İçeriğe Yönlendir

2012 Kapadokya Yaz Şenliği Resimleri

Misafir

Recommended Posts

Cem Işık

Ben otele varıp yemek yedikten sonra uyuyacaktım, 10.dk sonra çalan telefonla foto çekimine çağrılınca anladımki orası yan gelip yatma yeri değilmiş :)

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Meşhur bacanakla da görüşmek çok güzeldi.. İyi ki geldin Adnan abi..

Günü birlik de olsa, değerli eşleri ve kızları ile aramızda olan Sadık abi.. İyi ki geldin ;)

Ayhan, Hüseyin Hoca, Hüseyin hoca yine çok keyifliydi :) iyi ki geldiniz..

Sami.. daha önce karşılaşmışmıydık bilmiyorum ama, iyi ki tanımışım seni.. ;)

Vee Mehmet Hoca...

Abi ne şekilde olursa olsun geleceğim dedin ve geldin... Kutluyorum seni ve tebrik ediyorum...

Çok çaba harcadın ama bence değdi buna ;)

Ben otele varıp yemek yedikten sonra uyuyacaktım, 10.dk sonra çalan telefonla foto çekimine çağrılınca anladımki orası yan gelip yatma yeri değilmiş :)

Hehe... yok öyle...

Bir arkadaşımız sürekli ortadan kaybolan üyeleri kontrol ediyordu :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kayseri'li Mahmutlar, Yaşar usta.. Sizleri unutmadım merak etmeyin.. Hepinizi görmek, gerçekten benim için bir mutluluktu..

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:nazar::bravo: Hem kıskandım hem de gelemediğime çok üzüldüm :( Hepiniz EN İYİSİNE layıksınız :flowers: .
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çok güzel yerler çok da güzel bir toplantı olmuş :(

Ve sen yine gelemedin :(

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Ve sen yine gelemedin :(

Abi telefonda dediğim gibi bir daha kesinlikle heveslenmeyeceğim o gün müsait olursam basıp geleceğim :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Araçlarla hiç ilgilenemedik ki Sani.. hiç vaktimiz olmadı... Zaten uyumaya bile vaktimiz yoktu.. toplantıya katılanların en az 30'u bir gün boyunca belki 2 saat uyumuşlardır..

Bolu gibi bi ara toplantı mı düzenlesek, çok imrendim :(

Vee Mehmet Hoca...

Stop etti mi mondeo :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Koca bedeni ve pırlanta gibi kalbiyle, Fatih Uzun.... Hep hayatımızda ol inşallah... Senin gibilerin hayatımda olması benim için gerçek bir mutluluk...

Fatih Keskin...

Düşündüm de.. bu ekipte olmasaydı dediğim, kimse yok ya.. Tek tek düşünüyorum... Hepiniz de iki ki varsınız...

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Emmi, çok şekili şemalli bir organizasyon olmuş (nacizane 1 yil produksiyon yaptım organizasyon zorlugunu bilirim) katılamadığımız için çok üzüldüm. Emeği geçenleri tebrik ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bolu gibi bi ara toplantı mı düzenlesek, çok imrendim :( Stop etti mi mondeo :)

Tabiki :) Ama ahdettik. çözeceğiz.. :D

vesile ile siz değerli dostlarla ve güzel insanlarla tanışmaktan çok mutlu oldum. sanki yıllardır birbirimiz tanıyormuşcasına yakın ve sıcakkanlı bir ortam vardı. bir tek Hakan bana 2-3 Serhan abi deyip durdu :fiuw: bi kere ben o kadar yaşlımıyım :p organizasyonun sadece şenlik yemeği kısmında bulunabilme me rağmen ailecek çok güzel anlar geçirdik. her yönüyle çok güzeldi ve çok güzel organize edilmiş bir etkinlikti. emeği geçen arkadaşlara başta Emmi olmak üzere tek tek teşekkür ederim. işte burada yanıldın Mehmet, benim arabamın ön camında flamamız vardı. delilleri Serkan'ın fotoğraf makinasında ;)

Abi arabanı arkadan gördüm ve farketmedim.. :(

Diyorsan doğrudur tabiki.. .

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Sınav dolayısı ile katılamadım.Herkesin ayağına sağlık.Herkes mutlu ayrılmış.Biz geride kalanlar resim ve yorumlarla avunmaya çalışıyoruz.Mehmet abi büyük bir işe imza atmışsın.Saygılar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Emmi, çok şekili şemalli bir organizasyon olmuş (nacizane 1 yil produksiyon yaptım organizasyon zorlugunu bilirim) katılamadığımız için çok üzüldüm. Emeği geçenleri tebrik ederim.

Ayhan sağolasın... Birinci aşama, katılımcıları tanımaktı...

% 90'ını da tanıdım... Ne istediklerini biliyordum.. ;)

Bilet dağıtmak ve geri toplamak gibi bazı formaliteler de olmasa daha güzel olacaktı ama.. Bunlar olmadan da net sayılar belirli olmuyordu..

Bu sebeple bu külfete ittiğim herkesten özür diliyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

O değilde dansözle karşılıklı gerdan kırıp göbek atan bir üyemiz vardı, çıkaramadım ama :)

img8130x.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Her üyemiz çok değerli..

Ancak bir üyemiz beni gerçekten duygulandırdı..

Ertan...

Seni tanımış olmaktan çok mutluyum... Emin ol.. çok değerlisin...

O değilde dansözle karşılıklı gerdan kırıp göbek atan bir üyemiz vardı, çıkaramadım ama :)img8130x.jpg

Ya bu adam bi ayrı... :D

Onunla her yola gidilir :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu resmin elbet birinde videosu vardır ama, di mi :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mustafa Hocam... (Yaman)

Tahmin ettiğim gibi pırlanta gibisin... Allah selamet versin... Seninle tanışmak da benim için onurdur...

Muhammet, senin hakkında net bir fikrim yoktu ama kesinlikle, bir sonraki toplantıda da seni görmek benim için mutluluk olur... Bu kadar derim..

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Servet abi gelinin duvağını açtırmak için çabaladı ama başardı mı acaba??

img8111n.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Dansöz baktı ki pabuç pahalı, bükemediği bileği öperek alkışlamaya başladı :):flowers::D

img8134p.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Halis Hocam...

Daha önce tanışmıştık... iyiki varsın... Bu forumun sadece araçlardan ibaret olmadığını bize anlatmaya çalışan ve ıspat eden bir çok üyemizden birisin...

Geçen bir üyemiz üyeliğini sildirdi... çok da mesajı vardı...

Sebebi ise... ford marka aracını satmış olması idi...

Kendi kendime, İyi de dedim...

Sefa da sattı... ? Halis Hoca'nın da yok... Hüseyin Matur sattı, Hatta Servet'in ve Zafer'in de hiç olmadı... Ama yanıltmadı yine bu isimler... Hepsi burada.... ;)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
bir sonraki nerde olacak..,çok kıskandım.. Tekrar tebrikler

Büyük ihtimal İzmir, bir ihtimal Antalya...

Arada yapabilirsek, Safranbolu ve Karadeniz planlarımız var... Karadeniz için tur düşünüyoruz..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Yansın geceler Burakcım lafı mı olur ? Her tür intikama boynum kıldan incedir.. O bu değilde Ahmet Kirişle bir güreş tutamadık ya ona yanıyorum ben :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Halis Hocam...

Daha önce tanışmıştık... iyiki varsın... Bu forumun sadece araçlardan ibaret olmadığını bize anlatmaya çalışan ve ıspat eden bir çok üyemizden birisin...

Geçen bir üyemiz üyeliğini sildirdi... çok da mesajı vardı...

Sebebi ise... ford marka aracını satmış olması idi...

Kendi kendime, İyi de dedim...

Sefa da sattı... ? Halis Hoca'nın da yok... Hüseyin Matur sattı, Hatta Servet'in ve Zafer'in de hiç olmadı... Ama yanıltmadı yine bu isimler... Hepsi burada.... ;)

Hani ben, hani ben :nea:

:sunny:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
diğerlerine Allah izin verirse bende katılacağım :flowers:

Bu çok güzeldi ama... :D

Hani ben, hani ben :nea::sunny:

Sen burada değildin... Aramadın bile :p

Şaka bir yana... Ka ile geldin ama gitmedin.. Anladık ki.. kovsak da gitmeyeceksin... :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...