Şahin Topaloğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Hiç bir şey gücüme gitmiyorda, fotoğrafları çektirdiğiniz yeşil alanları gördükçe otlayasım geldi falla.... Şahin, gel işte İstanbul'a Abi şu bir ay geçsinde görürsün sen bak nasıl uçağa atlayıp geliyorum ben istanbula.... Geliyor musun? Hey dostum, şimdi yavaşça ellerini klavyeden çek ve başının üstüne koy. Sonra başından da indir direksiyona doğru, bi havalimanı, oradan istanbul Abi geçen ocakbaşının foto'larına baktın mı Terkedildim, terkedildimmm, yuvasız guşlar gibi... terkedildim.....Terkedildim.... 4 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Valla çok güzel bir kaç gün olmuş oğlumun küçük olması sebebiyle aranıza katılamadım üzgünüm, çok şey kaçırmışım çoook 1 Yorum bağlantısı
Kasım Atlı 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Fotoları gördükçe kıskançlıktan çatlıyorum..... :angry: Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 hımmm, Mehmet hocam; Alper ve Fatih'i neden kırmızı çerçeve içine aldın ha, özel bir sebebi mi var? bak demedi deme, Alper buna mutlaka bir sebep arayacaktır Abi seni kırmızıya alacaktım Fatih Keskin kazaya kurban gitti Valla çok güzel bir kaç gün olmuş oğlumun küçük olması sebebiyle aranıza katılamadım üzgünüm, çok şey kaçırmışım çoook Sefa Çelik 2,5aylık dünya tatlısı beşleri ile katıldılar. Fotoları gördükçe kıskançlıktan çatlıyorum..... :angry: Rehberler senin eline su döşemeler. Bizim turdakiler burada Kasım hocaolacaktı dediler. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 kıskandım, herkesin ayagına saglık, süpersin mehmeh abi, bir daha ki sefere inşallah bende aranızda olurum, bu arada fatih i (keskin ) acayip kıskanıyorum adam her yere gidiyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Hiç bir şey gücüme gitmiyorda, fotoğrafları çektirdiğiniz yeşil alanları gördükçe otlayasım geldi falla.... Abi şu bir ay geçsinde görürsün sen bak nasıl uçağa atlayıp geliyorum ben istanbula.... Terkedildim, terkedildimmm, yuvasız guşlar gibi... terkedildim.....Terkedildim.... Ben İstanbula da gidiyorum. Sen yine mi gelemiyorsun tüüühhh. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Mehmet hocam, avatarına göre daha zayıf ve daha sempatikmişsin. Bu kadar hoş sohbet ve konuşkan olduğunu tahmin etmemiştim +1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Mehmet hocam, avatarına göre daha zayıf ve daha sempatikmişsin. Bu kadar hoş sohbet ve konuşkan olduğunu tahmin etmemiştim Bakmayın öğretmen olduğuna, dünya tatlısıdır o 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Ben İstanbula da gidiyorum. Sen yine mi gelemiyorsun tüüühhh. Leyyyyyyn :angry: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Mehmet hocam, avatarına göre daha zayıf ve daha sempatikmişsin. Bu kadar hoş sohbet ve konuşkan olduğunu tahmin etmemiştim Teşekkür ederim. Duygular karşılıklıymış. Sizin hakkınızda o kadar olumlu düşüncelerim oluştuki Emmiyle paylaştım. Gerçekten çok değerli olduğunuzu anlamış oldum. Tanıştığım için çok memnun oldum. Bakmayın öğretmen olduğuna, dünya tatlısıdır o Teşekkür ederim abi bakan göz güzel bakıyor. Öğretmenlere karşı görüşlerinizi değiştirdiysem ne mutlu Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Hocam aşk olsun. Geçmiş sayfalarda benim eklediğim fotolarda varsın ya. EPA ailesi otele girerken falan diye. Havuzbaşı fotoların da var. Daha ne istiyorsun? Yoksa devlet sana bahmiyir mi? Sağolasın Sefa kardeşim benim. Hepsi çok güzel resimler. Maksat Şahin'e nispet olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Abi Ne demek istiyorsun? Sen eksik kalma abi Öğretmen konusu var koş abi koş Hani sen atelyeye gidiyordun. Birde bize dersin yatarak çalışıyorsunuz dersin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Abi Ne demek istiyorsun? Ya şaka tabiki.. Benim öğretmenler ile bir sorunum yok 1 Yorum bağlantısı
Metin Serin 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Eeveeet... Ne güzeldi dimi şenlik... Eski(!) üyelerden Metin Serin teşekkür eder... Allah selamet versin Nokta 14 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Hepinizi kandırdım değil mi ? Alper bir ara yönetim gitti dedi, bak onu bile duydum...Sigara vereyim mi, winston one.... Hahahahah senden Oyuncu olur o zaman Abi, bir cebinde One, bir cebinde Light, amma tedarikli adamsın vesselam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Eeveeet... Ne güzeldi dimi şenlik... Eski(!) üyelerden Metin Serin teşekkür eder... Allah selamet versin Nokta Sayende kardeşim.. .Ellerine sağlık... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Eeveeet... Ne güzeldi dimi şenlik... Eski(!) üyelerden Metin Serin teşekkür eder...Allah selamet versin Nokta Eline yüreğine sağlık. Gerçekten Mehmet abi ile birlikte mükemmel orgaanimasyona imza attıniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Deneme... Konuya bir şey mi oldu... 45 dakikadır yorum yok Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Eeveeet... Ne güzeldi dimi şenlik... Eski(!) üyelerden Metin Serin teşekkür eder... Allah selamet versin Nokta Sayenizde..... Ellerinize, emeğinize sağlık... Deneme... Konuya bir şey mi oldu... 45 dakikadır yorum yok İstanbul ekibi rahat bırakmıyor ki Baltaladılar bu konuyu. Adamların ocakbaşısı gelmiş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 İstanbul ekibi rahat bırakmıyor ki Baltaladılar bu konuyu. Adamların ocakbaşısı gelmiş Sihirli cümleyi kullan ve dene... "Öğretmenler yatıyor" 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 bizim toplantı sayımızı düşürmeye çalışırsanız daha neler baltalacak bu forumda Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Sihirli cümleyi kullan ve dene... "Öğretmenler yatıyor" Yatmıyoz üleann! 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Gözlerini kıpıştıra kıpıştıra geldi Muğlada yanımıza, şahidim yuilmekayluimeka 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Deneme... Konuya bir şey mi oldu... 45 dakikadır yorum yok Yenisinin hazırlıkları başladı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts