Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Arkası sağlam emin,bende olsam aynı şeyi yapardım. Kim olduğunu bilmeden güvendiğim insan Hakan. İnsan kendini tanıtır. Ama çok düşündüm kim kim diye akşam öğrendim Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Süper çalışıyor tuşla işim kalmadı diyebilirm. Sağolasın. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Kim olduğunu bilmeden güvendiğim insan Hakan. İnsan kendini tanıtır. Ama çok düşündüm kim kim diye akşam öğrendim Aşk olsun hocam,hemen unuttun öylemi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Aşk olsun hocam,hemen unuttun öylemi Valla Hakan Erken olduğunu bilmiyordum. Taki sen resim ekleyene kadar Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Valla Hakan Erken olduğunu bilmiyordum. Taki sen resim ekleyene kadar Allahtan resim ekledim,yoksa işimiz zordu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Allahtan resim ekledim,yoksa işimiz zordu kesinlikle Yorum bağlantısı
Adnan Ertemçöz 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Şu an buraya yazacak hiç birşey aklıma gelmiyor Çünkü yazılması gerekenler tüm arakadaşlarca zaten yazılmış ve resimler ortaya dökülmüş Ben sadece şunu söylemek istiyorum Öncelikle Mehmet Özyürek'e böyle güzel bir Organizasyon yaptığı için cani gönülden kendisini tebrik ederim. Ayrıca Mehmet bey haricinde emeği gecen herkeside tebrik ediyorum. okadar yolu iyikide gelmişim .Zaten bundan sonrada gelmeye devam edecem. sizler gibi güzel insanlarla tanıştığımada ayrıca cok memnun oldum.Kusura bakmayın yorgunluktan fazla muhabbetim olmadı Kusurum olduysa af ola Birdahakine telafi ederim artık :D Allaha emanet olun tekrar görüşmek üzere. :bravo: :bravo: :bravo: :nazar: 9 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Hemen sağımdaki de kardeşim gökhan erken'dir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Millet, fotolar ile alıntı yapmasak olmamı ? 5 Yorum bağlantısı
Adnan Ertemçöz 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Bu toplantıda bayağı sönük kalmışım ne doğru dürüst remim var ne de kimse benden bahsetmiş. Murat bey aynen bende sönük kalmışım anlasılan biz ikimiz ayrıca bir toplantı yapalım olmazssa :D Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 O kadarda iyi rol kesemezdi ya Yengenin o kızgın bakışlarından sonra en azından korkup, şakayı kısa keserdi, Yenge sana emanet deyip gitti Hepinizi kandırdım değil mi ? Alper bir ara yönetim gitti dedi, bak onu bile duydum...Sigara vereyim mi, winston one.... 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Murat bey aynen bende sönük kalmışım anlasılan biz ikimiz ayrıca bir toplantı yapalım olmazssa :D Ne zaman nerede derseniz ben hazırım. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 (düzenlendi) Her toplantıda dile getiriyorum. Soldan sağa sağdan sola kim olduğunu belirtin diye.Bu işi ben yapayım dedim Sami eline sağlık güzel çekmişsin. Arkadaşlar 3-4 arkadaşı hatırlayamadım. Kusura bakmasın arkadaşlar. Keyfim yerinde. Güç bela olsada şenliğe ulaştım edasıyla oturuyorum Ağaç Önümü kapatmıştı çok küçük sadece kafam görünmüş... 10 Temmuz 2012 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Ocakbaşı mı? Haberin yok mu? LCV: Servet Aydın OBG: ben Yorum bağlantısı
Akan Belen 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Mehmet hocam güzel uygulama olmuş.Eline sağlık 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Haberin yok mu? LCV: Servet Aydın OBG: ben Zaman bilgisi isterük. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Zaman bilgisi isterük. Bu cumartesi için düşünülüyor. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Cumartesi gerçekleşecek ocakbaşı şenliği için lütfen tıklayınız... http://www.fordclubt...65#entry1567065 Forumun hızına yetişilmiyor Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Bunlar unutup ramazana da bu hızla girerler demedi deme 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Yeter arkadaş yeter yaaa .Valla bana galp grizi geçirteceniz...... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Az evvel Ali Elöver ile görüştüm. Tam sopalık herif Cuma akşamından pazar akşamına kadar evde yatmış yanlız başına, efendim çok yorgunmuş, yol gözünde büyümüş v.s. Niye İstanbul'dan kimseyi aramadın dedim, ses yok..Ocakbaşında ateşin üzerine yatırmak gerek böylelerini Yeter arkadaş yeter yaaa .Valla bana galp grizi geçirteceniz...... sakin ol,derin nefes al,..hah şimdi usulca forumu kapat. pcnin fişini çek, interneti kapa. bittiii 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Yeter arkadaş yeter yaaa .Valla bana galp grizi geçirteceniz...... Daha duuur... Esas fotolar Fatih Uzun'da.. Daha % 50 bile yükleme yapılmadı... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Forumun hızına yetişilmiyor Geliyor musun? Yeter arkadaş yeter yaaa .Valla bana galp grizi geçirteceniz...... Hey dostum, şimdi yavaşça ellerini klavyeden çek ve başının üstüne koy. Sonra başından da indir direksiyona doğru, bi havalimanı, oradan istanbul Abi geçen ocakbaşının foto'larına baktın mı 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Daha duuur... Esas fotolar Fatih Uzun'da.. Daha % 50 bile yükleme yapılmadı... Bu saat itibariyle bir yıl foruma girmeme kararı aldım. ...Malum bu konu bir yıl gider.... Çok kıskandım ya Emmi......Offff of.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts