İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

Adnan Ertemçöz

Hayırlı olsun Abi. :) Bir akşam ıslatalım. :p

Herzaman Hasan ben 7/24 açığım yeterki sen gel :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Ertemçöz

Adnan abicim, sen var ya sen bitanesin, on numara adamsın, harikasın, süpersin, süperlerin ötesisin, yakışıklısın, karizmatiksin, çok güzel video çekersin, hasır altı edersin :fiuw:

Dikkat: bu ileti başında ismi değiştirilerek video ve foto çekenlere atfedilmiştir. elinde belgeleri olanlara hediyemdir :fisir:

Abi dur daha yeni üye oldum hemen oforoz edilmek istemiyorum onlar bende delil kalsın akşam seyrettim çok sakat sahneler var bazılarını kırpmam lazım bende onu beceremıyom onun için başımı yakmayım mazallah kulüp üyeliğine girmemle çıkmam bir olur :D :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Nihayetinde uzun süredir beni meşgul eden taşınma işlerini bitirdim ve internet nakil sorunum da halloldu, artık yazabilir ve birkaç fotoğraf paylaşabilirim bende.

Hocam.. acilen şenlikte çekilmiş bir fotoğrafından avatar yap.. Bu sayede beyinlere kazınacaksın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bende şenlik temalı bir avatar yapayım dedim ama hem kare hem 100 kb altı ama hata veriyor :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Mahzuni de ne söylüyor be ya.

Sabri Abim :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Bende şenlik temalı bir avatar yapayım dedim ama hem kare hem 100 kb altı ama hata veriyor :unsure2:

Onu bana da yaptı sonradan kabul etti ne oldu ise

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kare olmasın... 200 pixels'in altında olsun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Benim şenlikten fotom bile yok değiştireyim diyorum ama :D

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Halis Hocam fırsatın olursa görüşelim akşam 7 den sonra şehirde oluyorum iletişim bilgilerim burda mevcut.

Eyvallah teşekkür ederim Ertan Abi,sağolasın.İnşallah başka bir sefere diyelim.Bu akşam düğün var 7 de tüdemsaşta.Geç çıkarız akşam.Sabah köye gideceğiz Zara/Tuzlagözü'ne orda 1 gün kalıp Suşehri'nden Reşadiye'ye geçeceğim.Uğrayacak yerler çok olduğu için pek fazla kalamıyorum abi.

Her yıl olmasa da iki sene de bir geliyoruz memleketimize.Geldiğimiz zaman haberleşir diğer üye arkadaşlarlada tanışma fırsatı buluruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Benim şenlikten fotom bile yok değiştireyim diyorum ama :D

havuzda var ya hacı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ya Sefa ya Zafer birisi benim avatarlık resmimi çekmişti havuzun orada ama kimde o resim yaaa :unsure2::(

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Nasıl hangisi güzel :)

img0768od.jpg

Göbek kafadan önce girmiş be Süha, :D Bizdensin kardeşim. :p

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)

Nasıl hangisi güzel :)

2side güzel birader.

Benim avatar nasıl :)

sonradan bakınca biraz garip geldi sanki :tongue:

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

2side güzel birader.

Benim avatar nasıl :)

Seni yansıtmıyor kardeşim, esnaf işi olmamış :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Seni yansıtmıyor kardeşim, esnaf işi olmamış :D

şenlik konulu olsun dediydim :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kiriş birisinin makinesinde oynarken göstermişti güzel bir poz vardı sana ait yine havuzda ama kimin makinedeydi hatırlamıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah :nazar: arkadaşlar tüm görüntüler ve sohbetler harika :good1: , sanırım bu muhabbet bayağı bir süre devam edecek. Çok şükür arkadaşlar arası muhabbet aile muhabbetinden daha üstün bir konumda :bravo: Rabbim muhabbetimizi bölmesin inşallah. . Özellikle bu organizasyonu gerçekleştiren Emmi'ye, Metin bey'e ve katılan, katılamayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler :flowers: . Allah'a emanet olun. :nazar:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Kiriş birisinin makinesinde oynarken göstermişti güzel bir poz vardı sana ait yine havuzda ama kimin makinedeydi hatırlamıyorum.

Sildim ben onu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Maşallah :nazar: arkadaşlar tüm görüntüler ve sohbetler harika :good1: , sanırım bu muhabbet bayağı bir süre devam edecek. Çok şükür arkadaşlar arası muhabbet aile muhabbetinden daha üstün bir konumda :bravo: Rabbim muhabbetimizi bölmesin inşallah. . Özellikle bu organizasyonu gerçekleştiren Emmi'ye, Metin bey'e ve katılan, katılamayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler :flowers: . Allah'a emanet olun. :nazar:

Tanıştığın insanlarla sonradan muhabbetin de tadı başka oluyor abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Arkadaşlar benim kendi makinamla çektiğim fotoğrafları ekledim. Başka kalmadı. Benden beklemeyin :p Daha önce de dediğim gibi, Serkan Toker'in, Fatih Uzun'un ve Ahmet Kıyak'ın makinalarında benim çektiklerim var.

Havuzda uçan kaçan arkadaşların pozları da hep diğer makinalarda :D Onlar bomba. :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...