İçeriğe Yönlendir

Kuga Aracıma Yeni Taktırdığım Sistem Alpine Ine-S900R

Soner Demirel

Recommended Posts

Soner Demirel

Merhaba arkadaşlar. Aracımın kendi üzerinde olan Sony teybini pek beğenmediğim için bir haftadır Navigasyon mutlimedya sistemi arayışına girmiştim. İlk başta bu OEM sistemler dikkatimi çekti sonra Navigold denilen bir firmanın OEM sistemini aldım.

Aldığım sistem şuydu.

111_1.jpg

Neyse sistem geldi kurduk felan sonra bi açayım kurcalayayım dedim Aman yarabbim. O nasıl bir kötü sistemdir. İnanın hiç resimdeki gibi değil. Ne önde sd kart girişleri var Ne sistemi bişeye benziyor. SD kart takmak için aleti sökmek gerekiyor ve 1 girişi var.

Menüleri kullanımı berbat. ipod yada usb bağlıyorsunuz şarkıların listesi ekranda küçücük çıkıyor. Dokunmatikekranda parmakla seçip çalmak mümkün değil. Yazılar siyah üzerine koyu mavi hiç okunmuyor. Dokunmatiği çok kötü. Navigasyonu açınca her seferinde gps cihazı ayarı yapmak gerekiyor. Müzikten Navigasyona geçince müzik sesini kesiyor sadece navi ekranı kalıyor. Yani ya müzik çalacak ya navi gösterecek. Hemen gittim aleti aldığım yere aracımla beraber. Normalde Tekirdağ'da oturuyorum aleti istanbuldan aldım kargo ile gelmişti beklemeden bastım gittim. Allah aşkına bunu değiştirin dedim neyse ki adamlarla anlaştım bunu geri verip bunun çok üzeri kalitede bir alet aldım.

Yeni aldığım sistem Alpine INE-S900R denilen bir sistem.

Navteq Navigasyon içerisinde yüklü, usb iphone ipo desteği var. dokunmatik ekrandan kolaylıkla kontrol ediliyor. Arayüzü çok iyi Aynı anda navigasyon yaparkan müzik dinleniyor hatta video bile izlenebiliyor.

Yeni aldığım alet bu.

INE-S900R-4.jpg

Dokunmatik ekranı, ses kalitesi, yazılımı vs çok kaliteli. Direksiyon kumandası ile kullanılabiliniyor. mp3 divx dvd oynatıyor. usbden mp3 ve divx oynatıyor. ipod ve iphone bağlanabiliyor ipod veya iphone'un içindeki müzikler direk dokunmatik ekrandan kontrol edilip seçiliyor. eller serbest telefon desteği var çağrı geldiğinde ekranda numara ve isim gözüküyor ekrandan okunarak telefonla konuşma yapılıyor. Geir görüş kamerası eklenebiliyor geri viteste otomatik kameraya geçiyor.

En üstteki dandik sisteme yaklaşık 1000 TL gibi bir para vermiştim. Bunada üzerine 1.500 verdim toplamda 2.500e sahip oldum. forx- cyclone necvox gibi dandik sistemlerden inanın kat kat iyi. Kuga, Focus, Mondeo, Connect gibi araçlara birebir uyuyor.

Bu tarz sistem düşünenler varsa tavsiyem olacaktır gerçekten. :)

Yorum bağlantısı
Soner Demirel

Marka, her zaman farklıdır, montajlı fotoğrafı da olsa

Eklerim bugün şuan servisteyim araç serviste onu bekliyorum:)

Örnek resim göstermek gerekirse aynen aşağıdaki gibi oldu. Çerçeve ile takıldı. Bende aynı firmaya yaptırdım zaten. Aktepe sound.

167015_486315907292_289910167292_6157353_1695373_n.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Alpine bu işlerin piridir :D Hayırlı olsun..

Ne güzel söylemişsiniz efenim.

cCc Alpine reyizzZzz cCc :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Soner Demirel

tez kaskoya işletilee :nazar:

Sağolun arkadaşlar.

Evet aklımda o pazartesi ilk işim o yoksa nolur nolmaz hırsızların işi belli olmaz.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

forx- cyclone necvox gibi dandik sistemlerden inanın kat kat iyi. Kuga, Focus, Mondeo, Connect gibi araçlara birebir uyuyor.

Bu tarz sistem düşünenler varsa tavsiyem olacaktır gerçekten. :)

Yukardaki cümlenizden ALPINE markasını tanımadığınızı varsayarak, çok iyi bir seçim yapmışsınız. Sadece yukarda saydığınız markalardan değil, Sony, Jvc, Pioneer ve diğer sayamadığım markalı cihazlardan da daha kaliteli bir marka almışsınız. Yani araç sistemlerinde Nirvanadasınız.

Güle güle kullanın, bu cihazın size sunduğu tüm özelliklerden (geri kamerası, kendinden anfili koltuk altı sub'ı ile ana ünite üzerinden sub kontrolü) yararlanmanız verdiğiniz fazla meblağların karşılığını hakkı ile verecektir.

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Soner Demirel

@Evren İskent. Görüşleriniz için teşekkür ederim. Alpine markasını biliyorum kaliteli olduğunu tabiki. Cümleyi yukarda yanlış kurnuşum biraz. Aslında ilk başta pahalı olduğu için yanaşmamıştım fakat sonra o dandik oemlerin ne kadar dandik olduğunu gördükten sonra parasına bakmadan direk onu aldım. sütten ağzı yanan misali. :) Birde harita güncellemeye 150€ istemese tam süper olacak ama o işi bozuyor malesef.

Yorum bağlantısı
Soner Demirel

Şunu duymak tüm ağız tadını kaçırıyor...

Evet malesef. Neyse ki şuanki haritası çokta kötü değil en son güncel sanırım. Bugün dikkat ettim bitane otoban kamerasının yanından geçerken sinyal verdi alet. aynı yerden 4-5 kez geçtim hepsınde sinyal verdi. Sanırım navigasyonunda hız tuzaklarının yerleride işaretli.:)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...