Serkan Toker 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Bende Türk Gecesine gitmeyecektim, eşim ben gitmek istiyorum dedi...Malum tatil ayları ekonomi kırık bizde...Çarşıya gidip saatimi sattım ama pişman değilim... :D 7 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Bu söylediklerinle avunabildin mi bari? Avunma değil gerçekler Erselcim söylediklerimde yalan da yok helaf ta Hıhı.. Ancak son de ayrı olacaktı Ancak toparlayabildim -de" si de bitişik oluversin Bende Türk Gecesine gitmeyecektim, eşim ben gitmek istiyorum dedi...Malum tatil ayları ekonomi kırık bizde...Çarşıya gidip saatimi sattım ama pişman değilim... :D Zaten bu sözün üstüne tokerlerin serkan ne desin snra da türk gecesinde uçuşa geçti adam Kirişe bilem bilenmiş gürşecez diye 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Bende Türk Gecesine gitmeyecektim, eşim ben gitmek istiyorum dedi...Malum tatil ayları ekonomi kırık bizde...Çarşıya gidip saatimi sattım ama pişman değilim... :D Abi ben çok pişmanım Bileydim böyle olduğunu türk gecesinde otobüs biletini yakardım Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Estağfirullah kardeşim yalan dolan asla düşünmem de sanki Türk gecesine gelmediğin için acıcık pişman hissetim kardeşimi. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 akşama ne yapıyoruz? dünkü konuştuğumuz mevzuu var ya hani Bende seni arayacaktım az önce, müsait isen arayayım Erkan'ı görüşelim akşam seni ararım. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Estağfirullah kardeşim yalan dolan asla düşünmem de sanki Türk gecesine gelmediğin için acıcık pişman hissetim kardeşimi. Pişmanlık şöyle var, bir takım arkadaşlarla daha az birlikte olduk. yoksa nedem elin espanyolasını 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Pişmanlık şöyle var, bir takım arkadaşlarla daha az birlikte olduk. yoksa nedem elin espanyolasını Tabi canım bizim içinde aynı. "Gönül ne İspanyol ister ne çayhane Gönül muhabbet ister İspanyol bahane. Şaka bir yana hakikaten dolu dolu geçsin istiyor insan. Haklısın pişmanlıkta. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Zaten bu sözün üstüne tokerlerin serkan ne desin snra da türk gecesinde uçuşa geçti adam Kirişe bilem bilenmiş gürşecez diye Benim olaylardan haberim yok, Çağlar abi ne içiyorsa bana da ondan verin dedim... En son otelin barında bir pazarlık vardı, sonra da Alper ile Çağlar abi arasında en son Süha ile Çağlar abi arasında bir pazarlık vardı hesap için...Ben sadece içiyordum ne veriyorlarsa... Herkes benim odaya yazın diyordu ama bende konuşacak derman yoktu...İdare ettiler sağolsunlar... 4 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Tabi canım bizim içinde aynı. "Gönül ne İspanyol ister ne çayhane Gönül muhabbet ister İspanyol bahane. Şaka bir yana hakikaten dolu dolu geçsin istiyor insan. Haklısın pişmanlıkta. Yine de dolulukta bizim grup daha önde idi bunu belirtmek lazım Sizin en dolunuz kirşlerin Ahmet ti 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Yine de dolulukta bizim grup daha önde idi bunu belirtmek lazım Sizin en dolunuz kirşlerin Ahmet ti Sen öyle san. Servet Aydın'ı kimse geçemez. Adam herkese yetişiyor. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Benim olaylardan haberim yok, Çağlar abi ne içiyorsa bana da ondan verin dedim... En son otelin barında bir pazarlık vardı, sonra da Alper ile Çağlar abi arasında en son Süha ile Çağlar abi arasında bir pazarlık vardı hesap için...Ben sadece içiyordum ne veriyorlarsa... Herkes benim odaya yazın diyordu ama bende konuşacak derman yoktu...İdare ettiler sağolsunlar... Abi büyüksün :D Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Benim olaylardan haberim yok, Çağlar abi ne içiyorsa bana da ondan verin dedim... En son otelin barında bir pazarlık vardı, sonra da Alper ile Çağlar abi arasında en son Süha ile Çağlar abi arasında bir pazarlık vardı hesap için...Ben sadece içiyordum ne veriyorlarsa... Herkes benim odaya yazın diyordu ama bende konuşacak derman yoktu...İdare ettiler sağolsunlar... Merhaba Sabri Abi :D :D 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Merhaba Sabri Abi :D :D Sende oradaydın değil mi abi, karşılaştık sanırım bir ara... 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Sabri Abi eline sağlık çok güzel kareler yakalamışsın. Aga silin benim üyeliğimi okadar güzel kareler yakala sonra dört tane beğeni sermayesi değil :p :p Sende oradaydın değil mi abi, karşılaştık sanırım bir ara... Yönetici oluşun beni korkuttu, yoksa senin yerinde Servet olaydı form foto görürdü 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 (düzenlendi) Gençlere önderlik etmek, onları otel de korumak kollamak ve gözetmek adına türk gecesine gitmemiş biri olarak arkadaşlarıma fazla yüklendiğinizi hatırlatmam lazım. Siz dansöz gördüyseniz biz de kirpi gördük. Siz ispanyol gördüyseniz biz de onların nineleri ile yemek yedik. Siz bilimum içecekleri yudumladıysanız bizde serin çimlerde kendimizi serinlettik. Gayet keyifli ve eğlenceli bir gece idi bizim içinde. çömlekçinin sözlerini unutmayalım abi Bu söylediklerinle avunabildin mi bari? Ciddi ciddi söylüyorum ben katılmadığıma hiç pişman olmadım. Çünkü ben orada daha önce görüşmediğim arkadaşlarla sohbet etme fırsatı buldum. Ama Türk Gecesine gitseydim SErvet Abi ve Çağlar abinin hallerine gülmekten hiç birşey yapamazdım herhalde. Ama bizim sohbette güzeldi. Demekki herkes mutlu olmuş önemli olanda o Usta'mız iş'inin ehliydi canım Allah var şimdi , yiğidi öldür hakkını yeme yani . Bizim Mustafa'da iyiydi canım hakkını yemeyin. Ya iki dakka iş'e gidiyorum aklım burada, hadi kaldığım yerden okumaya devam, demin sandalyeye otururken harbiden takıldım gidiyordum yere doğru, sanki biraz tur atıp gezmek ve akşam devam etmek lazım gibi geliyor.. Abi bak Murat Ersel Abi çekyatta oturmaya başlamıştı oradanda düşünce yre bağdaç kurup oturmaya başlamış Dikkat et çanağın tamiri yokmuş Çağlar Bayur abi dedi. Nede olsa kaporta işinden anlıyor Pişmanlık şöyle var, bir takım arkadaşlarla daha az birlikte olduk. yoksa nedem elin espanyolasını Aynen. Merhaba Sabri Abi :D :D Abi senin karşında Hüseyin Matur varsa sen hiç pazarlığa girişme adam arabanın lastiklerini jantlarını söküyordu. Topu topu 4 şenlik yemeği için. Gerisini sen düşün. Bence dikkat et 12 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Aga silin benim üyeliğimi okadar güzel kareler yakala sonra dört tane beğeni sermayesi değil :p :p Yönetici oluşun beni korkuttu, yoksa senin yerinde Servet olaydı form foto görürdü Abi resimlerin güzelliklerinden dolayı yaşamış olduğumuz bir sarhoşluktan ibarettir beğenilerin azlığı, en azından benim için yani. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Aga silin benim üyeliğimi okadar güzel kareler yakala sonra dört tane beğeni sermayesi değil :p :p Yönetici oluşun beni korkuttu, yoksa senin yerinde Servet olaydı form foto görürdü Abi, ben senin eklediğin fotoğrafların çoğunu göremiyorum....Göreyim söz beğeneceğim, perşembe veya cuma yanındayım inşallah bir değişiklik olmazsa...Kendimi riske atmam.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 1'de eve geldim.. Bekleyenler için o gecenin resimlerini yükledim.. 2'ye doğru uyumuşumdur, 3,30 da kaltım.. dörtte oteldeydim.. İlk önce Ahmet'i aradım Yani 1.5 saat uyumuşsun. Helal olsun sana abi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 02:00 ye doğru demiş, fotoğrafları 5 dakika da atsa, linkleri de Arda eklemiştir foruma sonrasında...Yani nereden baksan 01:08 de emmi uykuya dalmıştır bence... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Aga silin benim üyeliğimi okadar güzel kareler yakala sonra dört tane beğeni sermayesi değil :p :p Beğenileri bitti abi.. Ondandır. 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Beğenileri bitti abi.. Ondandır. Abi kaç para bu beğenilerin tanesi her arkadaşa benden 100 er tane beğeni gönder faturayı yolla gelsin :p :p :p :p :p :p :p 6 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Bundan içtik atminim... İlaçlı gazoz filan değildi... Arkadaki bayanlar ikram etti aslında... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Abi kaç para bu beğenilerin tanesi her arkadaşa benden 100 er tane beğeni gönder faturayı yolla gelsin :p :p :p :p :p :p :p Stokta kalmadı abi hepsini bitirdiler... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Stokta kalmadı abi hepsini bitirdiler... Abi depo'yada baktınmı, sonra temizlik esnasında çıkmasın ortalığa. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts