Ayhan Onaran 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 İftardan sonra... Sahurdan önce.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 İftardan sonra... Serkan abi tv'de yarışma falan sunsan,heyecandan birçok kişiyi kalpten tahtalıya gönderebilirsin. Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Yahu adamın huyu bu niye üstüne gidiyorsunuz. Çocukken dondurma yiyen 2 kardeşin birinin diğerinden daha önce bitirip, yavaş yiyeninkine sulanması gibi, çok zevkli Bende hep kardeşime aynı şeyi yapardım 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Serkan abi tv'de yarışma falan sunsan,heyecandan birçok kişiyi kalpten tahtalıya gönderebilirsin. Hakan Kardeşim biz seninle niye tanışmadık?? Yoksa tanıştık benmi hatırlamıyorum Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Başta Emmi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler. O kadar çok istiyordum ki aranızda olmayı ama malum sebeplerden ötürü gelemedim. Fotoları çok önce görmüştüm ama yorum yazmak ancak bugüne nasip oldu. Hepinizin yüreklerine sağlık. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Netlik roblemi olmuş... Bunu neden çektiysem... 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Karpuz küçük Deme öyle deme deme 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Olm bak git... uğraşma kavunumla karpuzumla Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Yedirmedin, çamur atmak vacip oldu bize. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Makro çekimi gayet başarılı, burda ön anlatılmak istenilen kavun mu karınca mı? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Ben de tam bunu soracaktım O karpuz ne oldu diye. Karınca götürüyordu en son, sümüklü böcek te benede benede diyordu Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Yedirmedin, çamur atmak vacip oldu bize. Nesini yiyecen karınca kadar karpuzu. Dün manavdan bir dene domatis almış resmini çekmiş bir de aha bunları yiyecem diye bak hele bak koca yöneticinin işlerine 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Nesini yiyecen karınca kadar karpuzu. Dün manavdan bir dene domatis almış resmini çekmiş bir de aha bunları yiyecem diye bak hele bak koca yöneticinin işlerine Yedim valla... üstelik manavdan da değildi.. Benim müşterinin bahçedendi.. Benimkiler olmadı henüz.. 10 güne kadar olur ama.. Resmini bile göstermeyeceğim size.. bittiniz siz.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Yedim valla... üstelik manavdan da değildi.. Benim müşterinin bahçedendi.. Benimkiler olmadı henüz.. 10 güne kadar olur ama.. Resmini bile göstermeyeceğim size.. bittiniz siz.. Resmini göstersen nolcek ki agam. Karpuzun başına gelenler ortada. karpuzu götüren karınca domtis i çoktaaan sünnetlemiştir ben yarın çekerim resimleri koyarım senin farmwill fotoları içine. domates görürsün sende kırmızı kırmızı dalında 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Nesini yiyecen karınca kadar karpuzu. Dün manavdan bir dene domatis almış resmini çekmiş bir de aha bunları yiyecem diye bak hele bak koca yöneticinin işlerine Koca yönetici konulara domates sallıyor yetmezmiş gibi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Koca yönetici konulara domates sallıyor yetmezmiş gibi He bi de arkadaşın bahçadan aldım dyor bakhele. Arkadaş kim "Şen kardeşler manavı" 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Ertan sataşma... Evin arkasında olsa olsa ayrık otu yetişir.. Neyin fotoğrafını çekeceksin... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Emminin domateslerinden bir kesit... 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Ertan sataşma... Evin arkasında olsa olsa ayrık otu yetişir.. Neyin fotoğrafını çekeceksin... Dalında salkım salkım kızarmış ve her biri yumruk büyüklüğünde domateslerin resimlerini yanına da karınca koyarım bir dene karşılaştırma kolay olsun diye. Şefkatli adminim bana yardım eder bu konuda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Emminin domateslerinden bir kesit... resmi çalmışsın len http://sarahromanov.blogspot.com/ Dalında salkım salkım kızarmış ve her biri yumruk büyüklüğünde domateslerin resimlerini yanına da karınca koyarım bir dene karşılaştırma kolay olsun diye. Şefkatli adminim bana yardım eder bu konuda Benimkiler şimdiden Ahmet Kiriş'in yumruğu kadar.. Ha bizim karıncalar da biraz büyük, o da ayrı konu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Yanlış yere yüklemişim, ne var bunda.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts