Zafer Ayvacı 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Zafer o çantada ne var? Göbeğimi koydun ikinci fotoda :D No comment... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 (düzenlendi) Ben reaktif bir insanım. Proaktif değil... Saldırı olması lazım. Türkçesini yazsana. Açıklama istiyoruz tırt ayfonlamı yazıyorsun yoksa. 13 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Biraz önce eve geldim. Notebooktan yazıyorum. Ben reaktif bir insanım. Proaktif değil... Saldırı olması lazım. Abi ozaman açıklama yapmanı bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Tecahülü arifane yapmayalım... Abi tamam açıklama yapma. Yaptıkça iş karışıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Öğretmen adamsın, anlarsın... translate.google.com.tr ye yazayım bakalım Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Mehmet Rapid olmaz. 4 küsür cigabaytı nasıl indirecem rapidden ömrüm yetmez ona Emmi aklıma bir kaç kere geldi ama zaten ter tabanından çıkıyordu, koşturuyordun sağa sola. Boşver dedim nasılsa kargo ile gelir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Mehmet Rapid olmaz. 4 küsür cigabaytı nasıl indirecem rapidden ömrüm yetmez ona Emmi aklıma bir kaç kere geldi ama zaten ter tabanından çıkıyordu, koşturuyordun sağa sola. Boşver dedim nasılsa kargo ile gelir Microcat mi ? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 İncici değil de baykuş diyebiliriz Yorum bağlantısı
Serkan Danış 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Bu koni nasıl bir şey? Bu rampa işi ile ilgili olarak müsadenle bir tesbitimi yazayım. Sivas - Kayseri istikametinde beştepeler, Kayseri - Sivas istikametinde de koyuncu ve kayadibi rampaları vardır. Bu rampalarda 140-150 aralığında (ki daha yokmu sen bas ben giderim havasında idi araç) yanımda boncuk gibi dizilen arabalara el sallayarak; önümde giden araçlara da Servet in elini değdiği zenonlarımla sellektör yapıp yol alarak (isteyerek değil zorunlu olarak veriyolardı) güzel güzel geçtim. Ayrıca rampa testini 1875 rakımlı yağdondurana tırmanışta ve Sivas - Yıldızeli arasındaki çok dik bir rampada (bu rampayı buralardakiler iyi bilir rampa düz ve oldukça dik bir rampadır.) test etme şansım da olmuş yine yukarıda yazdıklarımla paralel fikirler edinmiştim. 2.0 tdci jatco ne rampa da ne de düz de yenilir yutulur cinsten değil. Yakıt sürekli shel den alırım. bir senedir ilk defa nevşeer dönüşünde total den aldım Ürgüp - Ev arasında yolun gittiğim istikametinde bir adet shel istasyonu vardı o da kapanmış. ne Kayseri de, ne Gemerek te, ne de Şarkışla da ana yol üstünde bir tane shel bulamadım. Ta ki evin yanındaki shel e gelene kadar. Bereket versin nolur nolmaz diye ürgüp çıkışında emminin tavsiyesi ile total den 50 liralık yakıt almıştım da buraya kadar attı beni. O yağdonduranı bilirim sağlam bir rampadır.Kışın çok tatlı olur orası 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 (düzenlendi) Türkçesini yazsana. Açıklama istiyoruz tırt ayfonlamı yazıyorsun yoksa. Kaşın kaşın birazdan sardıracan kendine Hocaaaa. Zaten 9 ay yatıyon 3 ayda tam yatıyon. 13 Temmuz 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Organizasyon tam anlamıyla süperdi, Emeği geçen benim bildiğim bilmediğim herkese çok teşekkürler. Buradaki samimiyetin yüz yüze artmış olması, siz değerli insanlar ve ailelerinizle tanışmış olmak, birlikte aynı havayı solumak gerçekten tarifi mümkün olmayan bir haz yaşattı bana ve aileme.Eşim minik oğlum ve baldızım her şeyden çok memnun kalarak ayrıldık Nevşehir'den. Ayrılırken görüşemediğim tüm üstatlara, abilerime, kardeşlerime çok selam ederim buradan (Yol uzun olduğu için biraz acele çıkmak zorunda kaldım ne yazık ki) Sizlerle tanışmış olmak onur verici, tekrar herkese çok teşekkür ediyorum bundan daha sıcak bir birliktelik olamazdı... İlk fırsatta ben de çektiğim fotoğrafları yükleyeceğim tabi birileri konuyu kıskanıp kapatmazsa 8 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Serkan bizde seni tanımış olmaktan dolayı memnun olduk. Tekrar görüşmek üzere. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 Kaşın kaşın birazdan sardıracan kendine Hocaaaa. Zaten 9 ay yatıyon 3 ayda tam yatıyon. Çok doğru Doğru söze ne denir Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 Töbe töbee. Benim hTC de kendi çekip kendi birleştiriyor da, fotoğraf makinesi böyle yapıyor işte. cCc Nikon reyizz cCc ahmet hangi programı kullanıyorsun htc de panorama için Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 Çok doğru Doğru söze ne denir evet microcat. O yağdonduranı bilirim sağlam bir rampadır.Kışın çok tatlı olur orası Çok tatlı. Bal dök yala 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 evet microcat. Kimdeyse ben kargo ücreti öderim. PTT kargo beleşe getiriyor Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 Daha kimsede değil. Haber veririm ben sana 1 Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 agam hoş geldin özlemişim seni yakın bir zamanda görüşelim abi Eyvallah Mehmetim sağol.Görüşürüz tabiki.. 1 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 Ne desem, nereden başlasam bilemedim...Cumartesi sabaha karşı 3:30'da evden çıktık, sağolsun Mustafa Yaman hocam aramıştı Cuma'dan "Ankara'dan buluşup beraber gidelim" diye. Hocam ben yavaş giderim falan dedim ama olsun dedi, peki dedim, Ankara'ya 6:15 vardık, Mustafa hocamla buluşup araçlara gaz aldık, ucuz gazın keyfini çıkardım (1,95 TL) Mustafa hoca şahittir, 252 km.de 42 TL gaz aldı yola koyulduk, garibim Mustafa hoca 1 ileri 1 geri Aksaray'a kadar dayandı Aksaray'dan sonra Mustafa hocayı göremedim Uçtu gitti, Nevşehir girişte gaz aldığımız yerde buluştuk; çocuk durmamış ondan hızlı gitmiş :yalançınınkanıkurusun: Sizinle Aksaray'a kadar yolculuk yapmak güzeldi. Yakıt konusuna şahidim. İkimiz de aynı yerde doldurduk yaktığı yakıt aynı idi. Nasıl oldu anlamadım. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 Sizinle Aksaray'a kadar yolculuk yapmak güzeldi. Yakıt konusuna şahidim. İkimiz de aynı yerde doldurduk yaktığı yakıt aynı idi. Nasıl oldu anlamadım. Ekonominin dibine vurdun sen de hee Nevşehir girişte kaça doldu senin depo? 258 km geçtik Ankara'da gaz aldığımız noktadan oraya kadar. 1 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 40 Tl. aldı seninkiyle aynı. Yakıt rekoru kırmak isteyenler senin peşine takılmalılar. 1 Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 nekadar güzel bir organizasyon olmuş... emeği geçen herkesi kutluyorum.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Temmuz 2012 Paylaş 14 Temmuz 2012 40 Tl. aldı seninkiyle aynı. Yakıt rekoru kırmak isteyenler senin peşine takılmalılar. Öneriyor musun yani? Ciddi misin? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts