Sabri Güngör 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Şu an buraya yazacak hiç birşey aklıma gelmiyor Çünkü yazılması gerekenler tüm arakadaşlarca zaten yazılmış ve resimler ortaya dökülmüş Ben sadece şunu söylemek istiyorum Öncelikle Mehmet Özyürek'e böyle güzel bir Organizasyon yaptığı için cani gönülden kendisini tebrik ederim. Ayrıca Mehmet bey haricinde emeği gecen herkeside tebrik ediyorum. okadar yolu iyikide gelmişim .Zaten bundan sonrada gelmeye devam edecem. sizler gibi güzel insanlarla tanıştığımada ayrıca cok memnun oldum.Kusura bakmayın yorgunluktan fazla muhabbetim olmadı Kusurum olduysa af ola Birdahakine telafi ederim artık :D Allaha emanet olun tekrar görüşmek üzere. :bravo: :bravo: :bravo: :nazar: Hemen teşekkür etme bacanak daha kulüp üyesi bile olamamışsın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 İstanbul ekibi rahat bırakmıyor ki Baltaladılar bu konuyu. Adamların ocakbaşısı gelmiş Yum yum, ham hum... 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Dün sabah saat 8.30 da yola çıktık orada bu var gir şurada bu var gir akşam saat 11.30 da eve girebildik Şenliğe gelince bence süper ötesi oldu yöneticiler her ne kadar uğraşıp böyle bir şenliğe imza attıysa çeşitli şehirlerden gelip şenliğe katılan üyelerde bir o kadar şenliğe renk kattı kolay değil kardeş kardeşle geçinemez iken (sayısını yazmayacağım) bu kadar insan tanışsın tanışmasın bir biri ile bu kadar candan samimi bir birlik beraberlik sergiledi lafı çok uzatmadan bu Organizasyonda emeği geçen uzun yollar geçip organizasyona renk veren tüm Arkadaşları tebrik ediyorum hayatımda unutamayacağım üç gün yaşadım sağolun varolun Organizasyon ne kadar güzel olsada eskide kaldı haydi yenisini konuşmaya başlayalım 13 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Bu toplantıda bayağı sönük kalmışım ne doğru dürüst remim var ne de kimse benden bahsetmiş. Sıkma canını Murat'cım, zamanla birbirlerini daha iyi tanıyınca insanlar bizlerden de bahsederler sanırım. Benim için ilk defa böyle büyük bir toplantı olunca yeni yeni tanışınca arkadaşlarla olur diyorum. Ne dersin ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Sihirli cümleyi kullan ve dene... "Öğretmenler yatıyor" Yatmıyoz üleann! Valla yatıyordum. Şimdi uyandım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Sıkma canını Murat'cım, zamanla birbirlerini daha iyi tanıyınca insanlar bizlerden de bahsederler sanırım. Benim için ilk defa böyle büyük bir toplantı olunca yeni yeni tanışınca arkadaşlarla olur diyorum. Ne dersin ? Abi eşim senin ve Sadık abimin ailesini anlatıyor baya sevmiş. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 (düzenlendi) Sağolasın Sefa kardeşim benim. Hepsi çok güzel resimler. Maksat Şahin'e nispet olsun. Hayırdır Murat'cım avatar değişiyor sanırım. Bayağı bir arkadaşla tanışmamıza rağmen bizden de pek bahsedilmemiş ama olsun daha yolun başındayız diye düşünüyorum. Tüm arkadaşlar buradaki ve diğer toplantılardaki gibi daha fazla güzellikleri hak eden insanlar gerçekten bu grupta olmaktan mutluyum. :bravo: 10 Temmuz 2012 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Ertemçöz 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Hemen teşekkür etme bacanak daha kulüp üyesi bile olamamışsın Dün sabah saat 8.30 da yola çıktık orada bu var gir şurada bu var gir akşam saat 11.30 da eve girebildik Şenliğe gelince bence süper ötesi oldu yöneticiler her ne kadar uğraşıp böyle bir şenliğe imza attıysa çeşitli şehirlerden gelip şenliğe katılan üyelerde bir o kadar şenliğe renk kattı kolay değil kardeş kardeşle geçinemez iken (sayısını yazmayacağım) bu kadar insan tanışsın tanışmasın bir biri ile bu kadar candan samimi bir birlik beraberlik sergiledi lafı çok uzatmadan bu Organizasyonda emeği geçen uzun yollar geçip organizasyona renk veren tüm Arkadaşları tebrik ediyorum hayatımda unutamayacağım üç gün yaşadım sağolun varolun Organizasyon ne kadar güzel olsada eskide kaldı haydi yenisini konuşmaya başlayalım Hemen teşekkür etme bacanak daha kulüp üyesi bile olamamışsın Böyle güzel bir hafta sonu geçirdim ya kulüp üyesi olsamda olur almasamda olur Benim için önemli olan böyle sıcak bir AİLE ile tanışmak önemli bacanak gerisi bence fasa fiso böyle bir hafta sonu herkese nasip olmaz :D 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Eeveeet... Ne güzeldi dimi şenlik... Eski(!) üyelerden Metin Serin teşekkür eder... Allah selamet versin Nokta Gerçekten her şey muhteşem ötesi idi, emeklerinize sağlık Metin bey..... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Ertemçöz 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Dün sabah saat 8.30 da yola çıktık orada bu var gir şurada bu var gir akşam saat 11.30 da eve girebildik Şenliğe gelince bence süper ötesi oldu yöneticiler her ne kadar uğraşıp böyle bir şenliğe imza attıysa çeşitli şehirlerden gelip şenliğe katılan üyelerde bir o kadar şenliğe renk kattı kolay değil kardeş kardeşle geçinemez iken (sayısını yazmayacağım) bu kadar insan tanışsın tanışmasın bir biri ile bu kadar candan samimi bir birlik beraberlik sergiledi lafı çok uzatmadan bu Organizasyonda emeği geçen uzun yollar geçip organizasyona renk veren tüm Arkadaşları tebrik ediyorum hayatımda unutamayacağım üç gün yaşadım sağolun varolun Organizasyon ne kadar güzel olsada eskide kaldı haydi yenisini konuşmaya başlayalım Bencede yazbitmeden birde deniz kenarı olsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Gerçekten her şey muhteşem ötesi idi, emeklerinize sağlık Metin bey..... Murat abim ve senin yerin ayrı serhan abi kim demiş bahsedilmiyor diye. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Abi eşim senin ve Sadık abimin ailesini anlatıyor baya sevmiş. Teşekkür ediyorum kardeşim, bizlerde sizleri çok sevdik Rabbim muhabbetimizi bozmasın inşallah. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Böyle güzel bir hafta sonu geçirdim ya kulüp üyesi olsamda olur almasamda olur Benim için önemli olan böyle sıcak bir AİLE ile tanışmak önemli bacanak gerisi bence fasa fiso böyle bir hafta sonu herkese nasip olmaz :D Sen kalbimizdesin abi... de, kulüp üyeliği iyi bişi değiş ki.. aidatı vaar nöbeti vaar.. Murat abim ve senin yerin ayrı serhan abi kim demiş bahsedilmiyor diye. Aaa, kim o Serhan Bey'den bahsetmeyen... Çok sempatik, çok sevecen birisi kendisi... Ancak, şunu da kabul etmek gerekir ki.. Çenesi düşük bir kaç arkadaş gölgeliyor bazen 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Sen kalbimizdesin abi... de, kulüp üyeliği iyi bişi değiş ki.. aidatı vaar nöbeti vaar.. Aaa, kim o Serhan Bey'den bahsetmeyen... Çok sempatik, çok sevecen birisi kendisi... Ancak, şunu da kabul etmek gerekir ki.. Çenesi düşük bir kaç arkadaş gölgeliyor bazen kim gibi mesela abi açık konuşsana isim ver lütfen herkesi zan altında bırakma Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Sen kalbimizdesin abi... de, kulüp üyeliği iyi bişi değiş ki.. aidatı vaar nöbeti vaar.. Aaa, kim o Serhan Bey'den bahsetmeyen... Çok sempatik, çok sevecen birisi kendisi... Ancak, şunu da kabul etmek gerekir ki.. Çenesi düşük bir kaç arkadaş gölgeliyor bazen Hakikaten bende merak ettim kim mesela? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 murata bi avatarın kaybolmuştu geri geldi Yorum bağlantısı
Adnan Ertemçöz 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Sen kalbimizdesin abi... de, kulüp üyeliği iyi bişi değiş ki.. aidatı vaar nöbeti vaar.. Sağolun Mehmet bey aidat önemli değil ha nöbete gelince zaten o benim işim ben 7/24 nöbetteyim zaten işim icabı bakarak olurum :D Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Bu resimleri bir cd de toplayıp dağıtım yapmak, bundan sonraki şenlikerde de adet edinmek iyi omamı? 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Sıkma canını Murat'cım, zamanla birbirlerini daha iyi tanıyınca insanlar bizlerden de bahsederler sanırım. Benim için ilk defa böyle büyük bir toplantı olunca yeni yeni tanışınca arkadaşlarla olur diyorum. Ne dersin ? Serhan abi beni boş ver ama sen asla unutulacak ve konuşulmayacak adam değilsin. Sempatiksin, neşelisin esprilisin. Yalan yok ben çok sevdim seni. Daha sık görüşmek nasip olur inşallah. murata bi avatarın kaybolmuştu geri geldi Yükleyene kadar bayağı bir uğraştım da ondan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Bu resimleri bir cd de toplayıp dağıtım yapmak, bundan sonraki şenlikerde de adet edinmek iyi omamı? Ben yapmam.. bilirsin 1 Yorum bağlantısı
Adnan Ertemçöz 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Bacanak bak kulüp üyeliğini almışım artık sırtım yere gelmez :D 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Hakikaten bende merak ettim kim mesela? Servet, Serkan, Çağlar gibiler. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Sen kalbimizdesin abi... de, kulüp üyeliği iyi bişi değiş ki.. aidatı vaar nöbeti vaar.. Hiç uğraşma mı diyorsun yani emmi ? İmzanı mı değiştir diyorsun Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Ama onlarda pek datlı gevezeler be emmi. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Ancak, şunu da kabul etmek gerekir ki.. Çenesi düşük bir kaç arkadaş gölgeliyor bazen Servet, Serkan, Çağlar gibiler. Vay be, bu kadar erken satılacağımızı bilmezdim. Daha 5 sayfa geriden forumun neşe kaynakları olarak bahsedilenler, şimdi geveze, serseri forum serkeşi oldu haa... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts