Guest Hakan Tarım 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Abi, makinada panorama yardımı modu var. Panorama modunda üst üste çekim yapıyorsun. Makina yardım ediyor bu çekimler sırasında. Sonrasında da, makina ile birlikte verilen program yardımıyla bilgisayarda çekilen fotoğraflar birleştiriliyor. Senin makine kendisi birleştirmiyor mu bunları ? Yazıkkk 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Abi, makinada panorama yardımı modu var. Panorama modunda üst üste çekim yapıyorsun. Makina yardım ediyor bu çekimler sırasında. Sonrasında da, makina ile birlikte verilen program yardımıyla bilgisayarda çekilen fotoğraflar birleştiriliyor. Çoğu makina birleştirme işini kendi yapıyor.. Benim k750 i telefon bilem yapardı kendisi.. Ama güzel birşey panoramik çekim 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Mehmet abi kesin anlamaya çalışıyor halen Bakışlarından hissediyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Hımm.. anlaşıldı.. paintte yapacağız Nikonda da aynı şekilde oluyor anladığım kadarıyla 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Paintte çok uğraşırsın açısını falan da tuttturamazsın sen ehtiyar 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Emmi senin makinada da vardır bu mod bence? İyice baktın mı? Hiper, süper, canlı renkler modu varsa o da vardır Ayrıca internette çok program var otomatik panorama hazırlayan, mümkün olduğu kadar aynı çizgide 3-5 fotoğraf çekip programlar panoramaya çevirebiliyorsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Uğraşmam yaa, sadece meraktan sordum... Ben kavunları bir de panoramik çekersem iyice nazara geliriz 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 (düzenlendi) Uğraşmam yaa, sadece meraktan sordum... Ben kavunları bir de panoramik çekersem iyice nazara geliriz Panorama işine girersen çalı çırpı da çıkar resimde kavunlar hiçgörünmez Hatta bahçe mi balkon mu o da belli olur microcat 13 Temmuz 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 microcat Ulen ne kadar geri kalmış bir teknolojimiz var.. bi cd'yi bile birbirimize internetten gönderemiyoruz... İlla kargo... Burdayken niye hatırlatmadın 20 defa eve gittim geldim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Ulen ne kadar geri kalmış bir teknolojimiz var.. bi cd'yi bile birbirimize internetten gönderemiyoruz... İlla kargo... Burdayken niye hatırlatmadın 20 defa eve gittim geldim. Abi o kolay. Rapide attınmı tamam Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 (düzenlendi) Bu koni nasıl bir şey? Bu rampa işi ile ilgili olarak müsadenle bir tesbitimi yazayım. Sivas - Kayseri istikametinde beştepeler, Kayseri - Sivas istikametinde de koyuncu ve kayadibi rampaları vardır. Bu rampalarda 140-150 aralığında (ki daha yokmu sen bas ben giderim havasında idi araç) yanımda boncuk gibi dizilen arabalara el sallayarak; önümde giden araçlara da Servet in elini değdiği zenonlarımla sellektör yapıp yol alarak (isteyerek değil zorunlu olarak veriyolardı) güzel güzel geçtim. Ayrıca rampa testini 1875 rakımlı yağdondurana tırmanışta ve Sivas - Yıldızeli arasındaki çok dik bir rampada (bu rampayı buralardakiler iyi bilir rampa düz ve oldukça dik bir rampadır.) test etme şansım da olmuş yine yukarıda yazdıklarımla paralel fikirler edinmiştim. 2.0 tdci jatco ne rampa da ne de düz de yenilir yutulur cinsten değil. Yakıt sürekli shel den alırım. bir senedir ilk defa nevşeer dönüşünde total den aldım Ürgüp - Ev arasında yolun gittiğim istikametinde bir adet shel istasyonu vardı o da kapanmış. ne Kayseri de, ne Gemerek te, ne de Şarkışla da ana yol üstünde bir tane shel bulamadım. Ta ki evin yanındaki shel e gelene kadar. Bereket versin nolur nolmaz diye ürgüp çıkışında emminin tavsiyesi ile total den 50 liralık yakıt almıştım da buraya kadar attı beni. Abi test ettim yılların şoförlüğü var okadar km yapmış biri olarak rampada gazı okşar gibi bastığım halde çağlar abinin arabasına arkadan bindireceğim diye korkarak çıktıp o tepeye. Ama gerçekten dizel+jatco canmış 10 numaraymış. Doğru söylüyorsun Hakan bişeyler yapıp bu konuyu kapattırmam lazım... Artık forumda siyaset bile tartışmaya başladık Öğretmenler bile konu kapattıracak kadar tartışma çıkarmıyor. Size iş çıkmaz. Hadi siz izlemeye devam edin. Şahin abi sen Diyarbakırdaki etkinlikle avun o da 10 numaraydı. Nasıl çekiyorsunuz bunu... ? fotoğrafı makina kendi mi birleştiriyor... Abi makinanın çekim moduna bak orada panorama özelliği varsa çeker. Makinan kaliteli olması lazım. Abi, makinada panorama yardımı modu var. Panorama modunda üst üste çekim yapıyorsun. Makina yardım ediyor bu çekimler sırasında. Sonrasında da, makina ile birlikte verilen program yardımıyla bilgisayarda çekilen fotoğraflar birleştiriliyor. Senin HaTiCe 3D çekmiyormu 13 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
ALeyna TopaloğLu 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Çok güzel geçmiş anlaşılan ..Bizde olabilseydik keşke..Burdan Diyarbakır emniyet müdürlüğündeki babama sesleniyorum.. :angry: Diyarbakıra Gelince görüşürük baba!! Toma bile yetişemeyecek.... 8 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Aleynacım, sen ve değerli Anne ve Baban'da olaydı keşke.. Ne kareler yakalardın seenn 2 Yorum bağlantısı
ALeyna TopaloğLu 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Aleynacım, sen ve değerli Anne ve Baban'da olaydı keşke.. Ne kareler yakalardın seenn bende isterdim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Çok güzel geçmiş anlaşılan ..Bizde olabilseydik çeşke..Burdan Diyarbakır emniyet müdürlüğündeki babama sesleniyorum.. :angry: Diyarbakıra Gelince görüşürük baba!! Toma bile yetişemeyecek.... Aleynacığım seni her daim andık. Senin hoş sohbeti güler yüzünü aileni andık. Orada eksikliğinizi çok hissetik. Özellikle senin çekmen gereken o kadar kare vardıki anlamatamam. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Çekmez mi beya. cCc hTC cCc Ne kaaa çok c var Ama karanlıkta bırak 3D'yi 1D bile zor çekiyor yav o tarafı pis. iPhone'cular duymasın da tabi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Sus len, çaktırma. Bi yumuşak karnımız o var, onu da ele veriyon hemen. Fotoğraf makinası mı bu kardeşim? Akıllı telefon Gece fotoğraflarını da makinayla çekiyoruz. Nedir yani? Hem iPhone da ne gece, ne gündüz 3D çekemiyor O daha kötü Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Fotoğraf makinası mı bu kardeşim? Akıllı telefon Gece fotoğraflarını da makinayla çekiyoruz. Nedir yani? Hem iPhone da ne gece, ne gündüz 3D çekemiyor O daha kötü Arkadaş bu kadar 3D dediniz. Birtane 3D çekinde görelim ya merak ettim nasıl 3D çekim yapıyor. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Arkadaş bu kadar 3D dediniz. Birtane 3D çekinde görelim ya merak ettim nasıl 3D çekim yapıyor. Nevşehir'de göstermedik mi? Tüh unuttuk demek ki. Alper abi, Lokman abi gördüler. Onlara göstermiştim. Hetta Alper abi "ne kadar harika bir cihaz, laf aramızda kalsın iPhone'un bataryasının üstünde salsa yapar bu cihaz" dedi de aramızda kalsın dediği için aramızda kaldı. Söylemedim kimseye. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 :D Zafer o çantada ne var? Göbeğimi koydun ikinci fotoda 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Nevşehir'de göstermedik mi? Tüh unuttuk demek ki. Alper abi, Lokman abi gördüler. Onlara göstermiştim. Hetta Alper abi "ne kadar harika bir cihaz, laf aramızda kalsın iPhone'un bataryasının üstünde salsa yapar bu cihaz" dedi de aramızda kalsın dediği için aramızda kaldı. Söylemedim kimseye. Alper abi bunu nasıl söyledi. Alper abide çok büyük bir değişiklik var. ŞEnlikte birşeyler oldu galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 (düzenlendi) Ben de anlamadım hocam... No comment... Dr. Faruk abiyle çok gezdi acaba o birşeylermi yaptı.Öğretmenlerede sataşmıyor ama onun haricinde herkes sataşıyor Bir yerde bir tersklik var. 13 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts