Serdar Okur 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 vss soketi takılı iken , anormal devir yükselkliği veya gazdan çekince sarsılma varsa, arıza var demektir, vesile ile şanzıman içindeki bir mil yardımı ile hızı okur ve bu bilgiyi beyne yollar, herhangi bir zamanda veya devir aralğınıda devreye girip çıkmaz. Bu bilgi olmadan beyin hızı bilmediğinden enjeksiyon sağlıklı olmaz çağlar abi hız sensörünün soketini takınca yakıtım baya bir artıyor km 43krş yakıyor ozaman çıkartım ve şuan allaha şükür 23krş yakıyor aracım diyim kafa sallaması haricinde başka sıkıntı yaratmadı ama birde km kadranında ibre sallanıp duruyor 100 km hıza kadar takmayada korkuyom açıkçası gazım bitsin az bir gaz alıp sensörün soketini takıp deneyecem ne yakacak diye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 o gösterge ibresi sallanır, gösterge tablosu arkasına giren hız telinin ucunun (analog olarak gelir oraya bilgi) zamanla ovalleşmesinden kaynaklanır Yorum bağlantısı
Ercan Demirdağ 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 en iyisi sağlam bir hego sensörü bulmak yada sıfır bırtane alıp denemek baska bır çarem yok galıba birde bilgisayara bağlandığında sorunn ekranda çıkarmıı kımsı bılgısayar bağlandığında sorun gözükmez diyoorr bakalımmm Yorum bağlantısı
Ercan Demirdağ 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 peki bu araçtaki hego sensörünün arızalı olup olmadığına kım bakıyor elektirikçimi yoksa motor ustasımı bırde sensörü alınca sadece oo sensör yani erkek olanmı değişiyor diğerii takılan fişi değişmiyomu Yorum bağlantısı
Ercan Demirdağ 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 bu gün bir arkadasta kran sensöründen olabılır dedııı gercekten olabılırmıı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 peki bu araçtaki hego sensörünün arızalı olup olmadığına kım bakıyor elektirikçimi yoksa motor ustasımı bırde sensörü alınca sadece oo sensör yani erkek olanmı değişiyor diğerii takılan fişi değişmiyomu İkisi de değil, elinde IDS cihazı olan ve onu okuyabilen bir teknisyen hego bozuk diyebilir.. Erkek dişi kavramlarını anlamadım.. egzoz borusuna takılı olan parça değişir... Yorum bağlantısı
Ercan Demirdağ 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 mehmet beyy tekleme olayını krank sensörü yaprmı Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 mehmet beyy tekleme olayını krank sensörü yaprmı benim bildiğim krank sensörü ya okur ya okumaz. okumazsa araçta çalışmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 mehmet beyy tekleme olayını krank sensörü yaprmı Erdem doğru demiş.. Yorum bağlantısı
Ercan Demirdağ 17 Mayıs 2013 Paylaş 17 Mayıs 2013 bu gün aracımın hego sensörünü değiştirdim bosc marka ama hiç bir değişikliy yok yıne tekleme hem benzinde hemde lpg de devam ediyorr kafayı yiyecem Yorum bağlantısı
Ercan Demirdağ 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 yenisini iaede ettim eski sensörüü tekrar taktımm soketi takıpp çalıştırdım 1 dakıka sonra akünün - kutbunu ve sigorta kutusundan 7 numaralı beyin sigortasıymış onu söktümm sonra 10 dakka bekleyip taktım.lpg kapayıp benzinde çalıştırdım 2 gün benzinde kullandımm sonra lpg ye geçtim sorun düzeldii şimdilik tekleme yokk bakalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts