Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Adanaya gittim.. Altımdaki arabayı tanıyamadım... Servet'i aradım... Bişey oldu bu arabaya dedim, sanki fazladan bir motor daha var bunda, deli gibi çekiyor bu dedim.. Panik yapma dedi, Nevşehir'dekinden % 15 daha güçlü şimdi o dedi, Nevşehir'e varınca yine aynısı olur dedi 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Adanaya gittim.. Altımdaki arabayı tanıyamadım... Servet'i aradım... Bişey oldu bu arabaya dedim, sanki fazladan bir motor daha var bunda, deli gibi çekiyor bu dedim.. Panik yapma dedi, Nevşehir'dekinden % 15 daha güçlü şimdi o dedi, Nevşehir'e varınca yine aynısı olur dedi Bizim tayfa isyan ediyordu, başlayacağım bu Nevşehir havasına diyordu. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Adanaya gittim.. Altımdaki arabayı tanıyamadım... Servet'i aradım... Bişey oldu bu arabaya dedim, sanki fazladan bir motor daha var bunda, deli gibi çekiyor bu dedim.. Panik yapma dedi, Nevşehir'dekinden % 15 daha güçlü şimdi o dedi, Nevşehir'e varınca yine aynısı olur dedi Birde İzmire gelsen kesin %40 daha güçlü olur Bizim tayfa isyan ediyordu, başlayacağım bu Nevşehir havasına diyordu. Hoca arabayı sana rağmen İzmire tek parça halinde getirdim Bizim biletlere ne çıktı ya? Aga o işte biz sanki kazıklandık 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 1-Birde İzmire gelsen kesin %40 daha güçlü olur 2-Aga o işte biz sanki kazıklandık 1-Hımm.. 2-Yok be yav, hediye hazırdı çekiliş de vardı ama hediyeyi kapmış biri Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 (düzenlendi) Hoca arabayı sana rağmen İzmire tek parça halinde getirdim Elbet bir gün gelir İzmir'den bir araba daha buluruz tekrar geliriz abi, o zaman jant vs. yanısıra bagaja domates, patates, soğan, sarımsak doldururuz. Bu arada hyundai'ı servise gösterdim ustam, hiç sıkıntısı yok dediler çok şükür. 13 Temmuz 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Allah kazasız cezasız binmek nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Adanaya gittim.. Altımdaki arabayı tanıyamadım... Servet'i aradım... Bişey oldu bu arabaya dedim, sanki fazladan bir motor daha var bunda, deli gibi çekiyor bu dedim.. Panik yapma dedi, Nevşehir'dekinden % 15 daha güçlü şimdi o dedi, Nevşehir'e varınca yine aynısı olur dedi Şöföründe bi değişim oluyormu acaba.? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Koni stossdaempfer, yani amaortisör, güzel bişi, ancak yapılan masraf dışardan görülmediği için , bizim memlekette pek rağbet görmüyor. Ayarlı sarı olanları takınca fren de yol tutuşta iyileşme oluyor, tercihe göre ayar ile konfordan, yol tutuşa kadar kişisel tercih yapılabilyor, arkaları sökerek, önleri sökmeden sertlik ayarı yapmak mmkün 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Cengiz viva ispanya çalınca sahneyi bırakmışız da, bu ispanyollar kasap havası çalınca oynamaya devam ettiler nasıl iştir buya Boşver isponyolları kendi hallerine bırak :D (anason) Ama ne..döktürmüşüz be ya .....'''halay ortasına dikkat! '''omuz omuza'''' dama çıkmış bir güzel....delilo delilo ... 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Halayı iyi çektik ama daha doğrusu çekmeye çalıştık Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Sen gel gazozun bende Yok lem goca toplantıdan bir şişe gazoz göndermemişler bana.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Şöföründe bi değişim oluyormu acaba.? Şoförde tam tersi abi.. Adanada performans en az % 30 düşüyor... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Erkan gelmesin devamı gelmesin yav..... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Erkan gelmesin devamı gelmesin yav..... Şahin abi 1000 ileti olmuş,bir 1000 daha gidecek bu galiba abi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Şahin abi 1000 ileti olmuş,bir 1000 daha gidecek bu galiba abi Doğru söylüyorsun Hakan bişeyler yapıp bu konuyu kapattırmam lazım... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Doğru söylüyorsun Hakan bişeyler yapıp bu konuyu kapattırmam lazım... Abi çok zor,sen kapından ambulansı eksik etme Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 İnsanoğlu kuş misali. Geçen hafta bu zaman yolda nevşeer e toplantıya gidiyorduk, şimdi dağda otları kuşları seyrediyom. Zaman ne çabuk geçiyor arkadaş. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 İnsanoğlu kuş misali. Geçen hafta bu zaman yolda nevşeer e toplantıya gidiyorduk, şimdi dağda otları kuşları seyrediyom. Zaman ne çabuk geçiyor arkadaş. Öyle ertan abi,hayatımızın her anının kıymetini bilelim. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Çok güzel bir etkinlik olmuş. Karadeniz taraflarında olduğumdan bu senekine katılamadım. İnşallah bir sonrakine. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Şoförde tam tersi abi.. Adanada performans en az % 30 düşüyor... O yüzden uçakla gittiydik.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 O yüzden uçakla gittiydik.. agam hoş geldin özlemişim seni yakın bir zamanda görüşelim abi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 İlk kez panorama çekim denedim, umarım olmuştur. http://imgur.com/a/aY71V#0 Olmuş olmuş Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Asıl panoramik çekimimi yükleyemedim imgura. Flickr'a yüklemeye çalışıyorum şimdi. kaç derece? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 İlk kez panorama çekim denedim, umarım olmuştur. http://imgur.com/a/aY71V#0 Nasıl çekiyorsunuz bunu... ? fotoğrafı makina kendi mi birleştiriyor... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts