Çağlar Bayur 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 1. Şenlikte çıta yükselmeli, ısıtmalı havuz şart 2. Tüm organizasyonda seçilmiş mekanlar / ulaşım hizmetleri / program profesyonelce hazırlanmıştı, emeği geçenlerin eline sağlık, bireysel olarak yapılamayacak şeylerdi 3. Gısgananlar çatlasın, dansöze, sadece ben, verdim eli 4. Çöleği kırmamakta fayda var tamiri yok 4 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Ooohh maşallah yüreğinize sağlık, emeğinize sağlık helal olsun hepinize.. Malum ben annemden dolayı gelemedim ama sizleri görünce gelmiş kadar oldum.. Artık başka zaman, başka bir etkinlikte bende aranızda olurum inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 44 sayfa olmuş yuh artıkın... 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Vallahi Avanos'taki Destiköy çanak, çömlek atölyesi sahibi ustamız bir ara çanak'ların tamir edilemediğini söylemişti hatırlarsanız , bu uyarıya istinaden sandalye'lerden düşen arkadaşların çanak konusuna özen göstermelerini istiyorum , Allah esirgesin yani. Cavit Aga ve sen bugün dört oldu.yine düştüm. İşte yetenek yatarak espiri bile yapabiliyoruz. Ama bir türlü ders anlatmıyoruz Abi diyorum kural koyalım. Emin tespit etmiş. Çekyatta oturun abi.Koltuktan düşenler için Çekyat tavsi ediyoruz Yukardaki iki resim bitirdi beni. Gülmekten gözlerim doldu. Servet abi sen ne yapmışsın adama Cavit abi süperdi Valla Hoca gizli gizli getirdi yedir Mehmet Hocam helal olsun diyor önünde saygı ile eğiliyorum. Çek yatta kar etmedi. Ahanda yere bağdaş kurdum öyle okuyom. Çanağın tamiride yokmuş. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Ne var bilmeyecek. Hava'nın sıcak olduğu zamanda yapılıyor şenlik. İş bitince geliyor 20 ton yımırta, serpiliyor yola..Al sana mis gibi melemen. Bütün şeher doyuyor Melemen in nasıl yapıldığını kırmızı başlıklı espanyola mı anlattı sana Temizlenme işini de sorsaydın 44 sayfa olmuş yuh artıkın... Sen bir süre daha bakma bu konuya Şahan Bunlar bize bile bel altı vuruyorlar ki sana nederler allah muhafaza. Zaten kirişin senle teleofnda konuştuğu anlara şahidim. Yazık oldu Şahan' a dedim kendi kediime Cavit Aga ve sen bugün dört oldu.yine düştüm. Mehmet Hocam helal olsun diyor önünde saygı ile eğiliyorum. Çek yatta kar etmedi. Ahanda yere bağdaş kurdum öyle okuyom. Çanağın tamiride yokmuş. Adam çanağı nasıl yapıyor dikkat ettin mi ? en son dirseğine kadar soktu elini destinin içine adam onun videosunu yükleyemedim. Emmi nin orda bir çıkışı vardı gözyaşı şişesi ile ilgili Tüm erkeklerden destek aldı 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 onun videosunu yükleyemedim. Emmi nin orda bir çıkışı vardı gözyaşı şişesi ile ilgili Tüm erkeklerden destek aldı Evet... Hani o şişeyi dolduracak kadın demiştim... Kadının biri de oturtmuştu lafı... Hani uğruna yaş dökecek erkek demişti 6 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 (düzenlendi) Evet... Hani o şişeyi dolduracak kadın demiştim... Kadının biri de oturtmuştu lafı... Hani uğruna yaş dökecek erkek demişti Orasını halledecektik abe ne diye aşikar ettin Ekleme: Eskisi mazi oldu artık da yenisi ile ilgili düşünceler nelerdir abi? Tarih yer vs falan ne zaman netleşecek? 12 Temmuz 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 44 sayfa olmuş yuh artıkın... Şahin bu konu 100'ü görür... Sana sabır diliyorum.. daha düşmemiş çok fotoğraf var.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Cavit Aga ve sen bugün dört oldu.yine düştüm. Mehmet Hocam helal olsun diyor önünde saygı ile eğiliyorum. Çek yatta kar etmedi. Ahanda yere bağdaş kurdum öyle okuyom. Çanağın tamiride yokmuş. Estagfurullah Abi. Buna bende koptum 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Dua edin dua edinki Aleyna orda yoktu.Ah bir olsaydı işte ozaman sizin bittiğiniz andı.Dadını çıkarın bakalım...Elbette benimde güleceğim günler gelecek.... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Sayın bıyıklı emmi amca ve sayın hacı gaffur amca. Burada çok böyük bir feyk var bi kerem. Türk gecesi zamanına kadar siz sürekli demediniz mi biz otelde muhabbet edeceğiz, gençler gitsin eğlensin vs. diye. Türk gecesinin düzenlendiği gün bir baktım bizim ehtiyarlar yok ortalıkta. Neredeler dedim, Türk gecesine gittiler dediler. Sen hiç konuşma, yengem gelip yoklama aldıydı. Hatırlatırım. :D Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Sen hiç konuşma, yengem gelip yoklama aldıydı. Hatırlatırım. :D gazoz kapağı nasıl açılırmış sorsana 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Estagfurullah Abi. Buna bende koptum Milleti uyarmaya çalıştım ama bu gidişle ben de düşmeye başladım Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.. ( İş arasında gidip gelip muhabbete bakıyorum az kaldı birazdan sandalyeden düşenler grubundayım ) 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Gençlere önderlik etmek, onları otel de korumak kollamak ve gözetmek adına türk gecesine gitmemiş biri olarak arkadaşlarıma fazla yüklendiğinizi hatırlatmam lazım. Siz dansöz gördüyseniz biz de kirpi gördük. Siz ispanyol gördüyseniz biz de onların nineleri ile yemek yedik. Siz bilimum içecekleri yudumladıysanız bizde serin çimlerde kendimizi serinlettik. Gayet keyifli ve eğlenceli bir gece idi bizim içinde. Milleti uyarmaya çalıştım ama bu gidişle ben de düşmeye başladım Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.. ( İş arasında gidip gelip muhabbete bakıyorum az kaldı birazdan sandalyeden düşenler grubundayım ) çömlekçinin sözlerini unutmayalım abi 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Adam çanağı nasıl yapıyor dikkat ettin mi ? en son dirseğine kadar soktu elini destinin içine adam onun videosunu yükleyemedim. Usta'mız iş'inin ehliydi canım Allah var şimdi , yiğidi öldür hakkını yeme yani . 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Gençlere önderlik etmek, onları otel de korumak kollamak ve gözetmek adına türk gecesine gitmemiş biri olarak arkadaşlarıma fazla yüklendiğinizi hatırlatmam lazım. Siz dansöz gördüyseniz biz de kirpi gördük. Siz ispanyol gördüyseniz biz de onların nineleri ile yemek yedik. Siz bilimum içecekleri yudumladıysanız bizde serin çimlerde kendimizi serinlettik. Gayet keyifli ve eğlenceli bir gece idi bizim içinde. çömlekçinin sözlerini unutmayalım abi Bu söylediklerinle avunabildin mi bari? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Şu an gibi aklımda sözleri Ertan, dedim ya Usta iş'inin ehli idi yani....... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Usta'mız iş'inin ehliydi canım Allah var şimdi , yiğidi öldür hakkını yeme yani . Artık yuvarlanıyom. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Bu söylediklerinle avunabildin mi bari? Bence hafif bir serzeniş var gibi ne dersin abi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Gençlere önderlik etmek, onları otel de korumak kollamak ve gözetmek adına türk gecesine gitmemiş biri olarak arkadaşlarıma fazla yüklendiğinizi hatırlatmam lazım. Siz dansöz gördüyseniz biz de kirpi gördük. Siz ispanyol gördüyseniz biz de onların nineleri ile yemek yedik. Siz bilimum içecekleri yudumladıysanız bizde serin çimlerde kendimizi serinlettik. Gayet keyifli ve eğlenceli bir gece idi bizim içinde. Hıhı.. Ancak son de ayrı olacaktı 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Şu an gibi aklımda sözleri Ertan, dedim ya Usta iş'inin ehli idi yani....... Abi yeteeerrrr bizede yazık ya karnım ağrıyor nefes alamıyorum. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Abi yeteeerrrr bizede yazık ya karnım ağrıyor nefes alamıyorum. Ya iki dakka iş'e gidiyorum aklım burada, hadi kaldığım yerden okumaya devam, demin sandalyeye otururken harbiden takıldım gidiyordum yere doğru, sanki biraz tur atıp gezmek ve akşam devam etmek lazım gibi geliyor.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 sanki biraz tur atıp gezmek ve akşam devam etmek lazım gibi geliyor.. 10 sayfa okumaya hazır ol abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Ya iki dakka iş'e gidiyorum aklım burada, hadi kaldığım yerden okumaya devam, demin sandalyeye otururken harbiden takıldım gidiyordum yere doğru, sanki biraz tur atıp gezmek ve akşam devam etmek lazım gibi geliyor.. Serhan abi hem iş hemde bu konuyu takip etmek adamı boncuk boncuk terletiyor Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Eyvallah abi, işleri bayağı bir azalttım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts