İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)

Yetmeeeeezzzzz.

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

yeteeeeeeeeerrrr....Bu toplantının fotoğrafları ne zaman bitecek yav....... :angry:

Yorum bağlantısı

Şşşt.. Akşam Nübet konusunda kına gecesi varmış.. Nübet konusu kulüp bölümünde.. ;)

Sağol ya çok iyisin :angry:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

askerde tugay kom. ile kanka olunca herşey değişiyor :)

şb önünde asfalt mı var :)

bide abi aramızı bozmasınlar sen tecrübelisindir :)

Akşam 17:00 den sonrası da var.

Artı Şahin'e karşı pek nazik gördüm seni hayırdır? Doktooorrr.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayda 2 hafta içinde Eskişehir, Nevşehir 2 kere Tekirdağ,Kütahya,Kırklareli otobüs şöförlerini geçtim ama gelirim kilo almaya kara verdim artık.

Yıllardır bu forumda nasıl kilo alamadın hayret :)

Yorum bağlantısı

Kapodakya toplantisi uğurlu oldu. :D

bu sene bereketli geçecek ,baksaniza her konu toplantilara bağlaniyor. :D

Erkan hakkaten öyle oldu,forumdaşlar artık her haftayı kebap ile kapatıyorlar,hatta o yetmiyor haftaiçi bile toplananlar var maşşşşşaalhhh :biggrin:

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Erkan hakkaten öyle oldu,forumdaşlar artık her haftayı kebap ile kapatıyorlar,hatta o yetmiyor haftaiçi bile toplananlar var maşşşşşaalhhh :biggrin:

Haftaiçi iftar sonrası kuğuluda çay mı içelim demek istedin abi, anlamadım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bu şenliği tertipleyen ve emeği geçen başta emmi olmak üzere, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok farklı planlarımız vardı olmadı, sadece yemeğe katılabildim, sonuçta arkadaşları görmek güzeldi.

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Kuzu ya bir de kına gecesi ekle bak bakalım neler oluyor. :D

2 otobüs yetmez.

Çağlar Bayur' da gelir mi acaba ? :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

bu şenliği tertipleyen ve emeği geçen başta emmi olmak üzere, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok farklı planlarımız vardı olmadı, sadece yemeğe katılabildim, sonuçta arkadaşları görmek güzeldi.

Kalbimiz seninle lokman baba... :wub:

Serhan abi çağlar bayurun telefonu kapalı.Nereye gitti acaba.... :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Kalbimiz seninle lokman baba... :wub:

şahin abi tatil de sayın çağlar bayur bey abimiz

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi bizleri onurlandırdın... Teşekkür ederim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi, o kadar telaşe arasında bizlere vakit ayırdın, çok sevindirdin bizi, acı günlerinin içinde..

çağlar bayurun telefonu kapalı.Nereye gitti acaba.... :unsure2:

:yuzucu::sunny::keyifli::biggrin:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)

Seni 1 sn için bile orada görebilmek büyük onur abi. :flowers:

Deniz kum ve güneşi bıarkı da gelir mi belli olmaz.

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi anlaşılan yazın tadını çıkarmaya gitmiş Çağlar abi, sanırım zor gelir.... :good1:

Yorum bağlantısı

Abi varlığın yeter.

Yorum bağlantısı

Şahin kardeşim belki kızacak ama ben de oradaydım,

İşlerimin yoğunluğu nedeniyle sadece bölge turuna katılabildim ve aceleden doğru dürüst vedalaşamadan ayrılmak zorunda kaldım. Lütfen kusuruma bakmayın.

Kısıtlı sayıda forum üyesiyle tanışmam mümkün olabildi. Her şey çok güzeldi. Başta hemşehrim olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum ve bir dahaki toplantıyı sabırsızlıkla bekliyorum.

Serkan kardeşimin çektiği fotoyu avatar yapmak isterken eski avatardan da olduk iyi mi?

Yorum bağlantısı

PIC_0003.jpg

Bununla başladık,

PIC_0033.jpg

Turda öğlen yemeğinden sonra araçta beklerken "ikinci kaptanımız Umut" bizim otobüsü çalıştırarak (aslında stop ederek) serinlememizi sağlamıştı, Allah Çağlar kardeşime ve annesine sabırlar versin, müthiş bir yumurcak, Neş'e kaynağı...

PIC_0072.jpg

Ahmet kardeşimin yemeğe bakış açısını özellikle vurgulamak istedim. Tabi bir gün önceki kuzu tandırdan sonra,,,

PIC_0019.jpg

Veee büyük insan, değerli hemşehrim, sizinle aynı otobüse bile binemedik ama inanın her şey çok güzeldi,

PIC_0018.jpg

Serkanla aynı anda deklanşöre bastık. Tabi o çok daha hızlıydı,

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

PIC_0016.jpg

PIC_0027.jpg

PIC_0070.jpg

PIC_0074.jpg

PIC_0078.jpg

Son olarak; memleketimde taşta bile üzüm biteeeerr,

PIC_0096.jpg

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abi şu olabiliyor...

pic0003hy.jpg

Hemşerim bir türlü beceremedim. Failed to set a new photo mesajı geliyor. Çabalıyorum bakalım,

Hemşerim bir türlü beceremedim. Failed to set a new photo mesajı geliyor. Çabalıyorum bakalım,

Başardım.......

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...