Süha Demirtaş 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Abi kan değerlerim çok düşüktü, adam akıllı evden bile çıkamadım Teşekkür ederim abi, iyi ki varsınız. Geçmiş olsun kardeşim. Acil şifalar haberimiz yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 (düzenlendi) Çok kıskanç ve hasedinden çatlamış gördüm seni Ahmet Birde, hayat 40'ından sonra başlar, demişlerdir. 40'ından sonra azanı teneşir paklar gibi hurafelerle bizi baltalamayınız Sırat köprüsünde bi-xenola zırt diye geçeriz Evelallah :çarpılmadanöncesonyazılanlarsmile: 11 Temmuz 2012 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Sayın bıyıklı emmi amca ve sayın hacı gaffur amca. Burada çok böyük bir feyk var bi kerem. Türk gecesi zamanına kadar siz sürekli demediniz mi biz otelde muhabbet edeceğiz, gençler gitsin eğlensin vs. diye. Türk gecesinin düzenlendiği gün bir baktım bizim ehtiyarlar yok ortalıkta. Neredeler dedim, Türk gecesine gittiler dediler. Siz var ya siiizz. Biz de ahiret hayatına dair ibretlik sohbetler ettik. Bizim gecemiz daha müsbet geçti. Sırat köprüsünde görürüm ben sizi, ampul mü takarsınız, florasan mı değiştirirsiniz. O köprüyü nasıl geçersiniz artıkın. Ben size el sallayacam yanınızdan geçerken. :kıskançlığındaneğlenceyegölgedüşürmeyeçalışanadam: Nasip. He vallaaa, öyleydi. Yemezler bence. Sen al uçak biletini, bedava yedineyim ben sana kaburga dolmasını. Hem de esas kaynağında. Geri kalan resimleri düzenlemeye çalışıyorum. Artık yeni mekana geliriz yakın hiç değilse Allah razı olsun Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Sayın bıyıklı emmi amca ve sayın hacı gaffur amca. Burada çok böyük bir feyk var bi kerem. Senin için geceye katılamadı diye hasta evde yatıyorlar diyorlar, ne diyorsun bu konuya? OBG kabul edilmez, 100 kişiye sorduk, bi sen önceden vermişsin bu cevabı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Türk gecesine giden.. :D ][ Türk gecesine gitmeyen.. ] Erkan koptum ama. Hasan Aksüt Hocam resimler için çok teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Çok kıskanç ve hasedinden çatlamış gördüm seni Ahmet Birde, hayat 40'ından sonra başlar, demişlerdir. 40'ından sonra azanı teneşir paklar gibi hurafelerle bizi baltalamayınız Sırat köprüsünde bi-xenola zırt diye geçeriz Evelallah :çarpılmadanöncesonyazılanlarsmile: Aklıma imam geldi nedense 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 (düzenlendi) Link aşağıda yer aldığı gibi. http://imageshack.us...8671largec.jpg/ yeni denemem zxro için. Abi ikiside dünya tatlısı maşallah. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Tabiki arkadaki kızımızı ve ablasınıda unutmamak lazım. Onlarda prenses. RAbbim onlara sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin. 11 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 (düzenlendi) Resimlere devam. Öncelikle Emin'in robocop pozu. Aslında o an başka bir yere bakıyordum Çektikten sonra farkettim Tabiki hemen avatar Teşekkürler abi.. 11 Temmuz 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Ahmet: Ufaklığı ısırıver benim için Maşallah tontik tontik yanaklar Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Bizim kaptan meğer connect alma niyetindeymiş. Bizi Fordun yetkilileri sanmış. Gerekli yardımı yaptık sanırım. Hee bizim kaptan bu.Yolda benim connect için pazarlık yaptık 28binden aşağa vermem dedim, Trevego ile takasa girelim dedi, koltuğuma geri döndüm 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Aslında o an başka bir yere bakıyordum Çektikten sonra farkettim Tabiki hemen avatar Teşekkürler abi.. Emin işte bu. Bu avatar 10 numara oldu. Bunu benim ufaklık çekti iyi çekmiş hemde ekrandan değil 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 28binden aşağa vermem dedim, Trevego ile takasa girelim dedi, koltuğuma geri döndüm üçüncü sandalye vakasıda benden 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Emin işte bu. Bu avatar 10 numara oldu. Sağol hocam, bencede.Ötekinde bir sıkıntı vardı.Bacalar işi bozuyormuş meğersem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 (düzenlendi) Ahmet: Ufaklığı ısırıver benim için Maşallah tontik tontik yanaklar Abi benim ufaklık. Ahmet Kirişle kanka oldular. Kiriş ısırtmaz. Ama kiriş bir öptürmeye başladımı 10 kez öptürüyor. Benim oğlanda hiç itiraz etmeden Kirişi 10 kez öpüyor Edit : Ben resime göre yorum yaptım 11 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 üçüncü sandalye vakasıda benden Bugün herkes yerlerde ya 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Hangi çılgın bana zencir vuracağmış şaşaram. Senin Bebiş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Sayın Mehmet abi bizim kesemize kastın mı var Kaburga dolmasının bu şekilde 2 kişilik fiyatı 70TL. İlave olarak içecekler salata vs.. 100TL bildiğin restuarant yani dansöz de yok Türk gecesine gelseydiniz... Folklor, dansöz, sınırsız içecek, 10 çeşit meze, pilav, tandırda kuzu, sınırsız ampul takma, florasan taklidi... Sadece 40 lira.. Sayın bıyıklı emmi amca ve sayın hacı gaffur amca. Burada çok böyük bir feyk var bi kerem. Türk gecesi zamanına kadar siz sürekli demediniz mi biz otelde muhabbet edeceğiz, gençler gitsin eğlensin vs. diye. Türk gecesinin düzenlendiği gün bir baktım bizim ehtiyarlar yok ortalıkta. Neredeler dedim, Türk gecesine gittiler dediler. Siz var ya siiizz. Biz de ahiret hayatına dair ibretlik sohbetler ettik. Bizim gecemiz daha müsbet geçti. Sırat köprüsünde görürüm ben sizi, ampul mü takarsınız, florasan mı değiştirirsiniz. O köprüyü nasıl geçersiniz artıkın. Ben size el sallayacam yanınızdan geçerken. :kıskançlığındaneğlenceyegölgedüşürmeyeçalışanadam: Nasip. He vallaaa, öyleydi. Yemezler bence. Ahmet, ya aynı yere düşersek, o zaman pişman olmaz mısın.. Valla çok güzeldi Türk gecesi.. Ayrıca.. Yemedik 40'ından sonra azanı teneşir paklar gibi hurafelerle bizi baltalamayınız Bence de Ahmet uydurmuştur bunu 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 fotolardan gördüğüm kadarıyla geçen seneye göre Ahmet Kıyak baya göbek yapmışsın Çanakkalede baya fit görünüyordun bu sene kim foto çekmişse senin yan profilden çekmiş baya göbek var sende Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Hiç heveslenmedim. Biz Hüseyin'in ışığı ile feyizlendik. Görmedin mi adam nasıl uçuyor. E biz de uçuyorduk... Baksana Cengiz, Süha.. hepsi uçuşta 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Işık kırılması o, göbek değil. Şenlikteki topluca çekilen fotoda dal gibiyim. hehe bende kendimi öyle kandırıyorum o fotoda gerçekten dal gibi çıkmışsın şey pardon sen yoksun çanakkalede olan iki ahmet var bir de seni ikiye bölen ağaç Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Gelelim balon turuna. Allah belamı versin benim. Uyumak varken sıcak sıcak yatakta, sabahın körü buz gibi havada ne işim var balonda. :hahahoho: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 Biz gelmeyelim diye öyle güzel tezgah yapmışsın ki abi, pes. O geceye kadar hep muhabbet edeceğiz sohbet edeceğiz dedin dedin, o gece pırrr. Gel seni uçuracağız dedin de biz mi gelmedik. Ben ihtiyarlar gelmesin diye öyle dediydim de, tecrübe işte.. uyanık davrandılar. yemediler 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 3.5 senedir Nevşehir deyim sizin su yaptıklarınızı daha yapamadım. çok güzel ve keyifli olmuş. emeği geçenlere teşekkürler. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 3.5 senedir Nevşehir deyim sizin su yaptıklarınızı daha yapamadım. çok güzel ve keyifli olmuş. emeği geçenlere teşekkürler. E, gel dedik 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 izin planlaması daha önceden yapılmıştı (kurum içinde) Hacıbektaş şenlikleri ve oruç ayı için. malum şenlik dönemlerinde izinler kapanır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts