Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Sen bilirsin dil çok önemli... Benim derdim, bir Servet on ispanyola bedeldir, amaaan bir türk dünyaya bedeldir atasözünü ispatlamaktı Hade lem hakkımı şimdi kullanabilir miyim? kullanabilirsin, tam yeri 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 -de eki ayrı... Niye, başka kim yatıyor ki? De sadece dahi anlamında ise ayrı yazılır. Mesela "polisler yatıyor hatta öğretmenler de yatıyor" deseydim olurdu ama tek yatanlar öğretmenler Konu daha da kapanmazsa cumartesi döve döve etlerden uzak tutarsınız 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 sakaryadan selamlar ben bu kadar çok eğlendiğimi hatırlamıyorum. süperdi. 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Ahmet Kiriş, malı götürmüşsün arada 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Mehmet, "Ben de eminim." yazacaktın herhalde... (-de eki ayrı) Yakalarım, affetmem... Durmak yok yola devam yani Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Ocakbaşı konusu için buraya tıkla. Anıl sen nerede yaşıyorsun? http://www.fordclubt...__fromsearch__1 Yav sen ne üşengeç biri oldun çıktın karşımıza be , ne konu okuyor ne takip ediyor, tiguan aklını başından almış senin Geliyor musun? Aslında amaç ocakbaşı falan değil, şenliğe gidemeyenlerin gidenlerin konusunu mahfetmek Zaten öğretmenlerde yatıyor Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 1-Bizimle yolculuk yapan Emin ve ailesine çok teşekkürler.Biz onları çok ama çok sevdik. 2-Mutluluğunuz ömür boyu sürsün. 1-Bilmukabele abicim.Özgü, Zeynep ablasını soruyor 2-Allah razı olsun hep beraber inşallah. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 An itibariyle Sivas merkezdeyim.Burada 3-4 gün kalıp Tokat Reşadiye-Erbaa-Turhal sonrasında bir değişiklik olmaz Sakarya.Herkese hayırlı tatiller. Not:Yorumlar okumakla bitmiyor,bir gün zaman ayırıp baştan sona okumak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Mehmet, "Ben de eminim." yazacaktın herhalde... (-de eki ayrı) Yakalarım, affetmem... Anıl sen nerede yaşıyorsun? http://www.fordclubt...__fromsearch__1 3. Öğretmen Düşmanı (2. Fatih Ada) Mehmet e baksanıza güneşi görünce nasılda sevinmiş. "Güneşi Gördüm" Geliyor musun? Aslında amaç ocakbaşı falan değil, şenliğe gidemeyenlerin gidenlerin konusunu mahfetmek Zaten öğretmenlerde yatıyor 5. Öğretmen Düşmanı (4. Dr. Faruk abi) -de eki ayrı... Hayırdır Abi gizli Mod mu oldun Niye, başka kim yatıyor ki? De sadece dahi anlamında ise ayrı yazılır. Mesela "polisler yatıyor hatta öğretmenler de yatıyor" deseydim olurdu ama tek yatanlar öğretmenler Konu daha da kapanmazsa cumartesi döve döve etlerden uzak tutarsınız Sani'ciğim biz Alper abiyle şenlikte spor siyaset hepsini tartıştık bitirdik. Emmi konuyuda kapatamadı. (zaten zamanıda yoktu) Asıl konuyu kapattıracak kişi yok Bu laflar kılişe oldu. Bunları başbakanımda söyledi. Bana başka konularla gelin. Yatıyor çok kazanıyor gibi cümleler artık kesmiyor. :D Bu arada Alper abideki virüs o kadar güçlüki çok çabuk yayılıyor. Ama bizdeki Antivirüsde artık bağışıklık kazandı sökmüyor Sani'ciğim üzgünüm konuyu kapatmana yardımcı olamadığım için 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 (düzenlendi) Türk gecesinin yapıldığı mekanı fotolardan hiç beğenmedim. Çok basık ve sıkıntılı bir yer. sıkıtılı-sıkıntılı 10 Temmuz 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Türk gecesinin yapıldığı mekanı fotolardan hiç beğenmedim. Çok basık ve sıkıntılı bir yer. Demi hocam, senin o vakitlerde bize ısmarlıdığın pişmaniye daha iyiydi, kesene bereket 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Demi hocam, senin o vakitlerde bize ısmarlıdığın pişmaniye daha iyiydi, kesene bereket Yedinizmi, hora geçmiştir İnşallah. 2 Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 hüeyin hocam neresi basık hakkını verelim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Eve vardım, yolda boş durmadık bir de Safranbolu turu atttık, Zaferi 24 saatir görmüyorduk Ona da uğradık; fotolar, bombalar yarına kalır 6 Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 çağlar dan haber varmı. otelden en son ayrılacaktı. Eve vardım, yolda boş durmadık bir de Safranbolu turu atttık, Zaferi 24 saatir görmüyorduk Ona da uğradık; fotolar, bombalar yarına kalır çağlar tam aklımdan sen geçtin mesaj yazdım pişti olduk. Yorum bağlantısı
Muharrem Kılıç 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 güzel tasarlanmış, çok haklısın ses akustiği konusunda muhammed. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Görüntü akustigide hiç fena degildi. Ne desin Muharrem abi? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Yanındaki adamın attığı adımdan haberim var Niye şaşırmadım aceba? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 An itibariyle Sivas merkezdeyim.Burada 3-4 gün kalıp Tokat Reşadiye-Erbaa-Turhal sonrasında bir değişiklik olmaz Sakarya.Herkese hayırlı tatiller. Not:Yorumlar okumakla bitmiyor,bir gün zaman ayırıp baştan sona okumak lazım. Hocam iyi tatiller bol bol tadını çıkarın. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Türk gecesi için gittiğimiz mekan 10 numaraydı.Daha öncesinde yanlışlıkla farklı bir mekana gittik.O zaman burası güzel bir yere benziyormuş dedim ama sonradan gittiğimiz yer bambaşka çıktı.Herşeyi unutturdu. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Nihayetinde uzun süredir beni meşgul eden taşınma işlerini bitirdim ve internet nakil sorunum da halloldu, artık yazabilir ve birkaç fotoğraf paylaşabilirim bende. Öncelikle bu güzel hafta sonu için emek vermiş herkese; en başta Mehmet abiye şükranlarımı sunuyorum. Ciddi anlamda çaba harcanmış kapsamlı bir organizasyondu. Katıldığım ilk toplantıydı, belki biraz çekingen ve kıyıda köşedeydim, lakin güzel ve farklı bir tecrübeydi. Sağolun, varolun. Yeni etkinliklerde görüşebilmek dileğiyle. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Yedinizmi, hora geçmiştir İnşallah. Yedik kesene bereket. Keşke Sütlü tatlı olsaydı. Senin katıldığın toğlantıların vazgeçilmezi sütlü tatlı eksikti Eve vardım, yolda boş durmadık bir de Safranbolu turu atttık, Zaferi 24 saatir görmüyorduk Ona da uğradık; fotolar, bombalar yarına kalır Abi hoş geldin evine.Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 çok kıskandım. :vurduvara: Gelmeyen kıskanacak tabi An itibariyle Sivas merkezdeyim.Burada 3-4 gün kalıp Tokat Reşadiye-Erbaa-Turhal sonrasında bir değişiklik olmaz Sakarya.Herkese hayırlı tatiller. Not:Yorumlar okumakla bitmiyor,bir gün zaman ayırıp baştan sona okumak lazım. Halis Hocam fırsatın olursa görüşelim akşam 7 den sonra şehirde oluyorum iletişim bilgilerim burda mevcut. Yorum bağlantısı
Recommended Posts