İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

İftardan sonra... :D

Serkan abi tv'de yarışma falan sunsan,heyecandan birçok kişiyi kalpten tahtalıya gönderebilirsin. :D

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Yahu adamın huyu bu niye üstüne gidiyorsunuz. :D

Çocukken dondurma yiyen 2 kardeşin birinin diğerinden daha önce bitirip, yavaş yiyeninkine sulanması gibi, çok zevkli :biggrin:

Bende hep kardeşime aynı şeyi yapardım :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Serkan abi tv'de yarışma falan sunsan,heyecandan birçok kişiyi kalpten tahtalıya gönderebilirsin. :D

Hakan Kardeşim biz seninle niye tanışmadık?? Yoksa tanıştık benmi hatırlamıyorum :s

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Başta Emmi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.

O kadar çok istiyordum ki aranızda olmayı ama malum sebeplerden ötürü gelemedim. Fotoları çok önce görmüştüm ama yorum yazmak ancak bugüne nasip oldu.

Hepinizin yüreklerine sağlık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
img1584ocopy.jpg

Makro çekimi gayet başarılı, burda ön anlatılmak istenilen kavun mu karınca mı? :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ben de tam bunu soracaktım O karpuz ne oldu diye. Karınca götürüyordu en son, sümüklü böcek te benede benede diyordu :p

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Yedirmedin, çamur atmak vacip oldu bize. :D

Nesini yiyecen karınca kadar karpuzu. Dün manavdan bir dene domatis almış resmini çekmiş bir de aha bunları yiyecem diye :p bak hele bak koca yöneticinin işlerine :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Nesini yiyecen karınca kadar karpuzu. Dün manavdan bir dene domatis almış resmini çekmiş bir de aha bunları yiyecem diye :p bak hele bak koca yöneticinin işlerine :p

Yedim valla... üstelik manavdan da değildi.. Benim müşterinin bahçedendi.. Benimkiler olmadı henüz.. 10 güne kadar olur ama..

Resmini bile göstermeyeceğim size.. bittiniz siz.. :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Yedim valla... üstelik manavdan da değildi.. Benim müşterinin bahçedendi.. Benimkiler olmadı henüz.. 10 güne kadar olur ama..

Resmini bile göstermeyeceğim size.. bittiniz siz.. :D

Resmini göstersen nolcek ki agam. Karpuzun başına gelenler ortada. karpuzu götüren karınca domtis i çoktaaan sünnetlemiştir :D

ben yarın çekerim resimleri koyarım senin farmwill fotoları içine. domates görürsün sende kırmızı kırmızı dalında :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Koca yönetici konulara domates sallıyor yetmezmiş gibi :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Koca yönetici konulara domates sallıyor yetmezmiş gibi :D

He bi de arkadaşın bahçadan aldım dyor bakhele. Arkadaş kim "Şen kardeşler manavı"

:p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ertan sataşma...

Evin arkasında olsa olsa ayrık otu yetişir.. Neyin fotoğrafını çekeceksin...

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ertan sataşma...

Evin arkasında olsa olsa ayrık otu yetişir.. Neyin fotoğrafını çekeceksin...

Dalında salkım salkım kızarmış ve her biri yumruk büyüklüğünde domateslerin resimlerini :D

yanına da karınca koyarım bir dene karşılaştırma kolay olsun diye. Şefkatli adminim bana yardım eder bu konuda :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emminin domateslerinden bir kesit... :D

Mini+1.jpg

resmi çalmışsın len :D

http://sarahromanov.blogspot.com/

Dalında salkım salkım kızarmış ve her biri yumruk büyüklüğünde domateslerin resimlerini :D

yanına da karınca koyarım bir dene karşılaştırma kolay olsun diye. Şefkatli adminim bana yardım eder bu konuda :D

Benimkiler şimdiden Ahmet Kiriş'in yumruğu kadar.. :p

Ha bizim karıncalar da biraz büyük, o da ayrı konu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...