Mehmet Ozyurek 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Yüklediğiniz yöntem / programlar ilemi alakalı yoksa bizdemi kısıtlama var bilmiyorum ama bazılarınızın yüklediği resimleri hiç göremiyorum.. Görebildiklerim Sabri abi ve Hasanın yükledikleri sadece.. DNS sorunu abi.. Ağ bağlantılarında DNS var ise kaldır ve tarayıcını kapatıp yeniden aç.. İspanyolu Dilek Hanım da seni beğenecek Az önce üyeliğini onayladım Kullanıcı adı Erkek, Tc dilek... Bulamazsın boşa arama 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 (düzenlendi) Alper yıktı beni 12 Temmuz 2012 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Kimi beğeneceksin. .ben beğeneyim Sandalyede oturanı İspanyolu pişti Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Dilek Hanım da seni beğenecek Bi bırak da tadını çıkarayım Sandalyede oturanı pişti Beğendim 1 Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Türk gecesine gidenlerin yediği Türk gecesine gitmeyenlerin yediği... Oraya hiç gidemeyenler.. 14 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Dilek Hanım da seni beğenecek Az önce üyeliğini onayladım Kullanıcı adı Erkek, Tc dilek... Bulamazsın boşa arama Üye olmasına gerek yokki, evde işte her yerde girer bakar şifremi biliyor, şeffaf yönetim var bizde Oraya hiç gidemeyenler.. Cavit abi, yine düştüm, sandalyede oturmayı unuttuk 4 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 (düzenlendi) 12 Temmuz 2012 tarihinde Sabri Güngör tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 yine düştüm, sandalyede oturmayı unuttuk Abi sana bir çek-yat alalım (Beğeni limitin olmadığını ama bu iletiyi beğendiğini biliyorum merak etme ) 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 O pişmaniyeyi ne zaman yediniz yav ben kaçırmışım onu Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Gelelim sadede. Şenliğin güzelliği hakkında çok şey yazıldı. Yazacak pek birşey kalmadı bana. Bu grubun dostluğu, arkadaşlığı, muhabbet becerisi zaten dillere destan. Bundan hariç, organizasyon olarak da tek kelime ile mükemmeldi. Gezdiğimiz mekanlar, her insanın hayatında bir kez de olsa mutlaka görmesi gereken mekanlardı. O mekanlarda böyle güzel insanlarla birlikte olunca, tadına doyum olmadı. Herkese tek tek parantez açmaya kalkmayacağım. Çünkü herkes için sayfalar ayırmam lazım. Kısaca: hepiniz çok değerlisiniz ve hepinizi iyi ki tanımışım. Bundan sonra da ayrı koymasın Rabbim. Ahmet Kiriş'le Adana çıkışında, otobanda seyir halinde iken buluştuk. Bizim araba her ne kadar nazlansa da gitmemek için, döve döve götürdük. Dönüşte de beraber geldik. Dönüşte benzinli mondeonun dizel gibi ivmelenemese de, benzinli otomatik gibi de olmadığını anlatabilmişizdir herhalde. Sağolsun varolsun, Ahmet abim yalnız bırakmadı bizi hiç. Zafer havuza hiç yanaşmadı. Suda ıslatıp, üstüne kekiğe yatırarak terbiye etme girişimlerimiz sonuçsuz kaldı. Ahmet Kiriş bunun acısını Cengiz'den çıkardı. Hüseyin hoca uçuyor, şahidim. Şenlik yemeği sırasında, bizim sıpanın kucağımda uyuyacağı tuttu. Annesi almak istiyor gitmiyor, yer hazırlıyoruz yatmıyor. Kıskandı herhalde sıpa. Ehtiyarların komplosuna maruz kaldığımız için Türk gecesine katılamadık. Ama çok şey kaybettiğimi düşünmüyorum nedense. Sadece keşke bir de çayımız olsaydı diyorum. Hüseyin'in getirdiği pişmaniyeden yiyemediğime yanıyorum bir de. Sahi niye yiyemedim ben pişmaniyeden, orasını hatırlamıyorum. Hüseyin ısrar etti, hatırlıyorum, ama sonrası yine uçtu benim hafızadan. Balon turunda uzun tura katıldık. Zaten yorgun ve bitkin olan ben, üstüne bir de gece uyuyamayınca, feleğim şaştı. Sabahın 04:00'ünde emmi tarafından aranarak uyandırılmak, kapının önüne indiğimde elinde liste, bir yandan üyeleri uyandırmaya bir yandan da gelecek servisleri bulmaya çalıştığını görmek, emminin bu iş için ne kadar emek verdiğinin canlı kanlı göstergesi oldu benim için. Tanışık olduğumuz üyeler kısa tura katılmış meğer. Birlikte balona bindiğimiz kişiler de forum üyesiydi galiba ama hiçbirisini tanımıyordum. Balon turu bizim için eşsiz bir deneyim oldu. Macera tavan yaptı. İniş yeri ararken iki kez iki ayrı tepeye çarptık. Bu deneyimi de yaşamış olduk. Sadece dünyevi bir deneyim değil, uhrevi de bir gezi oldu anlayacağınız. Pilotumuz 3 motoru birden çalıştırdığı halde balon yükselmeyince, ya ağırlıklardan kurtulmamız lazım derlerse diye tırsmadım değil hani. Çünkü balondaki en büyük ağırlık bendim. Ama öyle bir işe kalkışsalar kendileri zararlı çıkardı, hepsi kendi rızasıyla atlardı aşağıya. Balon turu bitiminde otele gelip kahvaltı yaptık. Ardından bölge turu için bindik otobüslere. Zaten yorgun, uykusuz olan ben, balonda 30 cm karelik alanda 1.5 saat ayakta bekleyince, bataryayı iyice boşalttım. O vaziyetteyken bir de gezi yaptık, ne hale geldiğimi siz düşünün. Dün yataklara düştüm, yeni yeni kendime geliyorum. Ama bu insanlarla birlikte isen eğer, her şey ayrı güzel. Normal şartlarda, girmeyeceğim yer altı şehrinde, önümde Zafer, arkamda Ahmet Kiriş olduğu halde girdim. Nasıl bir risk aldığmın farkına şimdi varıyorum. Cüssemizden beklenmeyecek esnekliklerle o dar ve zorlu parkuru sorunsuz atlatmamız, korkunun nelere kadir olduğunun ispatıdır. Yerin bilmem kaç mt altında, kan ter içinde, resmen ördek yürüyüşü yaparak inip çıktığımız yerlerde hala gırgır şamata yapıyor olmamız neye delalettir kararını siz verin. Bir ara Ahmet Kiriş önümdeydi, ayaklarını göremedim. Sırtından aşağısı yoktu sanki. Ahmet Kiriş diyor ya "ayaklarıma hiç bu kadar yakın olmamıştım" diye, daha iyi tasvir edilemezdi halimiz. Bunca yorgunluğun üstüne bir de bunları yaşayınca, artık batarya bitti şarja takın diye uyarı çıktı benim ekranda. Açık hava müzesine vs. girmedik. Gölge ve oturulacak türden alanlar daha bir güzel geldi gözümüze. Emmi sağolsun, gezmekten bıktırdı bizi. En son gittiğimiz yerdeydi sanırım, kenarda bekleyen develerin fotoğrafını çekiyorum. Genç bir çocuk geldi, abi fotoğraf çekmek paralı dedi. Dilimin ucuna geldi o anda, sen de benim fotoğrafımı çek ödeşelim diye ama neyse dedim, anlamaz falan, başımıza iş almayalım. Gezi sırasında her otobüse binişimizde bizim kızın nazlanacağı tuttu. Yakın zamanda kısa da olsa bir hastalık geçirmişti. Ondan sonra huyu değişti eşşek sıpasının.(Çocuk severken böyle deriz, yanlış anlaşılmasın) Çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz. Emmi, sen diyorsun ya "her organizasyondan sonra çıta yükseliyor, bir dahakine ne yapacağız" diye. Hiç merak etme, bu insanlar bir araya geldikten sonra, taşta da yatsalar, toprak da yeseler her yer güzel olur. Yeter ki Allah ağzımızın tadını bozmasın. Ahmet'cim Maşallah kızımız dediğin gibi çevreye pek ahatsızlık vermesede sizleri biraz yordu, arka koltukta olunca olaya bizzat tanıkdık ama Seray ( kızım ) ablası resmini çekmeye ne kadar çabaladıysada pek poz vermedi ama bir tane yakalamış. Mondeo'ların gidişini söylemeye gerek yok zaten bir ara Kiriş'le konuştuğumda aramızda 35 Km vardı 120 Km ile gidiyoruz dedi, ikinci görüşmede 150 Km oldunuz, üçüncü görüşmede 200 Km ile gidiyoruz dedi ben zaten size yetişebilme umudumu kaybettim sonra seni aradım zaten. Mondeo'lara kocaman birer :nazar:. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Abi sana bir çek-yat alalım (Beğeni limitin olmadığını ama bu iletiyi beğendiğini biliyorum merak etme ) yok dikili dursun onun yatarı tehlikelidir Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Sandalyeden düştüm. Yeterin ulen. Vallahi Avanos'taki Destiköy çanak, çömlek atölyesi sahibi ustamız bir ara çanak'ların tamir edilemediğini söylemişti hatırlarsanız , bu uyarıya istinaden sandalye'lerden düşen arkadaşların çanak konusuna özen göstermelerini istiyorum , Allah esirgesin yani. 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Vallahi Avanos'taki Destiköy çanak, çömlek atölyesi sahibi ustamız bir ara çanak'ların tamir edilemediğini söylemişti hatırlarsanız , bu uyarıya istinaden sandalye'lerden düşen arkadaşların çanak konusuna özen göstermelerini istiyorum , Allah esirgesin yani. Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Vallahi Avanos'taki Destiköy çanak, çömlek atölyesi sahibi ustamız bir ara çanak'ların tamir edilemediğini söylemişti hatırlarsanız , bu uyarıya istinaden sandalye'lerden düşen arkadaşların çanak konusuna özen göstermelerini istiyorum , Allah esirgesin yani. %60 iskontolu yenisini alırız 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Yenisini almak neyse de yapımı biraz meşakkatli 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 yok dikili dursun onun yatarı tehlikelidir Ne kadar fesatsın be kardeşim Abi sana bir çek-yat alalım (Beğeni limitin olmadığını ama bu iletiyi beğendiğini biliyorum merak etme ) beğendim, yazacağım budan sonra 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Ne kadar fesatsın be kardeşim beğendim, yazacağım budan sonra Ne fesat olacam her şey ortada xavi nin real e attığı gölümü soruyordun espanyola ya Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Ne fesat olacam her şey ortada xavi nin real e attığı gölümü soruyordun espanyola ya Domates savaşlarını çok merak ettiğimden bahsettim Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Domates savaşlarını çok merak ettiğimden bahsettim Onu bende merak ediyorum bak gerçekten O domatesler nasıl temizleniyor acep Allah'dan şeftali filan sormamışsın... tööbe töööbe aziz mubarek gün içine şeytan girmiş senin Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Rabbim cümlemizi Şeftali savaşlarından korusun Amin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Şeftali savaşları sonrası,kumlama bedava Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 (düzenlendi) Savaşcılara bedava kum terapisi, hem de en yenge'lisinden. 12 Temmuz 2012 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Allah'dan şeftali filan sormamışsın... Onu bende merak ediyorum bak gerçekten O domatesler nasıl temizleniyor acep Ne var bilmeyecek. Hava'nın sıcak olduğu zamanda yapılıyor şenlik. İş bitince geliyor 20 ton yımırta, serpiliyor yola..Al sana mis gibi melemen. Bütün şeher doyuyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Ya hocam yata yata espiri makinesi olmuşsun ya. Al bir daha düştüm. Yemin ederim gözümden yaşlar geldi. İşte yetenek yatarak espiri bile yapabiliyoruz. Ama bir türlü ders anlatmıyoruz Abi diyorum kural koyalım. Emin tespit etmiş. Çekyatta oturun abi.Koltuktan düşenler için Çekyat tavsi ediyoruz Ahanda bunlarda benim çektiğim fotoğraflar Animatör tutmasa uçakmışım gibi çıkmışım, ne ispanyolmuş bee İkinci fotoda kız ispanyola ; bacım bittin, sizin matadorlara benzemez bizim türkler, senin tepende patinaj çekecek.. demiş olmalı Yukardaki iki resim bitirdi beni. Gülmekten gözlerim doldu. Servet abi sen ne yapmışsın adama Üye olmasına gerek yokki, evde işte her yerde girer bakar şifremi biliyor, şeffaf yönetim var bizde Cavit abi, yine düştüm, sandalyede oturmayı unuttuk Cavit abi süperdi O pişmaniyeyi ne zaman yediniz yav ben kaçırmışım onu Valla Hoca gizli gizli getirdi yedir 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts