Cengiz Aratemur 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Uzun uzun,detaylı anlatılacak çok şeyler var,lakin bunu yazıya dökmeyi pek beceremem,kısaca özetleyim Tek kelimeyle harikaydı..... :good1: Emeği geçen ve katılan herkese,özellikle Emmi ve Metin serin beye,teşekkürler...... herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş..... tebrikler :bravo: Şenlik yemeği,ortam sohbet harikaydı.....dalından kopardığım kaysılarda süperdi :D Havuz sefası...soğuk ama!!çok eğlenceli idi ''''normal şartlarda kuzu çevirme verseler girmem o soğuk suya'''' Dağıtılan puromosyonlar için'de teşekkürler.....emeği geçenlerden '''Allah razı olsun'''' Türk gecesi içinde tek kelime söyleyim....... ''''Düğünümde bu kadar oynayıp eğlendiğimi hatırlamıyorum'''' :D '''daha ne deyim'''' :D Yolu bilmediğim için....gidiş ve dönüş,yolunda bana eşlik eden,Sadık abi ve Serhan abim'e gönülden teşekkürler Oğlum Kaan.... Ahmet abi,Zaferi.....havuzda yakalayamadı,onun acısını çıkarıyor :D Yorumsuz ....... :D Helal sana Çağlar abi..... Güzelim karpuzlar ne hale gelmiş..... :D Asmalı konak.... :nazar: 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Büyük boyutlusunu buradan alabilirsiniz.. http://img221.images.../9088/balon.jpg 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Ben yapmam.. bilirsin He bilmem mi. Senin yakani birakmazdimda baktim ter tabanindan cikiyor bosver dedim. Ama unutmadim bilesin. Her turlu kargo itina ile beklenir. Amme hizmeti yapilir Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Çağlar abiyi az önce uğurladım. Ayaklarına sağlık. Yemek yemediler, çay içtiler sadece. Fazla da kalmadılar, doyamadım Çağlar abime Yola çıktı. Allah yolunu açık etsin. Allah razı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Çok konuşurum ama yazı yazmayı beceremem. Herşey çok ama çok güzeldi.Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Şimdi biraz fotolar konuşsun. Bizimle yolculuk yapan Emin ve ailesine çok teşekkürler.Biz onları çok ama çok sevdik. Abilerin abisi iyiki seni tanımışım. Ailem çok yoruldular ama çok sevdiler.Ne zaman tekrarlanacağını soruyorlar. Mutluluğunuz ömür boyu sürsün. Bu adamlara dikkat.Ne planları var acaba? Devamı birazdan. 9 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Forum un en genç ismi. Halis hocam vw vaz geçmiş.Yenisi bence çok daha güzel. Gittiğimiz her yere imzamızı atıyoruz. Şapka çok hoşuma gitti.Banda lazım hediye edermi acaba. Zaferin belalıları.Tatlı bela desek daha iyi. İyiki arabamın fotosunu çekmişim.Başka hiç bi yerde görmedim. Hemde eskisi ve yenisi bir arada. Kaliteden anlıyor kerata. Dönüş yolu çok zevkliydi bu ikiliyi hep aynamda gördüm. Elmadağ civarında beyaz olan yaramazlık yapmaya kalktı ama olmadı. Ve bitti çok yorulduk ama çok güzeldi. İşte arabamın yaptığı km ve ortalama yakıt. 6 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Fatih acıktım: Gel abi adana dürüm ısmarlayayım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Çağlar abi an itibariyle Karabük 'ün Safranbolu ilçesinde ileride düzenlenmesi muhtemel organizasyonlar için ön incelemelerde bulunuyor Nasipse gezip tozup bana gelecekler. "Balkon var mıydı senin evde?" dedi, "var" dedim, "Servet Aydın'ın ki kadar değilse de işimizi görür" "Tamam o zaman, gelirken arayacağım seni" dedi. Bekliyorum. Yanındaki adamın attığı adımdan haberim var 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Gel abi adana dürüm ısmarlayayım. Nerdesin geliyom. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Beylikdüzü atmaca dürüm Servet abi iyi bilir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 İlk fırsatta ordayım. Yolun düşerse burada da Ceyhan Dürüm var Servet aga bilir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Kötülüğü, sahtekarlığı ve ikiyüzlülüğü ha bir de yalanı. Bilmez eminim. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Kötülüğü, sahtekarlığı ve ikiyüzlülüğü ha bir de yalanı.Bilmez eminim. Bende eminim 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 İlk fırsatta ordayım. Yolun düşerse burada da Ceyhan Dürüm var Servet aga bilir. ocakbaşı yapıyomuyuz Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Anıl sen nerede yaşıyorsun? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/233318-41-ocakbasi-toplantisi-aileli-oyc-mae-ysbye-ithafen/page__fromsearch__1 Mehmet, "Ben de eminim." yazacaktın herhalde... (-de eki ayrı) Yakalarım, affetmem... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Gittiğimiz her yere imzamızı atıyoruz. Fatih, kardeş yazdığım yazıyı nerden gördün, Maşallah kaçmamış gözden. Ellerine sağlık. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 (düzenlendi) Beylikdüzü atmaca dürüm Servet abi iyi bilir. İlk fırsatta ordayım. Yolun düşerse burada da Ceyhan Dürüm var Servet aga bilir. Bu adam neyi bilmez? Göbek atmayı bilmez, ispanyolca bilmez Kötülüğü, sahtekarlığı ve ikiyüzlülüğü ha bir de yalanı. Bilmez eminim. Bende eminim beğendim limitim doldu, idare ediverin bu akşamlık ocakbaşı yapıyomuyuz Yav sen ne üşengeç biri oldun çıktın karşımıza be , ne konu okuyor ne takip ediyor, tiguan aklını başından almış senin Fatih, kardeş yazdığım yazıyı nerden gördün, Maşallah kaçmamış gözden. Ellerine sağlık. Fotolu alnıntıya hayııır, fotolu alıntıya hayır 10 Temmuz 2012 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Ama fena şınav çeker. İspanyolca bilmediği içinde İspanyol Gelini kandıramaz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Ama fena şınav çeker. Yere param düştü onu ararken belim tutuldu, ona mahsuben Hadi len... o dil nekkadan hızlı oynuyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Mehmet e baksanıza güneşi görünce nasılda sevinmiş. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 ocakbaşı yapıyomuyuz Geliyor musun? Aslında amaç ocakbaşı falan değil, şenliğe gidemeyenlerin gidenlerin konusunu mahfetmek Zaten öğretmenlerde yatıyor Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Yere param düştü onu ararken belim tutuldu, ona mahsuben o dil nekkadan hızlı oynuyor Hade lem hakkımı şimdi kullanabilir miyim? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Hadi len... Alper erken davrandın o laf burada söylenecekti. Sen bilirsin dil çok önemli... Yorum bağlantısı
Recommended Posts