Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Kapadokya şenliğinden sonra Mersin'imize gelen Erkan kardeşimizle ben ve Sadık güzel bir akşam geçirdik, sağolsun bizlere zaman ayırdı ve bizi onure etti. Tüm ısrarlarımıza rağmen yemek yemedi ama Gül kafe'de çay ve kahvemizden sonra Meşhur Künefeci Emin Usta'da künefe ve şıralı böreğimizi yiyip güzel sohbetimizden sonra araçların resimlerini çektik, bendeki resimler aşağıda, kendileride yükleyeceklerdir. Künefe ve şıralı böreği yerken bazı arkadaşların kulaklarını çınlatmayıda unutmadık. 8 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Serhan abi ayıp ayıp 2012 de Allah izin verir ise gelecem ama 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Erkan ayağına sağlık, bizi kırmayıp vakit ayırdığın için teşekkür ederiz. kusurumuz olduysa affola. tek üzüldüğüm senin delikanlının uyuya kalmasıydı. künefenin tadına bakamadı çocuk. bende ki fotolar da pek güzel çıkmamış,olanı da hemen hemen aynı. o yüzden foto eklemedim. bu arada arabanın maşallahı var,Mersin Mersin olalı böyle güzelliğe pek az şahit olur. Allah kazalardan,belalardan,kem gözlerden ve nazarlardan saklasın. kulakların çınladı mı Süha Abi mersin'e gelmem deki %60 etkendir 1 Yorum bağlantısı
Emre Cetin 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Bu saatte olmadı bu künefe işi şimdi ya 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2012 Serhan abi ayıp ayıp 2012 de Allah izin verir ise gelecem ama Başımla beraber kardeş, her zaman bekleriz. Burada da bir eviniz olduğunu unutmayın. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Bu saatte olmadı bu künefe işi şimdi ya +1 Aynen yahu, dolapta da 20 tane varda bu saatte yersem sabah pişman olurum yemesem de pişman olurum. of of Serhan abi sabaha açaydın ya konuyu. Uykum kaçtı şimdi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2012 +1 Aynen yahu, dolapta da 20 tane varda bu saatte yersem sabah pişman olurum yemesem de pişman olurum. of of Serhan abi sabaha açaydın ya konuyu. Uykum kaçtı şimdi Kardeşim ne güzel işte 20 tane varmış, bir sabah, bir akşam yemeklerden sonra alınabilir . Hem ne demişler '' Aklımda kalacağına midem de kalsın daha iyidir '' :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Kardeşim ne güzel işte 20 tane varmış, bir sabah, bir akşam yemeklerden sonra alınabilir . Hem ne demişler '' Aklımda kalacağına midem de kalsın daha iyidir '' :bravo: Midede kalsa iyi onun ön tarafında balkon olarak kalıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Erkan ayağına sağlık.Valla iyi geziyorsun.Bizler daha çıkamadık bi yerlere.Resimlere bakarken 2 ST bir araya gelmiş diyordum ki;plakaların yanyana olduğu resim düşünceme tercüman oldu.Sadık abi ve Serhan abi,bizim yolumuz düşmez oralara belki ama olurda bi yerlerde buluşursak isterim o künefeden haberiniz ola.Saygılar. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 ne yani, Sen bizi sevmiyn mi Yok canım ne alakası vaar ben mecaz yaptım 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2012 Midede kalsa iyi onun ön tarafında balkon olarak kalıyor Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer kardeş, sıkma canını. Hem bu foruma üye olupta göbeksiz olan gördünmü sen ? Erkan ayağına sağlık.Valla iyi geziyorsun.Bizler daha çıkamadık bi yerlere.Resimlere bakarken 2 ST bir araya gelmiş diyordum ki;plakaların yanyana olduğu resim düşünceme tercüman oldu.Sadık abi ve Serhan abi,bizim yolumuz düşmez oralara belki ama olurda bi yerlerde buluşursak isterim o künefeden haberiniz ola.Saygılar. Elbette olur Mehmet'cim ama bu meret nedense yerinde sıcak sıcak olunca tadı çıkıyor. Her zaman bekleriz. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Abi artık nerde karşılaşırsak.Buraya gelirseniz benimde size sözüm olsun.Ancak burdaki künefecinin adı manidar.Hatay Künefecisi.Sahibide Mersinli desem heralde anlamışsındır. :D 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer kardeş, sıkma canını. Hem bu foruma üye olupta göbeksiz olan gördünmü sen ? Elbette olur Mehmet'cim ama bu meret nedense yerinde sıcak sıcak olunca tadı çıkıyor. Her zaman bekleriz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 12 Temmuz 2012 Paylaş 12 Temmuz 2012 Abi , kısmet diyelim.Sizin oralara hiç gelmedim.Olurda yolum düşerse mutlaka görüşürüz.Erkan'ı çok güzel ağırlamışsınız.Kendim gelmiş kadar oldum.Erkan gelince anlatır bol bol.Saygılar. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Burak rejimi filan bozmuş diye duydum Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Abi o ne künefedir yahu? MaşAllah. Toplantı muhteşem olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Biz de burada künefe yiyoruz sanıyoruz.. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Harika bir buluşma olmuş,insanlar güzel,yemekler güzel,araçlar güzel daha ne olsun.selam olsun sadık abime,serhan abime ve erkanıma. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Hangi ile gitsek bi tanıdık çıkar derler ya... İşte öyle bişi olmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Elinize ayağınıza gönlünüze sağlık. Gidip şenlendiren,gelen misafirleri ağırlayan gönüllerini hoş eden tüm dostlara selam olsun. Herşey gönlünüze göre olsun. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 şu gördüğünüz koca tepsinin ilk biz tadına vardık. biz künefelerimizi henüz bitirmiştik ki, tepsi de bitti. varın artık gerisini siz düşünün... Sadık abi nispet yapmak için uğraşma. Burada herkes bilirki Sadık abi yiyeceğini kontrollü yer 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 (düzenlendi) Akşama inşallah ADANA'dayım... Gitmeden birde Adana'daki abilerimi göreyim diyorum.. Maşallah Erkan iyi geziyon yolun açık olsun selam söyle arkadaşlara Yolun üzeri sayılır zamanın olursa banada uğra.... 13 Temmuz 2012 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Akşama inşallah ADANA'dayım... Gitmeden birde Adana'daki abilerimi göreyim diyorum.. Erkan.....kaç gibi adana'da olursun? Yorum bağlantısı
Recommended Posts