Sefa şahin 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 araçta daha önce stop edip araçtan indikten sonra belli bir süre sonra araç otamatik olarak kendini kilitliyordu şu anda bunu yapmıyor. nedeni nedir? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Böyle bir özellik bildiğim kadarıyla hiç olmadı..Ancak şu var..Aracı kumandadan açtıktan sonra eğer kapıları gidip açmazsanız belli bir süre sonra kendini tekrar kitliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Sefa şahin 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 evet o da var ama aynı zamanda benim söylediğim gibi klitlemezen kendini kilitliyor diye biliyorum.. yanlış mı hatırlıyorum acaba Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Böyle bir özellik bildiğim kadarıyla hiç olmadı..Ancak şu var..Aracı kumandadan açtıktan sonra eğer kapıları gidip açmazsanız belli bir süre sonra kendini tekrar kitliyor.. bende aynen ayhan abinin dediği gibi olduğunu biliyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Benden başka bir soru hıza duyarlı otomatik kilit var mı focusta? Nasıl aktif hale getirebiliriz? erhan güvenlik amaçlı artık araçlarda hareket halinde iken kilitleme kaldırılmış durumda bizim araçlarımızda yok Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 A aa sizin tırt araçlarınızda benim 97 model aracımda olan özellik yok mu? Yazıkk Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 A aa sizin tırt araçlarınızda benim 97 model aracımda olan özellik yok mu? Yazıkk Aynı özellik naylonda da var Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Benden başka bir soru hıza duyarlı otomatik kilit var mı focusta? Nasıl aktif hale getirebiliriz? Hıza duyarlı değil ama bazı focuslarda araç hareket haline geçince kilitlenen sistem var ancak bunu her defasında tekrar ayarlamak gerekiyor..Otomatik araç yürüdüğünde kapıları kilitleyen bir sistem focuslarda yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Hıza duyarlı değil ama bazı focuslarda araç hareket haline geçince kilitlenen sistem var ancak bunu her defasında tekrar ayarlamak gerekiyor..Otomatik araç yürüdüğünde kapıları kilitleyen bir sistem focuslarda yok. 2006 öncesi focuslarda vardı ama artık yok kaza anında kapılar kilitli oldu için müdehale edilemediğinden kaldırıldı diye biliyorum Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 2006 öncesi focuslarda vardı ama artık yok kaza anında kapılar kilitli oldu için müdehale edilemediğinden kaldırıldı diye biliyorum o özelliği kaldıracağına,acil durumda açılan sistemi ekleseydi ya eksikliğini çok hissettiğim bir özellik. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Aynı özellik naylonda da var Sani sana cevap hakkı doğdu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 o özelliği kaldıracağına,acil durumda açılan sistemi ekleseydi ya eksikliğini çok hissettiğim bir özellik. abi oda değişik bir yaklaşım aslıda istanbulda gerçekten gerekli bir sistem ben sıkışık trafiğe girdiğim zaman içerden kendim kitliyorum sonra açıyorum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 abi oda değişik bir yaklaşım aslıda istanbulda gerçekten gerekli bir sistem ben sıkışık trafiğe girdiğim zaman içerden kendim kitliyorum sonra açıyorum. ben de aynısını yapıyordum,geçen gün içerden kiletledim,kilidi açtım tekrar kilitledim (sanıyorum çift kilit yapmış oldum)kapılar içerden açılmadı,kumandayla açtım.bu olay beni endişelendirdi.bilmeden ben veya eşim çift kilit yaparsak acil durumda kapıları açamayız diye artık kilitlemiyorum. aslında tam olarak nasıl oldu onu da bilmiyorum ama içerden çift kilit oldu.detaylı bilen bana da anlatsın,ben de güvenle içerden kapımı kilitleyeyim. Yorum bağlantısı
Avni Turna 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 kapılar ile ilgili bir özellik de söför kapısı hariç diğer kapılardan herhangi biri açıkken kumanda kilitleme yaptıktan sonra kapıyı kapatınca otomatik kapanıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 ben de aynısını yapıyordum,geçen gün içerden kiletledim,kilidi açtım tekrar kilitledim (sanıyorum çift kilit yapmış oldum)kapılar içerden açılmadı,kumandayla açtım.bu olay beni endişelendirdi.bilmeden ben veya eşim çift kilit yaparsak acil durumda kapıları açamayız diye artık kilitlemiyorum. aslında tam olarak nasıl oldu onu da bilmiyorum ama içerden çift kilit oldu.detaylı bilen bana da anlatsın,ben de güvenle içerden kapımı kilitleyeyim. abi kilitlemeyi kumandadan yapma kapı kolunun üzerinde bulunan ufak parçayı içeri itersen bütün kapıları kilitler söför kapısı. kumanda çok riskli yengemede göster oradan yapsın Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 abi kilitlemeyi kumandadan yapma kapı kolunun üzerinde bulunan ufak parçayı içeri itersen bütün kapıları kilitler söför kapısı. kumanda çok riskli yengemede göster oradan yapsın zaten onu anlatmak istedim.kumandadan değil,kapı kolundan kilitledim ve çift kilit oldu nasıl yaptım tam bilmiyorum ama,önce kilitleyip açtım,sonra tekrar kilitledim açılmadı.kumandadan açtım aracın içinde. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 zaten onu anlatmak istedim.kumandadan değil,kapı kolundan kilitledim ve çift kilit oldu nasıl yaptım tam bilmiyorum ama,önce kilitleyip açtım,sonra tekrar kilitledim açılmadı.kumandadan açtım aracın içinde. abi çok ilginç öylede mi çift kilitleniyor çok tehlikeli ozaman Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 abi çok ilginç öylede mi çift kilitleniyor çok tehlikeli ozaman 2 kere başıma geldi hem de.ama tam olarak ne yaptım bilmiyorum.ilk fırsatta bilinçli olarak deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 2 kere başıma geldi hem de.ama tam olarak ne yaptım bilmiyorum.ilk fırsatta bilinçli olarak deneyeceğim. bende bir deneme yapayım akşam bakalım ne olacak Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 bende bir deneme yapayım akşam bakalım ne olacak ben denedim.benim şoför kapısı kilidinde çözemediğim birşey var.içerden bir kere kilitleyince açılıyor(4 kapı birden),ardından bir kere daha kilitlediğimde şoför kapısı içerden açılmıyor-kilidi boşa çıkarmıyor ama diğer 3 kapı tek tek içerden açılabiliyor.sadece sol ön kapı içerden açılmıyor.kumandayla açıyorum. ama aracın içindeyken,kumandadan kilitleyince kaç kere olursa olsun sürücü kapısı da elle açılabiliyor. kısaca:sol ön kapı içerden elle kilitleyince açılmıyor,kumandadan kilitleyince elle açılıyor ??? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 ben denedim.benim şoför kapısı kilidinde çözemediğim birşey var.içerden bir kere kilitleyince açılıyor(4 kapı birden),ardından bir kere daha kilitlediğimde şoför kapısı içerden açılmıyor-kilidi boşa çıkarmıyor ama diğer 3 kapı tek tek içerden açılabiliyor.sadece sol ön kapı içerden açılmıyor.kumandayla açıyorum. ama aracın içindeyken,kumandadan kilitleyince kaç kere olursa olsun sürücü kapısı da elle açılabiliyor. kısaca:sol ön kapı içerden elle kilitleyince açılmıyor,kumandadan kilitleyince elle açılıyor ??? abi çok ilginç bir olay ben henüz denemedim bakalım yarın akşam denerim Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 (düzenlendi) merhaba. konuya uzun zaman sonra konuya hortlamış gibi oldum ama bende çok merak ediyorum o dediğiniz şoför kapısındakı düğme benim arabada yok yani boş bırakmışlar.yerinde düğme yok.Arabam 2011 focus titanium. anahtardan başka harekete halindeyken kitleyemez miyim arabayı? 9 Aralık 2016 tarihinde Mais Jannataliyev tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat İsmail 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 2007 focus collection arabam var bazen kendi kendine kitliyor bazen kitlemiyor anlamış değilim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts