İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

Emin Önal

DfA9J.jpg

Şenlik teması işlenmiş en güzel resim bu olsa gerek :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şenlik teması işlenmiş en güzel resim bu olsa gerek :bravo:

Var bu sanatçı ruh bizde hafız :p:D Hani otobüse geç kaldım diye kızıyordun ya, bunla uğraşıyordum işte :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)

Var bu sanatçı ruh bizde hafız :p:D Hani otobüse geç kaldım diye kızıyordun ya, bunla uğraşıyordum işte :D

Cami-kılıf

Pess :biggrin:

Emminin geç kalışına yorumu : Yahu bu çocuk forumda o kadar hızlı ama burada niye yavaş :exc1:

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Her toplantıda dile getiriyorum. Soldan sağa sağdan sola kim olduğunu belirtin diye.Bu işi ben yapayım dedim :D

Sami eline sağlık güzel çekmişsin.

Arkadaşlar 3-4 arkadaşı hatırlayamadım. Kusura bakmasın arkadaşlar.

9l5bq.jpg

9l5bq.jpg

Keyfim yerinde. Güç bela olsada şenliğe ulaştım edasıyla oturuyorum :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Cami-kılıf

1- Pess :biggrin:

2- Emminin geç kalışına yorumu : Yahu bu çocuk forumda o kadar hızlı ama burada niye yavaş :exc1:

1- Tamam olm, dedim ya? Dışarıda üye falan kalmasın diye son bi kolaçan edeyim dedim. Onu da mı yemediniz :p:D

2- Forumda her işi oturduğumuz yerden yapıyoruz, orada enerji lazım -ki benim bünyede oranı en az olan şey- :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Laf sokmasan olmaz demi. :p

Bişey istemiim.

Zamanı geldiğinde öğreneceksin ahbap. :B)

Eee sen kalk bir koli gazozun hepsini nispet yapa yapa iç sonra niye laf sokuyon de :D

Sabri Usta:Emmi öyle bir yıkamacı buldumki..İzmirde böyle yıkamacı yok.. :D

5 Dakka sonra..

Ben :Sabri ustanın yanına yanaştım..Abi nerde tam bu yıkamacı..

Sabri usta: Kayseri kırşehir yolu.. :D,

Millet koptu orada... :D:hahahoho:

Bende oradaydım :D Koptuk zaten. Sabri abi süper rol yaptı ama ben bile inandım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Yaklaşık 1 saattir ancak konunun sonuna gelebildim. Güzel bir organizasyon olacağından emindim ama bu kadar mükemmelini gerçekten beklemiyordum! Mehmet abi gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum, organizasyon olayında son noktayı koymuşsun. Tek kelime ile herşey müthiş olmuş, resimler zaten gayet güzel özetliyor her şeyi. Ortam, yemekler, muhabbetler hele o havuz ve balon manzarası resimleri yok mu ?! Ahhh, Aahhh! :kafa::kafa2: Katılamadığım için zaten üzülüyordum, şimdi kafayı kırıyorum... :(:)

:bravo::nazar: :nazar: :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Dostlukların daimi olması dileğiyle... :):nazar: çok uğraştım bu organizasyona gelebilmek için ama olmadı... :( 2. senemi geçiriyorum burada abilerim arkadaşlarım kardeşlerim oldu Allah hepinizin gönlüne göre versin... Öncelikle böyle saygılı ve sevgili bir ortamda bulunmaktan gurur duyuyorum... :) Gelelim organizasyonun eksikliğine... :) Neden Asmalı Konak dizisinin çekildiği eve gitmediniz... :D Şaka bir yana harika bir progrom olmuş benim içinde eğlendiğinizi düşünüyorum... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İlteber ile daha önceden zaten samimiyetimiz vardı. Ah bir de BJK’li olmasa… Serkan’ı bir ara Türk gecesinde İlteber ile konuşurken gördüm. Artık kafa bir milyon mu olmuştu yoksa numara mı yapmıştı bilmiyorum…

Abi emin ol febeli olsaydım bu kadar sevmezdin beni :)

O kadarda iyi rol kesemezdi ya Yengenin o kızgın bakışlarından sonra en azından korkup, şakayı kısa keserdi, Yenge sana emanet deyip gitti :)

Yorum bağlantısı
Burak C. İlhan

:D :D :D

]img0660yg.jpg

Türk gecesi dönüşü herşeyi itiraf etti valla Erkan abi :) O akşam ki bütün gazozlara çaktırmadan hap atmış :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Strend'in yol resimleri..

9l547.jpg

9l55n.jpg

Iki guzelin resmi :)

9l576.jpg

Oyy Güzelliğe bak yirim onu :D

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Su an Hatay dayım internet olmadıgı için resimleri atamadım, şenlik için söylenecek tek kelime muhteşem dir herhalde,ayrıntılı yazı ve fotoları fırsat bulunca atacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

Cumartesi sabah kahvaltıdayız. Çağlar abinin ufaklık bizim minitoyu kalite kontrolden geçirirken :D Evet, bu sahici bir bebekmiş. oyuncak değilmiş :D

img0711eo.jpg

img0712zl.jpg

Halis hocamın ufaklık ta ziyaretimize gelenlerden. Tüm bebelere maaşallah :nazar:

img0717tz.jpg

:nazar:

alllah bağışlasın hepsi cok tatlı maşllah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Keyfim yerinde. Güç bela olsada şenliğe ulaştım edasıyla oturuyorum :D

Allah bozmasın hocam.Yanlız soyadımı yanlış yazmışsın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Resim benim pc de çok çok net görünüyordu siteye yüklediğimde şimdi oteldeki pc den bakıyorum hiç net değil anlamadım :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Allah bozmasın hocam.Yanlız soyadımı yanlış yazmışsın :)

Emin kusura bakma :( Dün İskenderuna geldim. Akşam Hatay'ın diğer ucuna kardeşimin hayırlı bir işi için gittim. Oradan geldiğimde saat gece 12 olmuştu. İdare et :D Yorgunluktan hala ayakta uyuyorum.

Su an Hatay dayım internet olmadıgı için resimleri atamadım, şenlik için söylenecek tek kelime muhteşem dir herhalde,ayrıntılı yazı ve fotoları fırsat bulunca atacağım.

Fatih abi bende İskenderun'dayım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Emin kusura bakma :( Dün İskenderuna geldim. Akşam Hatay'ın diğer ucuna kardeşimin hayırlı bir işi için gittim. Oradan geldiğimde saat gece 12 olmuştu. İdare et :D Yorgunluktan hala ayakta uyuyorum.

Estağfurullah ne kusuru hocam sadece belirtmek istedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Çok şahane bir etkinlikti. Bulunabilecek en ufak bir kusur yoktu. Tek kusuru kısa sürmesiydi.

Katılamayanlara nazire olsun diye söylemiyorum ama resimlerde görülen atmosferden çok daha güzeli vardı.

Ambiyansın, muhabbetin, kurulan dostlukların ifadesinde kelimelerin yetersiz kalacağı kesin.

Seneye yine aynı şekilde aynı program olsun, inşallah yine varım derim.

Çok sağol emmi. Ve hakkını helal et. Çok uğraştın, emek verdin, yoruldun. Hem beden yorgunluğu hem de zihin yorgunluğu.

Daha önceki mesajlarımda da yazdım. İnternetten bir araba aracılığıyla tanışıp bu kadar sağlam dostluklar edinmek çok enteresan. Hele ki milletin birbirine kazık atmaya çalıştığı bir zamanda.

Mesela giderken Erkan iki tane çocuğunu benim arabaya bıraktı ve bana emanet etti. Sonuçta beni ne kadar tanıyor, değil mi? Ama işte o güvenin sağlanmış olması çok güzel gerçekten. Erkan'ın bana güvenmesi beni çok mutlu etti.

Mehmet Kaya 10 numara samimi bir adammış. İçi dışı bir. Sanki mahalleden yıllarca arkadaşlık yapmış gibi muhabbet ettik. Sıfır ortak noktaya rağmen hem de...

Ertan avatarda göründüğü gibi mert ve delikanlı... Avatarın yansıttığı doğru...

İstanbul'dan Faruk Yıldız mıdır Fatih Yıldırmaz mıdır artık bir üyemiz var ya :D. Kendisi süper muhabbet çıktı... Forumda hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen (etliekmek hariç)... Hiç bir aktiviteyi kaçırmadı, herşeye dahil oldu. Bir de Türk gecesinde Fatih Uzun ile bana ayran(!) içerken katılsa fena olmayacaktı. Eşi öğretmen olmasına rağmen benim tarafa çektim... :D

Muhteşem İstanbul ekibi... Hiç bir etkinliği kaçırmayan, 850 km yola bir günlüğüne dahi olsa bana mısın demeyen sizleri tebrik ediyorum.

İlteber ile daha önceden zaten samimiyetimiz vardı. Ah bir de BJK’li olmasa…

Sami ve Süha'yı daha yakından tanımış oldum. Tam delikanlı adamlar... Eminim Süha ile aramızdaki buzlar da erimiştir... :D Tekila için teşekkürler Süha...

Hüseyin hocam da İstanbul ekibinin bir parçası... Havuzun uçan adamı… O da hiç bir şeyi kaçırmadı. Ama gözlerim Türk gecesinde onu aradı.. :D

Fatih Uzun elinde makine her şeyi yakaladı. Türk gecesinde beraber yedik, içtik. Tam da kalıbının adamı…

Fatih Keskin ve Emin Önal ile de bölge turunda çokça vakit geçirdik. Dönüşte beraber yolculuk ettik. Mondeo’nun çok pis gittiğini, fena uzadığını gözlerimizle görmüş olduk. Promosyon malzemeleri için çok teşekkürler Emin…

Ve tabii ki Hakan Erken… Sana helal olsun. 6-7 saatliğine de olsa o yolu çektin. Tabii ki 3 aylık çocuğu ile gelen Sefa’ya ve günübirlik araçlarıyla gelen Cem Işık’a da helal olsun…

Çağlar abi, Sabri abi, Ahmet Kiriş, Servet Aydın’ı zaten resimler, videolar anlatıyor. Daha ne diyeyim?

Modlarımız Gıyah Ahmet ve Zafer, sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Pek muhabbet edemedik … İnşallah ileride Safranbolu tarafında ikinizin düzenleyeceği bir etkinlikte telafi ederiz.

Sadık ve Serhan abiler, sizlerle de sonunda tanışmış olduk. Yalnız Sadık abi benimle muhabbet ettiğin duyulursa işin yaş… :D

Şefkatli yöneticimiz Serkan’ı bir ara Türk gecesinde İlteber ile konuşurken gördüm. Artık kafa bir milyon mu olmuştu yoksa numara mı yapmıştı bilmiyorum… :D

Burada ismini andığım anamadığım tüm arkadaşlara en içten teşekkürlerimi iletiyorum…

Bu toplantıda bayağı sönük kalmışım ne doğru dürüst remim var ne de kimse benden bahsetmiş. :(:fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...