlara en içten teşekkürlerimi iletiyorum… Bu toplantıda bayağı sönük kalmışım ne doğru dürüst remim var ne de kimse benden bahsetmiş. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Arkası sağlam emin,bende olsam aynı şeyi yapardım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts