İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

Sani Gerşon
(düzenlendi)
Gelelim balon turuna. Allah belamı versin benim. Uyumak varken sıcak sıcak yatakta, sabahın körü buz gibi havada ne işim var balonda. :DZKvVJ.jpg

Olurda bir gün seni uyandırmam gerekirse (ki Mehmet abi bayağı risk almışa benziyor, eşinde her sabah ölüm riski atlatıyor belliki) ben direk atayım kendimi bi yerlerden.

Çeken arkadaşı sonra okşadın mı :D

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ahmet'i ben uyandırdım... 15 dakika sonra değilmiydi abi dedi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ahmet'i ben uyandırdım... 15 dakika sonra değilmiydi abi dedi :D

Abi hayatının riskini almışsın. Bi de 15dk evvel uyandırmışsın, iki kere risk valla :D

Ahmet'i sorgulara sabah uyandırıp göndermek lazım :hahahoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

1- Gelelim sadede....

...

2- Hiç merak etme, bu insanlar bir araya geldikten sonra, taşta da yatsalar, toprak da yeseler her yer güzel olur. Yeter ki Allah ağzımızın tadını bozmasın. :nazar:

1-) Hay klavyene sağlık be abi.. :bravo:

2-) +1x4/2+95*x2

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Herşey çok güzeldi.Konuya baktıkça ağzımın suyu akıyor :) Şimdi artık bundan daha güzel bir organizasyon yapmak lazım.Çıta acayip yükseldi.Hatta çıta gökyüzünde kayboldu gözükmüyor :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

1-Sende mi Ahmet :D

2-Keşke. Tek eksik oydu. Yakında kahvehane falanda yoktu :)

3-Biz yedik. Hatta adam herkese ısrar etti.

4-Peki emmi ogece saat kaçta yatmış :) 2.30 da yatmış. 4:00 de kalkıp geri gelmiş :) Emmi eline yüreğine sağlık. Çok Okadar yorgunluğa o kadar strese iyi dayandın.

5-Bizde de kilolular vardı hatta fazlasıyla vardı Kiriş-Hasan Aksüt Hocam ben ve sayıcada fazlaydık.Ama hiç sarsılmadan indik bindik :) Sizde sorun varmış :D

6-Herkes sizi düşündü zaten :D Kiriş zafer ve kıyak ne yaptı diye çok konuştuk aşağıda. Ama tebrik ediyorum iyi girip çıktınız :D

7-En son lisede ayaklarıma bu kadar yakın olmuştum dedi :D

8-Ama o gölgede tam oturulacak gölgeydi :D Çok yorulmuştuk.

9-Bende sinir oldum :D

10-Çocuğu olanlara o ses etki etmez. Rahatsızlık vermez. Ama bekarlar için durum farklı olabilir.Ama seninkide çok tatlı maşallah.

11-Amin.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hee bizim kaptan bu.Yolda benim connect için pazarlık yaptık :tongue:

28binden aşağa vermem dedim, Trevego ile takasa girelim dedi, koltuğuma geri döndüm :D

Abi hayatının riskini almışsın. Bi de 15dk evvel uyandırmışsın, iki kere risk valla :D

Ahmet'i sorgulara sabah uyandırıp göndermek lazım :hahahoho:

Gelelim sadede.

Şenliğin güzelliği hakkında çok şey yazıldı. Yazacak pek birşey kalmadı bana. :)

Bu grubun dostluğu, arkadaşlığı, muhabbet becerisi zaten dillere destan. :nazar:

Bundan hariç, organizasyon olarak da tek kelime ile mükemmeldi. :good1: Gezdiğimiz mekanlar, her insanın hayatında bir kez de olsa mutlaka görmesi gereken mekanlardı. O mekanlarda böyle güzel insanlarla birlikte olunca, tadına doyum olmadı.

Herkese tek tek parantez açmaya kalkmayacağım. Çünkü herkes için sayfalar ayırmam lazım.

Kısaca: hepiniz çok değerlisiniz ve hepinizi iyi ki tanımışım. Bundan sonra da ayrı koymasın Rabbim.

Ahmet Kiriş'le Adana çıkışında, otobanda seyir halinde iken buluştuk. :) Bizim araba her ne kadar nazlansa da gitmemek için, döve döve götürdük. :biggrin: Dönüşte de beraber geldik. Dönüşte benzinli mondeonun dizel gibi ivmelenemese de, benzinli otomatik gibi de olmadığını anlatabilmişizdir herhalde. :fiuw::biggrin:

Sağolsun varolsun, Ahmet abim yalnız bırakmadı bizi hiç. :flowers:

Zafer havuza hiç yanaşmadı. :biggrin: Suda ıslatıp, üstüne kekiğe yatırarak terbiye etme girişimlerimiz sonuçsuz kaldı. Ahmet Kiriş bunun acısını Cengiz'den çıkardı. :D

Hüseyin hoca uçuyor, şahidim. :D

Şenlik yemeği sırasında, bizim sıpanın kucağımda uyuyacağı tuttu. :) Annesi almak istiyor gitmiyor, yer hazırlıyoruz yatmıyor. Kıskandı herhalde sıpa. :biggrin:

Ehtiyarların komplosuna maruz kaldığımız için Türk gecesine katılamadık. :nea: Ama çok şey kaybettiğimi düşünmüyorum nedense. ;) Sadece keşke bir de çayımız olsaydı diyorum. :) Hüseyin'in getirdiği pişmaniyeden yiyemediğime yanıyorum bir de. :( Sahi niye yiyemedim ben pişmaniyeden, orasını hatırlamıyorum. Hüseyin ısrar etti, hatırlıyorum, ama sonrası yine uçtu benim hafızadan. :unsure2:

Balon turunda uzun tura katıldık. Zaten yorgun ve bitkin olan ben, üstüne bir de gece uyuyamayınca, feleğim şaştı. :s Sabahın 04:00'ünde emmi tarafından aranarak uyandırılmak, kapının önüne indiğimde elinde liste, bir yandan üyeleri uyandırmaya bir yandan da gelecek servisleri bulmaya çalıştığını görmek, emminin bu iş için ne kadar emek verdiğinin canlı kanlı göstergesi oldu benim için. :flowers:

Tanışık olduğumuz üyeler kısa tura katılmış meğer. Birlikte balona bindiğimiz kişiler de forum üyesiydi galiba ama hiçbirisini tanımıyordum. Balon turu bizim için eşsiz bir deneyim oldu. Macera tavan yaptı. :biggrin: İniş yeri ararken iki kez iki ayrı tepeye çarptık. Bu deneyimi de yaşamış olduk. :tirs: Sadece dünyevi bir deneyim değil, uhrevi de bir gezi oldu anlayacağınız. :D Pilotumuz 3 motoru birden çalıştırdığı halde balon yükselmeyince, ya ağırlıklardan kurtulmamız lazım derlerse diye tırsmadım değil hani. :elveda: Çünkü balondaki en büyük ağırlık bendim. :D Ama öyle bir işe kalkışsalar kendileri zararlı çıkardı, hepsi kendi rızasıyla atlardı aşağıya. :biggrin:

Balon turu bitiminde otele gelip kahvaltı yaptık. Ardından bölge turu için bindik otobüslere. Zaten yorgun, uykusuz olan ben, balonda 30 cm karelik alanda 1.5 saat ayakta bekleyince, bataryayı iyice boşalttım. :D

O vaziyetteyken bir de gezi yaptık, ne hale geldiğimi siz düşünün. Dün yataklara düştüm, yeni yeni kendime geliyorum. :)

Ama bu insanlarla birlikte isen eğer, her şey ayrı güzel.

Normal şartlarda, girmeyeceğim yer altı şehrinde, önümde Zafer, arkamda Ahmet Kiriş olduğu halde girdim. :biggrin: Nasıl bir risk aldığmın farkına şimdi varıyorum. :rofl:

Cüssemizden beklenmeyecek esnekliklerle o dar ve zorlu parkuru sorunsuz atlatmamız, korkunun nelere kadir olduğunun ispatıdır. :rofl:

Yerin bilmem kaç mt altında, kan ter içinde, resmen ördek yürüyüşü yaparak inip çıktığımız yerlerde hala gırgır şamata yapıyor olmamız neye delalettir kararını siz verin. :biggrin: Bir ara Ahmet Kiriş önümdeydi, ayaklarını göremedim. :D Sırtından aşağısı yoktu sanki. :biggrin: Ahmet Kiriş diyor ya "ayaklarıma hiç bu kadar yakın olmamıştım" diye, daha iyi tasvir edilemezdi halimiz. :D

Bunca yorgunluğun üstüne bir de bunları yaşayınca, artık batarya bitti şarja takın diye uyarı çıktı benim ekranda. :biggrin: Açık hava müzesine vs. girmedik. Gölge ve oturulacak türden alanlar daha bir güzel geldi gözümüze. :biggrin: Emmi sağolsun, gezmekten bıktırdı bizi. :flowers::bravo:

En son gittiğimiz yerdeydi sanırım, kenarda bekleyen develerin fotoğrafını çekiyorum. Genç bir çocuk geldi, abi fotoğraf çekmek paralı dedi. Dilimin ucuna geldi o anda, sen de benim fotoğrafımı çek ödeşelim diye ama neyse dedim, anlamaz falan, başımıza iş almayalım. :D

Gezi sırasında her otobüse binişimizde bizim kızın nazlanacağı tuttu. Yakın zamanda kısa da olsa bir hastalık geçirmişti. Ondan sonra huyu değişti eşşek sıpasının.(Çocuk severken böyle deriz, yanlış anlaşılmasın) :) Çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz. :)

Emmi, sen diyorsun ya "her organizasyondan sonra çıta yükseliyor, bir dahakine ne yapacağız" diye.

Hiç merak etme, bu insanlar bir araya geldikten sonra, taşta da yatsalar, toprak da yeseler her yer güzel olur. Yeter ki Allah ağzımızın tadını bozmasın. :nazar:

Sandalyeden düştüm. Yeterin ulen. :hahahoho::rofl::hohoho:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sandalyeden düştüm. Yeterin ulen. :hahahoho::rofl::hohoho:

Ya arkadaşlar sandalyelerinize sağlam oturun bakın biryerleriniz kırılacak :D sonra millete anlatamazsınız :D

Artık foruma girerken sandalyeyi sabitleyip emniyet kemeri takma şartı gelecek :D (bunu forum kurallarına ekletelim :) )

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

4-Peki emmi ogece saat kaçta yatmış :) 2.30 da yatmış. 4:00 de kalkıp geri gelmiş :) Emmi eline yüreğine sağlık. Çok Okadar yorgunluğa o kadar strese iyi dayandın.

1'de eve geldim.. Bekleyenler için o gecenin resimlerini yükledim.. 2'ye doğru uyumuşumdur, 3,30 da kaltım.. dörtte oteldeydim.. İlk önce Ahmet'i aradım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ya arkadaşlar sandalyelerinize sağlam oturun bakın biryerleriniz kırılacak :D sonra millete anlatamazsınız :D

Artık foruma girerken sandalyeyi sabitleyip emniyet kemeri takma şartı gelecek :D (bunu forum kurallarına ekletelim :) )

Ya hocam yata yata espiri makinesi olmuşsun ya.

Al bir daha düştüm. :hahahoho::rofl:

Yemin ederim gözümden yaşlar geldi.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
(düzenlendi)

Her türlü koltuk sandelye alım satımı ve tamiratı işine başlıycam burda müşteri çok.. :) Faliyet Kodu:310905

tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Her türlü koltuk sandelye alım satımı ve tamiratı işine başlıycam burda müşteri çok.. :) Faliyet Kodu:310905

Ben bir büro tipi müdür koltuğu sipariş edeyim o zaman. :p:D

Yorum bağlantısı
Emin Önal

İlk müşteri ben olabilirim.

Cidtiyim :D :D

fotoraf0802.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

İyiki de türk gecesine gitmemeişim. hem neresi bunun türk gecesi? dansöz mansöz o işler araplardan geçme bize.

Kına gecesi deseniz yarım kalmış :p

Ben iyiki gelmemişim yoksa o ispanyol şimdi şakır şakır türkçe konuşuyordu :D

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Türk Gecesinin kralları

Servet ve Çağlar ikilisi ne güzel çıkmışlar değil mi?

Hele Servet abinin tülbent havada bakışlarına hasta oldum. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
(düzenlendi)

İlk müşteri ben olabilirim.

Cidtiyim :D :D

fotoraf0802.jpg

Harbiden kırılmış yaa :) süperrr bu iş tutar :) heleki kendi koltuğum çok sağlam :)

tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Sabri Abi eline sağlık çok güzel kareler yakalamışsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Animatör tutmasa uçakmışım gibi çıkmışım, ne ispanyolmuş bee :spiteful:

İkinci fotoda kız ispanyola ; bacım bittin, sizin matadorlara benzemez bizim türkler, senin tepende patinaj çekecek.. demiş olmalı :biggrin:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Tutmak ne kelime abi şu gözlere bak.

Sadece resimlerin yeri yanlış.

İkinci resim ilk resim olsaydı hikaye tamamdı.

İlkinde gözler dönmüş ikincide saldırıya geçmişin maşallah. :hahahoho:

Cidden sandalye gidecek bugün kaçıncı yere oturuşum.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Beğeni sıkıntısı yaşıyorum, borç verin len :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Yüklediğiniz yöntem / programlar ilemi alakalı yoksa bizdemi kısıtlama var bilmiyorum ama bazılarınızın yüklediği resimleri hiç göremiyorum..

Görebildiklerim Sabri abi ve Hasanın yükledikleri sadece.. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Beğeni sıkıntısı yaşıyorum, borç verin len :D

Kimi beğeneceksin. .ben beğeneyim :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...