Cavit Doğan 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Şirketteki kendi bilgisayarımdan resimleri göremiyorum nedense, başka bilgisayardan baktım çok güzel görüntüler var. Gelemediğim için çok üzüldüm açıkçası ama elden gelen birşey değildi. Katkısı olan herkesi tebrik ederim.. 3 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Bacanak bak kulüp üyeliğini almışım artık sırtım yere gelmez :D Bacanak Kulüp Üyeliğin hayırlı olsun yatırımlar boşa gitmemiş 3 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Vay be, bu kadar erken satılacağımızı bilmezdim. Daha 5 sayfa geriden forumun neşe kaynakları olarak bahsedilenler, şimdi geveze, serseri forum serkeşi oldu haa... Satan satana abi dünya böyle işte,benide dün bi abim sattı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Vay be, bu kadar erken satılacağımızı bilmezdim. Daha 5 sayfa geriden forumun neşe kaynakları olarak bahsedilenler, şimdi geveze, serseri forum serkeşi oldu haa... abi bilmiyorum ama neden böyle bir şey söyledi sizin için emmi sizler bizim neşe kaynağımızsınız iyiki varsınız ben her zaman sizin gölgenizde kalmayı tercih ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Şirketteki kendi bilgisayarımdan resimleri göremiyorum nedense, başka bilgisayardan baktım çok güzel görüntüler var. Gelemediğim için çok üzüldüm açıkçası ama elden gelen birşey değildi. Katkısı olan herkesi tebrik ederim.. Seni de andık abi.. Keşke burada olsaydın... Hiç uğraşma mı diyorsun yani emmi ? İmzanı mı değiştir diyorsun Ben bilmem.. diyeceğimi dedim.. Vay be, bu kadar erken satılacağımızı bilmezdim. Daha 5 sayfa geriden forumun neşe kaynakları olarak bahsedilenler, şimdi geveze, serseri forum serkeşi oldu haa... Senin küseceğin var heralde.. Ben sadece geveze demişim, sen nerelere çekmişsin.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Şirketteki kendi bilgisayarımdan resimleri göremiyorum nedense, başka bilgisayardan baktım çok güzel görüntüler var. Gelemediğim için çok üzüldüm açıkçası ama elden gelen birşey değildi. Katkısı olan herkesi tebrik ederim.. Ağam nerelerdesin. Gördüm iletini mutlu oldum. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 (düzenlendi) Şirketteki kendi bilgisayarımdan resimleri göremiyorum nedense, başka bilgisayardan baktım çok güzel görüntüler var. Gelemediğim için çok üzüldüm açıkçası ama elden gelen birşey değildi. Katkısı olan herkesi tebrik ederim.. Ağam sensiz olmuyor böyle etkinlikler. 10 Temmuz 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Seni de andık abi.. Keşke burada olsaydın... Ben bilmem.. diyeceğimi dedim.. Senin küseceğin var heralde.. Ben sadece geveze demişim, sen nerelere çekmişsin.. Şok şok şok Servet Emmiye küsmüş hade len sizin aranıza girilmez, sizin davanıza hiç bir mahkeme bakmaz 4 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Bacanak bak kulüp üyeliğini almışım artık sırtım yere gelmez :D Hayırlı olsun Abi. Bir akşam ıslatalım. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Serhan abi beni boş ver ama sen asla unutulacak ve konuşulmayacak adam değilsin. Sempatiksin, neşelisin esprilisin. Yalan yok ben çok sevdim seni. Daha sık görüşmek nasip olur inşallah. Yükleyene kadar bayağı bir uğraştım da ondan. Eyvallah, teşekkür ederim şikayet amaçlı veya alınganlık olarak algılanmasın gerisi önemli değil, dediğim gibi ilk defa büyük toplantı olunca olacak elbetteki böyle şeyler. Görüşmek dileği ile Allah'a emanet olun. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Senin küseceğin var heralde.. Ben sadece geveze demişim, sen nerelere çekmişsin.. Hadi be ordan, ben senmiyim Şok şok şok Servet Emmiye küsmüş hade len sizin aranıza girilmez, sizin davanıza hiç bir mahkeme bakmaz Abi vermiyo ledlerimi, xenonlarımı 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Vay be, bu kadar erken satılacağımızı bilmezdim. Daha 5 sayfa geriden forumun neşe kaynakları olarak bahsedilenler, şimdi geveze, serseri forum serkeşi oldu haa... Estağfurullah Servet, Mehmet Kazancıoğlu arkadaşımızın dediği gibi sizler bu ailenin temel taşlarındansınız, bizlerde sizler gibi olma yolunda ilerlemeye çalışıyoruz hepsi bu. Sakın yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, anlaşıldı ise herkesten özür diliyorum herkese saygılar,sevgiler. 2 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Konu ney abi ben bakayım.... Şahinim nerelerdesin, şenlikte gözlerim seni aradı, Ahmet Kirişi buldu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Adnan abicim, sen var ya sen bitanesin, on numara adamsın, harikasın, süpersin, süperlerin ötesisin, yakışıklısın, karizmatiksin, çok güzel video çekersin, hasır altı edersin Dikkat: bu ileti başında ismi değiştirilerek video ve foto çekenlere atfedilmiştir. elinde belgeleri olanlara hediyemdir 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Murat abim ve senin yerin ayrı serhan abi kim demiş bahsedilmiyor diye. hakan'cım güzel düşüncelerin için çok teşekkürler bunlar senin kalbinin güzelliği kardeşim, görüşmek üzere. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Konu ney abi ben bakayım.... Konu ocakbaşı toplantısı, sonrası ramazan iftar toplantısı, sonrası İzmir toplantısı sonrası....... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Satan satana abi dünya böyle işte,benide dün bi abim sattı Çok ani oldu benimki Yorum bağlantısı
Kasım Atlı 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 kulakların çın çın çınladı mı Kasım hocam... Valla epey çınladı ama nedenini anlayamadım. Birileri benden mi bahsetti. Rehberler senin eline su döşemeler. Bizim turdakiler burada Kasım hocaolacaktı dediler. Eyvallah abilerim sağolun. Valla eşimle katılmayı çok istiyorduk ama kayınımın düğünü yüzünden katılamadık. Katılan herkesin ayağına sağlık. :bravo: 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Çok ani oldu benimki Benimki de şimşek gibin çarptı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Abi vermiyo ledlerimi, xenonlarımı Asıl sen... ledleri getirdin.. kıyamadın geri götürdün Bari gösterseydin bi Estağfurullah Servet, Mehmet Kazancıoğlu arkadaşımızın dediği gibi sizler bu ailenin temel taşlarındansınız, bizlerde sizler gibi olma yolunda ilerlemeye çalışıyoruz hepsi bu. Sakın yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, anlaşıldı ise herkesten özür diliyorum herkese saygılar,sevgiler. Yo yooo.. Sen de çok mesafe katettin.. "Kayıp Aranıyor" 33ST449 plakalı Beyaz Focus'un içinde ben ve ailem olduğu halde, yöneticimiz Serkan bey tarafından, sahibinin kim olduğu hatırlanamayan pahalı ve güzel bir fotoğraf makinası ile bizler otelden ayrılırken çektiği 1-2 kare fotomuz aranıyor. görenlerin forumiyet namına yüklemesini rica ediyorum. Ohooo .. forumun en eli yavaş adamı... Bursa toplantı fotoğraflarını daha dün yükledi o 5 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Maşallah konu 3 günde 30 sayfa oldu ama ben hiç foto ekleyemedim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Konu ney abi ben bakayım.... Henüz senlik değil olay Daha kimse ölmedi 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Asıl sen... ledleri getirdin.. kıyamadın geri götürdün Bari gösterseydin bi Kıyamadım ledlere, birde güzel yanıyor mübarekler 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Çağlar abi an itibariyle Karabük 'ün Safranbolu ilçesinde ileride düzenlenmesi muhtemel organizasyonlar için ön incelemelerde bulunuyor Nasipse gezip tozup bana gelecekler. "Balkon var mıydı senin evde?" dedi, "var" dedim, "Servet Aydın'ın ki kadar değilse de işimizi görür" "Tamam o zaman, gelirken arayacağım seni" dedi. Bekliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts