Murat Ersel Çevik 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 (düzenlendi) Yetmeeeeezzzzz. 19 Temmuz 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 yeteeeeeeeeerrrr....Bu toplantının fotoğrafları ne zaman bitecek yav....... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Şşşt.. Akşam Nübet konusunda kına gecesi varmış.. Nübet konusu kulüp bölümünde.. Sağol ya çok iyisin Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 askerde tugay kom. ile kanka olunca herşey değişiyor şb önünde asfalt mı var bide abi aramızı bozmasınlar sen tecrübelisindir Akşam 17:00 den sonrası da var. Artı Şahin'e karşı pek nazik gördüm seni hayırdır? Doktooorrr. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Hayda 2 hafta içinde Eskişehir, Nevşehir 2 kere Tekirdağ,Kütahya,Kırklareli otobüs şöförlerini geçtim ama gelirim kilo almaya kara verdim artık. Yıllardır bu forumda nasıl kilo alamadın hayret Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Bak hele. Öyle olsun bakalım. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Kapodakya toplantisi uğurlu oldu. bu sene bereketli geçecek ,baksaniza her konu toplantilara bağlaniyor. Erkan hakkaten öyle oldu,forumdaşlar artık her haftayı kebap ile kapatıyorlar,hatta o yetmiyor haftaiçi bile toplananlar var maşşşşşaalhhh Yorum bağlantısı
Emin Önal 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Erkan hakkaten öyle oldu,forumdaşlar artık her haftayı kebap ile kapatıyorlar,hatta o yetmiyor haftaiçi bile toplananlar var maşşşşşaalhhh Haftaiçi iftar sonrası kuğuluda çay mı içelim demek istedin abi, anlamadım 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Yönünü şaşırmış imam Yaradanım heryerdedir misali olmuş 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 bu şenliği tertipleyen ve emeği geçen başta emmi olmak üzere, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok farklı planlarımız vardı olmadı, sadece yemeğe katılabildim, sonuçta arkadaşları görmek güzeldi. 12 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Kuzu ya bir de kına gecesi ekle bak bakalım neler oluyor. 2 otobüs yetmez. Çağlar Bayur' da gelir mi acaba ? 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 bu şenliği tertipleyen ve emeği geçen başta emmi olmak üzere, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok farklı planlarımız vardı olmadı, sadece yemeğe katılabildim, sonuçta arkadaşları görmek güzeldi. Kalbimiz seninle lokman baba... Çağlar Bayur' da gelir mi acaba ? Serhan abi çağlar bayurun telefonu kapalı.Nereye gitti acaba.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Kalbimiz seninle lokman baba... Serhan abi çağlar bayurun telefonu kapalı.Nereye gitti acaba.... şahin abi tatil de sayın çağlar bayur bey abimiz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 bu şenliği tertipleyen ve emeği geçen başta emmi olmak üzere, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok farklı planlarımız vardı olmadı, sadece yemeğe katılabildim, sonuçta arkadaşları görmek güzeldi. Abi bizleri onurlandırdın... Teşekkür ederim.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 bu şenliği tertipleyen ve emeği geçen başta emmi olmak üzere, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok farklı planlarımız vardı olmadı, sadece yemeğe katılabildim, sonuçta arkadaşları görmek güzeldi. Abi, o kadar telaşe arasında bizlere vakit ayırdın, çok sevindirdin bizi, acı günlerinin içinde.. çağlar bayurun telefonu kapalı.Nereye gitti acaba.... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 (düzenlendi) bu şenliği tertipleyen ve emeği geçen başta emmi olmak üzere, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok farklı planlarımız vardı olmadı, sadece yemeğe katılabildim, sonuçta arkadaşları görmek güzeldi. Seni 1 sn için bile orada görebilmek büyük onur abi. Çağlar Bayur' da gelir mi acaba ? Deniz kum ve güneşi bıarkı da gelir mi belli olmaz. 19 Temmuz 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Serhan abi çağlar bayurun telefonu kapalı.Nereye gitti acaba.... Abi anlaşılan yazın tadını çıkarmaya gitmiş Çağlar abi, sanırım zor gelir.... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 bu şenliği tertipleyen ve emeği geçen başta emmi olmak üzere, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok farklı planlarımız vardı olmadı, sadece yemeğe katılabildim, sonuçta arkadaşları görmek güzeldi. Abi varlığın yeter. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 Şahin kardeşim belki kızacak ama ben de oradaydım, İşlerimin yoğunluğu nedeniyle sadece bölge turuna katılabildim ve aceleden doğru dürüst vedalaşamadan ayrılmak zorunda kaldım. Lütfen kusuruma bakmayın. Kısıtlı sayıda forum üyesiyle tanışmam mümkün olabildi. Her şey çok güzeldi. Başta hemşehrim olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum ve bir dahaki toplantıyı sabırsızlıkla bekliyorum. Serkan kardeşimin çektiği fotoyu avatar yapmak isterken eski avatardan da olduk iyi mi? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 Bununla başladık, Turda öğlen yemeğinden sonra araçta beklerken "ikinci kaptanımız Umut" bizim otobüsü çalıştırarak (aslında stop ederek) serinlememizi sağlamıştı, Allah Çağlar kardeşime ve annesine sabırlar versin, müthiş bir yumurcak, Neş'e kaynağı... Ahmet kardeşimin yemeğe bakış açısını özellikle vurgulamak istedim. Tabi bir gün önceki kuzu tandırdan sonra,,, Veee büyük insan, değerli hemşehrim, sizinle aynı otobüse bile binemedik ama inanın her şey çok güzeldi, Serkanla aynı anda deklanşöre bastık. Tabi o çok daha hızlıydı, Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 (düzenlendi) Son olarak; memleketimde taşta bile üzüm biteeeerr, 20 Temmuz 2012 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 (düzenlendi) Abi şu olabiliyor... Hemşerim bir türlü beceremedim. Failed to set a new photo mesajı geliyor. Çabalıyorum bakalım, Hemşerim bir türlü beceremedim. Failed to set a new photo mesajı geliyor. Çabalıyorum bakalım, Başardım....... 20 Temmuz 2012 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts