Servet Aydın 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Emminin domateslerinden bir kesit... Yanlış yere yüklemişim, ne var bunda.... Sandalye 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Emmi bunlardan süper salça olur, 100 tanesi bir kaşık salça çıkarır valla...Verimli yani... 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Kavunlar onlara yeter, domatesler bizim... Serkan abidende çıkmadı avatarlık Fena değil sanki, birde sen bak bakalım... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Hakan Kardeşim biz seninle niye tanışmadık?? Yoksa tanıştık benmi hatırlamıyorum Sabri abi tanıştık sizinle,hatta çarşıda tekrar karşılaşmıştık.ben bir restoranın menüsünü inceliyordum,siz bana yer varmı diye sormuştunuz sonra garson gelip içeri davet etmişti sizi. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Sabri abi tanıştık sizinle,hatta çarşıda tekrar karşılaşmıştık.ben bir restoranın menüsünü inceliyordum,siz bana yer varmı diye sormuştunuz sonra garson gelip içeri davet etmişti sizi. Bu Şenlikte gelen Arkadaşların hepsiyle tek tek tanışacağım demiştim İzmir'e döndükten sonra sağlama yapıyorum sen kayıtlarda yoksun Ehtiyarlığıma ver Kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Bu Şenlikte gelen Arkadaşların hepsiyle tek tek tanışacağım demiştim İzmir'e döndükten sonra sağlama yapıyorum sen kayıtlarda yoksun Ehtiyarlığıma ver Kardeşim Canın sağolsun sabri abi,ben hatırlıyorum sıkıntı yok istanbul'a yolunuz düşerse yeniden tanışırız Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Bu Şenlikte gelen Arkadaşların hepsiyle tek tek tanışacağım demiştim İzmir'e döndükten sonra sağlama yapıyorum sen kayıtlarda yoksun Ehtiyarlığıma ver Kardeşim ihityar mı kim ? ERdoğan abi mi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Bu Şenlikte gelen Arkadaşların hepsiyle tek tek tanışacağım demiştim İzmir'e döndükten sonra sağlama yapıyorum sen kayıtlarda yoksun Ehtiyarlığıma ver Kardeşim Abi kesin tanışmışsındır.Ama tanıyamamışsındır. Ben sohbet bile ettim ama burada gördüm aaa Hakan Erkenmiş dedim 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Abi kesin tanışmışsındır.Ama tanıyamamışsındır. Ben sohbet bile ettim ama burada gördüm aaa Hakan Erkenmiş dedim Ne yalan söyleyeyim Hakan ı bende hatırlamamıştım. Kendisi konuştuk abi dedi de Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Abi kesin tanışmışsındır.Ama tanıyamamışsındır. Ben sohbet bile ettim ama burada gördüm aaa Hakan Erkenmiş dedim Seni ve mondeo'nu unutmak mümkünmü hocam Ne yalan söyleyeyim Hakan ı bende hatırlamamıştım. Kendisi konuştuk abi dedi de Abi zaten aranızda toplasan 5 saat kaldım,bu durumu normale bağlıyorum. ama hepinizle tanıştım Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 hakan sen merak etme , ben diğerleri gibi balon izlemiyordum ben seni gördüm e.ç m.k ve diğerleri etlere dalmışlardı başka şey göremezler di Bu iyi oldu yoksa artık kendimin görünmez olduğumu düşünmeye başlıyacaktım. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Doktorla tanıştıysan tamam ondan göremedik biz seni. O seni de uçurmuştur Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Ertan sataşma... Evin arkasında olsa olsa ayrık otu yetişir.. Neyin fotoğrafını çekeceksin... Hemşerim hiç canını sıkma orda yoksa burada var sana en halisinden ayaş domatesi gönderirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Ben bunları ezerim Mükremin abi merak etme sen.. Hepsi bana hedef olduğu için biraz zorlanıyorum.. o kadar Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Destek, her zaman kayıtsız şartsız destek, hemşerim. Gayretine sağlık. Ne zaman, hangi konuda lazımsa haber ver. Top tüfek, salça, karınca ne ararsan var. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 abi o domatesten başka da bişey olmaz zaten :) Ben biliyorum kardeşim sen aslında domatessiz bir şey olmaz demek istedin değil mi, Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Faruk kardeşim bu sana gelsin o zaman, afiyetle... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Faruk kardeşim bu sana gelsin o zaman, afiyetle... Adana değil mi bu? Faruk yemez Adana. O Eskişehir usulü sakadat yiyecek Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 bu sana gelsin deyince mesajı açmadan biraz korktum abi kesene bereket abi ama adana artık bana dokunuyor Dokunur hazımsızlık eder adamda Heleki sakadat öncesi. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Yani..... belki ramazanda ufak bir kaçamak olabilirdi, zaten yılda bir kere geliyor. Acısız yapsak, bir lokma filan. olmadı patlıcan közleriz. Ertan dur, yavaş, bak adam dokunuyor diyor. Gitme üstüne. Saat daha 3 olmadı ve Ankara çok sıcak Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 (düzenlendi) Yani..... belki ramazanda ufak bir kaçamak olabilirdi, zaten yılda bir kere geliyor. Acısız yapsak, bir lokma filan. olmadı patlıcan közleriz. Ertan dur, yavaş, bak adam dokunuyor diyor. Gitme üstüne. Saat daha 3 olmadı ve Ankara çok sıcak Abi daha yeni başladım daha ona dokunacağı geride. 25 Temmuz 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Özder 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Çanak Atölyesi Serkan Çık aradan ne makaraydı )))))))))))))))))))))) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts