O.Yücel Çetin 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Tabiki kardeş.Gitmeden Ç.B'yi ziyaret et Mesaj alındı. Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 (düzenlendi) 1- Neymiş ki la? Bilemedim En son naptın panpa diyordu Allah nazarlardan saklasın... Hep gülsün o güzel yüzü. 2- O benle alakalı değil olm, iPad dandik Zoom yok 1-Allah razı olsun, Amin. İsmi Zafer dedim, uzattı Muzaffer yaptı sonra Muzafferi kısalttı 2-Hee havuza atarlar diye mi korktun, tee nerden çektin 9 Temmuz 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Emin, Yusuf yusuf mu dedin? Aynen abi biz hazırdık her şekile ama havuza girmedi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Allah razı olsun, Amin. İsmi Zafer dedim, uzattı Muzaffer yaptı sonra Muzafferi kısalttı Heh, tamamdır. :D Hee havuza atarlar diye mi korktun, tee nerden çektin Emin, Yusuf yusuf mu dedin? Korkması mı kaldı? Ahmet Kiriş gel kendin gir şu havuza yoksa ben atmak zorunda kalırım diyordu Ne korkmayacam arkadaş 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Zafer ile yeraltı şehrinde dolaşırken Ahmet ile ilgili korku filmi gibi senaryolar yazdık, arada gözlerimiz bile yaşardı... Zafer, fotoğrafını yükleyeyim mi ? 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Zafer ile yeraltı şehrinde dolaşırken Ahmet ile ilgili korku filmi gibi senaryolar yazdık, arada gözlerimiz bile yaşardı... Zafer, fotoğrafını yükleyeyim mi ? Sonunu düşünen kahraman olamaz abi Yükle anasını satiim. Nasıl olsa yukarıdakilerin de ondan farkı yok. 8 kat aşağı inerken çok iyiydi durum, mesele rehberin "tamam şimdi geldiğimiz yerden geri gidiyoruz" demesiyle değişti. Zaten iki büklüm sağa sola sürtüne sürtüne geçiyoruz yollardan, bin tane basamak, geri dönmesini hiç düşünmemiştim. Bir an geri o kadar yolu yürümektense "ülen ben de yaşayabilir miyim acaba burada, her şey var, zamanında yaşayanlar da olmuş" diye iç geçirdim ama yemedi tabi Eh 120+ kg bir adamın o hale gelmesi garipsenecek bir durum değil di mi? Ben de Ahmet Kiriş'in şu çıkışta para istediği fotoğrafı yüklesem mi yüklemesem mi bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Cumartesi akşam millet Türk gecesinde göbek atarken biz senin Diyarbekkir havalarını dinliyorduk amma Hiç ses ettik mi? Eğer bu taraflarda şenlik türü organizasyon olursa, Türk gecesi bilmem ne böyle atraksiyonu bol şeyler olmayacak Hatta çıkaracağım sizi bir yaylaya, koltuğunuzun altına birer somun ekmek, su zaten var oralarda, yiyip içip muhabbet edeceğiz Birbirimize zaman ayıracağız Görürsünüz siz! 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Sandalye... Aynen Onu bunu bilmem arkadaş, türk gecesi beni gençlik yıllarıma götürdü 6 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Yeraltı şehrinde bir ara baktım Zafer kayboldu, nerede bu derken denklanşöre basıp flaş ışığında içerilere bakıyorum...Bu o arada çekilmiş galiba... :D 7 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Aynen Onu bunu bilmem arkadaş, türk gecesi beni gençlik yıllarıma götürdü Çok da öteye gitmemişsin abi o zaman Gördük yani, göz var nizam var anadın mı? Yeraltı şehrinde bir ara baktım Zafer kayboldu, nerede bu derken denklanşöre basıp flaş ışığında içerilere bakıyorum...Bu o arada çekilmiş galiba... :D zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD N'apayım abi? Kapıda WC yazıyordu o zamanlarda bile gavurca biliyorlarmış demekkime 3 Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Konuyu baştan sona okudum, nihayet bitirebildim Ben okurken bile çok eğlendim, şenliktekiler kim bilir nasıl eğlendiler Bu yıl nasip olmadı ama inşallah seneye katılmak nasip olur, gerçekten çok büyük emek verilmiş, başta emmi olmak üzere herkesi kutluyorum Yorum bağlantısı
Burak C. İlhan 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Türk gecesi o kadar güzeldi ki bi abimiz hala o gecenin etkisinde Ben: abi 2 dk önce yerinde duran şenlik konusu bir anda nereye kayboldu Serkan Toker: Şimdi oradaq, ben foto eklerken görünmez yaptım galiba... Ben: abi o zmn senin yaktığın pardon içtiğin 4.8lt lik r*k* hala etkisini sürdürüyor Serkan Toker: Galiba.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Sani Ahmet senin tam yerini tesbit etmiş. Dikkat et... Yemin ediyorum, arabadayken her polise bakıyorum "ulen bu çevirirse .ıçtık, kesin Ahmet'in arkadaşı çıkacak" 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Ruzgar sollayan'in yol resimleri.. Strend'in yol resimleri.. Iki guzelin resmi 8 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Yemin ediyorum, arabadayken her polise bakıyorum "ulen bu çevirirse .ıçtık, kesin Ahmet'in arkadaşı çıkacak" Sana bu korku yeter Daha birşey yapmasına gerek yok Ahmet abinin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Estagfurullah Mehmet hocam.. Cuma akşamıEmmi ve Sabri ustanın bana yaptığı yıkama şakası süperdi.. Yıkama yüzünden Ahmet (Kiriş) abimden dayağı yiyecektim.. Bi el ense çekti ama yıkamadı.. Edit:Bendede baya bir fotoğraf var yakın zamanda atarım.. Sabri abi sana çok güzel şaka yaptı ama c-max'in kuğu gibi güzelliği yanında bizim çirkin ördeğe dönüp bakan olmadı. Herkes onu inceledi :kıskanansmiles: Ben ve meraklı oğlum inceledik ya Oğlan bugün kaç defa dedi bilmiyorum ama baba avudi veya vosvos alalım demeye başladı Bil mukabele hocam.Allah,hepimizin çocuğunun bahtını açık etsin ve nazarlardan saklasın.Yusuf Kağan'ın Beşiktaşlılığına hasta oldum maşallah Tayin iste gel İstanbul'a etkinliklerden yoksun kalma Hocam Ankara beni sıkıyor kalabalığıyla. İstanbul'a hiç dayanamam. Bu arada oğlumun adını doğru yazdığın için sana teşekkür ediyorum. (Çok dikkatli kişisin hocam). Beşiktaştan başka olmaz zaten Bir nevi konunun özeti olan bir foto ile idare edelim şimdilik. Gezmekten şefaati kayanlar, gezi grubundan firar edip, bir ağaç gölgesi bulmuş. Ayak parmağım su toplamıştı Kirişle beraber oturduk dinlendik. Sonra Emmi ve Hatice yengem eşlik ettiler. Otele gelmemize 1 dk kala bizim minito yine mızmızlanmaya başladı. Uyku saati gelmişti. Mızmızlar eşliğinde resepsiyona gidip odamızı tuttuk. Allah'tan beşik hizmetleri varmış. Bu sayede yarım saatte zor uyutabildik. Eğer odaya beşik göndermeseler sanırım minito bütün oteli sabaha kadar ayağa dikerdi Rabbim herkese böyle güzellikler asip etsin. Bizi bir tepeye götürdü. Kuşbakışı ürgüp başta olmak üzere, avanosu hatta nevşehiri görmek mümkün. Toplantıların olmazsa olmazı BİM poşetinde Niğde gazozu. Ancak busefer emmi poşeti arabada bırakmış Diyarbakırda içemedik ama burada doyana kadar içtik çok şükür. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Buda toplu resim Ozellikle buyuk koydum pc'niz kassin diye Saka saka herkes cok net.. Yanliz sag tarafta kalan ablalarimdan bir ikisi kadrajin disinda kaldiysa kusura bakmasin.. Benim basimda iki guzel insanin arasinda kalmis 9 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 :nazar: Sami öndeki minik ağacı şoplayamadın mı ? Tamda yerine gelmiş Onun hesabını daha sonra feci şekilde göreceğim ben. İstanbul'dan zevkle lojistik destekte bulunabilirim Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Sami deklanşörüne sağlık Daha yüksek çözünürlüklüsü yok mu toplu fotoğrafın? Onun hesabını daha sonra feci şekilde göreceğim ben. Bıyır babov? Ne istiyisin? Ben bir şey mi kaçırdım? Sanki bir şey atlamışım da laf sokuyosun gibi bi his uyandı bende Anlayamadım da, mal gibi bişi oldum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Maşallah ikiside birbirinden tatlıydılar maşallah. Yaramaz minik fordcu Böyle yaramazlara can kurban.Maşallah. Mehmet Kaya 10 numara samimi bir adammış. İçi dışı bir. Sanki mahalleden yıllarca arkadaşlık yapmış gibi muhabbet ettik. Sıfır ortak noktaya rağmen hem de... Bak yine kavga sebebi. Tek ortak noktamız İkimizinde aracının önünde ford arması olması Bu konuya da açıklık getirmek lazım. Arkadaşlarımız Türk gecesinde dansözlerle eğlenirken bir avuç arkadaş otel bahçesinde sohbet ediyorduk. Çağlar abinin eşi geldi, aaa siz niye burdasınız? Türk gecesine niye gitmediniz? diye sordu. Ben de, valla biz hanımlarımızdan korktuğumuz için katılamadık, sonuçta tavayı kafaya yemek te var dedim. Sizi gidi kılıbıklar siziii deyince cümleten kılıbık olduk Allah'tan fotoğrafı çeken benim, de kılıbıklar kadrajına girmedim Çağlar abiyi de bu cesaretinden dolayı kutluyorum Abimiz dansözlerle göbek atarken eş zamanlı çekilmiş bir foto :D Abooov, Ahmet izin alamadıysa bitti Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bu konuya da açıklık getirmek lazım. Arkadaşlarımız Türk gecesinde dansözlerle eğlenirken bir avuç arkadaş otel bahçesinde sohbet ediyorduk. Çağlar abinin eşi geldi, aaa siz niye burdasınız? Türk gecesine niye gitmediniz? diye sordu. Ben de, valla biz hanımlarımızdan korktuğumuz için katılamadık, sonuçta tavayı kafaya yemek te var dedim. Sizi gidi kılıbıklar siziii deyince cümleten kılıbık olduk Allah'tan fotoğrafı çeken benim, de kılıbıklar kadrajına girmedim Çağlar abiyi de bu cesaretinden dolayı kutluyorum Abimiz dansözlerle göbek atarken eş zamanlı çekilmiş bir foto :D Buradaki sohbet ayrı bir güzeldi. Abooov, Ahmet izin alamadıysa bitti Sani Ahmet dahil olmak üzere buradaki hiç kimse eşlerinden izin istemez. (bilinen cevap için çeneye gerek yok ) 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Bişey istemiim. Zamanı geldiğinde öğreneceksin ahbap. Bir pislik var ama çözemedim henüz. Hayırlısı Allah'tan. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Arkadaslar, Ben geziye ilk defa katildim ve hepinizi tanidigima cok sevindim. Bu senligi hazirlayan ve emegi gecen tüm arkadaslara tekrar tekrar tesekkür ederim. Ellerine saglik her sey cok güzel planli ve programli idi. Selamlar. Turgay Bey size ve eşinize oğluma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sizinle vedalaşamadık. Hatta Mehmet Özyürek Abim telefonla aradı cevap vermeyince biz yola çıktık. Herşey için teşekkür ediyoruz. Sizinle tanıştığımıza eşim ben ve oğlum çok mutlu olduk. Pazar sabahı süpriziniz için ayrıca teşekkür ediyoruz. Emeği geçen ve katılan herkese, özellikle Mehmet hocaya teşekkür ederim. Program süper, organizasyon mükemmeldi. Tatil dönüşü planladığımız molamız gibi görünürken, tatilimizin önüne geçti. Yazışmaları bir noktadan sonra okuyamadım. Resimlere bakmak daha kolay... Hasan Hocam sizinle vedalaşamadık.Siz tura katılmamışsınız.Serkan Danış sizi sordu. Sizi görememiş. Dünya tatlısı ikizleriniz var. Allahım esirgesin. Mail adresinizi gönderirseniz yerde çekilmiş fotolar var göndereyim. Sizde bizim fotoları mehmetkaya@bilgisayarbilgisi.com adresine gönderirseniz çok sevinirim.Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 84 adet fotoğraf atıyorum şimdi. Çok da seçmece olmadı ama bulunsun burada. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts