Levent Etik 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 2007 fiestanın kalorifer rezistansının nerede olduğunu bilen varmı? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Varmıymış ? 1.2.3. kademelerin çalışmasını sağlayan parçadan bahsediliyor Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 1.2.3. kademelerin çalışmasını sağlayan parçadan bahsediliyor Anlamadım abi şimdi fiesta 1-2-3. kademelerde elektrik ile mi ısıtıyor içeriyi ? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Bu bildiğin rezistans değil..Yani ısıtma amaçlı yanan birşey değil.Bunun amacı fan motorunun seviyesini kontrol etmek.Motorun yavaş yada hızlı dönmesini bu ayarlıyor.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Anlamadım abi şimdi fiesta 1-2-3. kademelerde elektrik ile mi ısıtıyor içeriyi ? http://www.fordparcabul.com/pinfo.asp?pid=2571 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 http://www.fordparca...fo.asp?pid=2571 Yani F1 lerde de var hemi Uğur f2 de de olmasın bu haberimiz olmadan Bizde Servet abinin kangoo da var diye övüyorduk pis fransızları 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Yani F1 lerde de var hemi Uğur f2 de de olasın bu haberimiz olmadan Bizde Servet abinin kangoo da var diye övüyorduk pis fransızları :D o kadar detayı bilemiyorum süha abi geçen gün görmüştüm :D aklıma geldi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Bu bildiğin rezistans değil..Yani ısıtma amaçlı yanan birşey değil.Bunun amacı fan motorunun seviyesini kontrol etmek.Motorun yavaş yada hızlı dönmesini bu ayarlıyor.. Yani F1 lerde de var hemi Uğur f2 de de olmasın bu haberimiz olmadan Bizde Servet abinin kangoo da var diye övüyorduk pis fransızları Evet tüm kalorifer olan araçlarda var. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Evet tüm kalorifer olan araçlarda var. e o zaman neden motor soğuk iken ısıtmıyor bu alet abi neden yapmışlar kine Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 e o zaman neden motor soğuk iken ısıtmıyor bu alet abi neden yapmışlar kine Motordan gelen havanın şiddetini belirliyor sadece.Soğuk motordan soğuk hava gelir..Yapacak birşey yok Kalorifer hava kademeleri var ya bu parça arızalı ise onlar çalışmaz işte. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Anlamadım abi şimdi fiesta 1-2-3. kademelerde elektrik ile mi ısıtıyor içeriyi ? Öyle değil, rezistans voltajı ayarlıyor, böylelikle alet kısık voltajda düşük hızla fanı üflüyor. 4. kademede direk 12v verdiğinden alet sağlam dönüyor Yani F1 lerde de var hemi Uğur f2 de de olmasın bu haberimiz olmadan Bizde Servet abinin kangoo da var diye övüyorduk pis fransızları Kıskanmayalım efem Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Anlamadım abi şimdi fiesta 1-2-3. kademelerde elektrik ile mi ısıtıyor içeriyi ? Sani açıklamış Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Asıl soruya gelecek olursak...bahsedilen parça torpido gözünün altında kalıyor olabilir.Focus 1 lerde oradaydı..Fiestayı tam bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Asıl soruya gelecek olursak...bahsedilen parça torpido gözünün altında kalıyor olabilir.Focus 1 lerde oradaydı..Fiestayı tam bilmiyorum. KA'larda da oradaydı... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Motordan gelen havanın şiddetini belirliyor sadece.Soğuk motordan soğuk hava gelir..Yapacak birşey yok Kalorifer hava kademeleri var ya bu parça arızalı ise onlar çalışmaz işte. Tamam şimdi oldu reosta diye geçer vw serisinde mesela Mesela benim seat'ta bozulmuştu Bende nelerin hayalini kurmuştum Öyle değil, rezistans voltajı ayarlıyor, böylelikle alet kısık voltajda düşük hızla fanı üflüyor. 4. kademede direk 12v verdiğinden alet sağlam dönüyor Kıskanmayalım efem 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 98 Fiestada da torpido altında. Sizinkinde de biyük ihtimal torpido altındadır. Yorum bağlantısı
Levent Etik 25 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2012 çok teşekkür ederim parçayı buldum söktüm ama parçayı internet sitelerinden arıyorum hiç bi yerde yok bulan olursa link atabilirmi? bide bi formda okudum onun üzerindeki direnç arızalanıyormuş onu değiştirince arıza geçiyormuş doğrumudur acaba? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Siz yenisini takmaya bakın ; yanlış hatırlamıyorsam yangın bile çıkartabilecek bir parça.. Buraya sorun Yorum bağlantısı
Levent Etik 26 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2012 direnci değiştirdim gayet sağlıklı çalışıyor bi sorun çıkacağını zannetmiyorum yardımlarınız için tşk ederim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Temmuz 2012 Paylaş 26 Temmuz 2012 direnci değiştirdim gayet sağlıklı çalışıyor bi sorun çıkacağını zannetmiyorum yardımlarınız için tşk ederim Yine de sık sık kontrol edin.Direnç neden bozulmuş tekrar bozulur mu bunu anlamak lazım.. Yorum bağlantısı
Erkan Gün 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Acaba bu parçanın yeri tam olarak nerededir? Levent bey buldum demiş ama detay vermemiş. Benim fiestamda da fanın 1-2-3 kademeleri çalışmıyor, sadece 4. kademesi çalışıyor. Sanırım arızalı olan parça bu. Ebay'de 5 dolara buldum, satın alacağım ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. http://www.ebay.com/itm/Ford-Heater-Motor-Fan-Blower-Resistor-Focus-Fiesta-Mondeo-S-Max-Galaxy-1325972-/281216495587?fits=Model%3AFiesta&hash=item4179cf2fe3&vxp=mtr Yorum bağlantısı
Avni_Duman 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Arkdaşlar 2004 fiestada kalorifer rezistansına ulaşmak için torpidoyu sökün sol tarafta iki vida tutuyor soketin girdiği yer beyaz. Bendede 1 - 2 ve 3, kademe çalışmıyordu. Rezistansı söktüm arakdaşların direnç dediği ama gerçekte termik sigortayı 50 kuruşa aldım değiştirdim şu an çalışıyor. 150 TL fiyat verilen işi 50 kuruşa hallettim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts