İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Zafer şuna bi baksana yaaa..

Ağızda dağılıp yağ gibi kayıp gider bu... Pişmaniye gibi damağa yapışıp kalmaz :p

img1229y.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Emmi bel altından çalışıyor, Zaferin nefesi kesildi veee tuuşşş

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Emmi bel altından çalışıyor, Zaferin nefesi kesildi veee tuuşşş

Neeemiş? Forumda sorun var, eklediğiniz resimler görünmüyor... :dance2::music2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)
:boks: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 Ve Zafer nakavt :hahahoho: tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Zafer şuna bi baksana yaaa..

Ağızda dağılıp yağ gibi kayıp gider bu... Pişmaniye gibi damağa yapışıp kalmaz :p

Sayın Mehmet abi bizim kesemize kastın mı var ;) Kaburga dolmasının bu şekilde 2 kişilik fiyatı 70TL. İlave olarak içecekler salata vs.. 100TL ;) bildiğin restuarant yani dansöz de yok

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

İşlerimin yoğunluğundan ve beceremediğimden resim ekleyemedim. Şimdi eklemiş olayım. Belki aynı şeyler olacaktır ama önceki resimleri açmakta zaman aldığı için bakamadıklarım olabilir.

tgag

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

İşlerimin yoğunluğundan ve beceremediğimden resim ekleyemedim. Şimdi eklemiş olayım. Belki aynı şeyler olacaktır ama önceki resimleri açmakta zaman aldığı için bakamadıklarım olabilir.

tgag

Abi bak kuzu koyun ekleyeceksen hiç uğraşma, darbe üstüne darbe yemek istemiyorum :p ha yok ben ordan buradan fotoğraflar paylaşacağım diyorsan şu konu işini görür diye düşünüyorum, çok basit : http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219199-foruma-resim-ekleme-alternatif-1/

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Abi bak kuzu koyun ekleyeceksen hiç uğraşma, darbe üstüne darbe yemek istemiyorum :p ha yok ben ordan buradan fotoğraflar paylaşacağım diyorsan şu konu işini görür diye düşünüyorum, çok basit : http://www.fordclubt...e-alternatif-1/

Bence de zor görünmüyor. Ancak yetki problemi yaşıyor, görünüyorum. Çözünce eklerim. :)

Bu resim dosyası uzantısını kullanmaya yetkiniz yok.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bence de zor görünmüyor. Ancak yetki problemi yaşıyor, görünüyorum. Çözünce eklerim. :)

Bu resim dosyası uzantısını kullanmaya yetkiniz yok.

Neymiş ki uzantısı?

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

jpg. Komik olanı daha önceki mesajımda bir resim eklemeyi başarmışım. Diğerleri hata almış. :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hayır. imageshack'ı kullanıyorum. Fark eder mi? Sonuçta dosyaları upload edebiliyor ve link alabiliyorum.

Denemeye değer. Sonuçta jpg formatını buraya boyut sınırı olmaksızın ekleyebilmen gerekiyor. Bence zxro veya imgur'dan denemen iyi olacak. O kurbağayı hiç sevmedim zaten :p

zafer bende geçen aynı mesajı alıyordum foruma yükleme yaparken

Abi iddaa etmeyeyim ama ben bu "uzantı" meselesinde kullanıcı hatası olduğunu düşünüyorum. Forumla ilgisi yok. Bazı resimlerin linkleri .jpg .gif gibi resim uzantısıyla bitmiyor http://bilmemnesitesi.com/qwertyyaasdaleokewsf şeklinde uzantısız oluyor, bu resmi görebiliyoruz ama foruma kodları içinde yazamıyoruz.

Hasan abi bir de img kodsuz sadece resmin linkini koysan buraya? Bir baksak?

Hayır. imageshack'ı kullanıyorum. Fark eder mi? Sonuçta dosyaları upload edebiliyor ve link alabiliyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Problem imageshack'da ama nedenini sonra araştırırım.

Hasan Hocam bizim fotoğraflar :)

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Hasan Hocam bizim fotoğraflar :)

Çok fotoğraf var ve yeni bakabiliyorum. Ama hepsini derlemek ve paylaşmak için hafta sonunu bekleyeceğim. Orjinal boyutta da verebilirim. Bulabildiklerim ve güzelleri ekliyorum.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

mükemmel bir organizasyon olmuş, düzenleyenlerin ellerine sağlık, keşke gelebilseydim, malum sağlık sorunları.

Gözler seni aradı müdür ? :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

mükemmel bir organizasyon olmuş, düzenleyenlerin ellerine sağlık, keşke gelebilseydim, malum sağlık sorunları.

Sen sağlığına kavuştuğun gün, geliriz yanına. Dert ettiğine bak dostum :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...